گروه خونیمون بهم می خوره فک کنم اونم o مثبت باشه. آره ایکر خیلی مهربونه اون دفعه هم فک کنم بدونین پیرهنشو داده به یه پسر اوتیسمی اون پسره هم نقاشی چهره ایکر رو که خودش کشیده بود داد به ایکر:flowerysmile:
نمایش نسخه قابل چاپ
گروه خونیمون بهم می خوره فک کنم اونم o مثبت باشه. آره ایکر خیلی مهربونه اون دفعه هم فک کنم بدونین پیرهنشو داده به یه پسر اوتیسمی اون پسره هم نقاشی چهره ایکر رو که خودش کشیده بود داد به ایکر:flowerysmile:
کار ایکر مثل همیشه خیلی زیبا بود.
این شخصیت روز به روز پیش من و بقیه محبوب تر میشه.ashem:-
من همیشه از شخصیت های بزرگی که مغرورنو دوست ندارم و بدم میاد ازشون....
یکی از دلیل هایی که طرفداره ایکر شدم همین بود.بااین که بهترین دروازه بان جهانه اصلا مغرور
نیست و پایین تر های خودشو میبیه و باهاشون حرف میزنه و می خنده
رونالدو هم همین شخصیتو داره و یکی از دلایله اینکه طرفدارش شدم همینه.
و فرشته خانوم باید بگم که بهترین بازیکن ما تا الان رائول و کاسیاس بوده.
راستی شما ها اصلا عین خیالتون نیست که ما دیشب با گالاکسی بازی داشتیما!ki::
تبریک 5-1
در مورد ایکر که واقعا درسته خیلی ادم متین و باوقاریه و هیچ وقت از کارهای بزرگی که واسه تیمش میکنه مغرور نمیشه و زمین و زمانو بهم نمیریزه ولی رونالدو اینطور نیست نمونش هم تو بازی نیمه نهایی یورو که به هنگام ورود به رختکن که از اتوبوس پیاده میشه رفت و دستشو برای دست دادن به مسئولان دراز کرد ولی تا اونا هم دستشونو دراز کردن تا پاسخشو بدن دستشو پس کشید و سرش رو خاروند همین مغرور بازی های رونالدو بود که تو بعضی از بازی های ساده هم باعث میشد توپش گل نشه گرچه موقعیت 100%هم بود!!کلا تیپ و فیگوری هم که میگیره مغرورانس ولی کاسیاس هرگز اینطور نیست و من از صمیم قلب دوسش دارم
برای من جالبه و مطمئنن برای بقیه هم جالبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
1- شما آواتارت رونالدوست پس یعنی یکی از طرفدارای رونالدویی.برام عجیبه ضدش حرف میزنی.
2- رونالدو همه فکر می کنند مغروره ولی اگه ازش بدونی می فهمی اشتباه می کنی و می کنند. طرفدارای رونالدو کریسو میشناسند!پس.....
3-رونالدو خارج از زمین یه آدم شوخ شاد خوش اخلاق مهربون و با همه شخصیتی حرف میزنه و شوخی می کنه.
4- اگه این کارو کرده باشه اخبارش در دنیا پخش میشه که نشده!پس فقط می تونه حسودی باشه
5-حالا بل فرض هم اینکارو کرده باشه چه ربطی به موقیعت خراب کردنش داره.
موقیعت خراب کردنش ماله آماده نبودن و بی دقتیه.!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تمام جوابا از روی بی منطقی بودن
جواب 1-درسته طرفدار رونالدو هم ولی این دلیل نمیشه که بخوام درموردش حرف نزنم و فقط بگم رونالدو به به رونالدو چه چه
جواب2-وقتی همه فک میکنن پس درسته اگه اینطور نیست و همه اشتباه میکنن چرا به جای سه نقطه ای که میگید ولی ... نمیگید ولیو چی؟جواب منطقی بدید
جواب3-شوخی که میکنه ولی شما باهاش زندگی کردی که از نزدیک ببینی چطوریه؟من و همه درموردش توی چهارچوب مستطیل سبز حرف میزنیم
جواب4-تو دنیا لازم نیست جای دور چرا میری ؟همین برنامه جام چهاردهم پخشش کرد ازشبکه 3!!
جواب 5- اگه منظورتون از بالفرض اینکارو کرده باشه همون دست پس کشیدن هست باید بگم من اینو به موقعیت خراب کردنش ربط نداده بودم که اینطور میگی اگه هم کلا میگی چرا ربطی به موقعیت خراب کردنش نداره من از نظر غرور میگم گاهی اوقات شده که توپ های خیلی ساده رو فقط و فقط به منظور زیباتر گل کردن یه توپ مثلا زدن به بالای تاق دروازه یا گوشه ترین جای دروازه توپو خراب کرده و بیرون زده
6-اگه دقت کنی من قصد خراب کردن رونالدو رو ندارم شما خودتون از مغرور بودن یا نبودن کاسیاس و رونالدو بحث کردین منم نظر دادم ولی با همه ی این حرف و حدیثا بازم میگم که رونالدو رو دوس دارم ولی اینا واقعیته!!
1- من نگفتم بگو به به چه چه!! خودمم نگفتم به به چه چه که رونالدو بدنشو خالکوبی نمی کنه. انسان به طور طبیعی زیبایی هارو دوست داره و از دیدن اون ها دلش شاد میشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
2-همه اشتباه نمی کنند اونایی که شخصیتشو میشناسند اشتتباه نمی کنند.
رونالدو هم دشمن داره هم دوست.
3- من باهاش زندگی نکردم ولی راجبش از دهنه خودش شنیدم و از کسانی که باهاش رفتو آمد می کنند شنیدم از جمله مارسلو کاکا په په.
4-خوب بعدش چی شد؟ همشو نشون داد؟ بعید میدونم! چون شبکه های ایرانی هیچوقت کامل نشون نمیده.
رونالدو شخصیت شوخی داره که با همه شوخی می کنه.حالا چه شخصیت بزرگ باشه چه کوچک! خودش اینو گفته بارها
5- 40 گل در ی38 بازی یا 46 گل در 38 بازی. آمارش این قدر خوب هست که مهم نیست 1 یا 2 موقیعت هم خراب کنه. فدای سرش
عزیز ناراحت نشو ولی رونالدو زمین فوتبال همیشه نمایشی بازی می کنه و خیلی کم موقیعت خراب می کنه. چرا نمایشی بازی می کنه؟چون سبکه بازیشه و عادتشه.
لازمه بگم که موقیعت گل همه خراب کردند قرار نیست که همیشه گل بشه !
ستاره تاریخ هم که باشه باز هم موقیعت هایی داشته و خراب هم کرده!.
یکی از دلایلی که ممکنه یه بازیکن موقیعت خراب کنه فشار و توقع شدید هست.
رونالدو در یورو به دلیل فشار چندین موقیعت گل رو خراب کرد
مسی در آرژانتین به دلیل فشار نمی تونه مثل بازی هایش در بارسلون عمل کنه.
و....
فکر کنم منظورمو واضح گفتم.
و یادم رفت یه نکته رو بگم
در این دنیایی که ما داریم زندگی می کنیم همه جور شخصیتی هست و بهتره با هم مقایسشون نکنیم و همون جوری که هست بپذیریمش.
ادامه این بحث اگر به کل کل کشیده شه طبق قوانین رئال مادرید حذف خواهد شد
به هیچ وجه کل کل نمیکنم و شما هم میخوای همینجا تمومش کنی که قانون رو وسط اوردی رونالدو بازیکن خوبی هست فقط و فقط یه سوال میپرسم و یک جواب میخوام و این بحث غرور و تموم میکنیم:ohum:
شما میگی رونالدو حتی 1%هم غرور نداره؟به نظر من همه ی بازیکنا کمی غروردارن ولی رونالدو یه کم بیشتر ازونا چون بازکن بزرگیه و همه ازش انتظار یه بازی خوب و زیبا دارن
همه انسان ها غرور دارند و رونالدو هم غرور داره ولی غرورش در حدی هست که باید باشه.نه کمتر نه بیشتر.نقل قول:
همه ازش انتظار یه بازی زیبا دارن که خوشبختانه همه راضی هستن.چون طی 2 فصلی که در مادرید بوده کمک زیادی کرده و در حدو نامش بوده.آمارش هم مدرکشه
اصلا مگه شما خودتون مرد نیستین مرد باید غرور داشته باشه رونالدو هم یه غرور خاص و شیرین داره ولی توی تموم عکساش می خنده و از این فیگورای چرت نمی گیره در ضمن رونالدوی عزیزم وقتی که توی آسیا سونامی شده بود اومد اینجا و به مردم بیچاره امید و روحیه داد تازه یه پسره بود که خیلی رونالدو رو دوست داشته رونالدو هم گوشیش و لپ تابشو میده به اون پسره به نظرم حتی اگه رائول خیلی هم خوب بوده باشه ولی بازم رونالدو از اون بهتره.البته قصد توهین ندارم ببخشید
درسته رونالدو هم غرور در حد خودشو داره که لازمه!!! هر کس غرور خاص خودشو داره ولی به نظر من غرور کاظمیان و غلامرضا رضایی ازینا بیشتره
از شما (فرشته خانوم)بابت مثال زیبایی که زدین تشکر میکنم مثال زیبایی بود که من نمی دونستم