نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چشم محمد ......... lay_;;
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چشم محمد ......... lay_;;
داستان عاشقانهء غم انگیز!!!!!!:rose:
یک دانشجوی مهندسی عاشق سینه چاک دختر همکلاسیش بود. بالاخره یک روزی به خودش جرات داد و به دختر راز دلش رو گفت و از دختره خواستگاری کرد اما دختر خانوم عصبانی شد و درخواست پسر رو رد کرد.
بعدم پسر رو تهدید کرد که اگر دوباره براش مزاحمت ایجاد کنه، به حراست میگه. روزها ازپی هم گذشت و دختره واسه امتحان از پسره یک جزوه قرض گرفت و داخلش نوشت " من هم تو رو دوست دارم، من رو ببخش اگر اون روز رنجوندمت "اگر منو بخشیدی بیا و باهام صحبت کن و دیگه ترکم نکن.
ولی پسر دانشجو هیچوقت دیگه باهاش حرف نزد. چهار سال آزگار کذشت و هر دو فارغ التحصیل شدند. اما پسر دیگه طرف دختره نرفت!!
نتیجه اخلاقی این ماجرا : پسرهای مهندسی هیچوقت لای کتاب ها و جزوه هاشون رو باز نمیکنند!!!
سلام
واقعا برای بعضی ها متاسفم......من الان کافی نت هستم سیستم کناری من یه دختر و پسر هستند که با کمال تاسف دارند کارهای ناپسندی با هم انجام میدهند که شرمم میاد از گفتنشون.tars:: آخه چرا؟ چرا اینقدر جنبه و فرهنگ بعضی ها نم کشیده آخه...... به خدا نمیدونم چی بگم ...... فقط میتونم بگم متاسفم .....:-ang
چند باز ی هم برا من اتفاق افتاده تو کافی نت سیستم کناری کارای بدبد کنن tars::نقل قول:
نوشته اصلی توسط ALEX-ss [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش اینکه چیزی نیست.من تو سرویس دانشگاه بودم میخواستیم حرکت کنیم بریم دانشکده خودمون یکهو دیدم وسط محوطه سرویس ها یک دختر و پسر دارن ل... میگیرن.میخواستم حالشونو بگیرم ولی گفتم به من چه.کلا گند زدن به فرهنگ مردم رفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط alex-ss [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درسته که توی مکان عمومی کار نا پسندیه ! ولی بعضی وقتا ................ lol:-
حالا از سینما که بگذریم همیشه پاتوق بی مکانهاس
اتوبوس هم جایی که یکم کلتو بچرخونی محیط کلوب.......واست تداعی میشه
این از پیشرفت خیلی زیاده دیگه
ادمای برای محدودیت ها حریص تر میشن
اخه کافی نت ؟ جلوی چشم 100 نفر آدم.2 بار بهشون نگاه کردم اما دریغ از یه خورده حیا و شرم.انگار خونه باباشونه.خاک تو سر بعضی ها که شب و روزشون شده این کارا. الان میگید اینم بسیجیه . نه والله منم یه جوووون مثه شما شاید دلم خیلی چیزها بخواهد اما ........ واقعا راست میگن که ایرانی ها بی جنبه هستند........ پسره 26 شایدم 27 ساله باشه اما دختره به زور بشه 16 ساله ش ای خدا ...................:-ang:ey babaaa:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط alex-ss [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هر کسی هر کاری می کنه نشون دهنده ی فرهنگ و شخصیت خودشه
بعضی ها رو هر کاری بکنی بازم فرهنگشون یه چیزه!
ایخو خوبه ! داشتم میرفت دانشگاه دوتا مُنگلُ دیدم ساعت 7 صبح توی پارک صاحلی داشتن ( ... ) !!! آخه 7 صبح کی حوصله اینکارا رو داره !نقل قول:
دیگه ببین طرف چقد ...