آقا نجفي
چرا ما تا الان نمگفتيم!!!!!
از لان ميگيم....:nishkhand:
فيلم تاريخي فقط گلادياتور
رنگو ها بايد ببينم.....
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا نجفي
چرا ما تا الان نمگفتيم!!!!!
از لان ميگيم....:nishkhand:
فيلم تاريخي فقط گلادياتور
رنگو ها بايد ببينم.....
بلللله مخصوصا يه سري از صحنههايه حماسيش...داداش سريال ديگه چي ميبيني؟نقل قول:
ولی سعید اگه به این جور فیلما علاقه داری سریال اسپارتاکوس انگ خودته. از این صحنه های حماسی زیاد داره!
راستی رابین هود یادم نبود همینی که راسل کرو بازی کرده.
بحث فیلم شد من بازم قات زدم!
نیگا کن الکی چقدر پست دادیم!:nishkhand:
راستی ببینید با یه پست مهدی کمپ چقدر قشنگ شد خدایی
:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سریالای 6 سال اخیر با درجه محبوبیتنقل قول:
نوشته اصلی توسط raptor [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فرار از زندان
24
گمشدگان
شهر ارواح
زیکو
شهر دختران:nishkhand:
رنگدانه ها
فلش فوروارد
من فقط رنگدانه ها رو ندیدم ولی بقیشون خدایش خیلی قشنگن کسی ندیده توصیه میکنم حتما ببینیت به جز یکیشون:nishkhand:
داداش اسپارتاكوسو تا يه جاهايش ديدم قبلاki:: فكر كنم تا قسمت 13:fek konam:ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط ale10forever [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولي به نظرم اسپارتاكوس يه مشكلي داره ! يه خرده غير واقعي ! چطوري بگم:khelal dandoon: يه جوريه در كل ! البته مهمترين هدف فيلمش همون صحنه هاي حماسيه:hehehe:
منم اينا رو ديدم و ميبينم چون هنوز تموم نشدن،و خدايي آخره سريالن..تازه يكيشون تو IMBD در شرف رسيدن به بالاترين امتيازه ثبت شده اين سايته....:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ماورائطبيه
نيكيتا
چطور با مادر تون آشنا شدم؟:nishkhand:
دورانكهن(زبان اصليش)
اسپارتاكوس
مورتال كمبات
من از سریالای خارجی فقط وقت کردم prison break و lost رو ببینم. البته فرندز رو هم چند قسمتی دیدم خیلی قشنگ بود
یکم سرم خلوت تر ه میخوام برم تو کار WALKING DEAD:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بابا این سریالای ژانر ترسناک حال نمیده
سریال باید معمایی ماجراجویی باشه مثه لاست ،پریزون بریک، فلش فوروارد
من فقط Playb**y Club رو دیدم ki:: ki:: ki::نقل قول:
که متعسفانه توی لیست نیست dallliii
این طنز اخبار و مجله ودانستنیها نیستش هااااا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]