منم فکر کنم باروش باشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط pedro_17 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
منم فکر کنم باروش باشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط pedro_17 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آفرين درسته ميلان باروش آقاى گل يورو ٢٠٠٤ و بازيكن فعلى گالاتا سراى جواب درست بود.
مسابقه جديد:
بازيكن سالهاى نچندان دور اينتر ميلان،كه لقبش باغبان بود.
خولیو ریکاردو کروز ............ سوال بعدی لطفا ki::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط IL Bimbo De Oro [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خولیو ریکاردو کروز....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط David Sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ايول عجب سرعتى...:ahaaaaaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط jose mourinho [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بله خوليو كروز بود ديگه:ohum:
مسابقه جديد:
بازيكن فعلى تيم فوتبال آ اس رم كه سابقه حضور در يوونتوس را دارد
سیمونه پروتا think::نقل قول:
نوشته اصلی توسط IL Bimbo De Oro [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم فکر کنم سیمونه پروتا باشه
نقل قول:
آفرين درسته سيمونه پروتا بود:afarin:نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeidnasri [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مسابقه جدید:
بازیکنی که سابقه حضور در VVV-Venlo رو داره الانم تو لیگ روسیه بازی می کنه :gijjj:
اتوئو مهاجم سابق اینتر..........نقل قول: