من اصلا از این که بازیکنی رو معاوضه کنیم خوشم نمیاد
نمایش نسخه قابل چاپ
من اصلا از این که بازیکنی رو معاوضه کنیم خوشم نمیاد
شاید باید بره انگار اختلافات حل نشده
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازی امشب زیاد آسون نیست ! ولی سیتی با وجود پیروزی این هفته با روحیه ی بالایی بازی میکنه ! تازه اگرو و سیلوا که بازی قبلی رو استراحت کردن با آمادگی بالایی بازی میکنن !
به امید پیروزی :hooora:
الان بازی تیم دوم من سیتی رو مقابل تیم دوم بولتون دیدم
ته وزم یه گل زد ! هنوز خیلی با دوران آمادگیش فاصله داره ولی بازم شوت های محکم و کاشته های دقیقش رو داشت love::
نیمه اول 0-0 مساوی eterza::-
امیدوارم برگشت بیشتر از 2 گل بزنیم
به نظر من توز باید اخر فصل از من سیتی جدا شه فکر کنم ادامه این شرایط و دوستی ها موقت و قهرها و نیمکت های طولانی به ضرر خودش و من سیتیه و باید به فکر یه مهاجم دیگه باشه در مورد انتقال و جابجایی هیگواین و اگرو هم به نظر من به ضرر دو تیمه رئال و من سیتیه
چون من سیتی بازیکنی احتیاج داره با حمل توپ بالا که هیگواین این خصوصیتو نداره اما شم گلزنیش خیلی بالاس و تو این زمینه به مراتب از اگرو بهتره
همچنین تو رئالم بازیکن با قدرت حمل توپ فراوان وجود داره و اینطوری و خودخواهی های اگرو و نیازش به نگه داشتنش به توپ براورده نمیشه
در مجموع به نظرم این انتقال کار اشتباهیه
آره احتمال رفتن توز خیلی زیاده ! مانچیتی هم دیروز گفته بود که دنباله فان پرسیه !
ولی به نظر من خرید فان پرسی هم اشتباهه چون ما تو پست روبین بازیکن داریم ! سیتی بیشتر به هافبک وسط و خلاق حجومی cam نیاز داره تا یه مهاجم دیگه !
قهرمانی منچستر سیتی در لیگ انگلیس از همین الان بهتون تبریک میگم با این بازی های منچستر یونایتد که در مقابل اتلتیک بیلباو اینطوری بازی کرد فکر نکنم به پای منچستر سیتی برسه