سلام منم به ارسنالی ها بردو و به همگی عیدو تبریک میگم اره نبودی ارسنال خاک میخوردنقل قول:
نوشته اصلی توسط abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام منم به ارسنالی ها بردو و به همگی عیدو تبریک میگم اره نبودی ارسنال خاک میخوردنقل قول:
نوشته اصلی توسط abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گوتزه به نظرم بهترین بازیکن جوون اروپایی موجود هستش بازیاش تو دورتمند خیلی عالیه. با اینکه جوونه اما تسلطش روی توپ عالیه و همیشه خونسرد بازی میکنه. به نظر من گوتزه حتی از فابرگاس هم میتونه بهتر باشه. آرسنال اگه این بازیکن رو بگیره ضرر نمیکنه چون مطمئن باشید گوتزه تو چند سال آینده به یکی از 3 بازیکن برتر دنیا تبدیل میشه؛ مخصوصا اگه زیر دست آرسن ونگر باشه.نقل قول:
آرسنال به دنبال گوتزه؛ پیشنهاد 50 میلیون پوندی توپچی ها برای ستاره آلمانی
من که خودم امیدوارم یووه بتونه بگیرتش ولی بعد اون آرسنال رو گزینه مناسبی میدونم . الان دیگه بازیکنای جوون میدونن با رفتن به آرسنال آینده فوتبالیشون تضمینه
با سلام به همه توپچیها به نظرتون بهترین خرید آرسنال کیه؟
حتما همه تا حالا نام های زیادی شنیدین که اطراف تیم میچرخه و سر زبوناس میخواستم ازتو بپرسم به نظر شما از بازیکنای زیر کدوم یکی بهتره که بیاد آرسنال؟اگه کسه دیگه ای رو قبول دارین اسم و پست بازیشم بنویسید.
1ـ گورکوف
2ـ گوتزه
3ـ هازارد
4ـ پاتو
5ـ کیهیل
6ـ پودولسکی
7ـ گرانرو
8ـ جرارد دلوفو
9ـ ام ویلا
10ـ ماروین مارتین
لطفا دلیل این انتخابتونم بگین...
به نظر من اول از همه هازارد و بعد از اونم پاتو و برا دفاع هم کیهیل مناسبه
لطفا نظراتتونو بنویسین
برد آرسنال مقابل وست برومويچ رو به همه ی توپچی ها تبریک میگم
سلام دوستان
اینو بخونید و نظراتتونو بدید
از سایت ارسنال گرفتم
نصری:آرسنال یک مدعی است
سمیر نصری بازیکن سابق آرسنال در یک مصاحبه با روزنامه گاردین دریاره تیم سابقش میگوید.
سمیر نصری بازیکن تازه وارد منچستر سیتی صبح دیروز مصاحبه با روزنامه گاردین داشت که من فقط مطالب مربوط به آرسنال را ترجمه میکنم:
درباره تیم سابقت:
تیم آرسنال تیم منسجمی است و شاید یک بدشانسی باعث عقب افتادن آنها از کورس قهرمانی شد البته حالا باید این تیم را به عنوان یک تیم مدعی و قدرتمند دانست به طور مثال زدن 5 گل به تیم چلسی و آن هم در زمین خودشان کار هر تیمی نیست.
*رفتن تو و سس چقدر به این تیم ضربه زد:
تنها رفتن من و سس باعث این بحران نشد بلکه رفتن کلیچی هم بسیار مهم بود زمانی که آرسنال در پست دفاع و خط هافبک با فقر بازیکن زیادی مواجه شد و با توجه به مصدومیت ورمائلن و ویلشیر اوضاع بحرانی تر شد و همین دلیل باعث شد آرسنال 8 گل از منچستر بخورد البته به نظر من هم خوب شد که ونگر توانست چند بازیکن بخرد و حالا میتواند یک مدعی حساب شود
*آرسنال قهرمان میشه:
بر عکس لیگ اسپانیا که یا رئال قهرمان میشه یا بارسا هیچ چیز در لیگ انگلیس قابل پیش بینی نیست حالا واقعا 7 تیم مدعی درلیگ وجود دارند ما نمیتوانیم بگویم سیتی قهرمانه یا آرسنال باید در این لیگ بهترین بود تا قهرمان شد ولی به نظر من بعد از سیتی و یونایتد آرسنال قدرتمد ترین تیم را دارد میتوانید از خط حمله این تیم هم این شواهد را فهمید آرسنال سومین خط حمله قدرتمند لیگ است و ونپرسی تا به الان آقای گل
نظر من :
یعنی واقعا عجب رویی داره این پسرentezar::Death::
خاک تو سرش
پول پرست !
اره دیگه میخواد اینجوری خودشو خوب نشون بده
اما ارسنال واقعا رو فرمه و داره به شرایط ایده الی میرسه و الان بایدم بش بگن مدعی هر چنذ یکم واسه قهرمانی دوره اما خیلی پیشرفت خوبیه
به نظرمم بهترین خرید ارسنال میتونه گرانرو و هازارد باشه تا یه کمربند محکم درس شه و تیم شرایطش بهتر شه
به نظر من آرسنال اگه همين بازيكنهارو حفظ كنه و يكي دوتا بازيكن ديگه هم واسه پوشش نقايصش تو بعضي پست ها بخره واسه نيم فصل بعد و فصل بعدي مدعي جديه
موفق باشيدroz::
16 بازیکن در تیم های ملی
رقابت های لیگ برتر به دلیل انجام بازی های فوتبال ملی دو هفته تعطیل خواهد بود. آرسنال در این بین 16 نماینده دارد.
الکس اوکسلید چمبرلین
تیم زیر 21 ساله های انگلستان - تیم زیر 21 ساله های ایسلند، 10 نوامبر
تیم زیر 21 ساله های بلژیک - تیم زیر 21 ساله های انگلستان، 14 نوامبر
استوارت پییرس بار دیگر الکس چمبرلین را به تیم ملی جوانان انگلستان دعوت کرد تا در رقابت های انتخابی یورو 2013 مقابل ایسلند و بلژیک به میدان برود. شیرهای جوان سه شنبه در کالچستر میزبان ایسلند خواهند بود و سپس به شهر مونس سفر می کنند تا دوشنبه مقابل بلژیک قرار گیرند.
فرانسیس کوکلین
تیم زیر 21 ساله های فرانسه - تیم زیر 21 ساله های رومانی، 10 نوامبر
تیم زیر 21 ساله های فرانسه - تیم زیر 21 ساله های اسلواکی، 14نوامبر
فرانسیس کوکلین برای دو دیدار انتخابی یورو 2013 مقابل رومانی و اسلواکی به تیم ملی جوانان فرانسه دعوت شد. فرانسه سه شنبه در نانت مقابل رومالی قرار می گیرد و در شهر انگر میزبان اسلواکی خواهد بود.
تئو والکات
انگلستان - اسپانیا، 12 نوامبر
انگلستان - سوئد، 15 نوامبر
فابیو کاپلو نام تئو والکات را در لیست بازیکنان دعوت شده به تیم ملی انگلستان برای انجام دو دیدار دوستانه مقابل اسپانیا و سوئد در ورزشگاه ومبلی قرار داد. سه شیرها ابتدا شنبه میزبان اسپانیا خواهند بود و سه شنبه بعد نیز پذیرای سوئد هستند.
توماس روسیچکی
جمهوری چک - مونتنگرو، 11 نوامبر
مونتنگرو - جمهوری چک - 15 نوامبر
کاپیتان تیم ملی جمهوری چک برای دو دیدار حیاتی مرحله انتخابی یورو 2012 مقابل مونتنگرو به تیم ملی کشورش دعوت شد. چک ها بازی اول را جمعه در شهر پراگ میزبان خواهند بود و سپس سه شنبه برای انجام دیدار برگشت به پادگوریسا سفر می کنند.
توماس ورمالن
بلژیک - رومانی، 11 نوامبر
فرانسه - بلژیک - 15 نوامبر
توماس ورمالن برای دو دیدار دوستانه کشورش مقابل رومانی و فرانسه به تیم ملی بلژیک دعوت شد. بلژیکی ها جمعه در لیژ میزبان رومانی هستند و سپس به پاریس سفر می کنند تا سه شنبه مقابل فرانسه قرار گیرند.
آرون رمسی
ولز - نروژ - 12 نوامبر
آرون رمسی برای انجام دیدار دوستانه مقابل نروژ که شنبه در کاردیف برگزار می شود به تیم ملی کشورش دعوت شد.
آندری آرشاوین
یونان - روسیه، 11 نوامبر
آندری آرشاوین به تیم ملی روسیه دعوت شد تا در دیدار دوستانه جمعه مقابل یونان در شهر آتن به میدان برود.
پارک جو یونگ
امارات - کره جنوبی، 11 نوامبر
لبنان - کره جنوبی، 15 نوامبر
پارک چو یونگ به تیم ملی کشورش دعوت شد تا در دو دیدار دور انتخابی جام جهانی 2014 مقابل امارات و لبنان به میدان برد. کره جمعه به دبی سفر خواهد کرد پیش از آنکه سه شنبه در بیروت مقابل لبنان قرار گیرند.
پر مرته ساکر
اوکراین - آلمان، 11 نوامبر
آلمان - هلند، 15 نوامبر
پر مرته ساکر برای انجام دو دیدار دوستانه مقابل اوکراین و هلند به تیم ملی آلمان دعوت شد. شاگردان یواخین لو جمعه یه شهر کیف سفر می کنند تا با اوکراین روبرو شوند و سپس سه شنبه در هامبورگ میزبان هلند هستند.
رابین ونپرسی
هلند - سوئیس، 11 نوامبر
آلمان - هلند، 15 نوامبر
رابین ونپرسی برای انجام دو دیدار دوستانه مقابل سوئیس و آلمان به تیم ملی هلند دعوت شد. آنها ابتدا جمعه در آمستردام مقابل سوئیس قرار میگیرند و سپس سه شنبه در دومین آزمایش در هامبورگ به مصاف آلمان خواهند رفت.
لورن کوسیلنی
فرانسه - آمریکا، 11 نوامبر
فراسنه - بلژیک، 15 نوامبر
لورن کوسیلنی برای انجام دو دیدار دوستانه خانگی مقابل آمریکا و بلژیک به تیم ملی کشورش دعوت شد. هر دو بازی در پاریس انجام می شود و آنها ابتدا جمعه مقابل آمریکا به میدان می روند و سپس سه شنبه پذیرای بلژیک هستند.
یوهان جیورو
هلند - سوئیس، 11 نوامبر
لوکزانبورگ - سوئیس، 15 نوامبر
یوهان جیورو برای دو دیدار دوستانه مقابل هلند و لوگزانبورگ به تیم ملی کشورش دعوت شد. سوئیس جمعه در آمستردام مقابل هلند قرار میگیرد و سه شنبه در جوزی بارتل با لوکزانبورگ بازی خواهند کرد.
ووچیچ ژسنی و لوکاس فابیانسکی
لهستان - ایتالیا، 11 نوامبر
لهستان - مجارستان، 15 نوامبر
ووچیچ ژسنی و لوکاس فابیانسکی به تیم ملی لهستان دعوت دشند تا در دو دیدار دوستانه مقابل ایتالیا و مجارستان به میدان بروند. لهستان جمعه در شهر وروکلو میزبان ایتالیای چزاره پراندلی هستند و سپس در شهر پوزنان مقابل مجارستان قرار می گیرند.
جروینیو
آفریقای جنوبی - ساحل عاج، 12 نوامبر
جروینیو به تیم ملی ساحل عاج دعوت شد تا در دیدار دوستانه شنبه مقابل آفریقای جنوبی در شهر پورت الیزابت به میدان برود.
الکس سونگ
سودان - کامرون، 11 نوامبر
کامرون - مراکش، 13 نوامبر
الکس سونگ به تیم ملی کامرون دعوت شد تا تورنومنت دوستانه ال جی در مراکش حاضر شود. کامرون ابتدا جمعه مقابل سودان به میدان می رود و سپس دو روز بعد پذیرای مراکش خواهد بود
خدا به دادمون برسه که مصدوم ندیم
واقعا ارسنال از همه جای دنیا بازیکن داره و این بلند نظری و دید وسیع ونگر و استعدادیاباشو نشون میده