salam be havadaraye perspolis:chakerim:ma ke cheshmemmoon ab nemikhore estili ba in yargirei eftezahesh-joz jadogar-be2ne kari kone.-
نمایش نسخه قابل چاپ
salam be havadaraye perspolis:chakerim:ma ke cheshmemmoon ab nemikhore estili ba in yargirei eftezahesh-joz jadogar-be2ne kari kone.-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadred [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:ajibeee::ajibeee::ajibeee:
عاشق هر جا باشه ولي تو پرسپوليس بود كه در فوتبال شناخته شد. بعدم با پيوستنش به تيم رقيب نشون داد كه فقط دنبال پوله و از تعصب هم خبري نيست . هرچند جوابش رو گرفت و ديگه نتونست به هيچ جامي دست پيدا كنه . مثل اون محمدي خائن كه تو داربي وقت هم تلف مي كرد !
ما خودمون يه مازيار داريم كه يه پاش ميرزه به كلي از اين بازيكناي كوچولو
پرسپولیس 2 استقلال 1
تمرین ریاضی:
پرچمی داریم که وسط آن را کریم باقری سوراخ کرده است شعاع این سوراخ 50 متر است.
الف) قطر این سوراخ چقدر است؟
ب) چقدر نخ لازم است تا این سوراخ را بدوزن؟
پ) به چند نفر خیاط نیاز دارن که این پرچم را بدوزن؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
يه چرخي تو روزنامه ها زدم گويا با اشجاري و زندي تماس گرفته شده از طرف پرسپوليس كه هدايتي داره بامبول در مياره و رضايت نامه بهشون نمي ده !
چون مي خواد يا نفت يا راه آهن رو تو ليگ برتر بخره و باز تيمداري كنه . واس همين بازيكناش رو آزاد نمي كنه .كاظمي رو هم نذاشته بره سايپا . در مورد سرمربي تيمش هم دنبال داييه !
از طرفي هاشم بيك زاده هم دنبال رضايت نامش از سپاهانه واس اومدن به پرسپوليس !
بقول خودش مي خواد بدقولي چندسال پيش رو جبران كنه كه با ما داخلي بست و رفت استقلال . من كه كلا ازش خوشم نمياد و اميدوارم عمري نياد پرسپوليس
رحمان احمدي هم گير داده كه من رو بعنوان گلر اول تيم معرفي كنيد تا قرارداد ببندم وگرنه ميرم سپاهان !
ميگم اين بازيكنايي كه تازه ميان پرسپوليس عجب اعتماد به نفسي دارن ! يكي نيست بگه اين چه توقعيه آخه ؟ تو كدوم بازي فصل پيش يه حركت درست حسابي داشتي كه حالا انقدر متوقعي؟! اين يكي هم بذاره بره بهتره چون احتمالا جاش قراره ميثاق رو بيارن پرسپوليس كه اصالتا پرسپوليسيه
در انتها اميدوارم اين اعضاء هيات رئيسه فدراسيون فوتبال جملگي نابود بشن كه اين كفاشيان رو نگه داشتند و گفتند مقصر نيست . سخن گوشون هم فتلازاده ست كه اومد گفت "بررسي كرديم ديديم كفاشيان بنده خدا مقصر نيست..." اين روزها خيليها نون به نرخ روز مي خورن و خودشون رو راحت مي فروشن و به خريت مي زنن .هيات رئيسه و فتلاه هم روش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nobody11 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من هم قبلنا مصاحبشو خونده بودم که گفته بود من اس تق لا لیم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadred [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جوانان تو اس اس بوده و بعدش میره به عقاب تهران .
ولی من خیلی دوسش دارم ... :shogh:
هدایتی واسه رضایتنامه زندی 300 میلیون خواسته ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط kick up [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اشجاری هم که خیلی وقته پرسپوایس داره باهاش مذاکره میکنه ولی نتیجه مطلوب بدست نیومده ...
درمورد هدایتی بگم که امروز تو خبر ورزشی اعلام کرده سهام باشگاه راه آهن رو ارزون تر کردند و حتی شرایط پرداخت رو هم عوض کردند که میشه قسطی گرفتش ... فککنم راه آهن و هدایتی به هم می رسند ! :nishkhand:
بیگ زاده هم بازیکن خوبیه ولی معلومه دلش با اس تق لاله ... :-ang ( عنایتی ، فرهاد مجیدی ، برهانی ،بیگ زاده و.... با پرسپولیس داخلی بسته بودند ولی سر از اس اس در آوردند ! فرهاد مجیدی پرسپولیسی دو آتیشه بوده ! :shogh:ولی عابدینی مدیر وقت پرسپولیس به دلیل شرایط عجیب و غریب مجیدی اونو پس زده بود ! :nishkhand:)
من خیلی فرهادمجیدی رو دوس دارم چقد بده که تو پرسپولیس نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اون شرایط عجیبی نداشته ............شرایطش و عجیب کردن
یه جورایی از کاه کوه ساختن هنوزم تو پرسپولیس افرادی هستن که نمیخوان بهترینا ماله ما باشه
واقعا کههههه:gerye:
ميگم اين پيشنهادي كه سلطان داده هم جالبه ها
علي پروين پيشنهاد داده 51% از مالكيت باشگاه رو به پيشكسوتان و 49% باقي مانده رو به مردم بفروشند .اونوقت ديگه مشكل مالي نيست چون هدايتي و چند نفر پرسپوليسي ديگه مخارج رو ميدن . مديريت هم كه با خود پروين و پيشكشوتها ميشه .
بنظرم ايده توپيه و باعث ميشه مشكلاتمون حل شه .مجموعه درفشي فر رو هم كه داريم و ميشه يه دستي رو سر و روش كشيد . ديگه اين مشكل جذب بازيكن بزرگ رو هم نخواهيم داشت . افسوس كه اراده اي براي خصوصي سازي اين 2تيم وجود نداره و فقط سكوي پرتابي شده اند براي سياسيون ناشناس وگرنه خصوصي كردنشون كار ساده ايه . خود هواداراي پرسپوليس اگه هر كدوم فقط يه هزار تومني تو حساب باشگاه پول بريزند خودش كلي پول ميشه
اره خوبه البته اگه بعضی از اقایان دنبال منافع شخصی نباشن تو پرسپولیس ببخشیدا ولی گشنه زیاده:chakerim:نقل قول:
نوشته اصلی توسط kick up [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نداشتن پول مشکل اصلی پرسپولیس...:gerye:
واقعا باید تاسف خورد که بازیکنای با تجربه به تیم ملحق نمیشن...:gahhr:
حالا ببینیم بعد از اردو تیم ملی کی میاد پرسپولیس...