-
قائم مقام تيم استقلال خواهان نزديك شدن پرسپوليس به شرايط خوب
علي نظري جويباري، قائم مقام تيم استقلال، شرايط اين تيم را ايده آل توصيف مي کند، اما وي معتقد است براي طلبکارهاي فصول گذشته بودجه لازم وجود ندارد و اين اعضا بايد بيشتر صبر داشته باشند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جويباري در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: براي بازيکنان قديمي تيم استقلال احترام خاصي قائل هستم اما اين مسئله که پول آنها را زودتر از بازيکنان فعلي تيم پرداخت کنيم بعيد است و اتفاق نمي افتد.
وي افزود: بازيکنان قديمي بايد صبر بيشتري داشته باشند تا شرايط باشگاه ايده آل شود و پس از آن بدهي آنها را با وضعيت مناسب پرداخت کنيم.
جويباري تصريح کرد: استقلال شرايط خوبي در ليگ دارد ما درصد جدول حضور داريم وسعي داريم اين شرايط را حفظ کنيم، براي رسيدن به اين وضعيت به زمان بيشتري نياز داريم و اگر قديمي ها کمي صبرکنند همه چيز درست مي شود.
وي اظهار داشت: به تيم هاي ديگر کار نداريم اما دوست داريم پرسپوليس که هميشه رقيب ماست با شرايط ايده آل روبه رو شود و دوران خوبش آغاز شود.
-
برهاني تا آخر فصل در استقلال مي ماند
مربي تيم فوتبال استقلال گفت: 'آرش برهاني' مهاجم اين تيم تا پايان فصل جاري ليگ برتر باشگاه هاي ايران در تيم استقلال خواهد ماند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
''آتيلا حجازي'' افزود: برهاني امروز در تمرين هاي تيم استقلال شرکت مي کند و با تمام توان در خدمت اين تيم خواهد بود.
وي با بيان اينکه تيم استقلال حضور پرقدرتي در ليگ برتر و جام حذفي باشگاه هاي و همچنين جام باشگاه هاي آسيا خواهد داشت ادامه داد: برهاني مهاجم پرتوان و مطرحي است که تيم استقلال را براي موفقيت در مسابقه هاي پيش رو همراهي خواهد کرد.
''آرش برهاني'' مهاجم تيم فوتبال استقلال که به نيمکت نشيني در اين تيم معترض بود از مدتي پيش در تمرين هاي تيم استقلال شرکت نکرد و زمزمه هايي مبني بر جدايي اين بازيکن از استقلال به گوش مي رسيد.
باشگاه نفت آبادان نيز به طور رسمي خواهان به خدمت گرفتن ''آرش برهاني'' شده بود
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
همسرمرحوم حجازي :نتايج استقلال خوب بوده است
همسر مرحوم ناصر حجازي با حضور در غرفه خبرگزاري مهر در هجدهمين نمايشگاه مطبوعات و خبرگزاريها ابراز اميدواري کرد موفقيتهاي تيم ملي و تيم استقلال ادامه داشته باشد.
بهناز شفیعی، همسر مرحوم ناصر حجازی با حضور در غرفه خبرگزاری مهر در هجدهمین جشنواره مطبوعات و خبرگزاریها ضمن بیان مطلب فوق افزود: روزهای سختی را بدون ناصر سپری میکنم ولی از اینکه همه مردم همچنان به یاد ناصر هستند و هر کجا من را میبینند احترام میگذارند٬ خوشحال هستم.
وی ادامه داد: 30 سال است مسابقات فوتبال خصوصا بازیهای استقلال را تماشا میکنم زیرا هم آتیلا در استقلال حضور دارد و هم این تیم٬ تیم ناصر حجازی بوده و هست.
همسر مرحوم ناصر حجازی ضمن ابراز خوشحالی از موفقیتهای استقلال در فصل جاری، افزود: تا الان استقلال هم در لیگ و هم در جام حذفی نتایج خوبی را کسب کرده و امیدوارم این نتایج و موفقیتها ادامه داشته باشد.
وی با بیان اینکه اگر فرصت داشته باشد بازیهای تیمهای دیگر خصوصا پرسپولیس را نگاه میکند٬ تاکید کرد: نمیتوانم مانند کارشناسان در مورد تیم ملی اظهار نظر کنم اما شنیدهام "کیروش" مربی خوبی است که کارنامه خوبی هم دارد٬ امیدوارم و از خدا میخواهم این تیم بتواند پیروزیهایش را ادامه داده و به جام جهانی راه یابد.
شفیعی در پایان با بیان اینکه بازی تیم ایران برابر بحرین را تماشا کرده و از پیروزی تیم ایران بسیار بسیار خوشحال شده است٬ گفت: هر وقت تیم ملی کشورم میبرد٬ همانند همه مردم از صمیم قلب خوشحال و امیدوارم بتواند در مسابقات آینده هم روند رو به رشدش را ادامه دهد.
/www.varzesh3.com
-
علي اميري:برهاني را ازدست نخواهيم داد
معاون باشگاه استقلال تهران اعلام کرد که به هيچ عنوان آرش برهاني را از دست نخواهيم داد و به اين بازيکن نياز داريم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] علي اميري گفت: آرش برهاني بازيکن ارزشمندي است و برخلاف ادعاي برخي دوستان حاضر نيستيم اين بازيکن راهي هيچ يک ازتيم هاي حاضر در ليگ برتر فوتبال ايران شود.
وي ادامه داد: برهاني از امارات پيشنهاد داشت و ما اعلام کرديم اگر بخواهد به اين پيشنهاد پاسخ مثبت دهد مشکلي نداريم اما اين پيشنهاد نيز با اعلام برهاني منتفي شده است و او در استقلال باقي مي ماند.
معاون باشگاه استقلال تهران گفت: خوشبختانه تيم ما هر بازي که مي گذرد پيشرفت بسيار چشمگيري مي کند و کادر فني تيم در اين خصوص نقش بسيار مهمي دارد. کادرفني مورد حمايت ما است و فتح اله زاده بار ها به اين مساله اشاره کرده است.
وي تصريح کرد: اطمينان داريم با اين کادرفني و بازيکنان مي توانيم قهرمان ليگ شويم و در پايان ليگ نيز جواب اعتماد خود را خواهيم ديد.
وي در خصوص بدهي بازيکنان اظهار داشت: با پولي که از سازمان ليگ برتر فوتبال کشور بابت طلب هاي خود دريافت کرديم موفق شديم مقداري از بدهي بازيکنان را پرداخت کنيم و به زودي نيز مقداري ديگر مي پردازيم.
اميري با اشاره به شکايت هوار ملا محمد از باشگاه استقلال به دليل طلبش از اين باشگاه گفت: هوار ملا محمد با 3 ماه تاخير در تمرينات تيم ما حضور پيدا کرد که ما اين مبلغ را به خاطر تاخير او از قراردادش کسر کرديم. مدارک خود را در اين خصوص تحويل کميته انضباطي داديم و کميته انضباطي نيز مستندات ما را پذيرفت.
معاون باشگاه استقلال تهران در خصوص شکايت رينالدو نيز خاطرنشان کرد: از فيفا در خواست کرده ايم مدارک رينالدو را براي ما ارسال کند و پس از آن با نماينده اين بازيکن براي برطرف کردن مشکل مذاکره کنيم که آنها با درخواست ما موافقت کرده اند.
-
-
حاشيه ديدار استقلال و مس سرچشمه3
تماشاگران استقلال عليه حسن روشن و علي پروين شعار دادند.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] آندرانیک تیموریان در دقیقه ۸۵ با حنیفعمرانزاده درگیری لفظی پیدا کردند و به همین دلیل داور تیموریان را با نشان دادن کارت قرمز از میدان اخراج کرد. جالب است که علی سامره کاپیتان تیم مس سرچشمه بازیکنان استقلال را آرام میکرد.
*تماشاگران استقلال علیه حسن روشن و علی پروین شعار سردادند. آنها همچنین علیه پرسپولیس نیز شعارهایی سر دادند.
* تعداد تماشاگران حاضر در ورزشگاه ۵ هزار نفر اعلام شد در حالی که این تعداد زیادتر از حاضرین در ورزشگاه به نظر میرسید.
*علی سامره در دقیقه ۷۸ به میدان آمد و از سوی استقلالیها تشویق شد و حسن هوری نیز به طرف او دوید و بازوبند را بر بازوی او بست.
* تمرینات استقلال بعد از این بازی تا روز جمعه تعطیل شد.
استقلال در این بازی یک بر صفر به برتری رسید.
-
شيرزاد: از نيمکت نشيني در استقلال ناراحتم
بازيکن تيم فوتبال استقلال گفت: از نيمکت نشيني ناراحتم.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جواد شیرزاد پس از برتری یک بر صفر برابر مس سرچشمه در جمع خبرنگاران گفت: از اینکه در استقلال نیمکت نشین هستم ناراحتم ولی این تصمیم کادر فنی است و اعتراضی نمیکنم. به هر حال تیم نتیجه میگیرد و ما هم نیمکت نشین هستیم.
وی در مورد درگیری عمرانزاده و تیموریان گفت: من درگیری ندیدم زیرا در کنار زمین مشغول گرم کردن بودم و ظاهرا حرفهایی بین آنها رد و بدل شد.
شیرزاد در مورد جدایی خود در نیم فصل از استقلال گفت: این شایعه است و صحت ندارد.
-
پورحيدري:مشاجره تيموريان وعمرانزاده راپيگيري ميکنيم
منصور پورحيدري پس از بازي با مس سرچشمه اظهار داشت: بازي سختي بود، مس سرچشمه تيم يکدستي بود اما خدا را شکر که ? امتياز را گرفتيم.
وی درباره جروبحث تیموریان و عمرانزاده عنوان کرد: این مسئله را پیگری میکنیم اما فشار در مسابقه زیاد بود. در رختکن هم به دلیل خستگی که داشتند صحبتی بین آنها رد و بدل نشد.
سرپرست تیم استقلال در خصوص اینکه چرا به بازیکنان اجازه مصاحبه نداد، گفت: آنها خودشان حرف نزدند البته درست هم نبود و با این فشار عصبی که داشتند صحبت کنند.
پورحیدری در خصوص انتخابات فدراسیون فوتبال خاطرنشان کرد: با این شرایط فوتبالمان چندان فرق نمیکند اما عملکرد فدراسیون بد نبوده است. البته شاید خیلیها با این حرف ما موافق نباشند.
-
استقلال با شکست مس به صدر جدول بازگشت
تيم فوتبال استقلال، مس سرچشمه را شکست و به صدر جدول بازگشت.
www.varzesh3.com
دیدار دو تیم استقلال و مس سرچشمه از ساعت ۱۷:۴۵ در ورزشگاه آزادی و در حضور پنج هزار تماشاگر برگزار شد و استقلال با نتیجه یک بر صفر به برتری رسید و به صدر جدول بازگشت. میلاد میداودی دردقیقه ۵۷ برای استقلال گلزنی کرد.
محسن قهرمانی داور مسابقه در ثانیه ۳۰ نادر فتحالهی از مس سرچشمه را با نشان دادن کارت قرمز از میدان اخراج کرد. این داور، مهدیحسینی نسب یکی از مربیان مس را هم در همان نیمه اول از روی نیمکت اخراج کرد.
قهرمانی در دقیقه ۸۵ آندرانیک تیموریان را به دلیل درگیری لفظی با حنیف عمرانزاده دیگر بازیکن استقلال از میدان اخراج کرد. رضا نوراللهی از مس سرچشمه نیز کارت زرد دریافت کرد.
با این شکست مس سرچشمه با ۷ امتیاز آخرین تیم جدول باقیماند و استقلال ۲۶ امتیازی به صدر جدول بازگشت.
ترکیب استقلال:
سید مهدی رحمتی، پژمان منتظری، میثم حسینی، خسرو حیدری، حنیف عمرانزاده، مجتبی جباری، آندرانیک تیموریان، کیانوش رحمتی، میلاد میداودی( از دقیقه ۸۹ فریدون زندی)، کرار جاسم( از دقیقه ۷۹ محسن یوسفی) و فرهاد مجیدی
سرمربی: پرویز مظلومی
ترکیب مس سرچشمه:
حسن هوری، علی خانکی، رضا نورالهی، آنته زوراک، نادر فتحالهی، مسعود ابراهیمی، ننادنرویچ، علی مولایی، مسلم فیروزآبادی( از دقیقه ۷۸ علی سامره)، مجتبی ترشیز، اویس کرد جهان
سرمربی: اصغر شرفی
-
مظلومي: دو جام ميگيرم و ميروم
سرمربي استقلال با نام بردن از تراکتورسازي و سپاهان به عنوان رقيبان اين تيم در راه قهرماني گفت: پرسپوليس براي کسب سهميه آسيايي ميجنگد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] پرویز مظلومی با حضور در هجدهمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاریها به سؤالاتی در خصوص مسائل مختلف پاسخ داد. * از جام ولایت آغاز کنیم. سرانجام با چه ترکیبی در این مسابقات شرکت میکنید؟
ما 9 نفر را در اختیار نداریم. 6 بازیکنمان در تیم ملی هستند، زندی و مجیدی از قبل مرخصی گرفتهاند و کرار هم در تیم ملی عراق حضور دارد. با این شرایط چگونه میتوانیم با تمام نفرات در این مسابقات شرکت کنیم؟ حتما در این مسابقات حاضر خواهیم شد اما باید ترکیبمان را با تیم امید تلفیق کنیم. وقتی تیم پاراگوئهای در این مسابقات حاضر میشود ما هم باید با تمام ترکیبمان در این مسابقات به میدان برویم. تیمهای استقلال و پرسپولیس نباید ضعیف شوند و در چنین جام بزرگی با ترکیب نصفه و نیمه به میدان بروند. با تمام احترامی که برای برگزار کنندگان این جام قائل هستم اما اعتقاد دارم این مسابقات باید در زمان مناسبی برگزار شوند تا تیمهای با ترکیب کامل به میدان بروند.
* در بازی استقلال مقابل مس سرچشمه صحبتهایی بین تیموریان و عمران زاده رد و بدل شد. در این خصوص توضیح بدهید.
صددرصد با این مسئله برخورد خواهیم کرد اما باید بگویم یک درگیری لفظی کوچک بود و آنچنان بزرگ نیست. این اتفاق در اکثر مسابقات میافتد و بازیکن تحت فشار عصبی میشود و بارها چنین مسائلی در میادین مختلف اتفاق افتاده است. با این حال برای اینکه جلوگیری شود برخورد خواهیم کرد و با آنها جلسه میگذاریم.
* دلیل این بگو مگو چه بود؟
سر یک پاس که به هم ندادند بگو مگو کردند و به خاطر اینکه توپهایشان داخل دروازه نمیرفت کمی عصبی شده بودند.
* ظاهرا باز هم به خاطر نداشتن ملی پوشانتان ناراحت هستید؟
مشکل من به خاطر نبود چند ملی پوش نیست، ناراحتی من این است که این 6 ، 7 ملی پوش وقتی بر میگردند چه شرایطی دارند و چگونه 3 روز بعد از بازگشت از اندونزی در تمرینات ما حاضر میشوند. من بیشتر نگران این مسئله هستم و نگران نیستم چرا آندو تیموریان در بازی با صبای قم حضور ندارد.
* ظاهرا درخواست کردهاید که این بازی به تعویق بیفتد؟
بارها و بارها در رسانهها اعلام کرهایم و خواستهایم که این بازی عقب بیفتد.
* عزیز محمدی اعلام کرد که اگر طبق نظر کیروش فاصله بازیهای ملی و باشگاهی 4 روز باشد به ضرر تیم ملی خواهد بود. در این خصوص چه صحبتی دارید؟
من فکر نمیکنم اگر بازی ما یک روز عقب بیفتد کسی ضرر کند. این ما هستیم که در حال حاضر ضرر میکنیم. من بی دلیل صحبت نمیکنم و با منطق حرف میزنم. تیم ملی روز 20 آبان در بحرین بازی دارد و بیست و چهارم راهی اندونزی میشود و نزدیک به 18 ساعت برای بازگشت به ایران پرواز خواهد داشت. این بازیکنان با چه وضعیتی به ما خواهند رسید. حالا تصور کنید همه بازیکنان هم بازی کنند و با این شرایط در 10 روز 3 بازی سنگین را پشت سر میگذارند. این وسط چه کسی ضربه میبیند؟ وقتی بازیکن مصدوم شود هم تیم ملی ضرر میکند و هم استقلال. فشاری که خسرو حیدری تحمل کرد باعث شد پای او کش بیاید. اینجا تیم ملی هم ضرر میکند.
* پس شما میگوید که سازمان لیگ باید همکاری داشته باشد؟
صد در صد همین گونه است. کیروش به ما قول داد که این کار انجام شود اما نشد.
* به نظر شما در بین 4 تیم صدر جدول تا امروز کدام یک ثبات بیشتری داشتهاند؟
نفت تهران و استقلال بدون نوسان عمل کردند و هیچ کس فکر نمیکرد نفت این گونه نتیجه بگیرد. البته من فکر نمیکنم نفت بتواند هم پای استقلال بیاید.
* بعد از گذشت 12 هفته کدام تیم را مدعی میدانید؟
قضاوت زود است اما استقلال، تراکتورسازی و سپاهان تیمهای بسیار خوبی هستند و مدعی خواهند بود.
* پرسپولیس چطور؟
این تیم تلاش میکند سهمیه آسیارا بگیرد.
* مربیانی که به استقلال میآیند برای خود پیش بینیهایی دارند که چند وقت در این تیم میمانند. شما چه زمانی را برای خود پیش بینی کردهاید؟
من 2 سال فرصت خواستم و به همین خاطر هم قرار داد 2 ساله بستم به همین خاطر مطمئن باشید بعد از 2 سال میروم. چون دیگر نمیتوانم این همه فشار را تحمل کنم. (باخنده)
* اگر استقلال را قهرمان نکنید چطور؟
در این صورت نمیروم.
* بعد از گذشت 18 ماه از حضور در استقلال به خود چه نمرهای میدهید البته دربی چهارم را در پیش دارید؟
اگر اجازه بدهند کار کنیم، موفق میشویم. من به خودم نمره نمیدهم و معلمان باید نمره من را بگویند. معلمان من رسانهها هستند. مطمئن باشید اگر حاشیه سازی نکنند و سنگ اندازی انجام نشود. این تیم دربی چهارم را هم از پرسپولیس میبرد و امسال دو جام کسب خواهد کرد و آن زمان مظلومی با خیال راحت دین خود را ادا کرده و از استقلال میرود. به جایی میروم که با آرامش بهتری کار کنم.
* مسائل مالی به کجا انجامید؟
درصدی از این مشکلات حل شده و فتح الله زاده در حال تلاش است. هیئت مدیره نیز زحمت میکشد و امیدوارم هر چه سریعتر مشکلات حل شود. چون هنوز درصد زیادی از مطالبات بازیکنان باقی مانده است.