شکوری: دوست دارم دوباره با دنیزلی کار کنم.
مدافع تیم فوتبال شاهین بوشهر با تاکید بر اینکه باشگاه به او رضایت نامه نمیدهد گفت: دوست دارم پس از سالها دوباره در کنار مصطفی دنیزلی کار کنم.
مدافع تیم فوتبال شاهین بوشهر با تاکید بر اینکه باشگاه به او رضایت نامه نمیدهد گفت: دوست دارم پس از سالها دوباره در کنار مصطفی دنیزلی کار کنم.به گزارش شاهین بوشهر دات آی آر، هادی شکوری در خصوص شایعاتی که پیرامونی پرسپولیسی شدنش به گوش میرسد گفت: صحبتهایی انجام شده و حتی خودم دیشب با علی افراشته جلسه داشتم اما ایشان اعلام کرد که برای رفتن من به پرسپولیس تهران رضایت نامه نمیدهد. وی افزود: مقرر شد رویانیان با علی افراشته صحبت کند تا تکلیف روشن شود اما اکنون تمام تمرکزم برای بازی جام حذفی مقابل مس کرمان است و دوست دارم اگر قرار شد از شاهین بوشهر بروم با خاطرهای خوب از این تیم جدا شوم. هادی شکوری در ادامه صحبتهایش گفت: هر چه اتفاق بیفتد بعد از بازی با مس کرمان خواهد بود و من نمیدانم شب گذشته چه مذاکراتی بین رویانیان و علی افراشته انجام شد و از روند مذاکرات بی اطلاع هستم. اما بدم نمیآید دوباره با مصطفی دنیزلی کار کنم و البته به خاطر یک سری از مسائل خانوادگی میخواهم به تهران برگردم چون به این خاطر تحت فشار هستم. وی در پاسخ به این سئوال که آیا سخت نیست که به عنوان یک استقلالی به پرسپولیس تهران برویم گفت: در فوتبال حرفهای این گونه مسائل جایی ندارد حتی در تمام تیمهای بزرگ دنیا چنین اتفاقاتی رخ میدهد اما در ایران این مسئله حساس شده. هنگامی که در استقلال تهران بودم به تماشاگران پرسپولیس تهران احترام میگذاشتم و خدا را شکر بازیکنی نیستم که اهل حاشیه باشم و امیدوارم هر اتفاقی میافتد به سود طرفین باشد. هادی شکوری در مورد اینکه پرسپولیس تهران در خصوص جذب بازیکنان بزرگی برای رفع معایبش است گفت: امیدوارم این بار شرایط به گونهای باشد که پرسپولیس تهران از چالش خارج شود. حتی در خیابان میبینیم که هواداران استقلال تهران از این وضعیت پرسپولیس تهران ناراحت هستند. وقتی این دو تیم خوب کار کنند فوتبال ما پیشرفت میکند و امیدوارم چه در این تیم باشم و چه در این تیم نباشم پرسپولیسیها موفق شوند./فارس