عملکرد لیونل مسی در دیدار دوستانه مقابل والرنگا
پاسخ : تاپیک دانلود گلها , کلیپ ها , ویدئوها و منتخب حرکات تکنیکی لیونل مسی Messi Topic
||| دانلود با کیفیت خیلی خوب و ازشبکه اسکای اسپورت (SKY SPORT 2HD) ||
پاسخ : تاپیک دانلود گلها , کلیپ ها , ویدئوها و منتخب حرکات تکنیکی لیونل مسی Messi Topic
دانلود مستند messi 252 به مناسبت شکستن رکورد بهترین گلزن تاریخ لالیگا
دانلود مستند MESSI 252 به مناسبت شکستن رکورد بهترین گلزن تاریخ لالیگا
کیفیت عالی hd
|
Lionel Messi 252 720p HDTV x264 -
Language: Spanish
Channel:beIN Sports HD
Resolution: 1280 x 720
Frame rate: 50.000 fps
Overall bit rate:4 590 Kbps
Duration: 28 Minutes
پاسخ : دانلود اولین گل مسی با پیراهن بارسلونا
سلام دوستان
چند تا کلیپ خیلی جالب از مسی دارم که براتون میزارم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این آخری هم مسی هست و هم رونالدو و خود من به شخصه درسته که عاشق مسی هستم اما واقعاً خیلی خوشحالم که تو دوره ای زندگی کردم که مسی و رونالدو فوتبال بازی می کردن و به شخصه میتونم بگم که این دو تا از اعجوبه های زمین سبز هستن که نمونه اونها رو حالا حالاها نمیشه دید. حیف که تا یکی دو سال دیگه بیشتر بازی نمی کنند. حیف
dapoxetine hydrochloride ip monograph
other s age at the time the child was born was assessed as a potential confounder but did not change the estimates [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] Rubber jaw syndrome in a Cavalier King Charles Spaniel