man ham ru juve shart mibandam.
JUST JUVE
نمایش نسخه قابل چاپ
man ham ru juve shart mibandam.
JUST JUVE
نقل قول:
نوشته اصلی توسط abcdefg [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چه دل و جراتي نديدي چه بلايي سر الكس اومد!!!!!
من به تو غبطه مي خورم !!!:ehem:
فك كن!!!!!
شما اجبارا باید شرکت کنی ! :khelal dandoon:نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaHra [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حق انتخاب هم نداری ! :ghelyon:
کی گفته باید فوتبالی باشه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaHra [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
الان عکسایی که ما گذاشتیم کجاش فوتبالیه !
خارج از دایره فوتبال !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :sooot:
آرمان جان به عواقبش هم فکر کن ! :he:نقل قول:
نوشته اصلی توسط abcdefg [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مثلا اگه گفتند آواتار ماتراتزی بذاری حاضری همچین کاری انجام بدی !:ogh:
آقای هیچکس (اسمتونو نمیدونم) ! :soal:نقل قول:
نوشته اصلی توسط nobody11 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مرد باید دل وجرأت داشته باشه ! :khelal dandoon:
مثل هست میگه : شکست مقدمه پیروزیست ! :sooot:
ایستگاه خنده 8
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:flowerysmile:
پس اينجوريه ديگه آره!!!
من ميگم ميلان مي بره اگر نبرد آواتارمو به درخواست هر كي باهام شرط بندي كنه عوض ميكنم!!!
حريف ميطلبم.........
كجايي الكس(مدير هواداران اون وري ها)؟
آخي ياد اون روزايي كه كاكا تو ميلان بود بخير!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nobody11 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من با مهرداد شرط بستم ! :ehem:
آرمان بیا حال این جوجه رو بگیر ! :ghelyon:
اينم يه عكس ويژه از زيدان و كاكا تقديم به هواداران رئال مادريد
و البته تقديم به هواداران يووه و ميلان
هرچي باشه يه روزي تو اين دو تا تيم بودند!!
شاید زیدان با رفتنش به رئال بزرگترین انتخاب زندگیش رو به شکل مثبت انتخاب کرد ولی کاکا بزرگترین اشتباهش پیوستن به رئال بود !:mage mishe:نقل قول:
منتظر درخشش كاكا توي رئال باشيد
من قول ميدم من !
در ضمن غلط املايي تو درست كن تا بعد
dobare umadam ta juje ha ro kish kinam tu lunashun
nobody11 jan bet ke goftam.avataret ro az alan amade kardam ta bad az bakhtet be man begam ta bezari