-
مصاحبه فتح اله زاده
فتح الله زاده: اگر مظلومى به قلعه نويى هم ببازد مى ماند
على فتح الله زاده مديرعامل باشگاه استقلال با بيان اينكه قطعا سپاهان بازنده به اصفهان باز مى گردد، گفت: اگر استقلال مقابل سپاهان ببازد اتفاق ويژه اى نخواهد افتاد و پرويز مظلومى كماكان هدايت تيم فوتبال استقلال را برعهده خواهد داشت.او در مورد ديدار روز جمعه تيم هاى فوتبال استقلال مقابل سپاهان اصفهان ضمن بيان مطلب فوق گفت: ديدار با سپاهان همانند ساير بازى ها براى ما حساسيت دارد زيرا به ۳ امتياز آن احتياج داريم، البته با توجه به نتايج گذشته بايد امتيازات لازم را براى رسيدن به صدرجدول جمع كنيم. وى در مورد تقابل استقلال با امير قلعه نويى در اين ديدار اظهار داشت: تقابل يك استقلالى با استقلال حساسيت خاصى به اين بازى مى دهد. امير قلعه نويى مربى باهوش و كار بلدى است كه سابقه درخشانى در امر مربيگرى در فوتبال ايران دارد اما استقلال هم تيم بزرگى در ايران و قهرمان آسياست، تنها تيمى ۲ ستاره فوتبال محسوب شده كه هواداران بسيارى را هم دارد. مديرعامل باشگاه استقلال با بيان اينكه اميدوار است تيم استقلال فاتح اين بازى شود، اضافه كرد: من و قلعه نويى صددرصد دوست و رفيق هم هستيم اما اين رفاقت مربوط به بيرون زمين مى شود زيرا در زمين مسابقه استقلال را عشق است و بايد اين تيم در هر مسابقه اى پيروز شود.وى در پاسخ به اين سوال كه هر اشتباه استقلالى ها در اين ديدار باعث مى شود قلعه نويى در ورزشگاه تشويق شود؟، تصريح كرد: تيم و كادر فنى ما از تشويق قلعه نويى در آزادى ناراحت نمى شوند. البته مطئمن باشيد مظلومى و تيم استقلال قطعا در اين بازى پيروز مى شوند و سپاهان را بازنده به اصفهان باز مى گردانند. فتح الله زاده با بيان اينكه اگر استقلال مقابل سپاهان ببازد اتفاق نادرى نيفتاده و مظلومى كماكان هدايت تيم استقلال را برعهده خواهد داشت، افزود: پرويز مظلومى با جسارت زيادى در اين فصل و با توجه به مشكلاتى كه وجود داشت، هدايت تيم را برعهده گرفت و قطعا شكست تيم در هفته هاى نخست بيانگر قدرت واقعى استقلال نيست زيرا اين تيم با گذشت زمان توانايى هايش را در مسابقات ارائه كرده و به تيم محبوب هواداران تبديل خواهد شد. وى تاكيد كرد: بحرانى در استقلال وجود ندارد و اين بحث را كسانى مطرح مى كنند كه براى ناكامى استقلال لحظه شمارى مى كنند. استقلال امروز در آرامش كارش را ادامه مى دهد و به هواداران هم مى گويم تا نيم فصل آنها از ما حمايت كنند و پس از آن در نيم فصل دوم بازى هاى خوب استقلال باعث خواهد شد تيم به نتايج و جايگاهى كه آنها دوست دارند، دست پيدا كند.مديرعامل باشگاه استقلال در بخش ديگرى از گفت وگويش، در مورد نشست عصر سه شنبه اش با كادر فنى استقلال اظهار داشت: در اين نشست نقاط صعف و قوت تيم مورد بررسى قرار گرفت و حاضران پيشنهادات و راهكارهايى را براى موفقيت تيم در بازى سپاهان و مسابقات بعدى ارائه كردند. وى با اشاره به اينكه از عملكرد بازيكنان اين تيم در بازى با نفت رضايت ندارد، خاطرنشان كرد: در آن بازى همه تيم ايستاده بودند و هيچكس عملكرد خوبى نداشت. البته بازيكنان دليل اين اتفاق را فاصله كم مسابقات و خستگى بيان كردند، همچنين غيبت چند بازيكن هم در روند حركتى تيم تاثير داشت كه اميدوارم آنها در بازى بعد نتيجه اين ديدار را جبران كنند.فتح الله زاده در مورد تعطيلى ۲ هفته اى ليگ پس از برگزارى هفته هفتم مسابقات تصريح كرد: اين تعطيلى به سود ماست زيرا با توجه به نداشتن فرصت لازم براى آماده سازى تيم پيش از آغاز مسابقات، كادر فنى تيم مى تواند در اين مقطع زمانى ضمن انجام تمرينات بدنسازى، تيم را براى حضور در ادامه رقابت هاى ليگ آماده كند. وى در مورد دعوت نشدن مجيدى و ميداودى به تيم ملى افزود: تيم ملى از حضور نداشتن اين ۲ بازيكن ضرر مى كند نه آنها زيرا مجيدى و ميداودى جزو نفرات برجسته تيم استقلال هستند كه در مسابقات امسال عملكرد بسيارى درخشانى داشتند. بايد تاكيد كنم ميداودى در منطقه تك است و رقيبى ندارد، مجيدى هم در سال هاى اخير بازيكنى آماده، سرپا و با روحيه نشان داده است. البته حضور اين ۲ براى هر تيمى غنيمت است ولى در نهايت اين سليقه كادرفنى تيم ملى بوده و نمى توانم بيشتر از اين در اين خصوص صحبت كنم.مديرعامل باشگاه استقلال در پايان در مورد اينكه حضور ناصر حجازى در استقلال به عنوان مديرفنى باعث نمى شود اقتدار كادر فنى استقلال زير سوال برود ، گفت: نه اصلا زيرا كادرفنى استقلال با اقتدار كارش را انجام مى دهد و مسئول اول تيم مظلومى است. كميته فنى تنها بر كار تيم نظارت داشته و پيشنهاداتش را به كادرفنى اعلام مى كند اما در نهايت سرمربى مجاز است از آنها استفاده كند يا نه.
-
مصاحبه فریبا
فريبا: حساسيت بازى با سپاهان به اندازه اى نيست كه دردسرساز شود
بهتاش فريبا مربى تيم فوتبال استقلال تهران در خصوص رويارويى بابازيكنان سابق استقلال در بازى مقابل سپاهان، گفت: اين موضوع به اندازه اى حساس نيست كه دردسرساز بشود.وى در خصوص وضعيت استقلال در آستانه بازى مقابل سپاهان گفت: براى موفقيت در اين مسابقه، بازى مقابل نفت و اتفاقات آن را فراموش كرده ايم. تمام تمركز خود را براى بازى روز جمعه و نتيجه گيرى مقابل سپاهان گذاشته ايم. حريف ما يكى از تيم هاى قدر ليگ است كه مهره هاى بسيار خوب و كادر فنى خوبى دارد. با اين حال دنبال امتياز گرفتن از سپاهان هستيم.مربى تيم فوتبال استقلال تهران در مورد اينكه گفته مى شود ۲ تيم نتايج دور از انتظارى گرفته اند، اظهار داشت: نمى توانيم اين ۲ تيم را با هم مقايسه كنيم چرا كه سپاهان تيم پرمهره ترى است و شرايط ما با اين تيم فرق مى كند. در هر صورت كارى به اين مسائل نداريم و براى گرفتن ۳ امتياز برنامه ريزى كرده ايم.وى در خصوص تغييرات احتمالى در تركيب، تصريح كرد: با توجه به بازگشت ۴ بازيكن صددرصد براى اين بازى تغييراتى خواهيم داشت و نفرات اصلى خود را به طور كامل در اختيار داريم.فريبا در مورد بازيكنان خارجى تيم و عملكرد ضعيف آنها، گفت: بازيكنان خارجى ما مثل بازيكنان ايرانى در بازى مقابل نفت عملكرد ضعيفى داشتند. مگر بازيكنان ايرانى چه كار كردند كه اين ۳ نفر انجام ندادند؟ آنها بد نبودند اما طبيعتا بايد بهتر از اين بشوند.حضور قلعه نويى و برخى بازيكنان فصل پيش استقلال در تيم سپاهان باعث بالارفتن حساسيت اين بازى شده است. فريبا در اين خصوص، گفت: حساسيت با اين شرايط كاملا طبيعى است اما اين موضوع اينقدر هم حساس نيست كه مسئله اى دردسرساز باشد. در همين زمينه از تماشاگران خود خواسته ايم كه احترام تيم حريف و بازيكنان آنها را حفظ كنند و حرمت شكنى نكنند
-
مصاحبه مرفاوی
مرفاوى: از نظر اخلاقى اجازه ندارم در مورد استقلال حرف بزنم
صمد مرفاوى سرمربى تيم فوتبال مس كرمان گفت: از نظر اخلاقى اجازه ندارم در مورد استقلال و شرايط اين تيم صحبت كنم.وى در حاشيه مراسم انتخاب برترين هاى اخلاقى ليگ نهم در جمع خبرنگاران در مورد شرايط تيم مس گفت: از تيم راضى هستم اما براى اينكه به يك تيم ايده آل تبديل شويم بايد بيشتر تلاش كنيم تا بتوانيم رضايت طرفداران مس را جلب كنيم. بازيكنان مس بسيار تاكتيك پذير هستند و اين مسأله به من خيلى كمك كرد تا بتوانم تيم را به شرايط بهترى برسانم و از وضعيت ابتداى فصل دور شويم. او افزود: حمايت مديرعامل محترم و اعضاى هيات مديره از من نيز بسيار به من كمك كرد تا بتوانم كارم را بهتر انجام دهم. در ديدار هفته گذشته مقابل فولاد نيز حتى استاندار محترم به ورزشگاه آمدند و به تيم روحيه دادند. اميدوارم باخت هاى اول فصل ديگر براى مس تكرار نشود و تيم روند صعودى خود را طى كند.سرمربى مس در مورد ديدار جمعه با نفت تهران گفت: ديدار سختى برابر اين تيم داريم، نفت تيم خوبى است و نتايج خوبى هم گرفته است اما اولين سال حضورش را در ليگ برتر تجربه مى كند ما بايد بازى خوبى برابر اين تيم انجام دهيم. حسين فركى سرمربى اين تيم هم دوست خوب من است.
سرمربى سابق استقلال در مورد وضعيت اين تيم در فصل جارى گفت: من اكنون سرمربى مس هستم و بايد در مورد اين تيم صحبت كنم و تمركزم بر روى اين تيم است. تيم سابقم را دوست دارم اما دليلى ندارد در موردش حرفى بزنم زيرا از نظراخلاقى چنين اجازه اى ندارم.مرفاوى در مورد حضور واعظى آشتيانى در استيل آذين و شايعه اى كه گفته مى شد با سفارش واعظى سرمربى مس شده است گفت: ايشان را دوست دارم اما هيچ سفارشى در كار نبوده است و زمانى كه من سرمربى مس شدم ايشان هنوز مديرعامل استقلال بود و مسئولان مس با من تماس گرفتند و من هم به اين تيم آمدم. قسمت و تقديرم اين بود كه به مس بروم
-
مصاحبه مظلومی
مظلومى: بازى با سپاهان فينال و زيباترين بازى سال است
تيم فوتبال استقلال تهران جمعه و در ورزشگاه آزادى ميزبان تيم فوتبال سپاهان اصفهان خواهد بود. اين ديدار به زعم بسيارى مى تواند جزو حساس ترين بازى هاى ليگ باشد كه جالب ترين نكته آن مى تواند تقابل چندين مهره با سابقه استقلال كه حالا به سپاهان پيوسته اند با تيم سابق خود باشد. در ادامه مصاحبه پرويز مظلومى را در خصوص اين بازى بخوانيد:
• در خصوص آخرين وضعيت استقلال در آستانه ديدار با سپاهان صحبت كنيد.
- خدا را شكر تيم در حال حاضر شرايط بسيار خوبى دارد. از روز گذشته تمريناتمان را براى مصاف با سپاهان استارت زده ايم و براى اينكه تا روز بازى در آرامش بيشترى باشيم و البته تاكتيك هاى خود را مرور كنيم تمريناتمان را بدون حضور خبرنگار و تماشاگر برگزار مى كنيم. روز گذشته نيز جلسه اى را برگزار كرديم و آخرين نكات را به بازيكنان گوشزد كرديم.
• بازى با سپاهان را چطور مى بينيد؟
-بازى سختى پيش رو داريم و به نظر من اين بازى، فينال بازى ها و قشنگ ترين بازى سال خواهد شد چون هر ۲ تيم از بازيكنان خوبى برخوردار هستند. با اين حال ما بايد از بازى هاى خانگى مان حداكثر امتياز را كسب كنيم.
• نظرتان در خصوص تقابل شما با قلعه نويى و حساسيت هايى كه دراين خصوص وجود دارد چيست؟
- قلعه نويى به عنوان يك استقلالى قديمى و كسى كه در گذشته سرمربى استقلال بوده مورد احترام من است و تقابلى هم بين ما وجود ندارد. ما در درون زمين مسابقه رقيب يكديگر هستيم و هر ۲ نيز تنها براى موفقيت تيم خود تلاش مى كنيم. شايد برخى از اين حساسيت ها به دليل مصاحبه هاى چندى پيش ماست اما من اتفاقاتى كه پيش از اين بين من و قلعه نويى به وجود آمده بود را فراموش كرده ام زيرا دوست دارم حاشيه هاى اطراف تيم را جمع كنم و تيم را نيز با آمادگى كامل و براى رسيدن به موفقيت به ميدان مى فرستم.
• براى اين بازى مصدوم و محروم نداريد؟
- متاسفانه دسوزا را در اين بازى به دليل محروميت و جبارى را به دليل مصدوميت در اختيار نداريم اما ساير نفرات در آمادگى كامل به سر مى برند.
• در مصاحبه اى اعلام كرده بوديد بهتر است خسرو حيدرى براى شما دسته گل نياورد. در اين خصوص صحبت مى كنيد؟
- براى كسانى كه مى خواهند در آستانه اين بازى حساس تيم ما را به حاشيه ببرند متاسفم. براى چه بايد در مورد بازيكنى كه براى استقلال زحمت كشيده و شاگرد خودم هم بوده چنين حرفى بزنم؟ تا به حال ديده ايد كه عليه كسى صحبت كنم؟ اتفاقا اگر حيدرى روز جمعه به سمتم بيايد با آغوش گرم از او استقبال مى كنم. همه
اين بازيكنان مثل فرزندان من هستند و براى حيدرى نيز آرزوى موفقيت دارم.
• چه صحبتى با هواداران استقلال براى اين بازى داريد؟
- دوست نداريم اين بازى حاشيه دار شود و از هواداران استقلال مى خواهم از شعار دادن عليه بازيكنان جدا شده از استقلال خوددارى كرده و تيم خود را تشويق كنند. اميدوارم اين بازى بدون حاشيه به پايان برسد.
-
مصاحبه مجیدی
مجيدى: تماشاگران حق توهين به خسرو را ندارند
فرهاد مجيدى كاپيتان استقلال به خوبى مى داند تيمش روز جمعه چه بازى حساسى دارد. به اعتقاد او نتيجه اين بازى حساس مى تواند در سرنوشت قهرمانى تأثيرگذار باشد.گفت وگو با وى را بخوانيد:
•بازى حساسى مقابل سپاهان داريد، درباره اين بازى صحبت كن.
- بازى با سپاهان حساس و دشوار است. ما مى دانيم با قهرمان ليگ بازى داريم كه مربى و بازيكنان بزرگى دارد كه نسبت به سال گذشته قوى تر هم شده است. آنچه كه بازى را حساس تر مى كند يكسان بودن شرايط سپاهان و استقلال است. هر ۲ تيم ۹ امتيازى هستند و پيروزى در اين بازى حساس مى تواند در سرنوشت قهرمانى ۲ تيم تأثير زيادى داشته باشد.
•فكر مى كنى استقلال بتواند در اين ديدار برنده باشد؟
- بازيكنان انگيزه زيادى براى اين بازى دارند. بعد از تساوى خانگى مقابل نفت محكوم به كسب پيروزى در اين ديدار هستيم. اگر حواسمان را جمع كنيم و استقلال هميشگى باشيم سپاهان را شكست مى دهيم.
•ميزبان بودن در اين باز براى استقلال امتياز به حساب مى آيد؟
- ما حساب ويژه اى روى هوادارانمان باز كرده ايم. آنها بايد صبور باشند و تا دقيقه ۹۰ از استقلال حمايت كنند. با حمايت آنها شكست سپاهان دور از دسترس نيست.
•به نظرت هواداران استقلال به خسرو حيدرى توهين مى كنند؟
- بايد اين را بگويم كه روز جمعه هيچ كس حق توهين به خسرو را ندارد. او بازيكنى است كه ۲ سال براى استقلال زحمت كشيده و حالا بنا به دلايلى از تيم ما جدا شده. من اطمينان دارم تماشاگر استقلال آنقدر با شعور و فهيم است كه بازيكن قديمى تيم را تشويق كند. خسرو ۲ سال ستاره استقلال بود و الان نبايد عليه او باشد. به نظر من خسرو هنوز استقلالى است و دوباره به جمع ما برمى گردد.
•اين روزها شايعه شده كه مصدوم هستى.
- اصلا اينطور نيست. هيچ مشكلى ندارم و در آمادگى كامل به سر مى برم. مطمئن باشيد روز جمعه يكى از بهترين بازيهايم را ارائه مى كنم.
-
مصاحبه شکوری
هادى شكورى: بعد از تعطيلات ليگ به ميدان مى روم
هادى شكورى مدافع مصدوم استقلال چندى است تمريناتش را با استقلال شروع كرده و كم كم به شرايط بازى نزديك مى شود. با وى در خصوص شرايط خود و تيمش گفت وگويى داشتيم كه در ادامه مى خوانيد:
•اين فصل استقلال خوب بازى نمى كند. چرا؟
- ما قبل از شروع فصل زمان زيادى از دست داديم، براى همين بازيكنان به هماهنگى لازم نرسيدند اما روز به روز بهتر مى شويم.
•به دليل همين ناهماهنگى امتيازات زيادى را از دست داديد!
- بله، همينطور است. تا الان از ۱۸ امتياز موجود ۹ امتياز كسب كرديم كه ممكن است جبران كردن آن سخت باشد. اميدوارم در بازيهاى آينده امتيازات لازم را كسب كنيم.
•استقلال روز جمعه در آزادى به مصاف سپاهان مى رود؛ درمورد اين بازى صحبت كن.
- بازى سختى مقابل سپاهان داريم. اميدوارم با وجود هواداران بتوانيم پيروز ميدان باشيم و هر ۳ امتياز اين بازى را كسب كنيم.
•به نظرت تعطيلات ليگ در مقطع كنونى مفيد است؟
- براى تيمهايى مثل استقلال كه تاكنون نتيجه خوبى را نگرفته اند و بازيكنان ملى پوش دارند خوب است. اين تعطيلى به هماهنگى بيشتر بازيكنان استقلال كمك مى كند.
•بعضى از بازيكنان استقلال در حد خودشان ظاهر نمى شوند، چه راهكارى براى اين مشكل وجود دارد؟
- خب اين موردى است كه بايد كادر فنى تشخيص دهد و در موردش صحبت كند. من فكر مى كنم بازيكنان تمركز لازم را ندارند و بايد به آنها شوك وارد شود.
•شوك؟! يعنى چه؟
- خب بايد با هر كسى با روش خاص خودش برخورد كرد. مثلا اگر فيكس بازى مى كند نيمكت نشين شود يا اينكه برعكس بهاى بيشترى به آنها داده شود. به هر حال هر كسى با يك روشى به خودش مى آيد. مهم اين است كه بازيكنان به شرايط آرمانى برسند.
•با اين وضعيت ممكن است حاشيه ها زياد شود.
- هميشه تيمهاى بزرگ حاشيه داشته اند. اتفاقا گاهى اوقات همين حاشيه ها به تيم كمك مى كند.
•خودت از كى به ميدان مى روى؟
- فكر مى كنم بعد از تعطيلات ليگ به شرايط بازى كردن برسم اما در نهايت كادر فنى تشخيص مى دهد بازى كنم يا نه.
-
مصاحبه مجیدی
مجيدى: تماشاگران حق توهين به خسرو را ندارند
فرهاد مجيدى كاپيتان استقلال به خوبى مى داند تيمش روز جمعه چه بازى حساسى دارد. به اعتقاد او نتيجه اين بازى حساس مى تواند در سرنوشت قهرمانى تأثيرگذار باشد.گفت وگو با وى را بخوانيد:
•بازى حساسى مقابل سپاهان داريد، درباره اين بازى صحبت كن.
- بازى با سپاهان حساس و دشوار است. ما مى دانيم با قهرمان ليگ بازى داريم كه مربى و بازيكنان بزرگى دارد كه نسبت به سال گذشته قوى تر هم شده است. آنچه كه بازى را حساس تر مى كند يكسان بودن شرايط سپاهان و استقلال است. هر ۲ تيم ۹ امتيازى هستند و پيروزى در اين بازى حساس مى تواند در سرنوشت قهرمانى ۲ تيم تأثير زيادى داشته باشد.
•فكر مى كنى استقلال بتواند در اين ديدار برنده باشد؟
- بازيكنان انگيزه زيادى براى اين بازى دارند. بعد از تساوى خانگى مقابل نفت محكوم به كسب پيروزى در اين ديدار هستيم. اگر حواسمان را جمع كنيم و استقلال هميشگى باشيم سپاهان را شكست مى دهيم.
•ميزبان بودن در اين باز براى استقلال امتياز به حساب مى آيد؟
- ما حساب ويژه اى روى هوادارانمان باز كرده ايم. آنها بايد صبور باشند و تا دقيقه ۹۰ از استقلال حمايت كنند. با حمايت آنها شكست سپاهان دور از دسترس نيست.
•به نظرت هواداران استقلال به خسرو حيدرى توهين مى كنند؟
- بايد اين را بگويم كه روز جمعه هيچ كس حق توهين به خسرو را ندارد. او بازيكنى است كه ۲ سال براى استقلال زحمت كشيده و حالا بنا به دلايلى از تيم ما جدا شده. من اطمينان دارم تماشاگر استقلال آنقدر با شعور و فهيم است كه بازيكن قديمى تيم را تشويق كند. خسرو ۲ سال ستاره استقلال بود و الان نبايد عليه او باشد. به نظر من خسرو هنوز استقلالى است و دوباره به جمع ما برمى گردد.
•اين روزها شايعه شده كه مصدوم هستى.
- اصلا اينطور نيست. هيچ مشكلى ندارم و در آمادگى كامل به سر مى برم. مطمئن باشيد روز جمعه يكى از بهترين بازيهايم را ارائه مى كنم.
-
مصاحبه مجیدی
مجيدي: تماشاگران استقلال احترام خسرو و ديگر استقلاليهاي سپاهان را نگه دارند
در پازل قلعه نويي جا نمي شدم!
عدم دعوت از فرهاد مجيدي يكي از عجيبترين تصميمات افشين قطبي بود.
مجيدي در شرايطي در فهرست سرمربي تيم ملي قرار ندارد كه در دو سال اخير جزو بهترين و آمادهترين بازيكنان ليگ برتر بوده و بدون شك جايش در تيم ملي خالي است. البته او به هيچ عنوان تمايل ندارد در مورد تيم ملي حرف بزند. وقتي با مجيدي تماس گرفتيم او به اين موضوع تاكيد ويژهاي داشت كه فقط در مورد استقلال
حرف ميزند.
فرهاد فعلا در مورد تيم ملي سياست سكوت در پيش گرفته و ترجيح داده در اين مورد حرف نزند. مجيدي در مورد شرايط استقلال در آستانه بازي با سپاهان به سوالات ايران ورزشي پاسخ ميدهد.
وضعيت استقلال را در آستانه بازي با سپاهان چطور ميبيني؟
خدا را شكر وضعيت خوب است ولي استقلال در اين فصل از لحاظ بازيكن و كادر فني دچار تغيير و تحولات زيادي شده و به همين دليل براي هماهنگ شدن احتياج به زمان داريم.
ولي در بازيهاي قبلي امتيازهاي حساسي را خصوصا در ورزشگاه آزادي از دست داديد.
بله، درست است. ما براي جبران اين امتيازهايي كه در خانه از دست داديم بايد بازيهاي خارج از خانه را ببريم البته كار سختي داريم ولي بايد تلاش كنيم تا نتايج ضعيف قبلي را جبران كنيم.
مربيان استقلال مدام ميگويند كه تيم ما زمان ميخواهد. بالاخره استقلال چقدر زمان ميخواهد؟
در صلاحيت من نيست كه در مورد حرفهاي مربيان نظر بدهم ولي همانطور كه گفتم تيم ما تغيير و تحولاتي داشته و از لحاظ هماهنگي احتياج به زمان داريم.
بازي با سپاهان را چطور ميبيني؟
سپاهان قهرمان ايران است و ما با يك تيم بزرگ بازي داريم كه مربي بزرگي دارد.
اميدوارم همه آنهايي كه اين بازي را در استاديوم يا پاي تلويزيون تماشا ميكنند از تماشاي اين مسابقه لذت ببرند.
پيشبينيات از نتيجه چيست؟
نتيجه كه اصلا قابل پيشبيني نيست. آنها تيم بسيار خوب و باتجربهاي هستند، از طرفي ما هم در خانه و مقابل هوادارانمان بازي ميكنيم. به نظر من هر دو تيم كار سختي دارند.
كمي در مورد سپاهان صحبت كن.
سپاهان دو حسن بزرگ دارد، يكي اينكه مربي بزرگ و باتجربهاي دارد كه از خانواده استقلال است.
در واقع اين يك بازي استقلالي است كه بازيكناني مثل عنايتي، حيدري، بيكزاده و جانواريو مقابل تيم سابقشان قرار ميگيرند. حسن دوم سپاهان هم اين است كه بازيكنان بزرگي دارد.
فكر نميكني كه هواداران استقلال در اين بازي عليه استقلاليهاي سپاهان خصوصا خسرو حيدري مصاحبه كنند؟
تماشاگران استقلالي فهيم و باشعور هستند و فكر نميكنم چنين رفتارهايي داشته باشند.
بازيكناني مثل خسرو حيدري، سياوش اكبرپور، حسين كاظمي، جانواريو، بيكزاده و ديگر كساني كه از استقلال جدا شدند براي اين تيم زحمت كشيدند و فقط به خاطر مسائل حرفهاي فوتبال راهي ديگر تيمها شدند. طرفداران استقلال بايد فرداشب احترام استقلاليهاي سپاهان خصوصا خسرو حيدري را نگه دارند.
قبل از بازي به سمت قلعهنويي ميروي؟
چرا بايد به سمت قلعهنويي نروم؟ مطمئن باشيد حتما اين كار را ميكنم. او مربي من بوده و من به قلعهنويي احترام ميگذارم.
ولي زمانيكه در استقلال بود با او اختلاف داشتي.
خير، هيچ اختلافي نبود و نميدانم چرا اين مسائل عنوان ميشود. من هيچ اختلافي با قلعهنويي ندارم و نداشتم، فقط در پازل تاكتيكي او نبودم كه اين موضوع هم مربوط به مسائل فني مي شود.
من هيچ وقت نسبت به نيمكتنشينيام اعتراض نكردم و حتي با وجود نيمكتنشيني هميشه در تمرينها آماده بودم. حتي ميتوانيد از قلعهنويي هم در اين مورد سوال كنيد.
من كوچكترين اختلافي با قلعهنويي ندارم و نيمكتنشيني من هم تصميمي بود كه او بهعنوان سرمربي گرفت.
فكر نميكني در بازي فرداشب، شناخت قلعهنويي از استقلال، تيم شما را دچار مشكل كند؟
صددرصد اين موضوع كار ما را سخت خواهد كرد چون قلعهنويي با شرايط استقلال و جو ورزشگاه آزادي به خوبي آشناست. ما براي گرفتن سه امتياز بايد خيلي تلاش كنيم.
-
مصاحبه مبعلی
نميدانم چرا ميلاد به تيم ملي دعوت نشد
مبعلي: ما هم به خوبي قلعهنويي را ميشناسيم
تماشاگران استقلال هنوز در انتظار حركات چشمنواز ايمان مبعلي هستند، فوتباليستي كه در بازي معروف پرسپوليس - فولاد خوزستان به يكباره تمام مدافعان نامدار تيم سرخپوش تهراني را به هم ريخت و با دريبل احمدرضا عابدزاده دروازه او را باز كرد.
ايمان يكي از تكنيكي ترين فوتباليستهاي چند سال اخير فوتبال ايران محسوب ميشود كه حالا پيراهن استقلال را بر تن كرده و خيليها در انتظار بازگشت او به روزهاي اوج هستند. مبعلي در آستانه بازي با سپاهان به سوالات ايران ورزشي پاسخ ميدهد.
بازي اين هفته مقابل سپاهان را چطور ميبيني؟
به طور حتم بازي سختي داريم چون سپاهان يكي از تيمهاي خوب ليگ است كه بازيكنان و سرمربي شناخته شدهاي دارد. پيشبيني ميكنم كه بازي جذاب شود ولي ما ديگر نبايد در خانه امتياز از دست بدهيم.
ولي در بازيهاي گذشته كه ميزبان بوديد، خيلي خوب امتياز از دست داديد!
بله، دليلش هم اين است كه خوب بازي نكرديم. اگر خوب بوديم امتياز از دست نميداديم. البته فكر ميكنم در اين بازي همه چيز عوض خواهد شد.
يعني سپاهان را ميبريد؟
من خيلي اميدوارم.
بالاخره كي قرار است بازيكنان استقلال هماهنگ شوند؟
ما خيلي بدشانسي ميآوريم و بازيكنانمان مدام مصدوم ميشوند. به طور مثال من تا الان فقط 60 دقيقه كنار جباري بازي كردم و همين مسائل باعث ميشود بازيكنان دير با هم هماهنگ شوند. البته بعد از اين بازي ليگ دو هفته تعطيل ميشود و كادر فني ميتواند روي مسائل تاكتيكي، هماهنگي بازيكنان و شرايط بدني بيشتر كار كند.
بازي سپاهان و استقلال جنگ ستارهها در ورزشگاه آزادي است. قبول داري؟
بله، هر دو تيم پرستاره هستند ولي براي برنده شدن ستاره كافي نيست و بايد به معناي واقعي تيم باشيم.
فكر نميكني شناخت قلعهنويي از استقلال، كار شما را سخت كند؟
به هر حال اين مربي از اكثر بازيكنان استقلال شناخت دارد ولي مربي ما و بازيكنان استقلال هم به خوبي با تفكرات قلعهنويي و بازيكنان سپاهان آشنا هستند.
نتيجه را پيشبيني ميكني؟
پيشبيني سخت است ولي من گفتم كه در اين بازي همه چيز عوض خواهد شد. بازيكنان استقلال اهميت اين بازي را ميدانند به همين دليل اجازه نميدهيم تيم قلعهنويي در تهران امتياز بگيرد.
قضيه درگيريات با تماشاگران استقلالي چيست؟
كدام درگيري؟!
ميگويند تماشاگران به نحوه بازي تيم و همچنين به عملكرد تو اعتراض كردهاند و تو هم واكنش نشان دادي؟
خير، اين حرفها دروغ است. هيچ اتفاقي نيفتاده و نميدانم اين خبرها از كجا ميآيد.
ولي قبول داري كه طرفداران استقلال هنوز از بازي تو راضي نيستند و اين موضوع آنها را ناراحت ميكند؟
من به آنها حق ميدهم كه ناراحت باشند چون توقعات از ايمان مبعلي بالا است ولي ناراحتي با اعتراض فرق دارد. به نظر من آنها در مورد عملكرد سرمربي و بازيكنان ميتوانند ناراحت باشند ولي حق ندارند اعتراض بيمنطق كنند. طرفداران استقلال بايد بدانند وقتي تيم نتيجه نميگيرد بازيكنان بيشتر از آنها ناراحت ميشوند. در اين موضوع هيچ شكي وجود ندارد و بازيكنان استقلال دوست ندارند بد كار كنند تا سركوفت بشنوند.
راستي ماجراي فردي كه تو را تهديد به قتل كرده بود، تمام شد؟
اين اتفاق عجيب روي من، خانوادهام و دوستانم تاثير گذاشت و واقعا نميدانم چه بگويم. فقط خدا را شكر ميكنم كه الان سالم هستم.
شكايت نكردي؟
من اين موضوع را به حراست مجموعه ورزشي انتقال دادم و قرار شد آنها پيگيري كنند.
در فهرست جديد تيم ملي تو هستي ولي دوست صميميات ميلاد ميداودي نيست!
ميلاد بازيكن خوبي است و مطمئنا دوباره برميگردد.
ولي ميگويند او به اين خاطر كه خودش را به مصدوميت زده بود، دعوت نشد.
من اطلاعي در اين مورد ندارم ولي ميلاد واقعا مصدوم بود.
در مورد بازيهاي دوستانه تيم ملي چه صحبتي داري؟
شك نكنيد كه در بازي با كره جنوبي و چين ديدگاهها را در مورد تيم ملي عوض خواهيم كرد. اين دو بازي سخت خواهد بود و تيم ملي محك جدي خواهد خورد
-
مصاحبه آشوبی
از ميهمان امتياز ميگيريم
فرزاد آشوبي: تيم امير خان حريف خطرناكي است
ايران ورزشي- هفته هفتم ليگ برتر با بازي حساس دو تيم مدعي يعني استقلال و سپاهان آغاز ميشود. اين بازي از بسياري جهات حساس و قابل تأمل است، حضور چند بازيكن قديمي استقلال در سپاهان بازي را حساستر هم ميكند. فرزاد آشوبي درباره اين بازي ميگويد: «روز جمعه در آزادي بازي مهم و سختي داريم، هر دو تيم 9 امتيازي هستند و تلاش ميكنند هر
3 امتياز اين بازي را كسب كنند و ما علاوه بر 3 امتياز اين بازي به دنبال رضايت هواداران نيز هستيم. ما در بازي قبلي نمايش بسيار بدي داشتيم و اصلاً فوتبال بازي نكرديم، پس در اين بازي هم بايد 3 امتياز را بگيريم و هم طوري بازي كنيم تا هواداران را از خودمان راضي نگه داريم.» فرزاد تيم سپاهان را تيم بزرگي معرفي ميكند: «سپاهان تيم بسيار خوبي است و اين تيم در حد و اندازه خودش بزرگ است. اين تيم با كادر فني و بازيكنان بزرگش حريف بسيار خطرناكي براي همه تيمها است. سپاهان براي بازي با حريفان هيچ چيز كم ندارد. در فصل نقل و انتقالات هم خوب عمل كرده و در چند بازي اخير هم توانسته نتايج بهتري نسبت به بازيهاي قبلي كسب كند.» آشوبي از برنامه تيم استقلال براي اين بازي ميگويد: «بازي قبلي بد بوديم و در جلسهاي كه با كادر فني و تمام بازيكنان داشتيم، بازي را آناليز كرديم و تا بازي با سپاهان تمرينها براساس آناليز فيلم بازي با نفت خواهد بود و ما تلاش ميكنيم خود را به آمادگي كامل براي اين بازي حساس برسانيم.»