-
مصاحبه مرفاوى
هواداران مثل من آدمهاي خناس را ميشناسند
مرفاوي: به خاطر منافع خودم از كلمه مردم استفاده نميكنم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم استقلال گفت: آدمي نيستم كه همه چيز خود را بزرگ جلوه دهم و به خاطر منافع خودم از كلمه مردم استفاده كنم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
صمد مرفاوي پس از پايان تمرين امروز استقلال در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره مسائل باشگاه استقلال صحبت كرد. گفت و گوي فارس با سرمربي استقلال را در زير ميخوانيد.
*آخرين وضعيت استقلال را قبل از بازي با شاهين پاس جنوبي توضيح دهيد؟
شرايط بازيكنان ما خوب است. درست است كه در ديدار گذشته مقابل ذوبآهن مغلوب شديم اما حقمان باخت نبود. همه در تيم ما زحمت كشيدند و درست است كه شكست خورديم ولي ميتوانيم دوباره به صدر جدول برگرديم.
* بازي فردا را چطور ميبينيد؟
تمام تلاشمان را ميكنيم تا سه امتياز بازي را نصيب خودمان كنيم. وضعيت جدول به شكلي است كه بايد با ارائه يك بازي منطقي حريف خود را در آزادي شكست دهيم.
* از شاگردان محمود ياوري چقدر شناخت داريد؟
تيم آنها را به خوبي مي شناسم و مطمئن هستم بازي سختي پيش رو داريم. آنها خارج از خانه خوب نتيجه ميگيرند و توانستهاند با پرسپوليس مساوي كنند و راهآهن را شكست دهند اما ضمن احترامي كه به تيم فوتبال شاهين و مردم بوشهر ميگذارم تنها براي شكست اين تيم وارد ميدان خواهيم شد.
* اين روزها حاشيههاي زيادي پيرامون تيم استقلال وجود دارد به خصوص اينكه هر روز يك نفر را به عنوان جانشين شما انتخاب ميكنند.
من هيچ استرسي ندارم. تا روزي كه در استقلال هستم محكم كار خواهم كرد. ما در حال حاضر با يك بازي كمتر در رده دوم جدول هستيم و وضعيت بدي نداريم كه برايم جانشين انتخاب ميكنند. تا آنجا كه مسئوليت فني به عهده من است با جان و دل كار كرده و باعث سربلندي استقلال خواهم شد. اصلا به حاشيهها توجه ندارم. در تمام دنيا اين گونه است كه ممكن است يك تيم 4 هفته و بيشتر افت كند. بايد بگويم در اين چند هفته مشكلات زيادي داشتيم و كلا 16 بازيكن را در اختيار داشتم اما مطمئن باشيد صمد مرفاوي با تمام مشكلات مبارزه خواهد كرد.
* در اين مدت با مديرعامل در خصوص نتايج استقلال صحبتي نكرديد؟
ما هميشه در تماس هستيم. ايشان هميشه از نزديك تمرينات و اردوهاي استقلال را زير نظر ميگيرند. مديريت واعظ به شكلي است كه تمام مديران ليگ برتري بايد از آن الگوبرداري كنند. خوشبختانه آقاي آشتياني هميشه شاهد گزارش فني ما هستند و صحبتهاي ايشان براي ما اميد بوده و به ما قوت قلب ميدهد. من هميشه از صحبت با ايشان لذت برده و از حرفهاي بزرگمنشانه او درس ميگيرم.
* پنجشنبه گذشته يك جلسه روانشناسي براي بازيكنان برگزار شد. پيش از اين روانشاس استقلال گلايه خود را بابت منظم برگزار نشدن اين كلاسها اعلام كرده بود كه حالا چه طور شد كه به يك باره تصميم به برگزاري اين جلسات گرفتيد؟
ما از اول فصل در برنامههايي كه داشتيم جلسات روانشناسي را برگزار ميكرديم. شايد سوء تفاهم باشد. خود من چندين بار با آقاي منتظري تماس گرفتم اما ظاهرا ايشان مشغله فراواني داشتند و در واقع يك نوع سردرگمي هم براي ما و هم براي دوستان به وجود آمده بود. چون ما فكر ميكرديم ايشان مشغله دارند و آقاي منتظري فكر ميكرد ما تمايلي به برگزاري جلسات روانشناسي نداريم. البته آقاي آشتياني با دكتر منتظري صحبت كرد و مسئله از سر گرفته شد. اولين جلسه روانشناسي هفته گذشته پنجشنبه برگزار شد ولي من از متن جلسه باخبر نيستم چون ايشان صحبتهايشان را با بازيكنان به صورت خصوصي انجام ميدهند ولي اعتقاد دارم آن مسائلي كه مطبوعات در خصوص برگزاري اين جلسه مينويسند صحت ندارد و تنها حاشيهسازي است.
*برخي شايعه كردهاند در صورتي كه نتايج استقلال همين گونه ادامه داشته باشد، روته مولر به عنوان سرمربي جانشين شما خواهد بود؟
من از اين مسئله اطلاعي ندارم و كار خودم را انجام ميدهم. اين مسائل برايم مهم نيست. از قول من بنويسيد مرفاوي از خداي بالاي سرش ميترسد. كاري كه بايد انجام دهم، با تمام وجود خواهم كرد و حرفهايي كه مطرح ميشود مهم نيست. اگر اين صندلي وفا داشت به نفر قبل از من وفا ميكرد. استقلال مانند يك قطار است كه تنها آدمهاي داخل آن عوض ميشوند. من زياد به فكر آمد و رفت نيستم و فقط به كارم تمركز دارم. اين صحبتها شيطنت است چون آدمهاي خناس را ميشناسم كه زيرزيركي كار ميكنند ولي فعلا اسمي از آنها نميبرم.
* چرا آنها را معرفي نميكنيد؟
من فقط اين را ميگويم حتما كسي كه ميخواهد جانشين من شود، منافعي دارد. براي خودم سئوال است. من كه ميگويم ماندن يا رفتن من مهم نيست ولي چرا آنها اينقدر تلاش ميكنند؛ نميدانم. اگر روزي به من گفتند برو با افتخار ميروم اما نميدانم چرا اين صندلي پردرسر و حاشيه ساز شده كه دوست دارند به هر طريقي به آن چنگ بزنند.
*نميخواهيد اسمي بياوريد؟
روزگار نام آنها را مشخص خواهد كرد ولي مطمئن باشيد من به موقع نام آنها را افشا خواهم كرد. مردم خوب همه چيز را ميفهمند و هواداراني كه ما داريم بسيار فهميده هستند. آنها هم مثل من آدمهاي خناس را ميشناسند و روزي به آن باورها ميرسند اما صمد مرفاوي آدمي نيست كه همه چيز خود را بزرگ جلوه دهد. اين آدمها انسانهايي هستند كه خداوند دستشان را رو خواهد كرد. فقط اين را بنويسيد كه من نميخواهم به خاطر منافع خودم از كلمه مردم استفاده كنم. من هم مثل خود مردم هستم و اگر روزي از استقلال رفتم مثل هواداران تيم را تشويق ميكنم.
* يعني اگر روزي از استقلال رفتيد، مثل هواداران ميمانيد و كاري به اين تيم نداريد؟
مطمئن باشيد چوب لاي چرخ كسي نخواهم گذاشت. چرا بايد اين كار را بكنم. مگر خدايي وجود ندارد.
* اين روزها نتايج سپاهان براي خيلي ها حساس شده و آنها ميگويند سپاهان برد؛ استقلال باخت و يا برعكس. در اين مورد چه نظري داريد؟
كاري به هيچ تيمي نداريم. هر تيمي مديريتي دارد و هر كس مسئول اعمال خودش است. چرا بايد بخواهم تيم ديگر ناموفق شود. من براي موفقيت استقلال به هر دري نميزنم. باور كنيد حواسمان به نتايج هيچ تيمي نيست اما از حريفانمان هرگز غافل نميشويم و كار خودمان را انجام ميدهيم.
*شايعه شده در دفتر يكي از مسئولان سابق استقلال ليدرهاي اين تيم رفت و آمد ميكنند و قصد دارند به استقلال ضربه بزنند.
من در جريان كامل اين قضيه نيستم اما حس ششمم خوب كار ميكند. من فقط به فكر مصلحت استقلال هستم و كار خودم را ميكنم. اينها هم شامل همان آدمهاي خناس هستند كه دست به هر كاري ميزنند البته منظور من ليدرها نيستند ولي در پايان اين را ميگويم ديگر زمان آن گذشته كه هر كاري كه ميخواهند انجام دهند، معلوم نشود. الان زمانه عوض شده و همين زمانه كار آنها را افشا خواهد كرد.
-
مصاحبه مرفاوى
تمام مديران بايد از واعظى آشتيانى الگوبردارى كنند
مرفاوى: اكبرپور در رختكن عذرخواهى كرد، نياز به گل و شيرينى نبود
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
صمد مرفاوى سرمربى استقلال در گفتگو با خبرگزار ى ورزش ايران (ايپنا)، در مورد آخرين شرايط استقلال، شايعه تغيير كادر فنى و صعود تيم ملى نوجوانان به مرحله بعد حرف هاى جالبى بر زبان آورد كه در ادامه مى خوانيد:
•در مورد آخرين شرايط استقلال صحبت كنيد؟
- شرايط خوبى داريم در ۳ روز اخير تمرينات خوبى را برگزار كرديم. بچه ها انگيزه خوبى دارند. مصمم هستيم كه در بازى با شاهين بوشهر ۳ امتياز را كسب كنيم. شاهين ازجمله تيمهاى خوب ليگ است كه از مربى خوبى به نام ياورى سود مى برد.
• در اين بازى محروم و مصدوم داريد؟
- بله ما خسرو حيدرى و بيژن كوشكى را به دليل مصدوميت نداريم اما خوشبختانه نفرات جايگزين خوبى داريم كه مى توانند جاى آنها را در زمين پر كنند.
•با گذشت چند روز از بازى ذوب آهن فكر مى كنيد آيا شايسته باخت در اين ديدار بوديد؟
- راستش نه، همه ديدند و خواندند كه ما در آن بازى ۱۶ بازيكن بيشترنداشتيم با اين وضعيت بچه ها فوتبال خوبى انجام دادند، خوب دويدند فكر مى كنم ما مى توانستيم برنده بازى شويم اما متأسفانه موقعيت هايمان به هدر رفت. ذوب آهن فقط يك گل زد آن هم از شروع مجدد دروازه بان. در كل اعتقاد دارم ما مستحق باخت نبوديم و اين نتيجه عادلانه نبود.
•در آن بازى بيژن كوشكى مرتكب اشتباه شد، نظرتان چيست؟
- طبيعت فوتبال است. بازيكن اشتباه مى كند اما اعتقاد دارم اشتباه براى تيم بزرگى مثل استقلال خوب نيست. اشتباه بچگانه اى بود اما از زحمت تك تك بازيكنانم راضى هستم. خيلى زحمت كشيدند و از آنها ناراحت نيستم. در آن بازى روز، روز ما نبود.
•در مورد بازگشت حنيف عمران زاده صحبت كنيد.
- خوشحالم عمران زاده بخشيده شد. او مشكلى ندارد. تمرينات خوبى را هم انجام داده و هر موقع احتياج شود از وى استفاده خواهم كرد.
•در مورد اكبرپور شايعات زيادى شنيده مى شود.
- چه شايعاتى!
•گفته مى شود كه او بدون معذرت خواهى و گل و شيرينى در تمرينات حضور يافت آيا واقعا اينچنين بود؟
- (با خنده) احتياجى به گل و شيرينى نبود. ايشان ممنوع التمرين بود. تصميم گرفت در تمرينات حضور يابد من هم قبول كردم. در رختكن با او صحبت كردم معذرت خواهى كرد و به تمرينات بازگشت. كل داستان همين بود اما دوستان كم لطفى كردند.
•فكر نمى كنيد استقلال اين روزها حاشيه هاى فراوانى دارد؟
- نه، طبيعى است كه اين حرفها زده شود من زياد توجه نمى كنم. ما كار خود را انجام مى دهيم. برد و باخت در فوتبال است.
•يكى از شايعات اخير حضور منصوريان در كادر فنى است چه صحبتى داريد؟
- من راجع به كسى صحبت نمى كنم و واقعا برايم مهم نيست چه حرف هايى زده مى شود. مسئوليت فنى تيم با من است و من سرمربى تيم هستم.
•نظرتان در مورد حمايت قاطع مدير عامل استقلال بعد از اين شايعات چيست؟
- نظر لطفشان بود. جا دارد بگويم خيلى وقت است از من حمايت مى كند ما از اول هم با ايشان تمام كرده بوديم. به نظر من تمام مديران فوتبال ما بايد از ايشان الگوبردارى كنند.
•مدير عامل استقلال يك ماه به مكه سفر خواهد كرد، فكر نمى كنيد در نبود ايشان دچار مشكل شويد؟
- فكر نمى كنم. مديريت ايشان طورى است كه يك ساختار منظم در باشگاه به وجود آمده است و همه كار خود را به طور منظم انجام مى دهند.
•ليست تيم ملى امروز اعلام مى شود و شما بيشترين سهميه را داريد.
- خوشحال هستم. جا دارد به بازيكنان دعوت شده تبريك بگويم. حتماشايستگى دعوت را داشته اند. اميدوارم در تيم ملى هم موفق شوند.
•فكر نمى كنيد با حضور اين همه بازيكن در تيم ملى با مشكل مواجه شويد؟
- نه اينچنين نيست. صلاح تيم ملى است. بازيكن بايد در اختيار تيم ملى باشد و من از اين قضيه استقبال مى كنم.
•تيم ملى نوجوانان به دور بعدى صعود كرد.
- جا دارد به آقاى دوستى تبريك بگويم. ايشان زحمات زيادى كشيده است و براى فوتبال پايه اى كارهاى بزرگى انجام داده است اما در فوتبال ما كمتر سراغ تيم هاى پايه مى روند و اين زياد خوب نيست. اميدوارم تيم ملى نوجوانان در بازى هاى آينده نيز موفق ظاهر شود.
-
مصاحبه برهاني
من و سياوش مشكل هماهنگي نداريم
آرش برهاني: تيمي بحران دارد كه در كورس قهرماني نباشد
آرش برهاني ميخواهد به شاهين گل بزند تا خاطره شكست هفته گذشته مقابل ذوب از ذهن طرفداران استقلال پاك شود. برهاني كه اين فصل مثل فصل گذشته ناجي استقلال لقب گرفته مقابل شاهين هم اميد اول خط حمله آبيپوشان است تا اين تيم با تكيه بر تواناييهاي او شاهين را شكست دهد.
پس از باخت به ذوب شرايط استقلال چگونه است، آيا براي شكست شاهين آمادهايد؟
■ دو سه هفته است نتايجي را كه ميخواهيم به دست نميآوريم. در اصفهان هم حداقل مساوي حقمان بود كه با بدشانسي نتوانستيم آن را كسب كنيم.
فكر نميكني اين از دست دادن امتيازها در آينده مشكلساز شود؟
■ خدا را شكر كه نيم فصل اول اين امتيازها را از دست داديم. جاي جبران وجود دارد و با جوي كه در استقلال ميبينم مطمئن هستم كه خيلي زود امتيازهاي از دست رفته را جبران ميكنيم.
يكجورهايي ميشود گفت كه استقلال وارد بحران شده، درست است؟
■ نه، چه بحراني؟ ما مدعي اصلي قهرماني هستيم. تيمي بحران دارد كه در كورس قهرماني نباشد. ما دوم جدول هستيم و با صدر اختلاف چنداني نداريم. پس نبايد در مورد بحران در تيم ما حرف زد.
ولي قبول داري كه به نسبت اول فصل افت كردهايد؟
■ ما در همه بازيها از حريفمان برتر بودهايم. از نظر كسب امتياز قبول دارم افت كردهايم اما همچنان خوب فوتبال بازي ميكنيم و اميدوارم در ادامه اين ضعفمان هم برطرف شود.
حتماً قصد داريد اين از دست دادن امتيازها مقابل شاهين تمام شود؟
■ شاهين چيزي براي از دست دادن ندارد. آنها اگر ببازند ميگويند كه به استقلال باختهايم اما اگر خداي ناكرده مساوي كنند يا ببرند كار ما سخت ميشود. به همين خاطر فكر ميكنم شاهين بدون استرس وارد بازي ميشود و بازي تدافعي مقابل ما انجام خواهد داد اما اميدوارم اين روند از دست دادن امتيازها مقابل شاهين تمام شود.
شاهين را چطور تيمي ميبيني؟
■ آنها تيمي هستند كه بازيكنانشان براي نمايش تواناييهاي خود انگيزه بالايي دارند. بوشهريها دنبال يك امتياز هستند اما اميدوارم بتوانيم از لايههاي دفاعي آنها عبور كرده و هر 3 امتياز را به دست آوريم.
شرايط خودت چطور است، آمادگي بازي مقابل شاهين را داري؟
■ سرماخوردگي دارم (يعني اين روزها همه سرماخوردگي دارند!) اما اميدوارم با تلاش پزشكان براي بازي امروز بهتر شوم.
يك سوال كليشهاي، كي به صدر جدول گلزنان ميرسي؟
■ باز هم ميگويم به حضور در صدر جدول گلزنان فكر نميكنم.
يعني به باز كردن دروازه شاهين هم فكر نميكني؟
■ چرا، دوست دارم دروازه شاهين را باز كنم و براي اين كار هم انگيزه بالايي دارم اما فعلاً موفقيت استقلال مهمتر از آقاي گلي من است.
به نظر ميرسد در اين بازي زوج خط حمله را تو و سياوش تشكيل ميدهيد...
■ نميدانم. هنوز مشخص نيست.
اگر كنار هم باشيد كه مشكلي با هم نداريد؟
■ نه. سياوش بازيكن خوبي است و ما مشكل هماهنگي با هم نداريم. سعي ميكنيم اگر كنار هم بازي كرديم روز خوبي براي خط حمله استقلال رقم بزنيم.
-
مصاحبه مرفاوى
عضيها گول شيطان را ميخورند
صمد مرفاوي: واعظ را داشتيم 4 سال قبل هم قهرمان ميشديم
بازگشت به 4 سال پيش و تجديد خاطرات تلخ آن روزها كه استقلال فقدان مديريت را در قامت خود احساس ميكرد براي مرفاوي حداقل اين حسن را دارد كه به شرايط كنوني استقلال درود بفرستد و به موقعيتش ببالد! ميگويد: «وقتي به 4 سال پيش فكر ميكنم تنم ميلرزد! لحظهاي نميتوانم آن روزها را در ذهن تداعي كنم. چه باشگاهي داشتيم آن روزها!» بله، استقلال چه باشگاهي بود آن روزها؟! باشگاهي كه اصليترين ستون خود يعني مديريت را در اختيار نداشت. باشگاهي به تمام معنا بيدر و پيكر كه ساختارش طعنه ميزد بر سابقه 60 ساله! صمد در آن روزها سرمربي استقلال بود؛ آن روزها كه تيمش در هر بازي دست خالي خود را احساس ميكرد؛ بسيار بدتر از اين روزها كه صمد مجبور شد در دربي با 17 بازيكن راهي ميدان شود يا در بازي با ذوبآهن نام دو دروازهبان را به ليست ذخيرههاي خود اضافه كند! صمد اين روزها هم بدشانس هست اما نه به اندازه فصل ششم و خاطرات تلخ هفتهها بيمديري! براي اينكه خودش را تسكين دهد آن روزها را مقابل مخاطبش علم ميكند تا بگويد: «من بدتر از اين را چشيدهام چه رسد به حالا كه استقلال به لحاظ مديريتي در عاليترين شرايط خود قرار دارد. براي چه بايد از اين سيل ويرانگر مصدوميتها، محروميتها و امراض جور واجور بترسم!»
■■■
ميخواهيم يك قياس ساده را بيان كنيم؛ استقلال با 4 سال پيش كه شما سرمربياش بوديد چه تفاوتي دارد. آن روزها هم تيم پر بود از حاشيه. مثل همين روزها!
■ آن روزها را با امروز قياس نكنيد. ما الان شرايط بسيار بهتري داريم. نگاهي به باشگاه بيندازيد؛ يك مدير كاربلد آنجا روي صندياش نشسته و اجازه نميدهد آب توي دل هيچ كس تكان بخورد. نه! آن روزها خيلي بدتر بود...
شما يك مدير خوب داريد اما آقاي مرفاوي از در و ديوار دارد برايتان ميبارد. مصدوميت، محروميت و خيلي اتفاقات ديگر.
■ اين از بدشانسي من است اما وقتي به 4 سال پيش فكر ميكنم ميبينم در بهترين شرايط ممكن هستيم. اين مصدوميتها و محروميتها همگي برطرف ميشود. مگر حنيف همين ديروز مجوز بازي نگرفت؟ من اينها را به فال نيك ميگيرم.
اگر به 4 سال قبل برگرديد باز هم مربيگري استقلال را به عهده ميگيريد؟
■ آن موقع هم من با عشق كارم را شروع كردم، مثل همين فصل كه با عشق و علاقه آمدم. من فرزند استقلال هستم و در همه حال دوست دارم خدمت كنم. وقتي عشق باشد در بدترين شرايط هم قبول ميكني.
اگر آن روزها واعظ مديرعامل استقلال بود، ميتوانستيد قهرمان شويد؟!
■ بله! همين طور فكر ميكنم. اگر واعظ آن روزها بود ما قهرمان ميشديم! من واعظ را به عنوان يك مدير لايق و كاربلد قبول دارم.
پس الان نبايد اتفاق خاصي افتاده باشد! البته با اين تفاسير كه شما ميگوييد.
■ من هميشه به خودم گفتهام تا وقتي مسووليت با تو است فقط به كار كردن فكر كن! اما يك چيز من را خيلي آزار ميدهد.
اگر اشتباه نكنم ميخواهيد بحث دور و بريهايتان را پيش بكشيد. همانها كه چند وقتي است نامشان به عنوان سرمربي آينده مطرح ميشود.
■ نميدانم چه بگويم. بعضي وقتها شيطان در جلد آدم ميرود و وسوسه ميكند! شايد بعضيها هم دارند گول شيطان را ميخورند اما من كارم را ميكنم و بقيهاش را به خدا واگذار ميكنم.
سال گذشته استقلال در همين هفتهها كجاي جدول بود؟
■ فكر نميكنم صدرنشين بوديم! ما در آخر هم قهرمان نيم فصل نشديم اما روزي كه بايد به صدر ميرفتيم، رفتيم؛ يعني روز آخر كه قرار بود جام را بدهند.
اين يك دفاعيه از شرايط فعلي استقلال بود؟
■ از خودم دفاع نميكنم اما از بچهها دفاع ميكنم. آنها را بايد طلا گرفت. هيچ وقت براي تيمشان كم نميگذارند. در همه ساعات تمرين با انرژي فعاليت ميكنند و در بازيها هم تلاش ميكنند. ما مقابل ذوبآهن مستحق باخت نبوديم.
شما طوري دفاع ميكنيد كه انگار تيمتان اصلاً اشتباهي مرتكب نشده است.
■ منظورم اين نبود. قطعاً اشتباهي وجود داشته است و من به عنوان سرمربي ميپذيرم. همين الان كه در آستانه بازي با شاهين پارس هستيم دارم به اشتباههاي تأثيرگذاري كه مانع پيروزيمان شد، فكر ميكنم.
در فاز دفاعي خيلي افت كرديد، هرچند كه هنوز هم بهترين تيم دفاعي ليگ هستيد.
■ استقلال داشت خوب پيش ميرفت؛ يعني ما تا هفته هشتم روند مطلوبي داشتيم و ميانگين هر بازي 4 امتياز را به دست ميآوريم اما به يكباره كل تيم دچار افت شد كه اين موضوع ناشي از فشار بازيها بود. فشار بازي در هر 5 روز يك بار و مشكلاتي كه ناخواسته تيم ما را فرا گرفت همگي دست به دست هم داد تا كل تيم افت كند. با اين حال قبول دارم كه اشتباه داشتيم.
آقاي مرفاوي پيش از آنكه به استقلال اهواز ببازيد هيچ كس تصور نميكرد تيمي بتواند جلوي اين استقلال را بگيرد اما الان تا حدودي اين ذهنيت تغيير كرده است.
■ من ميگويم نگران نباشيد! تيمي كه ساختار داشته باشد، تيمي كه نظم داشته باشد و تيمي كه مدير بالاي سرش باشد حتماً به هدف ميرسد.
پس تحليل شما از اين باختها چه بود؟
■ باخت جزيي از فوتبال است. مگر ميشود شكستناپذير جلو رفت؟ همين تيم شاهين را برايتان مثال ميزنم. شما نميتوانيد شاهين را چون از بوشهر ميآيد دست كم بگيريد. من ميخواهم از شما بپرسم مگر فاصلهمان با صدر جدول چقدر است؟
اگر امروز شاهين را شكست بدهيد، يك امتياز.
■ خب، اول بگذاريد سلام عرض كنم خدمت آقاي ياوري و مردم خونگرم بوشهر و بعد به شما بگويم تحت هر شرايطي امروز به پيروزي ميرسيم چون به شدت امتياز اين بازي را ميخواهيم.
-
مصاحبه هاشم بيك زاده
دوباره صدر را مى گيريم
هاشم بيك زاده : فكرش را مى كردم كه ملى پوش شوم
هاشم بيك زاده جزو بازيكنانى بود كه يك ماه مانده به اعلام اسامى ملى پوشان صحبت از دعوت شدن وى به تيم ملى مى شد كه دقيقاً اين اتفاق روز گذشته تحقق يافت تا بازيكن آبى مزد بازى هاى خوبش در استقلال را با دعوت به تيم ملى بگيرد. گفت وگوى ما با وى را بخوانيد:
• از اينكه به تيم ملى دعوت شدى، چه احساسى دارى؟!
-بعد از يك وقفه دورى كه از تيم ملى داشتم اين بار خدا را شكر به تيم ملى دعوت شدم. خوشبختانه قطبى نگاهش به تمام تيم ها بود و سعى كرد بهترين ها را به تيم ملى دعوت كند كه در اين بين من هم اين بار با بازى هاى قابل قبولى كه از خودم نشان دادم نگاه او را به سوى خودم جلب كردم.
• فكرش را مى كردى كه ملى پوش شوى؟
- كادر فنى استقلال در اين فصل به من اعتماد كردند و با بازى دادن به من سبب شدند تا بتوانم قابليت هايم را ثابت كنم و به تيم ملى دعوت شوم. واقعاً بايد از كادر فنى استقلال هم تشكر كنم كه به من اعتماد كردند تا الان بتوانم در تيم ملى حضور داشته باشم. مطمئناً سعى مى كنم تا نظر قطبى را هم در تيم ملى به سوى خودم جلب كنم. من با بازى هايى كه از خودم در استقلال نشان دادم منتظر دعوت به تيم ملى بودم و فكرش را هم مى كردم كه ملى پوش شوم.
• چند سالى است كه جناح چپ تيم ملى بازيكن شاخصى را ندارد. مى توانى در اين جناح عملكرد خوبى را از خودت نشان دهى؟!
- من هم همين عقيده را دارم كه چپ تيم ملى در چند سال اخير به نسبت جناح هاى ديگر ضعيف عمل كرده است. به همين خاطر اميدوارم بتوانم با تلاش زياد به عنوان مهره اى كارآمد در تيم ملى بازى كنم. همه هدف من اين است كه بتوانم نظر قطبى را به سوى خود جلب كنم. با توجه به شناختى هم كه از سرمربى تيم ملى دارم مطمئنم او فقط با در نظر گرفتن آمادگى بازيكنان به آنها ميدان مى دهد.
• مى توانى فيكس تيم ملى شوى؟!
- پيش از اين تجربه حضورى ثابت را در تيم ملى داشتم و در بازى هاى جام باشگاه هاى آسيا هم به عنوان مهره ثابت استقلال بازى كرده ام اما به هر حال بايد براى فيكس شدن در تيم ملى زحمت بكشم تا بتوانم به جايگاه واقعى ام دست پيدا كنم.
• در ۲ بازى اخير استقلال غايب بودى. هنوز مصدوميتت رفع نشده است؟!
- پس از رفع مصدوميتم شب قبل از بازى با شاهين دچار سرماخوردگى شديد شدم. براى اينكه بدنم ضعيف بود از كادر فنى خواستم مقابل شاهين بازى نكنم كه خوشبختانه آنها هم موافقت كردند. از فردا ( امروز) در تمرينات استقلال حاضر مى شوم تا به دنبال جبران عقب ماندگى ام باشم.
• نظرت در مورد برد استقلال مقابل شاهين چيست؟!
- خدا را شكر بعد از ۴ ۵، بازى كه به برد نرسيده بوديم اين بار با تلاش و يكدلى بچه هاى تيم و البته تدبير كادر فنى توانستيم ۳ امتياز اين بازى را متعلق به خود كنيم. با اين برد فشارى كه روى تيم ما بود از بين رفت تا دوباره به صدر نزديك شويم.
• چه پيش بينى از بازى با راه آهن دارى؟
- مطمئناً بازى آسانى را پيش رو نداريم. در اين فصل تمام تيم ها قوى هستند و هيچ بازى، آسان به حساب نمى آيد با اين حال ما هم هدفمان فقط پيروزى در اين بازى است تا انشا ء الله با غلبه بر راه آهن دوباره به صدر برگرديم.
-
مصاحبه كيانوش رحمتى
شانس قهرمانى استقلال بيشتر از سپاهان است
كيانوش رحمتى: اعتراضى به مرفاوى ندارم
كيانوش رحمتى هافبك استقلال بعد از حضور ثابت در ديدار مقابل ذوب آهن در ديدار با شاهين بوشهر در تركيب اصلى تيمش قرار نگرفت.
وى در گفت و گو با خبرگزارى فوتبال ايران اعلام كرده از اين بابت گلايه اى ندارد. گفت وگو با وى را بخوانيد:
•چرا در بازى با شاهين بوشهر مورد استفاده قرار نگرفتى؟
- من از اين موضوع گلايه اى ندارم و به صلاحديد كادر فنى مقابل شاهين بوشهر بازى نكردم.
•فكر نمى كنى به خاطر بازى با ذوب آهن بود كه در تركيب استقلال مقابل شاهين بوشهر بازى نكردى؟
- نه بازى نكردن من در ديدار با شاهين بوشهر ربطى به بازى قبلى ام مقابل ذوب آهن نداشت. در بازى با ذوب آهن به اين دليل تعويض شدم كه سرمربى ما احساس كرد كه به فوروارد و ارنج تهاجمى ترى نياز دارد به همين دليل عنايتى را به جاى من به زمين آورد.
•بعد از چند هفته سرانجام از بحران نتيجه گيرى خارج شديد.
- ۴ هفته اى بود كه خوب كار مى كرديم اما تلاش ما به برد منجر نمى شد. مثلا در ديدار مقابل ذوب آهن تيم ما به خاطر عملكرد گلر آنها به پيروزى نرسيد يا در ديدار با صباى قم تيم ما با وجود ۱۰ نفره شدن واقعا از حريف بهتر بود و مستحق پيروزى بود. من فكر مى كنم بدشانسى، بى دقتى در زدن ضربات آخر و واكنش استثنايى دروازه بانان حريف ما را در ۴ بازى گذشته از پيروزى محروم كرد اما ما در بازى با شاهين اين طلسم را شكستيم.
•اما مرفاوى در نيمه اول از عملكرد بازيكنان استقلال چندان راضى نبود.
- ما در نيمه اول خيلى خوب نبوديم اما در نيمه دوم با صحبت هاى مرفاوى جريان بازى را در اختيار گرفتيم و به حريف ۲ گل زديم تا خيالمان از بابت برترى تا حدود زيادى راحت شود.
•محمود ياورى اعتقاد داشت تيمش مقابل استقلال مستحق يك امتياز بود كه به آن نرسيد.
- نظم و انضباط خوبى در تيم شاهين بوشهر به وجود آمده است. من نيز مانند ياورى اعتقاددارم كه حريف در نيمه اول مستحق مساوى بود اما در نيمه دوم حق استقلال تنها كسب ۳ امتياز بود كه خوشبختانه آن را كسب كرديم.
• فكر مى كنى قادر هستيد سرانجام صدرنشينى را از سپاهان بگيريد؟
- ما بازى داخل خانه مقابل راه آهن داريم اما سپاهان بايد با پيكان در ورزشگاه پيكانشهر رودررو شود همين موضوع در كنار اين موضوع كه در نيم فصل دوم بيشتر بازى هاى ما در داخل خانه برگزار خواهد شد باعث مى شود در نيم فصل دوم كار راحت ترى نسبت به حريفان و ساير مدعيان داشته باشيم. در اين هفته و يا هفته هاى آينده قطعا صدر جدول را از سپاهان پس خواهيم گرفت در ضمن هم مى گويم شانس قهرمانى استقلال بيشتر از سپاهان است. از سوى ديگر با رسيدن مصدومان پرتعداد ما به ديدار آينده نظير روانخواه، هاشم بيك زاده و خسرو حيدرى شرايط ما براى ديدار با راه آهن و بازى هاى ديگر به مراتب بهتر از ديدار با شاهين بوشهر خواهد بود.
-
مصاحبه قلعه نوعی
بگذاريد مايليكهن هر چه ميخواهد عليه من بگويد
قلعهنويي: به واعظ گفتم برايم 2 ركعت نماز بخوان
گفت و گوي محمد مايليكهن پس از بازي با سايپا و اشاره به دلايلي كه باعث حذف استقلال از جام باشگاههاي آسيا شد بار ديگر موج تازهاي از سوي مربي سايپا عليه آبيپوشان ايجاد كرده است. مايليكهن با به زبان آوردن اين جمله كه تيم بارسلونايي استقلال در جام باشگاههاي آسيا نتوانست به نتايج مطلوبي دست يابد و اينكه رابطهاي ميان استفاده از مواد نيروزا و ناكامي استقلال وجود دارد، در حقيقت همه مجموعه استقلال را زير سؤال برده است. وقتي امير قلعهنويي در مظان اتهام قرار ميگيرد ناخودآگاه تكتك بازيكنان استقلال هم با اين اتهام روبرو ميشوند، اين ادعا باعث شد تا دوباره پاي حرفهاي امير قلعهنويي بنشينيم؛ مردي كه آن روزها روي صندلي مربيگري استقلال مينشست و به عنوان سرمربي اين تيم را هدايت ميكرد. امير قلعهنويي به محض آنكه از محتواي حرفهاي مايليكهن باخبر ميشود شوك همه وجودش را تسخير ميكند: «چطور ميتوانم به بازيكنان خودم اجبار كنم دوپينگ كنيد. محمد مايليكهن با استناد به كدام مشاهدات عيني اين بحث را مطرح كرده است؟»
امير قلعهنويي ابتدا نميخواست واكنشي نشان دهد اما موضوع به اندازهاي حاد بود كه او را مجاب كرد درباره اين مسأله مهم حرفهايي بزند. البته امير قلعهنويي پيش از آنكه درباره ادعاي حاجي مايلي واكنش نشان دهد به ماجراي يك تماس تلفني اشاره كرد؛ تماسي كه پس از بازي با شاهين از سوي واعظ آشتياني با او گرفته شده بود...
يك ساعت پس از بازي با شاهين بود كه گفته شد آقاي واعظ آشتياني با شما تماس گرفته است.
بله، درست است، ايشان با من تماس گرفتند. من هم جوابش را دادم.
اختلافهايي كه ميان شما وجود داشت اين شايعه را قوياً تكذيب ميكرد.
هر مسلماني قبل از سفر به مكه اين كار را انجام ميدهد. خودم هم وقتي خواستم عازم مكه شوم با همه تماس گرفتم و حلاليت خواستم. اين يك كار درست و خداپسندانه است. بايد با دوستان و آشنايان تماس گرفت و از آنها حلاليت خواست.
رابطه شما آنقدر تيره بود كه كسي تصور نميكرد حتي تماس آقاي واعظ را جواب بدهيد؟!
(ميخندد) نه اينطور هم كه شما ميگوييد نيست. به هر حال در هر خانوادهاي اختلاف وجود دارد. من آدمي نيستم كه در بدترين شرايط كينه به دل بگيرم. من هم به عنوان يك مسلمان وظيفه دارم قبل از سفر آقاي واعظ به تماس ايشان پاسخ بدهم.
محتواي حرفهايي كه ميان شما رد و بدل شد چه بود؟
(قدري مكث ميكند) ايشان گفتند عازم مكه هستند؛ گفتند من را حلال كنيد من هم گفتم اين شما هستيد كه بايد من را حلال كنيد! من كسي نيستم كه بخواهم شما را حلال كنم.
شما گفتيد آقاي واعظ حلالتان كند؟!
بله! چون ايشان گفتند همه آن حرفهايي كه زده شد منظورش من نبودهام. آقاي واعظ گفتند منظورم يك نفر سوم بوده و من هم گفتم اگر اين طور است پس شما ما را حلال كنيد. حرفهاي خوبي ميان ما زده شد و من لحظه خدا حافظي از آقاي واعظ خواستم در مكه برايم 2 ركعت نماز بخواند.
انگار يكدفعه ابرهاي تيره كنار رفتند و صلح و صفا ميان شما برقرار شده است؟!
خب، من از اول هم قصد نداشتم درباره اين مسائل حرف بزنم. براي همين مدام ميگفتم بايد به فكر تيم خودمان باشيم. با كسي مشكل ندارم و هر گز نميخواهم وارد حاشيهها بشوم.
به اين ترتيب ديگر نبايد شاهد بيانيههاي آقاي واعظ و واكنشهاي شما باشيم؟
انشاء الله ديگر اين طور نخواهد شد. ما جزو يك خانواده هستيم و هر اتفاقي هم بيفتد يكسري اصول را زير پا نميگذاريم.
بحث را ميخواهيم با حرفهاي محمد مايلي كهن پس از بازي سايپا جلو ببريم.ايشان دوباره به تيم استقلال و شخص شما اتهام وارد كرده اند.
واقعاً متأسفم، حرف بد هميشه بد است و من ترجيح ميدهم زياد وارد اين مسائل نشوم. حرفهاي مايلي كهن را نشنيدم، مگر ايشان چه گفتند؟
گفتند تيمي كه فصل قبل با بارسلونا مقايسه ميشد در جام باشگاههاي آسيا نتايج خوبي نگرفت چون نميتوانست از مواد نيروزا استفاده كند!
من فكر ميكنم اگر برخي مربيان به تيم خود شان فكر كنند و بيشتر به مسائل خودشان بپردازند خيلي بهتر و عاقلانهتر است. برد و باخت هميشه در فوتبال وجود داشته است. تيم بزرگي مثل فرانسه پس از اين همه موفقيت الان به مرحله پليآف رفته! آيا بايد ناكامي مقطعي برخي تيم ها را به اين مسائل ربط بدهيم؟ استقلال سالمترين تيم ليگ بود.
دليل اصلي ناكامي استقلال در جام باشگاههاي آسيا چه بود؟
من مقصر بودم! مثل جام ملتهاي آسيا كه به خاطرگل نشدن پنالتي مهدويكيا به مرحله بعد نرفتيم مردانه گفتم تقصير با من است. الان هم ميگويم مقصر حذف استقلال در جام باشگاههاي آسيا من هستم. البته يك ياد آوري خدمت آقاي مايلي كهن دارم. يكي از حريفان ما يعني الاتحاد به فينال جام باشگاههاي آسيا رفت و حريف ديگر پاي فينال حذف شد. شايد مشكل آقاي مايليكهن همين باشد البته جور ديگري هم ميتوان به اين ادعا پاسخ داد. اگر اينطور باشد ذوبآهن هم بايد مثل ما دوپينگ كرده باشد چون فقط با تفاضل گل ما قهرمان شديم. از طرف ديگر نمايندههاي ما در آسيا هم چون حذف شدند پس حتماً دوپينگ نكردند! من نميدانم منظور مايليكهن از اين حرفها چيست؟
آقاي قلعهنويي مشكل شما و آقاي مايليكهن چيست؟
من مشكلي با او ندارم. 22 سال در استقلال بودم اما الان كه سرمربي سپاهان هستم به خودم اجازه نميدهم درباره اين تيم حرف بزنم.تا وقتي سرمربي سپاهان هستم فقط درباره تيم خودم اظهار نظر ميكنم و هر وقت رفتم هم به خودم اجازه نميدهم درباره سپاهان حرفي بزنم.مايلي كهن اما همه اش درباره مسائلي كه ربطي به ايشان ندارد اظهار نظر ميكند.كسي از مايلي كهن نميپرسد وضعيت سايپا با اين همه سرمايه گذاري چگونه است؟ آيا بهتر نيست هر كسي به تيم خودش بپردازد؟
موضوع دوپينگ در فوتبال ايران را آيا تاييد ميكنيد؟
من منكر دوپينگ در فوتبال ايران نيستم. 4 هفته پيش بود كه گفتم از همه بازيكنان بايد تست گرفته شود.خودم گفتم ابتدا از تيم سپاهان تست بگيريد اما انگار هيچ كس نشنيد!
مايلي كهن ميگويد دوپينگ باعث ناپاكي در فوتبال ميشود.
من دوپينگ را هرگز تاييد نميكنم. بايد با اين پديده مبارزه كرد و جلوي اين كارها را گرفت اما نه با اتهام زدن نه با اينكه به كسي افترا بزنيد و با حيثيت افراد بازي كنيد. ناپاكي فوتبال همين حرفهايي است كه از زبان آقاي مايلي كهن بيرون ميآيد. نا پاكي كلماتي است كه آقاي مايلي كهن به مجموعه استقلال نسبت ميدهند. واقعاً متاسفم؛ عدهاي دم از دينداري ميزنند اما خودشان دينمداري را رعايت نميكنند.
اتهامي كه آقاي مايلي كهن به مجموعه استقلال وارد كردند بار حقوقي ندارد؟
من خيلي خوشحالم كه مردم به خوبي همه چيز را متوجه ميشوند. مردم ميفهمند خوب و بد چيست. من دنبال شكايت كردن از كسي نيستم و اين دوستان را به خدا واگذار ميكنم. اميدوارم آن دنيا بتوانند جواب بدهند و ادعايشان را ثابت كنند. بگذاريد آقاي مايلي كهن هر چه ميخواهد عليه من بگويد. ..
به اعتقاد شما ميتوان با دوپينگ مبارزه كرد؟
اميدوارم آقاي هاشميان رييس مبارزه با مواد نيروزا هر چه زودتر ستادي را در اين راستا تشكيل داده و به اين مسائل رسيدگي كند.من معتقدم ميشود با دوپينگ مبارزه كرد اما بايد ابزار و امكانات اين كارفراهم شود.
-
مصاحبه برهاني
برهانى: اكبرپور نصف گل هاى فصل قبل استقلال را زده است
آرش برهانى مهاجم استقلال با گلى كه مقابل شاهين زد، خود را همچنان در كورس آقاى گلى نگه داشت. وى طى گفت و گويى به اظهارنظر در اين باره پرداخت. با ما همراه باشيد:
•در مورد ديدار با شاهين صحبت كنيد؟
- بازى سختى بود و فكر نمى كرديم شاهين به اين خوبى فوتبال بازى كند. فكر مى كنم اگر شاهين در تمام ديدارها اين قدر باانگيزه ظاهر شود مى تواند مقابل حريفان به پيروزى برسد.
•فكر مى كنيد با اين پيروزى از بحران خارج شويد؟
- ما بحرانى نداشتيم. ما در تمام ديدارها فوتبال خوبى را به نمايش مى گذاريم فقط دچار بدشانسى بوديم. اميدوارم با اين برد دوباره به روند رو به رشد خود ادامه دهيم و دوباره به صدر جدول برسيم.
•در اين ديدار هر ۵ مهاجم استقلال به ميدان رفتند، در اين خصوص چه نظرى داريد؟
- تشخيص كادر فنى بود كه همه بازى كنند. فكر مى كنم ما بعد از زدن گل تغيير سيستم داديم هر ۵ مهاجم ما بازى خوبى به نمايش گذاشتند و توانستيم زير باران هواداران خود را خوشحال كنيم.
•فكر نمى كنيد حضور مهاجمان آماده در بازيهاى آينده مشكل ساز شود؟
- اصلا حضور مهاجمان آماده باعث افزايش قدرت خط حمله مى شود و باعث سربلندى استقلال خواهد شد.
•فكر نمى كنيد اين در نهايت منجر به نيمكت نشينى شما شود؟
- در مورد نيمكت نشينى حرف نمى زنم. در مورد بازى كردن هر تصميمى كادر فنى بگيرد مى پذيرم و موفقيت استقلال برايم مهمتر است.
•در مورد حضور اكبرپور بعد از مدتها صحبت كنيد؟
- از حضور اكبرپور در ميدان خوشحال شدم. ما فصل گذشته با سياوش نصف گلهاى استقلال را به ثمر رسانديم.
•هواداران بعد از بازى روى سر شما پول ريختند؟
- فكر مى كنم به خاطر گلزنى بود و از همه آنها تشكر مى كنم.
•به فكر آقاى گلى هستيد؟
- در وهله اول تلاش مى كنم براى استقلال مفيد باشم و تيمم موفق بشود حالا اگر آقاى گل هم شوم چه بهتر.
•در مورد بازى با راه آهن هم صحبت كنيد؟
- بازى سختى است. ما بايد در اين ديدار به پيروزى برسيم تا به صدر جدول نزديك تر شويم.
-
مصاحبه مرفاوی
مرفاوی:با تیم ملی در تعامل هستیم
عبدالصمد مرفاوی گفت: استقلال بازیکنان دیگری هم دارد که شایسته حضور در تیم ملی هستند.
سرمربی استقلال پس از پایان تمرین امروز به سوالات سایت استقلال پاسخ داد.
* فهرست تیم ملی دیروز رسما اعلام شد، نظرتان در مورد دعوت از 6 استقلالی چیست؟
- بله از دعوت این بازیکنان خوشحالم، چون این بازیکنان مزد تلاششان در رقابت های فصل را گرفتند. به اعتقاد من اگر نگاه دقیق تری به بازیهای لیگ شود، بازیکنان شایسته ای هستند که می توانند در اردو باشند.
* شما با آقای قطبی تبادل افکار دارید، فکر می کنید حضور کدام بازیکنان می تواند به قطبی کمک کند؟
- آقای قطبی با شخصیت و نگاه فنی خوبی که دارد می تواند موفق باشد، معتقدم نفرات دیگری در استقلال هستند که می توانند در اردوی تیم ملی باشند. مثل حسین کاظمی ، پژمان منتطری و ... که امیدوارم سرمربی تیم ملی با دید مثبت خود شایسته ها را ببیند و در روزهای آینده این نفرات هم به جمع ملی پوشان اضافه شوند.
* چقدر با تیم ملی تعامل دارید؟
- آرزوی من موفقیت تیم ملی است؛ این روزها تیم ملی نوجوانان ایران در جام جهانی نوجوانان می درخشد و یک بازیکن از استقلال درون دروازه این تیم است، ایمان صادقی فرصت خوبی بدست آورده که تجربه خوبی در جام جهانی کسب کند و بعدها می تواند برای تیم استقلال مفید باشد. ما این بازیکن را در اختیار تیم ملی نوجوانان قرار دادیم تا در اردوها باشد و نتیجه آن را خواهیم گرفت. ما همیشه با تیمهای ملی تعامل داشته ایم و برای این تیم نوجوانان و تیم ملی بزرگسالان آرزوی موفقیت دارم. به هر حال ما همواره آماده هر نوع همکاری با آقای قطبی و همکارانش هستیم.
* برنامه نیم فصل استقلال چیست؟
- بعد از بازی با راه آهن 3 روز استراحت می دهیم و از چهارشنبه دوباره کار را شروع خواهیم کرد. مربیان آلمانی آخر هفته به تیم ملحق می شوند و با توجه به دوری برزیل و اینکه فابیو باید حدود 4 روز در مسیر رفت و برگشت باشد، به او دو روز هم مرخصی بیشتر دادیم و این بازیکن هم بعد از بازی با راه آهن به مرخصی خواهد رفت.
* مجری برنامه نود گفت :"جانوآریو به عمد کارت زرد گرفت که در بازی بعدی مقابل راه آهن غایب باشد" به نظر شما این طور بود؟
- نه اصلا؛ از دید من اینطور نبود. در فوتبال این اتفاقات می افتد و بازیکن کارت می گیرد. اما در حالی که بازیکن خودش می داند مرخصی رفتنش دست باشگاه است و دست خودش نیست، چرا باید این کار را انجام دهد؟
* در برخی روزنامه ها امروز نوشتند رینالدو و مدیربرنامه هایش در مورد پیشنهاد جدید این بازیکن و جدایی اش از استقلال با شما صحبت کرده است!
- نه این طور نیست. اصلا بحث جدایی او مطرح نیست. رینالدو آمده بود مشورت کند که می تواند در این مدت به مرخصی برود یا نه ؛ من هم به او گفتم تازه در ترکیب استقلال جا افتاده و حیف است این فرصت را از دست بدهد، صلاح در این است که در ایران بماند و نفع اوست که از این موقعیت مهیا شده استفاده کند اما اگر اصرار دارد به پرو برود، مشکلی نیست، اما خود او هم پذیرفت که همراه ما باشد و تمریناتش را رها نکند. همین!
* اردوی نیم فصل را چه زمانی برگزار می کنید؟
- از 24 آبان ماه اردو را برپا خواهیم کرد و همه نفرات بجز ملی پوشان (که همراه تیم ملی اند) باید در اردو حاضر باشند. سعی می کنیم در آنجا یک بازی تدارکاتی هم داشته باشیم اما اگر این طور نشد، در تهران یک مسابقه تدارک خواهیم دید.
* و در مورد بازی این هفته برابر وراه آهن؟
- این بازی هم شرایط خاص خود را خواهد داشت. بازی سختی است و شرایط جدول و نزدیک بودن امتیازات در صدر جدول آن را مشکل می کند.راه آهن هم تیم خوبی است و خیلی خوب فوتبال بازی می کند. امیدوارم روبری این تیم خوب بازی کنیم و برنده مسابقه باشیم.
-
مصاحبه برهاني
عنايتي باتجربگي كرد
برهاني: آقا صمد گفت آرش شوت بزن
نيمه اول زبان مرفاوي مو درآورد اينقدر كه به بازيكنان گفت از راه دور شوت بزنيد. در نيمه دوم اما برهاني حرف سرمربياش را گوش كرد. آرش گفت چشم آقا تا هم يك گل بزند و هم پاس گلي داده باشد. وقتي با برهاني حرف زديم انگار تازه از خواب بيدار شده بود، خب برنامه 90 است ديگر، همه را بيدار نگه ميدارد. برهاني كه از برد شاهين خيلي خوشحالتر از گذشته بود چند هفتهاي فرصت خواست تا استقلال در جدول هم از سپاهان جلو بزند و هم اختلافش را با ذوب بيشتر كند. خب آرش برهاني است و قولهايي كه به بيشتر آنها عمل ميكند.
بهترين راهكار استقلال براي فرار از حواشي موجود گرفتن هر 3 امتياز مقابل شاهين بود. اين حرف را قبول داري؟
حاشيه را قبول دارم اما ما بحران نداشتيم. بازي هم بازي خيلي خوب و سطح بالايي بود. ما بايد ميبرديم و خيلي خوشحالم كه به هدف اصلي خود رسيديم.
از شاهين توقع چنين بازي هماهنگي نبود. بازيكنان و كادر فني تعجب نكردند از اين نوع بازي تيم ياوري؟
خيلي خوب بودند. اصلاً فكرش را نميكرديم بيايند جلوي ما اينقدر فني بازي كنند. تيم آقاي ياوري ضد فوتبال بازي نكرد و همه بازيكنانشان نرفتند در 18 قدم خودي. آنها فوتبال را به معناي واقعي جلوي ما به نمايش گذاشتند. همه تماشاگران، بازيكنان و كادر فني استقلال را سورپرايز كردند.
چه شد كه نيمه اول عليرغم انجام يك بازي با حساب و كتاب نتوانستيد گل بزنيد؟
خب شاهين هم مثل ما خوب بازي ميكرد اما ما هرچه تلاش كرديم توپهايمان داخل گل نرفت.
وسط نيمه چه اتفاقي افتاد و چه صحبتهايي رد و بدل شد كه يكدفعه از اين رو به آن رو شديد؟
صحبتهاي آقا صمد بين نيمه روي بچهها اثر كرد. كادر فني اهدافي را در زمين داشتند كه موفق شديم آنها را به خوبي انجام دهيم.
مثلاً مرفاوي به آرش برهاني چه توصيهاي كرد كه نيمه دوم اينقدر متحول شد؟
آقا صمد اول روحيه داد و بعد به من گفت آرش شوت بزن. شما هم ديديد كه اين ترفند كادر فني مثمر ثمر بود و استقلال روي دو شوت به 2 گل رسيد.
روي هر دو گل هم خودت تأثيرگذارتر از همه بودي...
فقط خدا را شكر ميكنم كه ميتوانم با اين بازيها دل هواداران را شاد كنم.
انگار بعد از گل رضا عنايتي چيزهايي به تو گفت؟
نه، حرف خاصي نزد. هر دوي ما خوشحال بوديم و آقا رضا به من گفت عجب شوتي زدي آرش. من هم گفتم كاري نكردم كه، اين تجربه خودت بود كه جاگيري خوبي كردي و گل زدي.
و خودت هم بعد از گل بگو بخند كوتاهي با مجيدي داشتي...
آقا فرهاد به من پاس داد. من هم بلافاصله پس از باز كردن دروازه شاهين به سمت او رفتم و طبق وظيفه تشكر كردم.
فكر ميكني اين برد آنقدر اميدواركننده بود كه استقلال را از حالا صدرنشين جدول اين ليگ تنگاتنگ بدانيم؟
چرا كه نه. امسال واقعاً تمام تيمها آمادهاند. امتيازها نزديك به هم شده و كمي دير بجنبي كلاهت پس معركه است. با تمام اين اوصاف اول ما به دنبال قهرماني نيم فصل هستيم و پس از آن بيشتر كردن فاصله امتيازيمان با تيمهاي مدعي ديگر.
به نظرت اين هدف با توجه به آمادگي تيمهاي سپاهان و ذوب كمي دور از دسترس نيست؟
سپاهان و ذوب تيمهاي خوبي هستند اما فكر ميكنم ما با نفراتي كه داريم ميتوانيم بهتر از اينها نتيجه بگيريم و آنها را با اختلاف زياد پشت سر بگذاريم.
بعد از بازي ديروز 8 گله شدي، كريمي هم چند بازي محروم است و نميتواند براي استيلآذين بازي كند، با اين شرايط فكر ميكني بتواني به صدر جدول گلزنها برسي؟
من هميشه تلاش ميكنم در هر بازي براي استقلال حداقل يك گل بزنم. با تمام اين مسائل اول موفقيت استقلال را دوست دارم و پس از آن هم صدر جدول گلزنها را نشانه گرفتهام.
ليست تيم ملي هم بالاخره اعلام شد. با توجه به اسامي به نظر ميرسد مهاجم اصلي تيم ملي هستي؟
دوست دارم در تيم ملي هم موفق باشم. آقاي قطبي تشخيص داده كه مرا دعوت كند و من هم هر كاري كه از دستم برآيد براي موفيت تيم انجام ميدهم.
قبول داري در تيم ملي به نسبت بازيهاي باشگاهي كم فروغتر ظاهر ميشوي؟
نه. شايد سطح توقعات بالا باشد كه اين مسائل به وجود ميآيد. من در هر تورنمنتي كه با تيم ملي رفتهام در گل زدن موفق بودم اما فكر ميكنم اين حرفها به واقعيت نزديك نيست.