پاسخ : اخبار مهم تیم استقلال در فصل 92/91
ماجدی: حالا مد شده همه میزیانی می خواهند
سرپرست تیم استقلال گفت: متاسفانه مد شده که همه تیمها مقابل استقلال و پرسپولیس میزبانی می خواهند.
میرشاد ماجدی درباره ادعای باشگاه نفت برای میزبانی از استقلال، اظهارداشت: هر چیزی اصولی دارد. مد شده حالا همه به دنبال این هستند که مقابل استقلال و پرسپولیس میزبان باشند. سازمان لیگ و شورای تامین در این باره تصمیم می گیرند و فکر نمی کنم نفت بتواند از استقلال میزبانی کند.
وی درباره برگزاری دیدار استقلال و سپاهان در روز 10 فروردین، افزود: ما یک ماه بحث کارشناسی روی تاریخ این دیدار داشتیم و به فدراسیون گفته بودیم نمی توانیم در این تاریخ بازی کنیم. حالا سازمان لیگ تصمیمش را گرفته و وقت آن است که مدیریت در این بحث ورود کند.
ماجدی درباره تماشاگران تیم العین، گفت: مسئولان باشگاه العین به ما گفته اند حدود 40 نفر تماشاگر دارند که قرار است فردا به تهران بیایند. اگر آنها بیایند جای کافی در اختیارشان قرار می دهیم و بهترین میزبانی را به عمل بیاوریم.
ترکیب احتمالی استقلال مقابل العین
تیم فوتبال استقلال فردا شب در دومین بازی از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا در دیداری حساس مقابل تیم قدرتمند العین امارات قرار خواهد گرفت.
استقلال برای این بازی تقریبا ترکیب همیشگی اش را به زمین می فرستد هر چند که چند تغییر به وجود خواهد آمد. در خط دروازه آبی ها اگر مثل همیشه مصدومیت مهدی رحمتی در دقیقه 90 حل شود، او درون دروازه خواهد ایستاد. در خط دفاع هم بعید است تغییری صورت گیرد و زوج منتظری – صادقی در مرکز به میدان خواهد رفت و حمودی و بیک زاده به عنوان مدافع راست و چپ بازی می کنند.در خط میانی اما غیبت خسرو حیدری احتمالا باعث خواهد شد قلعه نویی به آرزه هافبک بولیویایی خود رو بیاورد و از او در این پست بهره گیرد. نکونام هافبک دفاعی خواهد بود، جباری به عنوان هافبک تهاجمی بازی می کند و جی لوید ساموئل هافبک چپ آبی ها مقابل العین خواهد بود. در این میان ترکیب خط حمله هنوز مبهم است. آرش برهانی به خاطر حرکت بچگانه ای که در بازی با تراکتورسازی انجام داد شاید جریمه شود و اگر او بازی نکند، زوج خط حمله استقلال با حاتمی و اکبرپور آرایش داده خواهد شد. اگر برهانی بازی کند شاید اکبرپور یک خط عقب تر خواهد آمد و هافبک راست می شود که در این صورت جایی برای آرزه در ترکیب اصلی نخواهد بود.
برای دیدار مقابل العین، بائو و رحمتی از لیست استقلال خط خوردند
میثم بائو و کیانوش رحمتی از لیست استقلال برای دیدار مقابل العین خط خوردند.
امیر قلعه نوعی تصمیم گرفت 2 بازیکن را از لیست 18 نفره تیمش برای دیدار فردا مقابل العین خط بزند.
بر این اساس، بائو و رحمتی ز لیست استقلال خط خوردند.
دیدار استقلال و العین فردا ساعت 19 در ورزشگاه آزادی برگزار می شود.
رستگاری استقلال با ضربه سر ساموئل و گلزنی مجیدی
آبیها به صدر رفتند
خبرگزاری فارس: تیم فوتبال استقلال توانست در ورزشگاه آزادی العین را شکست دهد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، از هفته دوم لیگ قهرمانان آسیا در مرحله گروهی تیم استقلال از ساعت 19 در ورزشگاه آزادی به مصاف العین امارات رفت.
این بازی در نهایت با نتیجه 2 بر صفر به سود استقلال به پایان رسید.
شاگردان امیر قلعه نویی در نیمه اول در شرایطی که در بعضی دقایق تحت تاثیر بازی تاکتیکی رقیب اماراتی خود بودند سعی داشتند که دروازه العین را باز کنند اما حملات این تیم به اندازه کافی خطرناک نبود و در نهایت بدون باز شدن دروازه حریف به رختکن رفتند.
در جریان این مسابقه در نیمه اول با توجه به اینکه آرزه مهاجم آبی ها بازی خوبی از خود نمایش نداد و ظاهرا هم مصدوم شده بود، در دقیقه 35 تعویض شد و فرهاد مجیدی که روی نیمکت نشسته بود به میدان آمد.
در نیمه دوم آبی پوشان و تیم العین بازی بهتری از خود نشان دادند. فرهاد مجیدی با شوت محکمی که به سمت دروازه العین در دقیقه 59 زد خطرناک ترین حمله استقلال را رقم زد.
در دقیقه 65 جی لویید ساموئل مدافع سیه چرده استقلال توانست با یک ضربه زیبا دروازه العین را باز کند.
در ادامه مسابقه بار دیگر در دقیقه 73 توسط فرهاد مجیدی استقلال به گل دوم رسید.
تیم العین بعد از دریافت این دو گل حملات مختلفی را روی دروازه استقلال ایجاد کرد که آنها را از دست داد.
داوری این مسابقه بر عهده کوالنکو از ازبکستان بود. وی به امیر حسین صادقی از استقلال و کمبو و محمد الرحمان از العین کارت زرد نشان داد.
تیم استقلال با این پیروزی 4 امتیازی شد و به صدر رفت. تیم العین نیز 3 امتیازی باقی ماند.
تیم های الریان قطر و الهلال عربستان دو تیم دیگر این گروه از ساعت 21 به مصاف هم می روند.
تیم استقلال در بازی اول خود مقابل الریان در قطر به تساوی 3 بر 3 رسیده بود.
ترکیب استقلال:
سیدمهدی رحمتی، ساموئل، امیرحسین صادقی، جواد نکونام، مجتبی جباری، سیاوش اکبرپور، پژمان منتظری، هاشم بیکزاده، فرزاد حاتمی( 45- آرش برهانی)، علی حمودی و آرزه(35- فرهاد مجیدی)
سرمربی: امیر قلعه نویی
احضار عمران زاده به کميته انضباطي
سرپرست استقلال مي گويد کار حنيف عمرانزاده غير حرفهاي بوده و و کميته انضباطي درباره او تصميم گيري خواهد کرد.
|
ميرشاد ماجدي در گفتوگو با ايسنا، درباره بازي ديروز استقلال برابر العين گفت: خستگي بازي با تراکتور در ساق بازيکنان ما بود اما حضور هواداران، غيرت بچههاي استقلال و لطف خدا موجب شد تا سه امتياز را به دست آوريم. با تعويضهايي که کرديم شادابي را به تيم تزريق کرديم و توانستيم يکي از بهترين تيمهاي غرب آسيا را شکست دهيم.
او در پاسخ به اين مطلب که به نظر ميرسيد استقلال کمي در نيمه نخست کمي سردرگم بازي ميکند، گفت: سردرگمي استقلال به خاطر خستگي فرزاد حاتمي بود. وقتي که مهاجمتان خسته باشد يک سوم جلويي زمين را نميتوانيد خوب حفظ کنيد و اين مسئله مشکل ايجاد ميکند. ما خودمان هم فهميديم که حاتمي با وجود انگيزه زياد خسته است. به همين علت توپ را به خوبي نتوانستيم در کنترل بگيريم و او را تعويض کرديم و با تعويض او نيروي تيم افزايش پيدا کرد.
سرپرست استقلال در ادامه با انتقاد از برنامهريزي ليگ افزود: همه حرف ما همين است که اين خستگي به تيم ما لطمه ميزند. بازيکنان ما باز هم دوشنبه بايد غيرتشان را به کار بيندازند و بازي کنند. البته فوتبال ايراني همين است. فوتبالي که استاديوم ندارد و بازيکن حرفهاي ندارد. غير ازاين که بگويم با غيرت حاضر ميشوند چه چيزي ميتوانم بگويم. من مطمئنم غيرت بازيکنان استقلال اين تيم را تا 28 اسفند ميکشاند. درباره بازي با سپاهان هم يک مسئله مديريتي است ولي مي خواهم بگويم فوتبال ملي ما از اين برنامه ريزي ضرر ميکند. اين بازيکنان ماشين نيستند. خسرو حيدري در بازي با تراکتور به خاطر يک پاس ساده عضلهاش کش آمد. من بازي ديروز سپاهان را نديدم اما مطمئنم شکست اين تيم به خاطر خستگي بازيکنانش بوده است.
او درباره وضعيت عمرانزاده گفت: فعلا کادر فني و شخص آقاي قلعه نويي صلاح ديدهاند در تمرينات حاضر نشود. من صحنه را نديدم ولي کمکهاي آقاي قلعهنويي به من گفتند به جاي عمرانزاده به موسوي بگو تا به ميدان بيايد. من فکر کردم تعويض تاکتيکي است که بعدا متوجه شدم اين گونه نبوده است و عمرانزاده براي حضور در ميدان تمرد کرده. به نظرم جواني و عصبانيتش باعث شده اين کار را بکند.
ماجدي در ادامه درباره ناراحتي آرزه از تعويضش گفت: ما در رختکن هم به آرزه اولتيماتوم داديم که تکان دادن دست در زمان تعويض ميتواند تصور بدي براي تماشاگران ايجاد کند و ايشان هم مسئله را قبول کرد. ما در استقلال از اين کارها نداريم.
سرپرست استقلال در ادامه باز هم درباره وضعيت عمرانزاده صحبت کرد و افزود: من پيش از اين هم گفتم فوتبال ما ايراني است و اين ايراني بودن فوتبال در همه مسائل خودش را نشان ميدهد. تيم العين چهار بازيکن در اختيار داشت که هفت ميليون يورو ارزش داشتند يا همان آقاي ژيان که چند ميليون يورو ارزش دارد. عمرانزاده جواني وعصبانيت را چاشني کارش کرد که در فوتبال حرفهاي چنين مسئلهاي وجود ندارد و در فوتبال حرفهاي بازيکن ريلکس است و از دقيقه يک تا 90 مجوزش دست مربي تيم است ولي در فوتبال ايراني هر دو مسائل فوق يعني جواني و عصبانيت گويا اجتنابناپذير است. مطمئنا با عمرانزاده برخورد ميکنيم. در حال حاضر عمران زاده با نظر شخصي قلعه نويي از تمرين محروم شده و در اختيار باشگاه است. آقاي فتحاللهزاده و کميته انضباطي بايد صحبت کنند و در اينباره تصميم بگيرند. اميدوارم اين مسئله هر چه سريعتر به خوشي حل شود.
|
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فوتبال ایران/ دروازه بان استقلال در تمرین امروز این تیم شرکت نکرد
به گزارش اوج نیوز، مهدی رحمتی امروز از کنار زمین تمرین همبازیانش را تماشا کرد و بعد از گذشت دقایقی از تمرین، کمپ را ترک کرد.
گزارش تمرین استقلال را در ادامه می خوانید.
* تعدادی از شبکه های تلویزیونی در تمرین امروز استقلال حضور داشتند و با بازیکنان درباره سال نو مصاحبه می کردند.
* فرهاد مجیدی، امیر حسین صادقی و ایمان موسوی جزو اولین نفراتی بودند که در تمرین امروز حاضر شدند. آنها قبل از شروع تمرین به کار با توپ پرداختند.
* مجیدی به محض ورود به زمین با استقبال هواداران روبرو شد. تعدادی از هواداران که از مشهد به تهران آمده بودند از اینکه نمی توانستند داخل زمین شوند و با مجیدی عکس بگیرند ناراحت بودند.
* مجتبی جباری، حنیف عمران زاده و آرزه هم غایبان تمرین امروز بودند.
* ساموئل با تاخیر در تمرین امروز استقلال حاضر شد.
* بازیکنان با انجام نرمش و حرکات کششی خودشان را گرم کردند.
* قبل از شروع تمرین کادر فنی جلسه ای خصوصی با آرش برهانی برگزار کرد.
* امیرحسین صادقی با پسرش امیر مهدی در تمرین حاضر شده است.
* حدود 50 هوادار در تمرین استقلال حضور دارند.
* بازیکنان بعد از گرم کردن به انجام تمرینات چارچوب شناسی پرداختند. در این تمرین قلعه نوعی بارها به بازیکنان تذکر می داد.
* مرحله دیگر تمرین امروز استقلال فرستادن توپ پشت مدافعان بود.
خبرگزاری فارس: سرپرست تیم فوتبال استقلال گفت: حنیف عمران زاده از طرف کادر فنی در اختیار باشگاه قرار گرفته و آنها در ارتباط با او تصمیمگیری میکنند.
به گزارش خبرگزاری فارس، میرشاد ماجدی در حاشیه تمرین تیم استقلال در مورد وضعیت حنیف عمرانزاده گفت: حنیف عمرانزاده از طرف کادر فنی در اختیار باشگاه قرار گرفته شده و در مورد ایشان باید از طریق باشگاه، کمیته انضباطی و مدیریت مسائل را دنبال کنیم.
وی در مورد اینکه آیا تلاشی برای بازگشت او به تیم انجام میدهند، اظهار داشت: خودم علاقه زیادی به حنیف دارم و این مسئله را خود او میداند اما باشگاه قواعد خاص خودش را دارد که از من سرپرست گرفته تا مربی و تیم پزشکی و بازیکن همه باید به آن احترام بگذاریم، نمیتوانیم هر کداممان یک ساز بزنیم و توقع داشته باشیم هواداران آهنگ دلنشینی را بشنوند. هوادار و کسی که از بیرون به مسائل نگاه میکند همه چیز را میفهمد میدانم حنیف جوانی کرده و در مصاحبه روز گذشته خودش به نوعی معذرتخواهی کرده اما باید ابتدا باشگاه رأی خود را اعلام کند و سپس در مورد این موضوع صحبت کنیم. همه ما به دنبال کسب افتخار برای استقلال هستیم.
سرپرست آبیپوشان در مورد اینکه بعد از بازی با نفت تهران تمرینات این تیم چگونه دنبال خواهد شد، گفت: فردا در جلسهای با آقای قلعهنویی در این ارتباط بحث خواهیم کرد باید مسائل را هماهنگ کنیم، مطمئنا بازیکنان نیاز به استراحت دارند، میدانید که هر چند روز یکبار بازی داریم و حضور در 3 جام نیاز به تعداد بازیکنان زیادی دارد اگر میشد برنامهریزی به شکلی باشد که مسابقات با فاصله 5 روز و بیشتر برگزار میشد بازیکنان تیم ملی و لیگمان مطمئنا سود میبردند، وضعیت به گونهای است که سازمان لیگ علاقه دارد بازیها در 20 اردیبهشت به پایان برسد و در این راستا هیچ وقت با AFC هم هماهنگ نبودیم و آنها ساز خودشان را میزدند.
ماجدی در مورد زمان برگزاری دیدار مرحله نیمه نهایی جام حذفی اظهار داشت: بارها صحبتم را اعلام کردم و بارها در رسانهها این بحث منتشر شده است یک ماه قبل به ما نامهای دادند و اعلام کردند میخواهیم بازی را 9 فروردین برگزار کنیم و شما نظر خود را ظرف 48 تا 72 ساعت اعلام کنید. در این مورد بیش از 4 جلسه من با فتحاللهزاده و قلعهنویی برگزار کردیم تا تاریخی بدون عیب و ایراد پیدا کنیم اما شرایط به گونهای رقم خورده که هر چه ما میگوییم احساس میکنیم حرف بیهوده میزنیم. این را دیگر نمیتوان گفت هماهنگی. الان سرپرست و مدیرعامل سپاهان هم نظر خودشان را دارند، احساس میکنم همه به بازیکن فکر میکنیم هر چند برخی به بازیکن نگاه ابزاری دارند. از الان به بعد مدیریتها هستند که باید در این ارتباط تصمیم بگیرند و کار از کارشناسی خارج شده است.
وی افزود: خستگی بازیکنان بیشتر مد نظر من قرار دارد، دیدار جام حذفی بسیار حساس است و برنده آن راهی فینال میشود و نباید این بازی را ساده نگاه کنیم.
ماجدی در مورد اینکه آیا امکان دارد جام حذفی را فراموش کنید، عنوان کرد: به هیچ وجه چنین کاری نمیکنیم، بازیکنانمان بدون غیبت در تمرینات حاضر میشوند و توانایی حضور در 3 جام را داریم، هرگز بیخیال نمیشویم و تسلیم نخواهیم شد. تا پایان در هر 3 جام با قدرت تلاش میکنیم و افتخارمان این است که در مسیری که قرار گرفتیم به موفقیت برسیم.
به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعهنویی قبل از شروع تمرین تیم استقلال ضمن تبریک سال 92 در مورد بدترین خاطره خود در سالی که سپری شد، گفت: بدترین خاطره من در سال 92 فوت مادرم بود که از این موضوع بسیار ناراحت شدم از لحاظ فوتبالی نیز فراز و نشیبهای زیادی داشتیم و در ابتدای لیگ شروع خوبی نداشتیم. و بدترین سال من امسال بود چون مادرم را از دست دادم از سویی مشکلات زیاد بود و از لحاظ مادی و ساختاری اتفاقات سختی برایمان افتاد که به لطف خدا و اهل بیت اکنون شرایط بهتر است.
وی در مورد آرزوی خود در سال 92 اظهار داشت: در درجه اول سلامتی همه مردم و ظهور امام زمان را آرزو میکنم امیدوارم ایرانیها هر جای دنیا که هستند سال خوبی داشته باشند از خدا میخواهم همه بیماران شفا پیدا کنند و تمامی مردم عاقبت به خیر شوند.
قلعهنویی خاطر نشان کرد: از طرفداران و بازیکنانمان که با مشکلات و همه سختیها ساختند تشکر میکنم. طرفداران به عشق استقلال تیم را تشویق کردند و بازیکنان برای شادی هواداران زحمت کشیدند که همه باید قدر این تلاش را بدانیم.
به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران، علی کفاشیان-رئیس فدراسیون فوتبال ضمن تشکر از زحمات اعضای هیات رئیسه در سال گذشته گفت: از شما به خاطر صحه صدرتان که خالصانه در هر شرایطی که در کنار فدراسیون فوتبال بوده اید، تشکر می کنم.این آخرین نشست هیات رئیسه فدراسیون در سال 91 است، در واقع سال پرفشار و پر فعالیتی را پشت سر گذاشتیم. ما همه می دانیم که این فدراسیون تعطیلی ندارد و مرتبا در حال فعالیت هستیم و این همان فوتبال است که همیشه پویا بوده و در بدو شروع سال 92 بسیاری از تیم های ما در نوروز به کشورهای مختلف می روند مانند تیم ملی بزرگسالان که به امارات و کویت سفر داشته و تیم ملی زیر 22 به قطر و یک تورنمنت بزرگ بین المللی خواهد رفت.تیم ملی نونهالان هم به ایتالیا می رود و البته تیم ملی بانوان در تورنمنت بزرگ روسیه حضور دارد. تیم ملی نوجوانان و جوانان بانوان در مسابقات آسیایی حضور داشتند و مطالب فوق فقط بخشی از برنامه های تیم های ملی است که نشان می دهد نه تنها در پایان سال تورنمنتها و مسابقات بین المللی زیادی داشتیم بلکه در شروع سال هم به همین ترتیب در حال برگزاری مسابقات، چه در رده باشگاهی و چه در رده ملی هستیم.
وی گفت: سال 91 سال پرکاری بود. با توجه به مشکلات زیادی که در سال قبل داشتیم و در کنار آن هزینه های زیادی که برای تیم های مختلف صورت گرفت، سعی کردیم برنامه های خود را به خوبی پیش ببریم. در واقع در سالی که گذشت میزبانی مسابقات مختلفی چون مقدماتی جام جهانی نوجوانان، دیدار های دوستانه و رقابتهای قهرمانی آسیا را در رده های مختلف فوتبال، فوتسال و بانوان داشتیم. تیم ملی فوتسال به جام جهانی راه یافت و عملکرد خوبی داشت. این تیم در واقع برای سومین بار که دو بار آن در 5 سال گذشته بود، توانست از مرحله گروهی خود صعود کند. تیم ملی نوجوانان با راهیابی به رقابتهای جام جهانی اکنون خود را برای حضور در این پیکارها آماده می کند. تیم ملی جوانان هم علیرغم شایستگی نتوانست به رقابتهای جام جهانی راه پیدا کند. تیم ملی فوتبال ساحلی هم که با کسب نتایج درخشان توانست عنوان قهرمانی در آسیا ، المپیک ساحلی چین و راهیابی به رقابتهای جام جهانی را در کارنامه خود ثبت کند.
در تیم ملی بانوان هم که در رده سنی جوانان به مرحله دوم مسابقات قهرمانی آسیا راه پیدا کرده و با تیم هایی چون تایلند، ازبکستان و اردن به رقابت پرداختند و نتایج مطلوبی کسب کردند. در رده سنی نوجوانان نیز این تیم با شکست حریفان خود به مرحله دوم رقابتهای قهرمانی آسیا صعود کرده ایم.در رده سنی بزرگسالان نیز پس از برگزاری دو دیدار دوستانه با اردن و شکست این تیم، اکنون در تورنمنت بین المللی روسیه حضور داشته و نتایج خوبی را کسب کرده است و این نتایج برای بانوان در تاریخ این رشته ورزشی در کشور بی نظیر بوده و البته تیم ملی بانوان هم با مربی خارجی خود که خوشبختانه توانستیم وی را حفظ کنیم، نتایج خوبی گرفته که جا دارد از فریده شجاعی تشکر کنیم.
رئیس فدراسیون در ادامه بیان کرد: با اقدامات خوبی که در زمینه پزشکی،آکادمی، ویژن، آموزش و بسیاری مسائل دیگر داشتیم، خوشبختانه توانستیم افتخار بهترین فدراسیون آسیا را بدست آوریم و البته طی 5 سال گذشته دو بار عنوان بهترین فدراسیون آسیا را کسب کردیم و دو بار هم کاندیدای عنوان بهترین فدراسیون فوتبال آسیا بوده ایم که این امر نشان می دهد ما در فوتبال در مسیر درستی قرار داریم.
کفاشیان در ادامه در خصوص سفرش به مالزی گفت: در این جلسه درخصوص تامین بودجه مسابقات آسیایی در رده های سنی مختلف هم بحث و تبادل نظر شد. ما 13 کرسی بین المللی در کنفدراسیون فوتبال آسیا داریم که خوشبختانه نمایندگان ایران در جلسات حضور دارند. در کمیته داوران کنفدراسیون فوتبال آسیا، هدایت ممبینی ناظر داوری شد. در کمیته مالی بحث افزایش بودجه رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا و دیگر بازیهای آسیایی و تسویه حسابهای لیگ قهرمانان دوره گذشته بررسی شد. در کمیته ویژن آسیا، توسعه ویژن بررسی شد و اعلام شد که ایران یکی از کشورهایی است که تجربه خوبی دارد و موفق است. در کمیته فنی هم بحث های فنی و تکنیکی و تاکتیکی فوتبال در باشگاهها و تیم های ملی مورد بحث قرار گرفت.
همچنین درخصوص تامین بودجه مسابقات آسیایی در رده های سنی مختلف هم بحث و تبادل نظر شد. در کمیته لیگ های حرفه ای آخرین تغییرات امتیازدهی در سهمیه دادن به باشگاهها نیز بررسی شد. در بخش سازماندهی نیز امتیازات بالا رفت و برخی جریمه ها هم برداشته شد اما قرار شد کشورها هر کدام یک ورزشگاه استاندارد درجه A داشته باشند که خوشبختانه ما هفت ورزشگاه درجه A داریم.
گفتنی است؛ علی کفاشیان، مهدی محمد نبی، سید هادی آیت الهی، مهدی تاج، فریده شجاعی، غلامرضا بهراون، شهاب الدین عزیزی خادم، فریدون اصفهانیان و حید بهاروند در نشست هیات رئیسه حضور داشتند.
فرهاد مجیدی از زمان بازگشت به استقلال مجموعا 122 دقیقه بازی کرده و طی این زمان 3 گل زده است. به عبارت بهتر او به ازای هر 40 دقیقه یک گل برای تیمش به ثمر رسانده است.
به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران فرهاد مجیدی در هر 40 دقیقه برای استقلال یک گل زده است. وی از بازی آبی پوشان مقابل مس کرمان در هفته بیست و یکم مجوز حضور در میدان را دریافت کرد. مجیدی در هفته 24 و در بازی در برابر پیکان که 24 دقیقه فرصت بازی پیدا کرد اولین گل خود و سومین گل تیمش را زد تا استقلال 3 - صفر برنده شود.
در هفته 25، مجیدی20 دقیقه فرصت بازی برابر راهآهن داشت که در همان ثانیه هشتم ورودش یک گل 3 امتیازی زد. در بازی با فجرسپاسی در هفته 26 در شیراز، وی به دلیل 3 اخطاره بودن بازی نکرد و روز پنجشنبه گذشته هم مقابل صنعت نفت30 دقیقه بازی کرد و گل دوم و پیروزی بخش تیمش را به ثمر رساند.
بر این اساس فرهاد مجیدی از زمان بازگشت به استقلال مجموعا 122 دقیقه بازی کرده و طی این زمان 3 گل زده است. به عبارت بهتر او به ازای هر 40 دقیقه یک گل برای تیمش به ثمر رسانده است.