مثله اينكه شما تازه عضو شدين...نقل قول:
نوشته اصلی توسط prince.l.m [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوش اومدين به سايت....
نمایش نسخه قابل چاپ
مثله اينكه شما تازه عضو شدين...نقل قول:
نوشته اصلی توسط prince.l.m [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوش اومدين به سايت....
prince.l.m خوش اومدی
ترکیب بارسا از سایت رسمی باشگاه :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دنی آلوز؟ گفته بودن که بهش استراحت میدن
البته آبیدال هم نیست اگه باشه بهتره
كسي ميدونه،بازي به وقت ايران كي شروع ميشه؟!!
!!!! 10:30 (22:30) !!!!
مرسی از همه دوستانlove::love::love::love::love::love::lo ve::من انقد عشق بارسام که حد نداره
خدایا امشب مسی نیست اصلا حواسم نبود که محرومه
ای کاش امشب واسه رئال پنالدو نگیرن:khahesh:این یارو گلاش بیشتر شه خدایا شکرت این چی بود آفریدی؟گل اضافی اومده بود؟چی بود؟
28 دقیقه دیگه بازی شروع میشه ای ول پپ :yes: پدرو جاش خوبه امیدوار بدرخشه
فقط ماسکرانو:narahat: :gerye:من نمیدونم چرا نمیونم با این بشر ارتباط برقرار کنم
به هر حال امیدوارم ببریییییییییییییییییییییی م
كسي لينك پخش بازي با سرعت كم رو نداره؟؟؟؟؟؟؟؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش به جمع غیرتی های کاتالانی خوش امدی , امیدوارم بیشتر ببینیمت و توی بحث ها با هم شرکت کنیم :flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Prince.L.M [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]