اگه میگن صعود میکنیم دارن برای ما جنگ روانی راه میندازن.غافل ازین که برای تیم های اسپانیایی رئال مادرید و بارسلونا ایجاد جنگ روانی تاثیری نداره.
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه میگن صعود میکنیم دارن برای ما جنگ روانی راه میندازن.غافل ازین که برای تیم های اسپانیایی رئال مادرید و بارسلونا ایجاد جنگ روانی تاثیری نداره.
داداش می دونیم می خواین استرس و جنگ روانی راه بیندازن ولی فایده ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دور رفتو 2-0 ببریم خوبه
ایشالا می بریم:ghelyon:
همونجوري كه پيش بيني كرده بودم 4 تايي كرديمlay_;;lay_;;lay_;;lay_;;اين روسا باز ادعا كردنchomagh
يه 3 تا هم واسه شما كنار گذاشتيم:bomb::bomb::bomb:
بازگشت پر فروغ ديماريا رو تبريك ميگم
اخه تیمی نمیاد بگه که من حذف میشم خب اینو میگن دلمون بسوزه دو رقمیشون نکنیم
اما نباید دست کم گرفت و تیمای روسی هرازگاهی یه کارایی میکنن ولی این رئالو که نمیشه کاری کرد:love:
داداش کلا باید بگی تیم های مورینیو رو نمیشه کاریش کرد.:flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مدیون خوزه هستیم.و بهش افتخار می کنم
در اینکه خوزه رئال خیلی پخته کرد که شکی نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واقعا عالی تیمو به هماهنگی و بلوغ فکری رسوند اما این رئالم بازیکنای عالی و همدلی بیشتر داره
یه جورایی اتحادش لذت بخشه بعد باخت رفت ال کلاسیکو جام حذفی خیلی تلاش کردن مورینیو رو از رئال جد ا کنن
بین مورینیو با بازیکنا اختلاف انداختن
گفتن تیم شده چند بانده پرتغالی اسپانیاییو..........
گفتن خوزه د اره مذاکره میکنه
همه منتظر بودن رئال تو بازی برگشت گل بارون بشه بعده 2 گل نیمه اول همه مطمئن شدن که رئال سنگین میبازه
اما درایت خوزه و این حسه انسجام به همه نشون داد رئال و خوزه کین و واقعا بارسا خیلی شانس اورد صعود کرد
الان این اتحاد نشکستنیهroz::
داداش خوزه عالی بوده فقط یه مشکل جدی داره که اونم به موقش درست میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مشکلش الکلاسیکوست تاکتیکش مشکلی نداره مشکلش بازیکن هاست که روحیه خوبی ندارن و سریع عصبانی میشن باید خون سرد نگرشون داره و بهشون نشون بده دارن در رئال بازی می کنند.
اگه خوزه مشکل روحی روانی بچه هارو حل کنه عالی میشه
البته واسه کریس حل شده و در الکلاسیکو ها دیگه گل زنی می کنه.
با زدن 4 گل تو بازي ديشب شانسلونا باز اين هوادارهاي....
شروع كردن به كري خوني كه مسي اقاي گله منم شرط بستم با تمامه
شانسايي ها من به بهترين گلزن تاريخ ايمان دارم {كريستيانو رونالدو}
نظره شما چيه دوستان؟
رونالدو خیلی کامل تره در مقایسه با مسی...
فقط کریستیانو رونالدو....:hooora:
بچه ها خیالتون راحت رونالدو به این راحتی ها صدر جدول رو از دست نمیده حالا کوتوله یکم فاصله رو کم کرده ولی هنوز باید بدوه دنبال رونالدو چون در حد واندازه ی نیست که بخواد جای رونالدو رو بگیره.
عشق است اقای گل لالیگا رو cr7