-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ پدرو پروئنکا پرتغالی در حالی ماموریت دارد دیدار شنبه شب لیگ قهرمانان اروپا بین بایرن مونیخ و چلسی در ورزشگاه آلیانس آرنا را سوت بزند که این بزرگترین افتخار برای داور 42 ساله است.
پدرو پروئنکا که متولد 3 نوامبر 1970 در شهر لیسبون است از سال 1998 داوری اش در لیگ پرتغال را شروع کرد و 5 سال بعد وارد لیست بین المللی فیفا شد تا مجوز قضاوت در مسابقات بین المللی را کسب کند. او تا قبل از سال 2012 برای یوفا داور چندان مطرحی نبود اما از این سال موفق شد جزو داوران نخبه یوفا قرار بگیرد. قضاوت فینال لیگ قهرمانان اروپا شاید پاداش بزرگی باشد برای داوری که توانسته در کمتر از یک سال عملکرد موفقیت آمیزی داشته باشد.
این داور که نام کاملش پدرو پروئنکا اولیویرا آلوز گارسیا می باشد سال قبل یکبار به تیتر اول مطبوعات ورزشی کشورش تبدیل شد. جایی که بعد از یک قضاوت جنجالی در آگوست 2011 در یک مرکز خرید نزدیک ورزشگاه بنفیکا مورد هجوم یک هوادار فوتبال قرار گرفت و آسیب جدی از ناحیه فک و صورت دید.
او که در فصل 2006-7 عنوان بهترین داور لیگ پرتغال را کسب کرده بلافاصله بعد از قضاوت در فینال لیگ قهرمانان اروپا آزمون دیگری را نیز پیش رو دارد. چرا که باید به همراه یازده داور دیگر در تورنمنت جام ملت های اروپا قضاوت کند. رویداد بزرگی که میلیون ها بیننده دارد. همانگونه که تیم ملی پرتغال در این رقابت ها حضور دارد پروئنکا نیز امیدوار است به مراحل بالاتر برسد. البته او در فهرست داوران کاندیدای قضاوت در جام جهانی نیز قرار دارد که عملکرد او در یورو 2012 تاثیر زیادی بر راهیابی او به این رقابت ها خواهد داشت.
پروئنکا که در لیسبون مدیر مالی یک شرکت می باشد در این دیدار دو هموطنش او را به عنوان کمک همراهی خواهند کرد. برتینو میراندا و ریکاردو سانتوس کمک های او در این مسابقه هستند. کارلوس ولاسکو کاربایو از اسپانیا هم داور چهارم است.
نکته جالب در مورد این داور که در این فصل لیگ قهرمانان برای هیچکدام از دو تیم فینالیست قضاوت نکرده و پروئنکا برای بازیکنان این دو تیم چهره جدیدی خواهد بود. او آخرین بار در مرحله یک شانزدهم بازی اینتر میلان و مارسی را سوت زد.
البته این اولین فینال در کارنامه پدرو پروئنکا نیست. او قبل از این در سال 2004 فینال در مسابقات زیر 19 ساله های اروپا بازی فینال بین ترکیه و اسپانیا را سوت زده است. البته در کارنامه او می توان دو فینال جام حذفی پرتغال در سال های 2007 و 2010 را مشاهده کرد.
شنبه شب دو تیم بایر مونیخ و چلسی در حالی به مصاف هم خواهند رفت که این بازی مهمترین اتفاق زندگی ورزشی پدرو پروئنکا به شمار می رود. او هیچوقت این بازی را از یاد نخواهد برد.
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ بنا به گفته مدیر برنامه بازیکن ساحل عاجی تیم منچسترسیتی امکان انتقال وی در فصل آینده به بایرن مونیخ وجود دارد.
به نقل از اشپورت بیلد، دیمیتری سلیک که از چند سال قبل با «یحیی توره» همکاری می کند، اعلام کرد بازیکن تحت قرارداد با او تابستان سال جاری از منچسترسیتی جدا خواهد شد.
وی دراین مورد گفت: یحیی اکنون با من سیتی به همه چیز رسیده و دنبال تیمی جدید می گردد چون می خواهد چالش تازه ای در زندگی ورزشی خویش تجربه کند.
به اعتقاد این مقام مقصد آینده این بازیکن می تواند حتی بوندسلیگا و بایرن باشد. وی گفت: هر تیمی که علاقمند باشد یحیی توره را جذب کند مجبور نیست رقم کلانی خرج کند. احتمال می دهم امکان حضورش حتی در تیم بایرن مونیخ آلمان هست.
این اظهارات در حالی است که باوارایی ها پس از واگذاری ایویکا اولیچ به وولفسبورگ تصمیم دارند تابستان امسال یک مهاجم جدید بخدمت گیرند.
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ پیتر چک، دروازه بان چلسی، امیدوار است جشن تولد 30 سالگی اش با شکست در فینال چمپیونزلیگ خراب نشود.
دروازه بان باتجربه آبی ها که متولد 20 می 1982 است، یک روز بعد از فینال این فصل لیگ قهرمانان 30 ساله خواهد شد و امیدوار است که تیمش برخلاف 4 سال قبل، این بار با پیروزی به خانه برگردد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت: "هنوز به روز تولدم فکر نمی کنم اما معتقدم که می توانم یک روز قبل به خودم یه هدیه بزرگ بدهم. دوست دارم با جام قهرمانی جشن بگیرم. البته این جشن می تواند روی دیگری هم داشته باشد اما من اصلا دوست ندارم طور دیگری جشن بگیرم."
آبی ها با پیروزی مقابل لیورپول در فینال جام حذفی می توانند مطمئن باشند که فصل پر فراز و نشیب شان بدون جام به پایان نرسیده اما چک معتقد است که قهرمانی در مونیخ اهمیت به مراتب بیشتری دارد: "در مورد این فصل باید بعد از فینال چمپیونزلیگ قضاوت کنیم. نتیجه این دیدار تاثیر زیادی روی ارزیابی این فصل مان خواهد داشت. البته صرف نظر از نتیجه این دیدار، این فصل برای من مثبت بود. زیرا قهرمان جام حذفی شدیم و من در سراسر فصل در بالاترین سطح بازی کردم. اکنون از شانس قهرمانی در معتبرترین جام باشگاهی برخورداریم. قهرمانی در این جام می تواند فصل ما را بهتر کند. اگر روز شنبه به قهرمانی برسیم، این فصل می تواند به یکی از بهترین فصول تاریخ باشگاه تبدیل شود، حتی در شرایطی که در لیگ برتر در جمع چهار تیم اول قرار نگرفتیم. این فصل برای ما پر از تناقض بود و باید ببینیم در انتها چه خواهد شد."
این دروازه بان ملی پوش اهل چک همچنین در مورد میزبانی بایرن گفت: "بازی در فینال در ورزشگاه خودتان و در رختکن همیشگی تان امتیاز بسیار بزرگی است. اما ما برای برهم زدن این معادله می رویم. نتیجه دیدار فینال براساس کنار آمدن تیم ها با فشار بازی رقم می خورد. بایرن از شانس بیشتری برخوردار است زیرا در خانه بازی می کنند. اما ما برای پیروزی و قهرمانی به مونیخ می رویم."
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ هافبک چلسی اعتقاد دارد شانس این تیم برای قهرمانی در اروپا بیشتر از بایرن مونیخ است.
فرانک لمپارد در گفت و گویی با کانال پلاس اظهار داشت: گوشه ای از توان خود را مرحله قبل مقابل بارسا به خوبی نشان دادیم. اعتقاد دارم آن قدرت در شکلی کاملتر می تواند مقابل بایرن باز هم نشان داده شود. ضمن آنکه چون در خانه خود بازی نمی کنیم، از فشار روانی کمتری نیز برخورداریم.
وی که همراه تیمش در جدال نهایی لیگ قهرمانان اروپا و در بازی شنبه شب با بایرن مونیخ در ورزشگاه آلیانس آرنا حضور خواهد یافت، در این مصاحبه به نکات زیر اشاره کرد:
آقای لمپارد، از آخرین حضور شما در فینال یک لیگ قهرمانان اروپا چهار سال گذشته است. در سال 2008 و در بازی پایانی مسکو مقابل منچستریونایتد شکست خوردید. هنوز هم غم آن شکست را در دل دارید؟
نه. همانگونه که گفتید از آن بازی چهار سال گذشته است. درست است در روزهای پس از آن بازی ناراحت بودیم، اما اکنون مدت زیادی گذشته و غم و اندوهی دیگر نیست. البته افسوس می خوریم چرا برنده آن بازی نشدیم.
می خواهید آن شکست را با برد احتمالی مقابل بایرن در فینال مونیخ در آلیانس آرنا جبران کنید؟
تمام تلاش ما در این مسیر است. همه با هم مشارکت داریم. برای خود من که این بازی به منزله یک نقطه پایان است...
... نقطه پایان؟ مگر تصمیم خداحافظی دارید؟
نه اما سن من نزدیک 34 سال است. با توجه به این نکته که فصل آینده در این پیکارها نخواهیم بود و آینده را هیچ کس ندیده، احتمال این که بازهم به فینال یک لیگ قهرمانان برسم، اندک است. به همین جهت در این سال های واپسین دوران ورزشی ام می تواند یک نقطه روشن در کارنامه ورزشی ام باشد.
و اگر این خواسته تحقق نیابد؟
هیچ اتفاق خاصی نخواهد افتاد.
پس ناراحت نمیشوبد؟ بطور قطع من و تک تک اعضا چلسی در کنار مردم اگر بازنده بازی فینال با بایرن باشیم، ناراحت خواهیم شد اما همه چیز برایم از بین نخواهد رفت.
به خودتان در این حالت دلداری می دهید؟
نه چیزی به اسم دلداری. هر چه نباشد من این بخت بلند را داشته ام که برای چلسی سال ها بازی کنم و برنده خیلی چیزها هم شوم. فکر می کنم این ها دستاوردهای کمی نیستند. منظورم این بود که اگر برنده نشویم، یقینا دنیا برایم به پایان نخواهد رسید. بازهم روزهای تازه ای را تجربه خواهم کرد. هر چند که واقعا دوست دارم برنده این بازی باشیم.
دلیل خوشبینی شما در این باره چیست؟
یکسری موارد است که اکنون دوست ندارم آن را بیان کنم اما از من تنها همین نکته را بپذیرید که برای بازی شنبه با بایرن، برخلاف آنچه تصور می شود، ما از شانس بیشتری برخوردار هستیم.
منظورتان چیست؟
ما گوشه ای از توان خود را یک مرحله قبل مقابل بارسا به خوبی نشان دادیم. من اعتقاد دارم آن قدرت در شکلی کاملتر می تواند مقابل بایرن بازهم نشان داده شود. ضمن آنکه بخاطر آنکه در خانه خود بازی نمی کنیم، طبیعی است از فشار روانی کمتری برخورداریم.
پس به برتری تیم تان در این بازی خوش بین هستید؟
بله . ما با روحیه بالا راهی دیدار خارج از خانه با بایرن می شویم و امیدوارم برنده شویم.
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ مدافع تیم ملی فوتبال آلمان در جام جهانی 1990 ایتالیا گفت بایرن برای غلبه بر چلسی باید توان فنی خود را بر حریف انگلیسی دیکته کند.
توماس برتولد ستاره اسبق ژرمن ها که در پیکارهای جهانی ایتالیا همراه با تیم کشورش به مقام نخست رسید، در سالیان گذشته به عنوان کارشناس با رسانه های نوشتاری و تصویری کشورش همکاری داشته است.
وی که در زمان جوانی در سال های 1991 تا 1993 برای باوارایی ها بازی کرده، در مصاحبه ای با کانال پلاس نظرش را در مورد دیدار نهایی لیگ قهرمانان اروپا میان بایرن مونیخ کشورش و چلسی انگلیس اینگونه بیان کرد:
جشن فینال جام حذفی آلمان در شهر برلین برای بایرن پس از شکست 5 بر 2 از بروسیادورتموند به فاجعه تبدیل شد. فکر می کنید غم و اندوه ناشی از این شکست سنگین تا چه زمانی در جسم و روح مونیخی ها باقی ماند؟
حداکثر 2 تا 3 روز بطول انجامید و موضوع فراموش شد. پس از آن شکست تلخ حالا بایرن به بازی با چلسی فکر می کند. از این رو فکر می کنم بایرنی ها از روز سه شنبه گذشته بطور جدی و مصمم تدارک بازی با چلسی را دیده اند. دیداری که در مونیخ، یعنی زمین خانگی بایرن انجام می شود و از اهمیت بسیاری برخوردار است.
در مورد روز بازی با دورتموند هم باید گفت که بطور کلی مونیخی ها روز تیره و تاری را تجربه کردند. دورتموند نشان داد بسیار زیرک است و از کوچکترین اشتباهی به سادگی نخواهد گذشت.
در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا بایرن سه بازیکن خط دفاعش را به علت دو اخطاره شدن از دست داد. این نفرات شامل دیوید آلابا، هولگر بادشتوبر و لوئیس گوستاوو هستند. به نظر شما بایرن برای بازی با چلسی چه ترکیب اولیه ای خواهد داشت؟
با توجه به شواهد و اخباری که شنیده می شود، احتمال بازگشت دیگو کونتنتو به ترکیب اولیه بایرن بسیار زیاد است. همچنین احتمال حضور آناتولی تیموشوک در پست دفاع میانی هست. به جز این موارد، اطمینان دارم ترکیب اولیه بایرن با اتکا به باستین شواین اشتایگر و تونی کروس خواهد بود. ضمن آنکه توماس مولر از ابتدای بازی در ترکیب باوارایی ها جای خواهد گرفت.
بایرنی ها برای فینال هفته قبل جام حذفی خط دفاع شان را تغییر دادند و این مساله باعث تضعیف آخرین منطقه بازی آنها شد. فکر می کنید این موضوع چقدر اهمیت دارد؟
هر زمانی که چنین تغییرات گسترده ای انجام شود، باعث ایجاد مشکلات بزرگی خواهد شد. مقابل دورتموند آنچه مشخص بود، این که فیلیپ لام، جروم بواتنگ، تیموشوک و کونتنتو به بازی به صرف توانایی هایشان، نیامدند بلکه کادر فنی مجبور به استفاده از این ترکیب شد. ترکیبی که در بازی روز شنبه مقابل چلسی به هر حال باید درست عمل و در عمل برای حریف دردسر درست کند.
بایرن در لیگ قهرمانان اروپا در کلاس جهانی ظاهر شد اما در بوندسلیگا فراز و نشیب داشت. برداشت شما از این دو چهره مونیخی ها در فصلی که گذشت، چیست؟
اکنون ما در زمانه ای زندگی می کنیم که واقعا شمار تیم هایی که بتوانند در تمام کل دوره یک فصل در اوج بمانند، بسیار کم است. واقعا چه کسی فکر می کرد در نبرد با چلسی، بارسلونا شکست بخورد؟ یا رئال مادرید پس از برتری 2 بر صفر در ابتدای بازی برگشت، مقابل بایرن حذف شود؟ مشخص است که یک نبرد داخلی مثل ال کلاسیکو پیدا شد که قدرت و نفس دو تیم اول اسپانیا را گرفت. دورتموند هم در بوندسلیگا خوش درخشید اما در لیگ قهرمانان اروپا ناتوان بود. این موارد نشان می دهد تیم ها قابلیت حضور یکدست قدرتمند در همه عرصه ها و پیکارهای باشگاهی را ندارند.
با این اوصاف بازی نهایی لیگ قهرمانان را چگونه می بینید؟
در مورد بایرن اول از همه باید دید که خط دفاعش چگونه عمل خواهد کرد. من به جرات خواهم گفت که بایرنی ها در این دیدار بسیار صاحب توپ خواهند بود. اگر بایرن بتواند از خط دفاع آسوده خاطر باشد و این خط تیم را به درستی به جلو هدایت کند، آنوقت فرصت های قابل توجهی برایش خلق خواهد شد.
از طرفی چلسی نشان داده حتی با یک نفر کمتر مثل بازی با بارسا می تواند بی دغدغه به کارش ادامه دهد. آنها با سرلوحه قراردادن فوتبالی کاملا دفاعی و اقتصادی خودشان را در بین مدعیان مطرح کردند. آنها می دانند که به فوتبال زیبا جایزه داده نمی شود و هیچ تیمی بر این اساس قهرمان نخواهد شد. پس از نظر توان تیمی مشخصا قابلیت های بایرن بیشتر است. هر چقدر که از زمان بازی بگذرد و دروازه آنها مصون از دریافت گل باقی بماند، در این صورت، من شانس موفقیت چلسی را بیشتر می دانم.
از باستین شواین اشتایگر، فیلیپ لام، فرانک ریبری و آرین روبن ، یعنی بازیکنان کلیدی مونیخ مقابل چلسی چه انتظاری دارید؟
انتظارم این است تا جایی که امکان دارد، از توان خود برای موفقیت بایرن خرج کنند. مسلط و با تمرکز باشند و اتفاق فینال جام حذفی را فراموش کنند.
از جنبه تاکتیکی چه انتظاری برای این بازی دارید؟
این که بایرن بتواند از نظر فنی بازی خود را بر حریف دیکته کند و وارد محوطه جریمه حریف شود. روشن است چلسی به بازی دفاعی اتکا می کند و اصولا قابلیتش نیز دفاع است. بایرن باید بتواند از این سد عبور کند تا به موفقیت مقابل تیم روبرتو دی متئو برسد.
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ تیم فوتبال بایرن مونیخ در صورت قهرمانی در اروپا صاحب سودی کلان خواهد شد.
به نقل از دی ولت، اولی هوینس، مدیر بایرن در آستانه بازی نهایی لیگ قهرمانان اروپا گفت: اگر بتوانیم در بازی فینال چلسی را شکست دهیم، علاوه بر افزایش اعتبار ورزشی، صاحب درآمدی کلان نیز خواهیم شد.
وی افزود: بایرن از معدود تیم های بزرگ قاره است که بدهی ندارد. ما براساس یک برنامه ریزی درست مالی در حال حرکت به جلو هستیم. از این رو چنانچه بتوانیم عنوان قهرمانی اروپا را کسب کنیم، رقمی بالغ بر 25 میلیون یورو درآمد کسب خواهیم کرد.
براساس این اظهارات کسب رقم فوق در سایه توجه بیشتر حامیان مالی و عقد قراردادهای جدید با شبکه های تلویزیونی بدست خواهد آمد.
دیدار نهایی لیگ قهرمانان اروپا میان بایرن مونیخ و چلسی فردا شب (شنبه) در ورزشگاه آلیانس آرنای مونیخ انجام می شود.
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ میشائیل بالاک، ستاره سابق تیمهای چلسی و بایرن مونیخ در فینال شنبه شب آلیانس آرنا طرفدار پرو پاقرص بایرن مونیخ است.
بالاک سابقه بازی کردن در هر دو تیم بایرن مونیخ و چلسی را دارد وبا اطلاع از نقاط قوت تیم لندنی معتقد است که بایرن مونیخ تیم برتر فینال خواهد بود.
بالاک در صحبتهایی به چلسی تی وی گفت: «قطعا چلسی می تواند باواریایی ها را به زحمت بیندازد. آنها مقابل بارسلونا این کار را انجام دادند. ولی همه چیز حکایت از این دارد که بایرن مدعی اصلی است. آنها در خانه بازی می کنند و این در یک دیدار فینال، برتری خیلی برجسته ای است.»
ستاره آلمانی ادامه داد: «بایرن در نیمه نهایی، رئال مادرید را از گردونه رقابتها بیرون راند. هرچند که هر دو بازی واقعا فشرده بودند ولی باواریایی ها شایستگی اش را داشتند. بایرن تیم خوبی دارد و آنها دو سال پیش هم به فینال راه یافته بودند و در آن فینال مغلوب اینتر شدند. پس بایرنی ها عطش خیلی زیادی دارند.»
بالاک درمورد شرایط چلسی هم گفت: «از سوی دیگر بازیکنان چلسی هم نقاط قوت و کیفیت فوتبالی شان را می شناسند. آنها فصل سختی را پشت سرگذاشتند ولی در هفته های اخیر، نشان دادند که چه کارهایی می توانند انجام دهند. چلسی دقیقا همان طوری که باید بازی می کند و این تیم هنوز کیفیتی باورنکردنی دارد.»
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ آرین روبن، ستاره هلندی باشگاه بایرن مونیخ به هواداران تیمش قول داده تا در فینال لیگ قهرمانان اروپا که شنبه شب و مقابل چلسی برگزار خواهد شد، برای باواریایی ها به میدان برود.
این درحالی است که روبن به دلیل سرماخوردگی در دو جلسه تمرینی اخیر تیمش غایب بوده و از همین رو شک و شبهاتی درمورد احتمال حضور او در فینال وجود داشت.
اما این ستاره هلندی در صحبتهایی به اسپورت اینفورمیشن دینست گفت: «من اندکی سرما خورده ام. می بایست مراقب خودم می بودم تا انرژی از دست ندهم. اگر تب 40 یا 41 درجه نداشته باشم، در زمین مسابقه حاضر خواهم بود.»
روز پنجشنبه آرین روبن در صحبتهایی اعلام کرده بود که بایرن عزم خود را برای بالای سر بردن جام قهرمانی جزم کرده؛ جامی که از سال 2001 تاکنون نتوانسته به آن دست بیابد.
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ آبی ها در حالی شنبه شب در فینال چمپیونزلیگ مقابل بایرن قرار خواهند گرفت که جان تری به دلیل کارت قرمزی که در دیدار برگشت مرحله نیمه نهایی گرفت، در دیدار فینال غایب خواهد بود.
فیلیپ لام، کاپیتان بایرن مونیخ، تاکید کرد هرگز حرکتی که جان تری در دیدار برگشت چلسی مقابل بارسا انجام داد را در بازی های تیمش انجام نخواهد داد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت: "آیا من حرکت او را یک بی مسئولیتی می دانم؟ بگذارید تنها بگویم که من هرگز آن حرکت را مرتکب نمی شوم. این اتفاق هرگر برای من رخ نمی دهد. چرا؟ زیرا به عنوان کاپیتان، هر کاری را برای تیمم انجام می دهم. این کار به تیم ضربه می زند و من اجازه نمی دهم این اتفاق رخ دهد. اما این اتفاق به خود تری مربوط می شود. تمرکز ما تنها روی پیروزی است و ما علاقه ای به این نداریم که بدانیم چه کسی برای چلسی در فینال بازی خواهد کرد. تنها می توانم بگویم که غیبت او یک امتیاز برای ماست زیرا چلسی کاپیتانش را در اختیار ندارد. فکر می کنم بازیکنان هر دو تیم که غایب هستند می توانستند موثر باشند. ما بازیکنانی را نداریم که در رسیدن ما به فینال بسیار موثر بودند مانند بادشتوبر، گوستاوو و داوید آلابا و این می تواند به ما ضربه بزند."
او همچنین در مورد شکست دوباره در فینال چمپیونزلیگ گفت: "شکست در خانه؟ این برای ما بسیار وحشتناک خواهد بود، به ویژه برای من. من اهل مونیخ هستم. من در این شهر به دنیا آمده ام. علاوه بر اینکه بازیکن بایرن هستم، طرفدار بایرن هم هستم و می دانم که این اتفاق برای اعضا و هواداران باشگاه چه معنایی دارد. اتفاقاتی که در فینال دو سال قبل رخ داد و ما به اینتر باختیم، تاثیر زیادی روی آماده سازی ما داشت. بسیاری از بازیکنان دو سال قبل هنوز اینجا هستند و ما آن شکست را هنوز به یاد داریم. شکست ها هم می تواند باعث رشد یک تیم شود. ما قبلا چنین اعتقادی نداشتیم. اکنون ما به خودمان ایمان داریم و می دانیم که می توانیم امسال قهرمان شویم. فکر می کنم اکنون باتجربه تر شده ایم و هاینکس هم تیمی ساخته که از نظر تهاجمی و تدافعی توازن بهتری دارد."
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ سایت بلیچر ریپورت در آستانه فینال لیگ قهرمانان اروپا ۱۰ پیشبینی خود برای این مسابقه را منتشر کرد.
سایت بلیچر ریپورت در گزارشی 10 اتفاقی که در فینال لیگ قهرمانان اروپا رخ خواهد داد را پیش بینی کرد و نوشت: زمان پیشبینیهای بیپروا برای فینال لیگ قهرمانان اروپا فرا رسیده است. بیایید تصور کنیم این اتفاقات قطعا رخ خواهند داد.
فینال لیگ قهرمانان اروپا شنبه در مونیخ برگزار میشود و بایرن مونیخ میزبان چلسی در آلیانس آرنا است.
1- دیوید اوئیز بازی میکند
چلسی برای انتخاب از میان بازیکنان ذخیره خود با بحران روبرو است، زیرا در مرحله نیمهنهایی چند بازیکن خود را به دلیل محرومیت از دست داد و دیوید لوئیز مدافع کلیدی این تیم به همراه گری کاهیل با مصدومیت دست و پنجه نرم میکنند. لوئیز اعلام کرد که انتظار میرود در فینال به میدان بیاید.
2- کاهیل هم به میدان خواهد آمد
خبرهایی که از سوی کاهیل به گوش میرسد نیز خوشایند است. کاهیل و لوئیز سهشنبه به همراه تیم به تمرین پرداختند و روبرتو دی متئو، سرمربی موقت چلسی روز سهشنبه در گفتوگو با گاردین اعلام کر که کاهیل و لوئیز که با مصدومیت دست و پنجه نرم میکنند، ممکن است برای مسابقه آماده شوند و بنابراین حضور آنان در تیم خبر بسیار خوشی برای آبیپوشان چلسی خواهد بود. در نتیجه کاهیل نیز مانند لوئیز شنبه به میدان میآید.
3- مالودا نمیرسد
فلورنت مالودا، هافبک چلسی نیز تلاش میکند از مصدومیت رهایی یابد اما مصدومیت وی اخیرا رخ داده و حضورش در فینال مقابل بایرن بعید است.
مالودا به دلیل مصدومیت نتوانست یکشنبه، نیمه اول بازی آخر چلسی در لیگ برتر مقابل بلکبرن را به پایان برساند.
دی متئو در این باره گفت: هنوز در حال ارزیابی هستیم و منتظریم تا ببینیم آیا میتوانیم شنبه از او در ترکیب تیم استفاده کنیم یا نه اما با این حال بسیار بعید است مالودا به موقع بهبود یابد.
4- محرومیتها اعمال میشود
دی متئو دلیل خوبی برای نگرانی در خصوص بازیکنان آسیب دیدهاش دارد. چلسی شنبه بدون جان تری، برانیسلاو، ایوانوویچ، رامیر و میرلیس به میدان خواهد رفت زیرا همه آنها از حضور در فینال محروم هستند.
بایرن نیز با این مشکل روبرو است و هولگر بادشتوبر، دیوید آلابا و لوئیز گوستاوو را به دلیل محرومیت در اختیار نخواهد داشت.
همه بازیکنان به جز تری به دلیل دریافت کارت زرد در مراحل حذفی محروم شدند و تری به دلیل دریافت کارت قرمز مستقیم از سوی داور بازی نیمهنهایی، فینال را از دست داد.
5- یک بازی پرگل
حتی اگر دیوید لوئیز و گری کاهیل به موقع بهبود یابند و برای چلسی به میدان بروند، هر دو تیم از خط دفاع قدرتمندی برخوردار نخواهند بود و به همین دلیل انتظار داریم بازی پرگلی را شاهد باشیم.
چلسی توانست در بازِهای رفت و برگشت مقابل بارسا 3 گل به ثمر برساند، اما به نظر نمیرسد آنها بازیکنانی را برای تکرار این کار در اختیار داشته باشند. انتظار داریم حداقل 4 گل در این بازی رد و بدل شود یا شاید هم بیشتر.
6- دروگبا گل میزند
یکی از گلزنها دیدیه دروگبا خواهد بود. چرا؟ او بازیکن مسابقات بزرگ است و به نظر میرسد همیشه هر جا که لازم باشد برای چلسی گلزنی خواهد کرد.
7- گومز دیگر گلزن بازی
این یکی تقریبا خیلی آسان است. ماریو گومز در 36 بازی لیگ قهرمانان 24 گل وارد دروازه حریفان کرده است. در بازیهای خانگی هیچ بازیکنی از بایرن حتی به اندازه نصف گلهای وی نیز به ثمر نرسانده است.
گومز به راحتی میتواند موتور گلزنی تیم را روشن کند. بایرن از وی انتظار گلزنی و به او برای گلزنی نیاز دارد.
گومز فرصتهای گلزنی خودش را دارد اما با محرومیت جان تری به دلیل کار احمقانهاش در نیمهنهایی و حضور گری کاهیل و دیوید لوئیز بلافاصله پس از رهایی از مصدومیت ستاره بایرن به راحتی میتواند به گل برسد. انتظار میرود اشلی کول به خوبی بتواند از پس آرین روبن برآید بنابراین گومز بازیکن کلیدی باواراییها خواهد بود.
8- جشن نویل
وقتی دیدیه دروگبا برای چلسی گلزنی کند، گری نویل از خوشحالی در پوست خود نمیگنجد. اگر دور برگشت بازی نیمهنهایی چلسی مقابل بارسا را دیده باشید، شادی مضحک نویل پس از گل تورس در حافظه شما ثبت شده است.
9- تاتنهام هوادار بایرن مونیخ
هواداران تاتنهام از بایرن مونیخ حمایت خواهند کرد. تاتنهام در لیگ برتر انگلیس با عنوان چهارمی به کار خود پایان داد و به این ترتیب در لیگ قهرمانان آینده حاضر خواهد شد اما در این میان مشکلی وجود دارد.
اگر چلسی شنبه قهرمان شود، آبیپوشان مدعی چهارمین سهمیه انگلیس در دوره بعدی این مسابقات خواهند بود و به این ترتیب تاتنهام این سهمیه را از دست خواهد داد.
10 - بایرن قهرمان میشود
تاتنهامیها نگران نباشند، آنها به آرزوی خود خواهند رسید و بایرن با نتیجه 3 بر 2 در 90 دقیقه معمول بازی چلسی را شکست خواهد داد.