سعید محمدخواه
Fcbayern.ir- و سرانجام فینالی که منتظرش بودیم فینالی که برای آن برنامه ریزی کرده بودیم فرا رسید تا شاید بایرنی ها بازهم مانند همیشه قهرمانی خاصی را تجربه کنند. قهرمانی ای را جشن بگیریم که سال ها جاودانه بماند همچون گذشته که سه بار متوالی در اروپا آقایی کردیم. قهرمانی در آلیانس برای سال ها در تاریخچه لیگ قهرمانان به عنوان یکی از مهمترین اتفاقات یوفا ثبت خواهد شد جشن قهرمانی در ورزشگاه خانگی رویایی که به حقیقت پیوست. کاری که از سوی مدیریت و کادر مربیان تا بازیکنان و هواداران مونیخی برای آن برنامه ریزی شده بود و با انگیزه ی آن تیم پا به میدان می گذاشت حالا تنها یک قدم، تنها 90 دقیقه با جشن پر شکوه باواریایی فاصله داریم.
مطمئنم که پس از کسب این عنوان شب با شکوهی را در مونیخ شاهد خواهیم بود و به مانند گذشته آلمانی ها برنامه های بی نظیری را برای فستیوال بالاترین سطح فوتبال جهان تدارک دیده اند. براستی این همان معجزه ی فوتبال در عصر جدید است که ملت ها به هم نزدیک تر کرده است و قلب ها را برای رسیدن به هدفی مشترک به تپش وا می دارد. من کیلومترها با مونیخ فاصله دارم ولی گویی در همان حوالی آلیانس سیر می کنم من پای سیستم خود نشسته ام ولی گویی به مانند هزاران هوادار مونیخی از شور و اشتیاق جاودانه شدن خواب از چشمانم روبوده شده است. براستی این معجزه ی فوتبال است.
امشب تیم محبوب ما قهرمانی را جشن خواهد گرفت کسب این عنوان پر افتخار و آن هم در میان شور و حرارت مونیخی ها کمترین پاداش یک باشگاه منظبط و قانون مدار است. باشگاهی که بدنبال درخشش های یک شبه نبوده از سود ها و پول های نفت شیوخ عرب و یا سرمایه داران روس برای سرمایه گذاری استفاده نکرده است و در یک تراز سالم مالی با رقبای قدرتمند اروپایی رقابت کرد. باشگاهی که به اندازه و نیاز خود خرید می کند باشگاهی که بازیکن سالار نیست بلکه بااحترام متقابل به هواداران و با صداقت با آن ها روبرو حرف می زند باشگاهی که برای کسب قهرمانی به هواداران خود نامه سرگشاده می دهد و خود را موظف به تلاش برای به حقیقت رساندن رویای آن ها می داند.
آری من افتخار می کنم که یک بایرنی هستم حتی اگر در فاصله 1 دقیقه با دریافت 2 گل جام را از دست بدهیم زیرا می دانم که درخششمان آنی نبوده و می توانیم باز هم برای قهرمانی در کورس باشیم. چه شد اینتر میلانی که سال 2010 قهرمان اروپا شده بود حذف مفتضحانه توسط شالکه در فصل گذشته و شکست از المپیک مارسی در این فصل گواه این مدعا است بایرنی ها عاشق سیستم حاکم در باشگاه هستند سیستمی که شخص مدار نیست باواریایی ها هرگز در طول تاریخ موج سوار نبوده اند بایرنی ها همیشه عاشق بایرن و بازیکنان متعصب خود هستند.
بازیکنانی که با ورود به مونیخ آن را مکان امنی برای خود و خانواده خویش می دانند و هرگز حاضر نیستند با بالاترین وسوسه های مالی بهترین باشگاه جهان را ترک کنند نمونه آن را در رفتار فرانک ریبری، باستین شواین اشتایگر، مانوئل نویر و اخیرا آرین روبن و ماریو گومز می توان جستجو کرد. تیمی که همواره به بهترین شکل به معرفی جوانان و استعدادهای برتر فوتبال جهان پرداخته است هنوز نحوه ی حضور هارگریوز در ترکیب بایرن و یا پیشرفت فوق العاده شواین اشتایگر و اخیرا تونی کروس و دیوید آلابا را نمی توان از یاد برد.
آری قهرمانی حق ما است نه به دلیل حضور ستاره های پر شمار از سایر کشورها بلکه به دلیل رشد استعداد های آلمانی و ترکیب موفق آن با ستاره هایی که به تناسب می توانند به بایرن کمک کنند. تیم کنونی بایرن با پرورش بازیکنانی همچون بداشتوبر، آلابا، فیلیپ لام، شواین اشتایگر، توماس مولر و تونی کروس از آکادمی جوانان خود اکنون توانست به فینال راه یافت و این قهرمانی کمترین حق یک سیستم هوشمند و منظبط در سازمان باشگاه داری جهان است.
ما بایرنی هستیم ما هوادارانی صبور بودیم و زیبایی های فوتبال را به گونه ای دیگر دیده ایم آری این حق ما است و امشب به بهترین شکل جشن قهرمانی بی نظیری در مونیخ برگزار می شود تا همراه با عنوان قهرمانیمان جاودانه شویم ...
کادر مدیریتی وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران به عنوان نهاد رسمی هواداری از باشگاه بایرن در کشور عزیزمان از صبر و تحمل همه همراهان عزیز نهایت قدردانی را دارد و شب بی نظیری را برایتان آرزو می کند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]