[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
"همواره از سوی آلمان ها ناامید شدیم"
Fcbayern.ir- فرانک لمپارد هافبک و کاپیتان فردا شب باشگاه چلسی با احتیاط از بازی فردا شب تیمش مقابل بایرن مونیخ و سفر به آلمان صحبت می کند.
به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ هافبک بین المللی باشگاه چلسی که در غیاب جان تری رهبری آبی پوشان لندنی را عهده دار خواهد بود می گوید:" همواره برای آلمان ها احترام زیادی قائل بوده ام."
" من به عنوان یک طرفدار فوتبال انگلستان همواره با ناامیدی در رویارویی با آلمان ها بزرگ شده ام. شما می دانید که آن ها چطور در شرایط خاص بسیار سخت هستند."
"تیم های آلمانی در هر بازی شرایط خاص خودشان را دارند همانگونه که شما در یورو نیز خواهید دید که تیم ملی آلمان چه عملکردی خواهد داشت. من چهار سال با میشائیل بالاک همبازی بودم. او شخصیتی داشت که اگر در ابتدای بازی اشتباهی روی می داد او مصمم و با اعتماد به نفس می خواست که پیروز شود."
" آن ها از نظر فنی بسیار هوشمند هستند. شاید آن مجموعه و یا سیستمی باشد که آن ها را وا می دارد تا با نیروهای جوان کار کنند. ما در مورد انگلستان صحبت می کنیم و آنچه که باید انجام دهیم همان چیزی که اسپانیا و فرانسه و حالا آلمان ها با زیر 21 ساله هایشان نشان دادند."
"آن ها بازیکنان بزرگی در خط هجومی دارند ماریو گومز که دومین گلزن برتر این مسابقات است و تونی کروس و باستین شواین اشتایگر که هر دو از بازیکنان فوق العاده در خط هافبک محسوب می شوند. من نمی توانم در مورد کروس صحبت کنم بازیکنی که با پیشرفت های خود واقعا من را شگفت زده کرده و توماس مولر که پشت سر مهاجم بازی می کند."
"این کار ما را برای پا گذاشتن به این میدان سخت می کند زیرا آن ها از کیفیت بسیار بالایی برخوردارند."
با شکست چلسی در دیدار فینال لیگ قهرمانان اروپا آنها بازی های چمپیونزلیگ را در فصل آینده از دست خواهند داد زیرا در لیگ جزیره مکانی بهتر از ششمی بدست نیاوردند و تاتنهام می تواند به این مسابقات راه یابد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]