رویانیان: یکی از خبرگزاری ها شیطنت کرد/ با قدرت کارم را ادامه می دهم.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس تاکید کرد به کارش در این باشگاه ادامه می دهد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
محمد رویانیان در گفت و گو با بخش خبری 18:30 دقیقه شبکه تهران در واکنش به انتشار خبر کناره گیری اش از مدیریت باشگاه پرسپولیس، گفت:
خبرنگاری از من پرسید قصد شرکت در انتخابات فدراسیون فوتبال را دارم؟ و من پاسخ دادم که چنین تصمیمی ندارم چرا که خودم را متعلق به جامعه فوتبال نمی دانم و حتی چند ماه پیش از سمت مدیریت باشگاه پرسپولیس استعفا داده بودم.
وی افزود: این موضوع به یک ماه پیش بر می گردد و در همان زمان وزیر ورزش با اسعتفای بنده مخالفت کرد و من همچنان با قدرت به کارم در پرسپولیس ادامه می دهم.
محمد رویانیان در پایان گفت: تصمیمی برای شرکت در انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال ندارم.
وی همچنین دقایقی بعد در گفت و گو با بخش خبری 18:45 شبکه سه سیما، گفت: این استعفا مربوط به یک ماه پیش است. ما به این نتیجه رسیده ایم که باشگاه ها مشکلات زیادی دارند و باید تکلیف شان مشخص شود.
وی افزود: در حال حاضر موانع زیادی برای خصوصی شدن باشگاه ها وجود دارد. ما در باشگاه پرسپولیس تمام تلاشمان را کردیم تا این باشگاه را خصوصی کنیم که نشد. برای تامین هزینه هایمان مشکل داریم که البته این مشکل تنها مربوط به باشگاه ما نیست و سایر باشگاه ها هم مشکل دارند.
رویانیان ادامه داد: با این حال من هنوز روی استعفایی که داده بودم هستم اما از آن زمان تاکنون به کارم ادامه می دهم و از این پس هم با قدرت به کارم در پرسپولیس ادامه خواهم داد.
این در حالیست که خبرگزاری فارس همچنان با تیترهای جهت دار قصد دامن زدن به این موضوع و حاشیه سازی بیشتر برای پرسپولیس در آستانه لیگ قهرمانان آسیا را دارد.
گزارش تصویری: تمرین دوشنبه پرسپولیس.
تمرین روز دوشنبه پرسپولیس صبح امروز با حضور علی پروین در مجموعه ورزشی درفشی فر برگزار شد. گزارش تمرین سرخ ها به روایت 13 عکس:
رویانیان : با قدرت در خدمت پرسپولیس هستم / استعفا برای یک ماه پیش است.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: استعفای من از مدیریت باشگاه پرسپولیس مربوط به یک ماه پیش است و اکنون با قدرت در حال فعالیت در باشگاه هستم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مدت جوابی به من نداده اند و آقای عباسی وزیر ورزش مخالف بود و از من خواست این استعفا را نادیده بگیرم.
وی در خصوص دلیل مطرح شدن این خبر در این مقطع ادامه داد: بهتر است دلیل آن را از همان خبرگزاری که مطرح کرده بپرسید. حرف من درباره استعفا مربوط به یک ماه پیش بود که دوستان لطف کردند و آن را الان برجسته کردند. خبرنگار فارس از من سوال کرد قصد شرکت در انتخابات فدراسیون فوتبال را ندارید؟ من پاسخ دادم در پرسپولیس هم به هدفی که می خواستم نرسیده ام و یک ماه پیش استعفا داده ام . اگر شک دارید جهت استحضار شما باید بگویم الان مدیرعامل پرسپولیس هستم ، فعلا در پرسپولیس کار زیاد داریم و رفتن به فدراسیون از چاله به چاه افتادن است.
رویانیان که در برنامه نود صحبت می کرد ادامه داد: از ساعتی که این خبر پخش شد در سراسر ایران هواداران کامنت ها و پیام ها و نظراتی ارسال می کنند و باید آنها را از نگرانی در بیاورم و بگویم من با تمام توانم در پرسپولیس خدمت می کنم و این تیم را دوست دارم و به آن افتخار می کنم و هیچ مشکلی هم الان وجود ندارد و با تمام قدرت در آن کار می کنم.
وی درباره دلیل کناره گیری خود از این باشگاه کمتر از سه ماه پس از قبول مسئولیت گفت: بحث این یک ماه نیست ، من یک سری کارها را می خواستم بکنم و قصد ایجاد تحولاتی داشتم که باید بیشتر با ما همکاری شود. نظر من این است که تکلیف ما باید روشن شود که باشگاه ما خصوصی است یا دولتی. اگر دولتی است بودچه رسمی به آن اختصاص داده شود و اگر خصوصی شود هرچه سریع تر این مسئله انجام شود و ما هم اقداماتی برای انجام آن صورت داده ایم و فیفا هم این را می خواهد.
رویانیان ادامه داد: معاونت برنامه و بودجه ریاست جمهوری اعلام کرده سال آینده هم باشگاه های پرسپولیس و استقلال دولتی خواهد ماند. متاسفانه این همه تلاش شده و مردم از مدیری مثل من توقع دارند این مسئله حرفه ای شدن را به سرانجام برسانم تا ورزش ما و فوتبال ما دچار مشکل نشود اما کم لطفی ها و ناهماهنگی ها به گونه ای است که آدم را بلاتکلیف می کند و ما نمی دانیم باید چه کار بکنیم و گلایه ای که من کرده بودم این بود و انتظار ما این بود به مدیرانی که برنامه و انگیزه دارند اجازه بدهند باشگاهی درست کنند که الگو شود.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در خصوص اینکه برای ریاست فدراسیون کاندید خواهد شد یا خیر گفت: قصد چنین کاری ندارم.
وی در خصوص حضور روز گذشته اش در فدراسیون گفت: همکاران من برای عضویت در هیئت رئیسه فرم ها را دریافت کردند.
رویانیان درباره حضور زادمهر در انتخابات فدراسیون گفت : ظاهرا ایشان برای نایب رئیسی فدراسیون کاندید شده اند.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در خصوص دلیل مرخصی 6 روزه ایمن زاید گفت: ایشان یک سری مشکلات خانوادگی داشتند و در این مدت قصد دارد به پدر و مادر خود سر بزند. مصدومیت جدی هم نداشت و یک ضرب دیدگی جزئی داشته است.
مدیرعامل پرسپولیس در خصوص جذب دروازه بان جدید گفت: بله به دنبال جذب یک دروازه بان هستیم اما آن دروازه بان گردان نیست به دلیل اینکه نمی تواند برای ما بازی کند. ما می توانیم بازیکن آزاد بگیریم و قصد داریم یک دروازه بان خارجی برای مسابقات آسیایی جذب کنیم و البته صحبت هایی با دو دروازه بان خودمان هم داشته ایم و قول داده اند عملکرد بهتری داشته باشند.
نشست خبری ویسی و دنیزلی برگزار میشود.
نشست خبری سرمربیان تیمهای فوتبال صبای قم و پرسپولیس تهران در آستانه هفته بیست و ششم لیگ برتر امشب برگزار میشود.
بر اساس برنامهریزی صورت گرفته عبدالله ویسی سرمربی تیم فوتبال صبای قم و مصطفی دنیزلی سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تهران از ساعت 45 و 19 دقیقه امروز سه شنبه 25 بهمن در هتل خورشید قم پاسخگوی سئوالات خبرنگاران و اصحاب رسانه خواهند بود.
این در حالی است که بر اساس برنامه سازمان لیگ برتر فدراسیون فوتبال، دیدار صبای قم و پرسپولیس تهران از هفته بیست و ششم لیگ برتر از ساعت 45 و 14 دقیقه عصر چهارشنبه بیست و ششم بهمن در ورزشگاه یادگار امام قم برگزار میشود.
ویسی و دنیزلی در حالی تیمهای خود را در حساس ترین بازی هفته بیست و ششم مسابقات یازدهمین دوره لیگ برتر فوتبال باشگاههای کشور برابر یکدیگر قرار میدهند که هر دو تیم در هفته گذشته بازنده میدان مقابل رقبای اهوازی و شیرازی بودهاند.
صبای قم در ورزشگاه تختی اهواز و در دیداری خارج از خانه که دوازدهمین میهمانی آنها در خانه رقبای لیگ برتری و این بار شاگردان مجید جلالی در فولاد خوزستان محسوب میشد، در حالی که هرگز شایسته باخت نبود در میان ناباوری با حساب سه بر صفر تن به شکستی عجیب داد.
پرسپولیس تهران نیز بر خلاف صبای قم در هفته بیست و پنجم در خانه خود یعنی در ورزشگاه بزرگ آزادی تهران میزبان تیم فوتبال فجر شهید سپاسی شیراز بود و در پایان دیداری که سه ضربه از راه دور منجر به باز شدن دروازه آنها شد، با نتیجه سه بر دو مغلوب میهمان خود شد.
این دو تیم آخرین بار در دیدار رفت مسابقات فصل جاری لیگ برتر فوتبال باشگاههای کشور و در بازی هفته نهم نیم فصل نخست روز جمعه هشتم مهر ماه در ورزشگاه آزادی تهران به مصاف یکدیگر رفتند که برنده آن مسابقه پرسپولیس تهران بود که توانست با گلهای هادی نوروزی و غلامرضا رضایی از سد تیم فوتبال صبای قم عبور کند.
از سوی دیگر دو تیم صبای قم و پرسپولیس تهران آخرین بار در ورزشگاه یادگار امام شهر مقدس قم در دیدار رفت فصل گذشته روز دهم مرداد ماه سال 1389 با یکدیگر رو به رو شدند که در آن مقطع محمود یاوری سرمربی صبای قم بود و علی دایی هدایت پرسپولیس تهران را بر عهده داشت اما برنده آن مسابقه صبای قم بود که موفق شد با گلهای سهراب بختیاریزاده و محسن بیاتینیا در مقابل گل محمد نوری میهمان خود را با شکست مواجه کند.
بازی برگشت دو تیم صبای قم و پرسپولیس تهران در یازدهمین دوره مسابقات لیگ برتر فوتبال باشگاههای کشور در حالی عصر فردا چهارشنبه بیست و ششم بهمن ماه در ورزشگاه یادگار امام قم برگزار میشود که صبای قم در حال حاضر با کسب 41 امتیاز تیم پنجم جدول و پرسپولیس تهران با 33 امتیاز تیم هفتم جدول رده بندی هستند.
تمركز روي بازي يا ترديد نسبت به آينده؟
شرايط اين روزهاي پرسپوليس باعث شده بازيكنان اين تيم در شرايط ويژه و حال و هواي خاصي روزگار بگذرانند.
هدايت مصطفي دنيزلي كه با تغييرات اجباري و اختياري در تركيب رخ داده است جايگاه برخي بازيكنان را به خطر انداخته و برخي نسبت به آينده خود چندان اميدوار نيستند.
بحث ارائه ليست فصل بعد از سوي دنيزلي به رويانيان و بستن يك تيم رويايي از سوي مديرعامل وقت، باعث شده نگاه برخي بازيكنان پرسپوليس نسبت به آيندهشان همراه با ترديد باشد و مجموع اين مسائل حواس آنها را كاملاً جمع كرده تا دست از پا خطا نكنند. بازيكنان پرسپوليس اين روزها كمتر مصاحبه ميكنند و دل به گفت و گوي رسانهاي نميدهند مگر وقتي كه در تمرين مجبور به مصاحبه با چند خبرنگار شوند و حرفهايشان را يكجا مطرح كنند.
همين حالا و در آستانه بازي حساس با صباي قم كه قبل از مصاف ويژه با الهلال در اولين گام آسيايي، فوقالعاده حساس و حايز اهميت خواهد بود برخي بازيكنان منتظر اين هستند كه ببينند در اين بازي حضور خواهند داشت يا نه چرا كه ميترسند با حرفي نسنجيده موقعيتشان در تيم را خراب كنند. جالب اينكه تلفن همراه برخي بازيكنان پرسپوليس دو سه روزي است كلاً خاموش شده و نفراتي مثل زارع، بادامكي، رضايي و معمارزاده خودشان را از دسترس خارج كردهاند هرچند با خطوطي جداگانه با دوستان و خانواده خود در تماسند! نفراتي مثل نوروزي، اولادي، كاظميان، شيري و... هم تن به مصاحبه نميدهند و با اينكه تلفن همراهشان روشن است اما از پاسخگويي طفره ميروند.
نفراتي هم پاسخگوي تماسها هستند اما قصد مصاحبه ندارند كه از جمله آنها ميتوان به هوشيار و آقازماني اشاره كرد. ستارههاي پرسپوليس از جمله علي كريمي و مهدويكيا هم خيلي سخت تن به مصاحبه ميدهند. به نظر ميرسد بازي فرداي سرخها يك آزمون جدي براي بازيكناني است كه دنيزلي به آنها اعتماد خواهد كرد و شايد اين سكوت و خروج از دسترس رسانهها فقط براي تمركز روي اين بازي و نتيجه گرفتن در قم رخ ميدهد.
رویانیان: در کنار پرسپولیس هستم/ هواداران: عضو هیئت رئیسه فدراسیون شوید.
هواداران باشگاه پرسپولیس از مدیرعامل خود خواستند عضو هیئت رئیسه فدراسیون شود ولی از این باشگاه جدا نشود.
به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، در پی انتشار شایعه استعفای مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، پایگاه اینترنتی و سامانه پیامکی این باشگاه به شماره 20001346 از دیروز (دوشنبه) با پیامهای پر شمار هواداران روبرو شد.
هواداران در این پیامها به طور جدی از محمد رویانیان خواستند که از تصمیم خود مبنی بر جدایی از باشگاه صرف نظر کرده و همچنان در کنار پرسپولیس باشد تا با ادامه برنامههای خود روند آغاز شده در باشگاه را دنبال کند.
هواداران علاوه بر اینکه از مدیر عامل سرخپوشان خواستند در کنار پرسپولیس با قدرت به کار خود ادامه دهد در ارتباط با انتشار خبر کاندیدا شدن وی برای انتخابات فدراسیون فوتبال عنوان کردند که رویانیان برای تصدی پست ریاست فدراسیون، پرسپولیس را ترک نکند اما برای حضور در هیئت رئیسه تلاش خود را به کار گیرد تا باشگاه پرسپولیس نیز نمایندهای در هیئت رئیسه داشته باشد که ضمن کمک به توسعه فوتبال ملی از اجحافهایی که در عرصههای مختلف در حق پرسپولیس میشود، جلوگیری کند.
روابط عمومی باشگاه پرسپولیس ضمن تشکر و قدردانی از هواداران محترم که این گونه باشگاه محبوب و خدمتگزاران خود را مورد لطف قرار دادهاند به اطلاع این عزیزان میرساند که تمامی این پیامها با رعایت رسم
امانتداری شب گذشته در اختیار مدیرعامل باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس قرار گرفت.
رویانیان بعد از مطالعه کامل این پیام ها که از اقصی نقاط دنیا ارسال شده بود ضمن تشکر از هواداران عنوان کرد: موضوع استعفای مربوط به گذشته بوده و با وجود مشکلاتی که در راه خدمت رسانی وجود دارد همچنان با قدرت به کار خود ادامه میدهم تا پرسپولیس به جایگاه واقعی خود برگردد.
وی در خصوص آن بخش از پیامهای هواداران که خواهان حضور رویانیان در هیئت ریسه فدراسیون فوتبال هستند، گفت: به خواست هواداران احترام میگذارم و در این مورد نیز تلاش خود را خواهم کرد.
دنیزلی: تا جایی که زمین اجازه داد خوب بازی کردیم/ با این دفاع در آسیا به مشکل می خوریم.
سرمربی پرسپولیس گفت: قطعا تغییراتی در شیوه و ترکیب تیم برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا ایجاد خواهم کرد.
مصطفی دنیزلی پس از تساوی پرسپولیس برابر صبای قم گفت: بازی بدون پنالتی هم میتوانست گلهای بیشتری داشته باشد. تا جایی که زمین اجازه داد سعی کردیم بازی خوبی به نمایش بگذاریم ، اشتباهاتی که در خط دفاع انجام دادیم در لیگ قهرمانان آسیا نباید تکرار شود.
وی در مورد وضعیت محمد نوری و غیبتش در این بازی گفت: نوری مصدوم بود و ریسک نکردیم و این بازیکن را به میدان نفرستادیم. نوری را 3- 4 هفته از دست دادهایم.
سرمربی پرسپولیس در مورد داوری مسابقه گفت: در مورد داور اظهارنظر نمیکنم.
وی در مورد مسائل فنی بازی گفت: صبا از پیشبینی من هم بهتر بازی کرد. مهدی مهدوی کیا را به دلیل نیازی که تیم داشت در پست غیرتخصصی به میدان فرستادیم. بازی در زمین ناهموار برگزار شد و انجام بازی در چنین زمینی به ضرر تیم صبا هم هست.
وي ادامه داد: دو تيم سعي كردند تا آنجا كه زمين بهشان اجازه دهد بازي زيبا و تماشاگرپسندي را انجام دهند ولي متاسفانه در دفاع اشتباههاي فراواني داشتيم و در نتيجه دو پنالتي در محوطه جريمه ما رخ داد كه از اين دو پنالتي دو گل را دريافت كرديم.
سرمربي تيم پرسپوليس گفت: ما حملات زيادي را انجام داديم و ميتوانستيم به گلهاي بيشتري دست يابيم اما متاسفانه زمين به ما اجازه ارائه بازي تاكتيكي و گروهي را نداد و فقط توانستيم از روي دو ضربه پنالتي به گل دست پيدا كنيم.
سرمربی پرسپولیس در مورد لیگ قهرمانان آسیا گفت: قطعا تغییراتی در شیوه و ترکیب تیم ایجاد خواهم کرد.
دنيزلي افزود: اگر دفاع ما با اين شرايطي كه در اين بازي داشت بخواهد در رقابتهاي جام باشگاههاي آسيا عمل كند قطعا در مقابل رقباي پر مدعيمان به مشكل بر خواهيم خورد و قطعا روش و شيوه بازي كردنمان، نفرات و تركيب در رقابتهاي جام باشگاههاي آسيا تغيير خواهد كرد.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس فردا مهمان برنامه ورزش و مردم خواهد بود.
محمد رویانیان صبح جمعه مهمان بهرام شفیع در ورزش و مردم خواهد بود.
بهرام شفیع ضمن بیان این مطلب افزود: با توجه به حواشی اخیر باشگاه پرسپولیس و انتشار خبر استعفای محمد رویانیان از مدیریت این باشگاه، از او دعوت کردیم در برنامه این هفته توضیحاتی را در این خصوص ارائه کند.
همچنین با توجه به در پیش بودن انتخابات فدراسیون فوتبال ، احتمالا مهدی تاج نایب رئیس این فدراسیون و یکی از
کاندیداهای ریاست در برنامه فردا حضور خواهد داشت.
عربستان به پرسپولیس فقط 38 روادید می دهد.
در ادامه کارشکنی عربستان در آستانه لیگ قهرمانان آسیا مسئولان سعودی اعلام کردند تنها 38 عدد روادید برای کاروان پرسپولیس صادر می کنند.
در حالی که سرخپوشان در نخستین مسابقه از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا باید به مصاف الهلال عربستان بروند، مسئولان سعودی اعلام کردند تنها 38 عدد روادید برای کاروان پرسپولیس صادر می کنند.
سعودی ها همچنین اعلام کردند تیم فوتبال الهلال برای مسابقه برگشت در تهران با کاروانی 36 نفره به ایران سفر خواهد کرد. به این ترتیب حضور خبرنگاران ایرانی و همراهان باشگاه پرسپولیس در عربستان در ابهام قرار دارد.
قرار است ناصر صادقی آنالیزور باشگاه پرسپولیس کمی زودتر از کاروان این تیم راهی عربستان شود و یکی از بازی های الهلال را از نزدیک مشاهده و آنالیز خود را در اختیار مصطفی دنیزلی قرار دهد.
صادقی احتمالا 11 اسفند ماه راهی عربستان خواهد شد.
جادوگر مردانگی را در زمین مسابقه هم معنا کرد.
علاوه بر رفتار انسان دوستانه ای که علی کریمی در قبال چاق ترین پسر ایرانی در بازی دیروز داشت، در زمین مسابقه هم اتفاقی افتاد که نمی توان به سادگی از کنار آن گذشت.
تنها سه دقیقه از نواخته شدن سوت آغاز بازی پرسپولیس و صبا گذشته بود که علی کریمی یک موقعیت ایده آل برای ارسال توپ روی دروازه حریف و خلق موقعیت برای هم تیمی هایش پیدا کرد.
اما علی کریمی که برخوردی با مدافع صبا داشت و منجر به مصدومیت نسبتا شدید مدافع این تیم شده بود وقتی دید داور دستور به ادامه بازی داده است شخصا توپ را به بیرون فرستاد و «فیرپلی» را در فوتبال ایران معنا کرد.
این در حالیست که کریمی فرصت مناسبی برای خلق موقعیت روی دروازه صبا داشت اما در روزهایی که خبری از روحیه جوانمردی در فوتبال و جامعه ایران نیست، کریمی در زمین مسابقه هم بزرگی خود را به رخ کشید.
کاپیتان پرسپولیس بین دو نیمه هم به سراغ چاق ترین پسر ایران رفت و او را در آغوش کشید. تصاویر اشک های این پسر بچه پس از آنکه کریمی به یادگار پیراهن خود را به او اهدا کرد بدون شک در تاریخچه فوتبال ایران ثبت خواهد شد.