پيشنهاد استقلال به امرايى
پيشنهاد استقلال به امرايى
كيوان امرايى مهاجم تيم مس كرمان فصل آينده قصد ندارد پيراهن اين تيم را بر تن كند. او پس از ۲ سال حضور در مس كرمان پيراهن شماره ۱۰ اين تيم را از تن بيرون مى آورد و فصل آينده پيراهن تيم ديگرى را بر تن خواهدكرد.گويا از باشگاه استقلال هم با امرايى تماس گرفته و از او خواسته اند چند روزى صبر كند تا وضعيت اين تيم مشخص شود.
نشست فتح الله زاده و مظلومى
نشست فتح الله زاده و مظلومى
سرمربى تيم استقلال جلسه اى را با مديرعامل باشگاه برگزار كرد.پرويز مظلومى ظهر روز شنبه با حضور در دفتر باشگاه استقلال با على فتح الله زاده ديدار و گفت و گو كرد. قرار است در جلسه امروز هيات مديره استقلال وضعيت نهايى كادر مديريتى و فنى مشخص شود.
کلمنته گزینه سرمربیگری آبیها
اعلام نام 4 گزینه مدیرعاملی استقلال
خبرگزاری فارس: عضو هیئت مدیره استقلال اسامی 4 گزینه مدیرعاملی این باشگاه را اعلام کرد که در بین آنها نامی از فتحاللهزاده دیده نمیشود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس جواد زرینچه پس از نشست امروز هیئت مدیره استقلال در جمع خبرنگاران گفت: ابتدا صحبتهای مظلومی را درباره مسائل مختلف شنیدیم و سپس پیشنهادهایی را برای مدیرعاملی استقلال مورد بررسی قرار دادیم و قرار شد با گزینهها صحبتهایی انجام شود.
وی افزود: فقط گزارشهای لازم را گرفتیم. همچنین از مظلومی نیز برنامههایش را گرفتیم. قرار شد گزینه خارجی را نیز مورد بررسی قرار بدهیم تا به نتیجه نهایی برسیم.
زرینچه ادامه داد: روز چهارشنبه وقتی که فتحاللهزاده به ایران بیاید تکلیف خیلی چیزها روشن میشود.
وی در پاسخ به این سؤال که با نبود مدیرعامل چطور مربی انتخاب میکنید گفت: قرار شده به جمعبندی لازم برسیم و سپس دست مدیرعامل را برای انتخاب باز بگذاریم. از مظلومی گزارش خوبی گرفتیم و قلعهنویی نیز امروز نیامد. قرار است قلعهنویی روز سهشنبه در جلسه ما شرکت کند و روز چهارشنبه همه چیز مشخص شود.
عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال تاکید کرد: گزینه خارجی نیز داریم که این گزینه کلمنته است. ما به دنبال این هستیم تا به جمعبندی لازم برسیم و سپس تصمیم نهایی را مدیرعامل خواهد گرفت.
وی گفت: شهریاری، کردنوری، امیدوار رضایی و صلاحی گزینههای مدیرعاملی ما هستند. امیدواریم تا روز چهارشنبه همه چیز مشخص شود.
تکلیف مدیرعامل و سرمربی استقلال تا پایان هفته مشخص میشود
تکلیف مدیرعامل و سرمربی استقلال تا پایان هفته مشخص میشود
خبرگزاری فارس: رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال گفت که جلسه هیئت مدیره تا پایان هفته تشکیل میشود تا هر چه سریعتر تکلیف مدیرعاملی و کادرفنی مشخص شود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت وزارت ورزش وجوانان احمد رسولینژاد پس از جلسه هیئت مدیره گفت: در این نشست ابتدا پرویز مظلومی سرمربی استقلال گزارشی از عملکرد فنی خود و تیم استقلال در فصل گذشته فوتبال کشور و لیگ قهرمانان آسیا را ارائه و برنامه های خود برای فصل آینده را نیز برای هیئت مدیره تشریح کرد. سپس مشاور مالی باشگاه گزارشی از وضعیت مالی را برای هیئت مدیره ارائه کرد.
رسولی نژاد ادامه داد: از آنجا که مدیرعامل باشگاه به همراه وزیر محترم ورزش و جوانان در سفر خارج از کشور هستند قرار شد پس از بازگشت وی مجددا نشستی را با حضور تمامی اعضای هیئت مدیره تشکیل دهیم که در آن نشست گزارشی از عملکرد آقای فتح الله زاده در مدت زمان مدیرعاملی استماع و سپس تصمیمات نهایی در خصوص تعیین مدیرعامل و سرمربی فصل آینده استقلال اتخاذ خواهد شد.
رسولی نژاد با بیان اینکه آینده خوب و روشنی در انتظار استقلال خواهد بود گفت: جلسه هیئت مدیره تا پایان هفته تشکیل می شود تا هر چه سریعتر تکلیف مدیر عاملی و کادر فنی باشگاه مشخص شود و از هواداران خوب استقلال می خواهم که هیچگونه نگرانی نداشته باشند.
در نشست امروز که در دفتر رسولی نژاد تشکیل شد به غیر از علی فتح الله زاده تمامی اعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال حضور داشتند.
اعلام نام 4 گزینه مدیرعاملی استقلال
خبرگزاری فارس: عضو هیئت مدیره استقلال اسامی 4 گزینه مدیرعاملی این باشگاه را اعلام کرد که در بین آنها نامی از فتحاللهزاده دیده نمیشود.
به گزارش خبرگزاری فارس جواد زرینچه پس از نشست امروز هیئت مدیره استقلال در جمع خبرنگاران گفت: ابتدا صحبتهای مظلومی را درباره مسائل مختلف شنیدیم و سپس پیشنهادهایی را برای مدیرعاملی استقلال مورد بررسی قرار دادیم و قرار شد با گزینهها صحبتهایی انجام شود.
وی افزود: فقط گزارشهای لازم را گرفتیم. همچنین از مظلومی نیز برنامههایش را گرفتیم. قرار شد گزینه خارجی را نیز مورد بررسی قرار بدهیم تا به نتیجه نهایی برسیم.
زرینچه ادامه داد: روز چهارشنبه وقتی که فتحاللهزاده به ایران بیاید تکلیف خیلی چیزها روشن میشود.
وی در پاسخ به این سؤال که با نبود مدیرعامل چطور مربی انتخاب میکنید گفت: قرار شده به جمعبندی لازم برسیم و سپس دست مدیرعامل را برای انتخاب باز بگذاریم. از مظلومی گزارش خوبی گرفتیم و قلعهنویی نیز امروز نیامد. قرار است قلعهنویی روز سهشنبه در جلسه ما شرکت کند و روز چهارشنبه همه چیز مشخص شود.
عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال تاکید کرد: گزینه خارجی نیز داریم که این گزینه کلمنته است. ما به دنبال این هستیم تا به جمعبندی لازم برسیم و سپس تصمیم نهایی را مدیرعامل خواهد گرفت.
وی گفت: شهریاری، کردنوری، امیدوار رضایی و صلاحی گزینههای مدیرعاملی ما هستند. امیدواریم تا روز چهارشنبه همه چیز مشخص شود.
ساور: اگر فتحاللهزاده بود، تصمیمگیری میکردیم
ساور: اگر فتحاللهزاده بود، تصمیمگیری میکردیم
خبرگزاری فارس: عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال گفت: اگر امروز فتح الله زاده حضور داشت تصمیم گیری لازم را انجام میدادیم.
به گزارش خبرگزاری فارس، عبدالرضا ساور پس از پایان جلسه هیئت مدیره استقلال سعی داشت از پاسخ دادن طفره رود اما وقتی خبرنگاران به وی اعتراض کردند، در پاسخ به این سؤال که آیا بحثی در مورد انتخاب مدیرعامل و سرمربی تیم شد یا خیر اظهار داشت: همه چیز به روز چهارشنبه موکول شد.
وی در خصوص اینکه آیا موافق این تغییر و تحولات است گفت: من خیلی در جزئیات کار نیستم. 10 دقیقه در جلسه حضور داشتم و به دلیل جلسه دیگری که داشتم بیرون رفتم.
ساور که با اعتراض خبرنگاران در نحوه پاسخ دادن به سؤالات روبه رو شد گفت: امروز دو بحث داشتیم. یکی گزارش مالی باشگاه بود که هنوز گزارش دوم به پایان نرسیده و قرار شد دوستان در باشگاه حضور پیدا و گزارش را تهیه کنند. بحث دوم حضور آقای مظلومی بود که او در خصوص عملکردش توضیحاتی داد. من در مورد این دو بحث در جریان هستم و قرار نبود در مورد مدیریت صحبتی شود.
عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال در خصوص صحبتهای شب گذشته فتح الله زاده و انتخاب مدیر عامل جدید عنوان کرد: تعیین مدیر عامل سلسله مراتبی دارد و باید مدیر عامل خودش باشد و در مورد عملکردش خودش توضیح دهد و امروز کسی نبود که توضیح دهد. مدیر عاملی که انتخاب میشود باید کارنامه داشته باشد. قرار شد فتح الله زاده گزارش کارش را به ما بدهد و سپس تصمیم گیری کنیم.
ساور در مورد اینکه در کمیته ارزیابی وضعیت استقلال که وزیر ورزش از تشکیل آن خبر داده هست یا خیر گفت: من عضو این کمیته نیستم اما بعد از بازگشت عباسی از ترکیه اعضای این کمیته مشخص میشوند.
ساور در مورد اینکه آیا در جزئیات تصمیم گیری باشگاه استقلال قرار دارد یا سیاستهای کلان گفت: من بیشتر در بحث سیاستهای کلان هستم و در ریز جزئیات قرار ندارم و ورود نمیکنم.
وی در این خصوص که آیا فکر نمیکند استقلال زمان را از دست میدهد اظهار داشت: اگر امروز فتح الله زاده حضور داشت تصمیم گیری میکردیم اما او سفر ضروری داشت و با توجه به اینکه تعدادی از بازیکنان استقلال در اردوی تیم ملی هستند همراه آقای عباسی به ترکیه رفت.
ساور در پاسخ به این سؤال که اگر یک رای داشته باشد چه تصمیمی در مورد مدیر عامل استقلال میگیرد گفت: اول باید عملکرد بررسی شود و سپس تصمیم گیری کنیم.
ساور: قرار نبود در مورد مديريت صحبتى شود
ساور: قرار نبود در مورد مديريت صحبتى شود
عضو هيأت مديره باشگاه استقلال گفت: اگر ديروز فتح الله زاده حضور داشت تصميم گيرى لازم را انجام مى داديم. عبدالرضا ساور پس از پايان جلسه هيأت مديره استقلال سعى داشت از پاسخ دادن طفره رود اما وقتى خبرنگاران به وى اعتراض كردند، در پاسخ به اين سؤال كه آيا بحثى در مورد انتخاب مديرعامل و سرمربى تيم شد يا خير اظهار داشت: همه چيز به روز چهارشنبه موكول شد. وى در خصوص اينكه آيا موافق اين تغيير و تحولات است گفت: من خيلى در جزئيات كار نيستم۱۰. دقيقه در جلسه حضور داشتم و به دليل جلسه ديگرى كه داشتم بيرون رفتم. ساور كه با اعتراض خبرنگاران در نحوه پاسخ دادن به سوالات روبه رو شد گفت: ديروز دو بحث داشتيم. يكى گزارش مالى باشگاه بود كه هنوز گزارش دوم به پايان نرسيده و قرار شد دوستان در باشگاه حضور پيدا و گزارش را تهيه كنند. بحث دوم حضور آقاى مظلومى بود كه او در خصوص عملكردش توضيحاتى داد. من در مورد اين دو بحث در جريان هستم و قرار نبود در مورد مديريت صحبتى شود.
عبداللهى: فتح الله زاده بهترين گزينه براى مديرعاملى استقلال است
عبداللهى: فتح الله زاده بهترين گزينه براى مديرعاملى استقلال است
نصرالله عبداللهى در خصوص بحث تغيير مديريت اظهار داشت: اگر قرار باشد تغييرى رخ دهد و اتفاقاتى بيفتد من اين تغييرات را مثبت نمى بينم. دكتر فتح الله زاده بهترين گزينه است. براى استقلال نياز به يك مدير باتجربه و فنى داريم. كسى كه وارد باشد. مدير جديد تا بخواهد بيايد و جا بيفتد و با شرايط فوتبال آشنا شود، حداقل ،۲ ۳ سال زمان مى برد. به نظر من دكتر فتح الله زاده لايق و كار بلد است. به شرايط و جو باشگاه بزرگى مثل استقلال واقف است. باز هم تاكيد مى كنم براى استقلال فتح الله زاده بهترين گزينه است. پيشكسوت تيم استقلال، حق استقلال را در اين فصل بيشتر از اين ها دانست و افزود: استقلال در اواخر فصل، خوب خوب نبود ولى بد هم نبود. استقلال مى توانست به راحتى به فينال آسيا برسد اما حيف شد و استقلال خيلى زود از گردونه رقابت ها خارج شد. استقلال تيم بزرگى است و هواداران تيم هاى بزرگ، از اين گونه تيم ها توقع جام هاى بيشترى را دارند.