بازی چی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط raptor [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گیم ؟ :soal:
نمایش نسخه قابل چاپ
بازی چی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط raptor [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گیم ؟ :soal:
البته من منظورم اين:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] بازيه ولي اگه كسي بازيه ديگهاي داره بزاره....:khahesh:gam:-
لینک این بازی مسی شیلتره! لطفا اصلاح کنید...
این بازیکن ژاپنی ما مطمئنا یه روز ستاره میشه، شاید از مسی بهتر شد. از الان که 131 سانت قد داره، چیپ میزنه شوت کات دار میزنه دریبل میکنه و هزار تا هنر دیگه، درست مثل کلیپ های مسی بود!
من این ترکیب رو پیشبینی میکنم
والدز
پیکه--------پویول
آبیدال--------------------------آدریانو
کیتا
سسک-------------ژاوی
پدرو-----------------------------تلو / کوئنکا
الکسیس
احتمالا همین ترکیب هست ولی شاید پویول بازی نکنه.
تو سایت شبکه 3 نوشته
-مسابقات فوتبال لیگ اسپانیا – بارسلونا و گیخون (پخش با تاخیر )
زمان پخش : یکشنبه 14/12/90-ساعت 1:00 بامداد
-مسابقات لیگ قهرمانان اروپا – بارسلونا و بایرلورکوزن (پخش با تاخیر )
زمان پخش : پنجشنبه 18/12/90-ساعت 1:00 بامداد
اگه بد قولی نکنن!! کاشکی این با تاخیر هاش نبود!!
همه بازی ها نوشته با تاخیر ولی فقط بازی رئال زنده پخش میکنن؟؟!!
مگه آلوز هم مشکلی داره ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pedro_17 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دنی که خیلی تو ترکیب برزیل خوب بازی کرده بود !
من فکر میکنم اینیستا هم توی ترکیب باشه و از کوئنکا یا تلو به عنوان بازیکن جایگزین استفاده کنه
تاجایی که میدونم الوز محروم هست.اتفاقا به نظر من ایکوئنکا فیکس بازی میکنه.شاید ماسکرانو هم باشه ولی مطمئنن به الکسیس یا اینیستا بازی نمیده.البته شاید پپ بخواد نبود مسی رو جبران کنه هردوشون رو فیکس کنه پدرو رو بازی نده.ولی از اونجا که بازی تو نیوکمپ هست حتما از یک مهره جوون استفاده میکنه.
هر بار ما امدیم با خیال راحت بگیم حریف آخر جدولیه و بازی آسونیه بدتر گیر افتادیم !!!
باز خدا رو شکر که تو چنین بازی و توی نیوکمپ به چنین مشکلی برخوردیم و کمبود بازیکن داریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته نباید گیخون رو هم دست کم گرفت .
درسته من به این دقت نکرده بودم که بازی توی نیوکمپ و پپ با اعتماد بیشتری میتونه از بازیکنای جوون استفاده کنه پس احتمال فیکس بودن تلو یا کوئنکا زیاده