[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
"از پیروزی بایرن مقابل چلسی مطمئنم"
Fcbayern.ir- اوتمار هیتزفیلد سرمربی سابق باواریایی ها که موفق شد همراه این تیم در سال 2001 قهرمانی در چمپیونزلیگ را تجربه کند با اعتماد به نفس از پیروزی بایرن مقابل چلسی صحبت می کند.
به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران و به نقل از تی زد؛ هیتزفیلد در این مورد می گوید:" بایرن پیروز می شود! آن ها شنبه شب جشن قهرمانی خواهند گرفت زیرا من کاملا مطمئن هستم که بایرن هرگز به خود اجازه آن را نخواهد داد که این فرصت طلایی را از دست دهد."
او اضافه می کند که بایرن و چلسی در یک سطح هستند و چیزهای کوچک می تواند شکست یا پیروزی را در این دیدار رقم بزند.
هیتزفیلد مربی قهرمان سال 1997 بهمراه دوتموند و 2001 به همراه بایرن ادامه می دهد:" اینکه فینال در مونیخ است به نفع بایرن است زیرا آن ها برای برگزاری فینال سفر نخواهند کرد و اینکه شما در یک دیدار خانگی می توانید از اتمسفر موجود و تشویق هواداران نیز بهره ببرید."
حتی با احتمال شکست مقابل چلسی و بدون جام ماندن بایرن، همچنان هیتزفیلد عملکرد بایرن در این فصل را مطلوب ارزیابی می کند و در پایان می گوید:" حتی اگر شما در مونیخ ناامید شوید و جامی نبرید هم به نظر من بایرن فصل بسیار خوبی را سپری کرد. ما نباید فراموش کنیم که دورتموند یک تیم تاریخی را در اختیار دارد و در اوج هستند. بایرن فصل خوبی داشته است و با پیروزی در لیگ قهرمانان می تواند فصل را بسیار عالی تمام کند."
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]