تازه خودشم عشقه مسيه و گفته الگوش مسيه...
نمایش نسخه قابل چاپ
تازه خودشم عشقه مسيه و گفته الگوش مسيه...
منم تبریک میگم هتریک مسی رو . مسی با این هتریک دهن خیلی ها رو بست :love:
واسه اين كه حوصله مون سر نره،گفتم چند تا عكس باحال آپلود كنم،دور هم لذت ببريم:
-
[IMG][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/IMG]
-
[IMG][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/IMG]
-
-
-
-
-
همه ضایع شدن! همه فهمیدن که مسی همیشه عالی چه با بارسا و چه بدون بارسا!
عکسای خیلی باحالی بودن.مرسی
خبر : بارسلونایی ها یه مادریدی رو گیر اوردن و ریختن سرش ! (فکر کنم په په باشه )
برای دیدن عکس[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تبریک میگم هت تریک مسی رو:yes:
این بشر اوفتاده رو دور هت تریکا!!!
قبلا این قدر تندتند هت تریک نمی کرد ولی به هر حال از یه ستاره بر می آد.love::
خیلی خوشحال شدم دیگه کسی جرئت انتقاد کردنو به خودش نمی ده.binam
کی میگه که رئالیها نتونستند تو یک سال 6 جام بگیرند؟
این عکس نشون میده که رئالی ها هم تونستند تو یک سال 6 جام بگیرند!
اما بجای جام به آنها کوزه اهدا شده
همون جامهایی که بعدها به استیل تبدیل شد و رئالی ها تا آخر عمرشون با اون جامها به اصطلاح پز میدند
... به نظرتون اگه اون کوزه ها نبود رئال الان به چی افتخار میکرد؟ think::
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ki::mas:-mas:-:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal: واقعا دارن به این کوزه ها افتخار میکنن؟باید روش سبزه هم بکارن بامزه میشه.
راستي دوستان كسي بازي ليونل مسي رو نداره؟!!