اینو نگاه کنید :khandeeeee bahal:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
اینو نگاه کنید :khandeeeee bahal:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش این مقایسه برد رو قبول ندارم ما هنوز در خونه اوساسونا بازی نکردیم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط neko-06 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما پارسال تو خونه اوساسونا 1-0 باختیم.
اختلاف 10 امتیازی بهمون اعتماد به نفس میده.
من در جواب علی رضا میگم شرایط رئال این فصل رو با رئال فصل قبل مقایسه نکن رئال این فصل منسجم تر و هماهنگ تر شده و مقابل اوساسونا میتونه پیروز بشه.بارسلونا هم اگه باخت به خاطر اشتباه میلی متری کمک داور دوم بازی بود.
من نمیدونم باسلونایی ها این قدر رو رو از کجا آوردن.
مسئولان بارسلونا میگن بازی فینال کوپا باید در برنابئو بر گزار بشه چون میخوان با جشن قهرمانی رو اعصاب طرفدارای رئال راه برن.ما میگیم برتابئو مال خودمونه اختیارشو داریم.میگن لجبازی میکنین.میگیم مگه سال 1993 یادتون رفته که رئال مادرید و ساراگوسا به فینال صعود کردن شما با برگزاری دیدار در نو کمپ مخالفت کردین؟میگن حالا ما یه کاری کردیم شما اجازه بدین!
ما میگیم چیزی که عوض داره گله نداره.میگن برای رئال مادرید هم این قضیه خوبه چون در آمد زایی میشه ما میگیم مگه نمیدونین ما پولدار ترین باشگاه جهانیم و این در آمد ها برای ما پول خورده.
داداش من نگفتم تیم نمی تونه اوساسونا رو ببریم من می گم بارسا هم بازی رفتشو انجام داده هم برگشت و در دور رفت 8 بار دروازه اوساسونا رو باز کرد ولی دور برگشت چی؟رئالم دور رفت 7تا زد به اوساسونا در برنابئو باید ببینیم در خونه اوساسونا چی کار می کنه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هرچند من معتقدم همه بازی های لالیگا رو می بریم فقط تو الکلاسیکو شکه:flowerysmile:
بچه ها تولد دیماریا رو تبریک می گم.
دیماریا 24 ساله شد.
دیماریا و مارسلو هر دو آماده بازی کردن هستن برابر راسینگ.
منم تولد دیماریا رو تبریک میگم
منم تولد دیماریا رو تبریک میگم.ki::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه بار هم که پست میدین داش علی اینطوری میزنه تو حالمون ـ بعد میگه چرا پست نمیدی:ehe:
خوب برادر من خودمم میدونم بازی برگشتو تو خونه اوسا هنوز بازی نکردیم ولی به نظرت میبازیم :ehe:
سلام بچه ها تولد دیماریا رو تبریک میگم.
حیف که بد موقعی مصدوم شد والکلاسیکو ها رو از دست داد ولی خدا رو شکر الان اماده ست تا بازم بازی های خوبش رو به نمایش بزاره و بازم پاس گل بده.
ایشالا با اومدن دیماریا به ترکیب خط حمله از اینی که هست بهتر میشه .
به امید جشن زودهنگام تو نیوکمپ.