پاسخ : اخبار مهم تیم استقلال در فصل 92/91
اعتراض باشگاه استقلال:هفتم تیم ملی می آید نهم با سپاهان بازی کنیم؟
باشگاه استقلال که تا امروز باید نظراتش درباره برنامه پایانی بازی های امسال را ارائه کند ، به تاریخ 3 بازی خود اشکال وارد می کند که از این میان ، برنامه یک بازی شان تقریبا چسبیده به بازی ملی است.
استقلال بیشترین ملی پوش را در تیم ملی دارد و این تعداد زیاد ملی پوشان برای قلعه نویی به کابوسی بدل شده چون مثل هر سال ، ماه های اسفند ، فروردین و اردیبهشت ترافیک شدید بازی های لیگ ، جام حذفی و لیگ قهرمانان آسیا را به همراه دارد. این بار البته بازی های حساس تیم ملی هم به بازی های قبلی اضافه شده. سال قبل در همین بازه زمانی بود که استقلال شانس قهرمانی در لیگ و صعود در گروه بازی های آسیایی اش را از دست داد و این بار با قلعه نویی ، شرایط آبی ها دشوار تر هم شده چون اردوی تیم ملی هم درست افتاده وسط برنامه های آسیایی استقلال . استقلال در برنامه جدید ، 23 اسفند ماه بازی آسیایی دارد و 27 همین ماه با فجرسپاسی بازی دارد. مسابقه ای که اگرچه 4 روز فاصله با بازی قبلی فاصله دارد ولی برای آبی ها ، هماهنگی اش کمی دشوار شده. آنها به این تاریخ اعتراض دارند اما سازمان لیگ حداقل زمان لازمه را برایش در نظر گرفته. میرشاد ماجدی سرپرست استقلال در این باره می گوید:« حداقل فاصله زمانی رعایت شده ولی کاش فرصتش کمی بیشتر می شد مثلا بازی مان یک روز می افتاد آن طرف تر. اتفاقی که شاید هم ممکن باشد چون تیم ملی از روز 28 اسفند به اردو می رود. استقلال در نیم فصل اول 10 بازی خانگی داشت و قرعه بازی هایش پشت پرسپولیس بود .اتفاقی که بارها با اعتراض مربیان تیم پرسپولیس مواجه شد . حالا اما شرایط بر عکس شده. شرایط پخش بازی ها ، فشردگی و برنامه ، همه و همه در هم گره خوردند. تیم ملی شب 28 اسفند از ایران می رود. مقصد امارات است ، باشگاه ایرانیان. یک هفته اردو ، پرواز به کویت ، بازی با این تیم و بازگشت. آنها صبح روز هفتم فروردین 992 تازه به تهران می رسند. هشتم به اردوی استقلال اضافه می شوند و عصر روز نهم باید در ورزشگاه آزادی به مصاف سپاهان بروند آنهم در در یک فینال زودرس در جام حذفی. این گیر بزرگ استقلالی هاست به برنامه بازی ها:« دیگر این چیز خیلی سختی نیست. همه می دانند اصلا امکان برگزاری بازی را در چنین شرایطی نداریم. ما 4 ملی پوش ثابت در ترکیب تیم آقای کروش داریم که در این بازی حساس نمی توانیم به آنها استراحت بدهیم. یعنی ما فقط می توانیم برای شان قبل از بازی یک ریکاوری بگذاریم. اگر 3 ملی پوش داشته باشی باید بازی هایت را طبق قانون جا به جا کنند.» این حرفی است که تاج هم آن را می پذیرد می گوید:« آنچه ما در اختیار استقلال گذاشتیم یک برنامه پیشنهادی است. سعی کردیم چون آنها بازی آسیایی دارند برای ادامه مسیرشان مشکلی ایجاد نشود. ولی ما هم می دانیم این فاصله خیلی کم است. آنها به این بازی اعتراض دارند و سازمان لیگ تمام تلاشش را می کند که برنامه این بازی جا به جا شود.» استقلال خواهان کاهش روزهای اردوی تیم ملی است اما این کاهش تغییری در این بازی ایجاد نمی کند. انداختن بازی به روز دهم هم مشکل دیگری را ایجاد می کند:« ما روز دهم عازم عربستان هستیم چون 14 فروردین با حریف آسیایی مان بازی داریم. » و این یعنی آنها بازی شان را نمی توانند یک روز دیرتر هم برگزار کنند. در ادامه همین مسابقات هم آنها دوباره بازی دارند بازی هایی فشرده. ماجدی می گوید:« به هر حال این بچه ها قیمت های بالایی دارند. حتی اگر قیمت سقف قرارداد را برای شان در نظر بگیریم ، دریافتی شان و بهای شان خیلی بالاست پس چرا ما سلامتی آنها را به خطر می اندازیم و فرصت ریکاوری در اختیارشان نمی گذاریم. متاسفانه ما الان فقط کارمان شده پرداختن به برنامه ای کمی . فقط می خواهیم بگوییم برنامه مان را اجرا کردیم. بگوییم مثلا فلان روز لیگ مان تمام شد. این که درست نیست. در ادامه همین برنامه برای ما بازی گذاشتند روز 9 اردیبهشت ما در قطر بازی می کنیم ، دهم می رسیم تهران و باید 13 اردیبهشت در فم بازی کنیم. بابا وقتی پرواز می کنی ، یک روزت از دست رفته. این که دیگر چیز عجیب و غریبی نیست!»
اما سازمان لیگ هم باید برنامه اش را به سرانجام برساند. تاج در این باره می گوید:« به هر حال ما موظفیم عدالت را برای همه برقرار کنیم. باید برنامه ها هم راه بدهند. 4 روز فاصله زمان مناسبی است. این روال را همه تیم ها تا به حال طی کردند و 4 سال است تقویم این زمان از لیگ مان همین بوده. البته سال بعد با کاهش تیم ها شرایط بهبود پیدا می کند. »
اما ماجدی نظری دیگر دارد:« قبول دارم که برنامه ها فشرده است. سازمان لیگ هم ناچار است اما سال بعد هم باز همین می شود چون ما نمی آییم یک چیزی را مصوب کنیم و پای امضاهای مان بایسیتیم. به هر حال کاهش تیم ها به فوتبال کمک می کند اما به شرطی که یکبار همه با هم بنشینیم و یک تقویم درست بنویسیم و وقتی که نوشتیم پای حرف مان بایستیم.
باشگاه استقلال به داوری بازی با راهآهن اعتراض کرد
باشگاه استقلال با ارسال فیلم بازی این تیم مقابل راهآهن به قضاوت ترکی در برخی صحنههای این مسابقه اعتراض کرد.
دیدار تیم های راه آهن و استقلال در حالی با نتیجه یک بر صفر به سود آبی پوشان به پایان رسید که مسئولان استقلال با ارسال فیلم بازی به کمیته داوران در خصوص برخی صحنه های این مسابقه به این کمیته اعتراض کردند.
میرشاد ماجدی با تائید این خبر گفت: روز گذشته در خصوص خطایی که در محوطه جریمه روی ایمان موسوی رخ داد اعتراض کردیم چون واضح بود که در آن صحنه مدافع حریف مرتکب خطای پنالتی شد./
دوشنبه شب و در برنامه 90: دکترفتح الله زاده به سکوت رسانه ای خود پایان خواهد داد
مدیرعامل باشگاه استقلال دوشنبه شب به سکوت رسانه ای خود پایان خواهد داد.
دکترعلی فتح الله زاده که طی روزهای گذشته ترجیح داده بود درباره حواشی اخیر اظهارنظر نکند،دوشنبه شب در برنامه 90 به سکوت خود پایان می دهد و موضع رسمی اش را پیرامون اتفاقات رخ داده بیان خواهد کرد. وی امروز تاکید کرد:فعلا قصد مصاحبه ندارم و در زمان مناسب حرفهایم را بیان می کنم. گفت و گوی دوشنبه شب عادل فردوسی پور با مدیرعامل استقلال بی شک جالب توجه خواهد بود./
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مهدی رحمتی مقابل راه آهن ، بیستمین کلین شیت را هم به نام خود ثبت می کند.
گلر استقلال که امیر قلعه نویی اورا بهترین در آسیا می خواند به واسطه عملکرد خوبش و البته که حضور یک خط دفاعی محکم ، در فوتبال ایران رکوردی قابل تامل را از خود بر جای می گذارد که بدون شک تاییدی می شود بر حرفهای روز گذشته حمید بابازه : رحمتی امسال یکی از بهترین دورازن فوتبالی اش را سپری می کند.
اینکه مهدی رحمتی می تواند چنین رکوردی از خود بر جای بگذارد ، به طور قطع نشان دهنده فصلی کامل برای استقلال است که به واسطه آن می توان در بین تیم های باشگاهی جهان هم خودنمایی کند.۱۲ گل خورده طی ۲۵ بازی آن هم در شرایطی که ۲۰ بازی دروازه استقلال و رحمتی بسته مانده حاکی از یک کار تیمی منسجم است و البته روندی که می تواند نقشی تاثیر گذار در قهرمانی استقلال داشته باشد.به طور قطع تمامی تیم ها برای رسیدن به یک هدف ، ویژگی های متعددی را باید با خود همراه داشته باشند که حالا بسته ماندن دروازه و البته تعداد کم گل خورده می تواند یکی از مهمترین آنها باشد.
بابک جهانبخش یکی از خواننده های ویژه و البته محبوب است که صدای گرمش در این پروژه،همراه آبی ها خواهد بود.
وی در این خصوص اظهار داشت:من استقلالی هستم و وقتی آرش برهانی در مورد این مهم با من صحبت کرد در کار شرکت کردم امیدوارم که این سرودهم مقدمه ای باشه برای قهرمانی استقلال در آسیا.
او ادامه داد:قبلا بارها گفته بودم که دوست دارم روزی ترانه قهرمانی استقلال را بخوانم و به نظرم این یک اتفاق خوب است که رقم خورده.من با کمال میل در این کار شرکت کردم و البته به نظرم کار زیبایی هم آمد برای خود من هم حس خیلی خوبی داشت خواندن برای تیم محبوبم و امیدوارم کار نهایی ، انرژی مظاعفی به تیم و هواداران بدهد.
از بابک جهانبخش که دوست صمیمی آرش برهانی است،در مورد خوانندگی آرش هم می پرسیم و او چنین می گوید:آرش خیلی خوب خواند و من توقع نداشتم اینقدر خوب کار کند.او پسر مستعدی است البته هنوز در زمینه موسیقی شکوفا نشده است به او می گوییم یعنی خوانندگی اش بهتر از گلزنی اش است که بابک می گوید الکی که آدم آقای گل نمی شود.آرش یک مهره درخشان برای استقلال است .
آرش برهانی هم چند روز پیش با اجرای قطعه ای ، به این ترانه قهرمانی اضافه شد.
او در همین خصوص گفت ، خوانندگی برای من یک تجربه جدید بود و بعد از کار بازیگری.البته چون از بچگی در خانواده ای علاقمند به موسیقی بزرگ شده ام ، تعلق خاطر بیشتری نسبت به این مقوله داشتم.اینکه توانستم در کنار بابک جهانبخش که دوست صمیمی ام است بخوانم ، برایم اتفاق خوبی بود و خوشحالم نقش کوچک در این پروژه داشتم.آرش برهانی در پایان تصریح کرد:امیدوارم با این آهنگ،جام قهرمانی آسیا را فتح کنیم.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، محمد رویانیان که در مراسم گلریزان فدراسیون ورزشهای باستانی و کشتی پهلوانی حضور یافته بود، گفت: مراسم خوبی بود و امیدوارم در فوتبال هم شاهد چنین برنامههایی باشیم.
به گزارش فارس،رویانیان پس از سخنرانی به هنگام جمعآوری پول وقتی لنگ را مقابل او قرار دادند، گفت: ما همه لنگی هستیم. لنگ برای زورخانه است. پرسپولیسی ها همه لنگی هستند!
وی درباره شرایط تیم پرسپولیس و اینکه به نظر می رسد با کسب یازدهمین تساوی فصل پرسپولیس به روزهای تیره گذشته بر می گردد عنوان کرد: هم از بازیکنان توقع دارم و هم از کادر فنی. تحول خوبی در پرسپولیس ایجاد شده است اما کافی نیست و باید این تیم به جایگاه خودش بازگردد.
رویانیان تصریح کرد: مساوی دیگر به درد پرسپولیس نمیخورد و امیدواریم از این به بعد روی نوار پیروزی حرکت کنیم و اگر کسی توقف کند با توجه به اینکه توقف ممنوع است جریمه خواهد شد.
مدیرعامل پرسپولیس درباره نگرانی هواداران این تیم در خصوص جایگاه پرسپولیس در جدول ردهبندی تیم گفت: کمیته فنی را مامور کردم و به پروین هم گفتم تا هر چه سریعتر عملکرد بازیکنان را در نیم فصل دوم مورد بررسی و ارزیابی قرار دهد. ملاک ما برای ادامه همکاری با آنها عملکرد فنی بازیکنان بر اساس ارزیابی کمیته فنی خواهد بود.
وی درباره شایعات نیز در خصوص حضور سرمربی خارجی در پرسپولیس گفت: چنین چیزی درست نیست و با گلمحمدی ادامه خواهیم داد.
اعلام داوران استقلال تهران و الهلال عربستان
کنفدراسيون فوتبال آسيا داوران ديدارهاي دو تيم استقلال تهران و الهلال عربستان را اعلام کرد.
|
به گزارش ورزش سه به نقل از سايت رسمي فدراسيون فوتبال، داوران ديدار تيم هاي استقلال تهران و الهلال عربستان که روز سه شنبه 20 فروردين ماه در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود را تيم داوري از کشور سنگاپور قضاوت مي کنند.
ناظر بازي: رشيد محبوب الدوساري از قطر
ناظر داوري: آوني عبدالکريم سيد هاسونه از اردن
داور وسط: عبدل ماليک بن عبدل بشير
کمک اول: لي تزو لينگ
کمک دوم: تانگ واي مون
داور چهارم: ماشنتسو ديميتري از قرقيزستان |
برای دیدار با فجرسپاسی ،آبی پوشان به هتل چمران می روند
زمان بازی فجرسپاسی _استقلال تغییر کرد.
بر اساس اعلام سازمان لیگ حرفه ای ،این بازی ساعت 14:30 روز جمعه آغاز می شود.
قرار بود این مسابقه از ساعت 15 در ورزشگاه حافظیه شروع شود.
آبی پوشان ساعت 13:50 روز پنجشنبه به شیراز می روند و در هتل چمران این شهر اقامت خواهند کرد.ضمن اینکه کاروان استقلال ساعت 11:30 جمعه شب به تهران مراجعت می کند.
مظفری زاده بازی استقلال مقابل فجر را قضاوت می کند
سعید مظفری زاده بازی روز جمعه استقلال را قضاوت خواهد کرد.
بر این اساس بازی روز جمعه استقلال در برابر فجر سپاسی از هفته بیست و ششم لیگ برتر را که در شیراز برگزار می شود،سعید مظفری زاده با کمک رضا سخندان و تورج عیوض محمدی قضاوت می کند. ناظر بازی هم ابراهیم میرزابیگی است. بازی فجرسپاسی_استقلال از ساعت 14:30 روز جمعه در ورزشگاه حافظیه شیراز آغاز می شود.