گزارش تصویری: تمرین پرسپولیس در حضور رویانیان.
تمرین روز جمعه پرسپولیس با حضور محمد رویانیان در مجموعه ورزشی درفشی فر برگزار شد. گزارش تمرین سرخپوشان در قالب 17 عکس از دریچه دوربین:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کاروان پرسپولیس سه شنبه عازم قم می شود.
تیم فوتبال پرسپولیس روز چهارشنبه بیست و ششم بهمن ماه در قم به مصاف تیم صبا می رود.
کاروان پرسپولیس برای دیدار برابر صبا، بعداظهر روز سه شنبه بیست و پنجم بهمن ماه، عازم قم می شوند.
گفتنی است؛ هتل چهار ستاره خورشید میزبان سرخپوشان در قم خواهد بود. مسابقه تیم های پرسپولیس و صبای قم از ساعت 15 و 30 دقیقه روز چهارشنبه در ورزشگاه یادگار امام قم آغاز خواهد شد.
4 بازیکن پرسپولیس بازی با صبا را از دست دادند.
تیم فوتبال پرسپولیس چهار بازیکن خود را به دلیل مصدومیت در بازی برابر صبای قم در اختیار نخواهد داشت.
به گزارش مرجع خبری پرسپولیس حسین هوشیار ، علیرضا محمد ، ایمن زاید و وحید هاشمیان چهار بازیکنی هستند که در تمرینات پیش از بازی پرسپولیس برابر صبا غایب بوده اند.
احتمال حضور این بازیکنان در بازی با صبا کم است و به این ترتیب معمارزاده بار دیگر به ترکیب پرسپولیس باز خواهد گشت. از طرف دیگر با رفع مصدومیت علی کریمی و محمد نوری این بازیکنان به تمرینات گروهی بازگشته اند و مشکلی برای حضور در مسابقه برابر صبا نخواهند داشت.
کاظمیان : اگر داوری مشکل نداشت 9 امتیاز در جدول بیشتر داشتیم.
مهاجم تیم پرسپولیس با اشاره به زمین ورزشگاه یادگار امام قم گفت: امیدوارم این موضوع تاثیری در نتیجه دیدار ما با صبا نداشته باشد.
جواد کاظمیان پس از تمرین امروز پرسپولیس در جمع خبرنگاران گفت: روز چهارشنبه بازی بسیار سختی مقابل صبا در قم داریم و میخواهیم قبل از تعطیلات به هر قیمتی که شده این بازی را ببریم.
وی افزود: صبا مقابل ما انگیزه زیادی دارد تا در خانه خود به نتیجه برسد. ما کار سختی در ورزشگاه قم و با توجه به شرایط زمین داریم اما باید با این مسائل کنار بیاییم و نتیجه بگیریم. درست است زمین خراب است اما امیدوارم در نتیجه بازی دخالتی نداشته باشد. میخواهیم با یک روحیه خوب راهی تعطیلات شویم.
کاظمیان در پاسخ به سؤال خبرنگاری که گفت چرا دنیزلی از باشگاه انتقاد کرده که پرسپولیس بیش از حد مهاجم جذب کرده عنوان کرد: چنین حرفی را از دنیزلی نشنیدهام پس دربارهاش حرفی نمیزنم.
وی درباره تعطیلات ۱۲روزه لیگ برتر گفت: در این اوضاع برای ما بد نیست. از وقتی که دنیزلی به ایران آمد ما هر سه یا چهار روز بازی داشتیم. اگر وقت بیشتری داشتیم بهتر نتیجه میگرفتیم اما فوتبال است و نمیشود کاری کرد. باید تلاش کنیم از تعطیلات خوب استفاده کنیم و سهمیه لیگ قهرمان آسیا را به دست آوریم. رقیبان ما برای کسب سهمیه فولاد و صبا هستند که میتوانیم آنها را پشت سر بگذاریم.
مهاجم پرسپولیس درباره ناداوریها علیه پرسپولیس گفت: من دفعه قبل این حرف را زدهام و باز هم میگویم اگر داوریها نرمال بود الان ۹ امتیاز در جدول بیشتر داشتیم. ۸یا ۹ امتیاز ما را گرفتند و این طبیعت فوتبال است. امیدوارم دیگر تکرار نشود. این مسائل اصلا به چشم نیامد. برای برخی تیمها پنالتی یا آفساید نمیگیرند و در برنامه ۹۰ و همه برنامهها شلوغ میکنند اما امتیازهای از دست رفته ما اصلا به حساب نمیآید.
وی در خصوص لیگ قهرمانان آسیا و حضور بازیکنان کمکی گفت: کار بسیار سختی داریم. الغرافه و الهلال تیمهای بسیار خوبی هستند ما میخواهیم برویم تا دل هواداران را در آسیا شاد کنیم و اینکه یار کمکی میخواهیم یا نه من دربارهاش حرفی نمیزنم.
پاس نشدن چک 200 میلیونی مانع ثبت قرارداد پولادی با پرسپولیس.
در حالی که مسئولان باشگاه مس کرمان و پرسپولیس در خصوص انتقال پولادی به توافق نهایی رسیدند اما در این بین مشکلی وجود دارد که مانع از ثبت قرارداد وی شده است.
پس از توافق مسئولان دو باشگاه مس کرمان و پرسپولیس در خصوص انتقال مهرداد پولادی به تیم پرسپولیس برای حضور در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا، مسولان باشگاه مس برگه انتقال موقت این بازیکن را در اختیارش قرار دادند و پرسپولیسی ها نیز طبق این برگه وی را در لیست ارسالی خود به AFC قرار دادند.
در همین خصوص یکی از مسئولان ارشد باشگاه مس که خواست نامش فاش نشود گفت: " تفاهم نامه ای برای ارائه به سازمان لیگ در خصوص انتقال پولادی به تیم پرسپولیس تنظیم شده که مسئولان باشگاه پرسپولیس آن را امضا کرده اند اما مسئولان مس از امضای آن خودداری می کنند چون یکی از شرایط اصلی این تفاهم نامه این بود که پرسپولیسی ها بابت این انتقال چکی به مبلغ 200 میلیون تومان را به مسی ها بدهند که با گذشت حدود یک هفته هنوز این اتفاق رخ نداده است."
در شرایط فعلی این موضوع باعث شده که مسئولان هیئت فوتبال تهران نتوانند که قرارداد پولادی را به ثبت برسانند.
دنیزلی : نباید اشتباهات لیگ را در آسیا تکرار کنیم/ باید چاره تمام دردها را خودمان پیدا کنیم.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با اشاره به شرایط تیمش گفت: باید چاره تمام دردها را خودمان پیدا کنیم.
مصطفی دنیزلی پس از تمرین امروز پرسپولیس، درباره بازی روز چهارشنبه با صبای قم گفت: پس از شکست تلخی مقابل فجرسپاسی میتوانیم با برد در این بازی جایگاه خوبی در جدول کسب کنیم بنابراین برای سه امتیاز راهی قم میشویم. بعد از این بازی تمام تمرکز خود را روی لیگ قهرمانان آسیا خواهیم گذاشت تا کارهای مربوط به این بازیها را انجام دهیم.
وی در پاسخ به این سوال که چه شناختی از حریفان خود در آسیا دارید گفت: شناخت خوبی داریم. میدانیم الهلال تیم خوب و قوی است و فوتبال را خوب بازی میکند. حریف عربستانی ما بازیکنان خارجی بسیار خوبی دارد ولی ما پرسپولیس هستیم و برای اینکه از عهده این تیم عربستانی برآییم همه کار خواهیم کرد تا در اولین قدم به هدفمان برسیم.
دنیزلی تاکید کرد: در لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا مسئولیت خود را میدانیم و میدانیم باید دنبال چه هدفی باشیم ولی باید دقت کنیم اشتباهاتی که در لیگ برتر انجام میدهیم در لیگ قهرمانان آسیا انجام ندهیم.
وی در پاسخ به سؤالی درباره شوخی برنامه خنده بازار با خودش گفت: من این برنامه را ندیدم. (دنیزلی به شدت پس از توضیحات مترجم خود میخندید) یک موقعهایی به نظر من این موضوع هم لازم است.
سرمربی پرسپولیس درباره حضور فرهاد مجیدی در الغرافه قطر که رقیب این تیم در آسیا است، گفت: میدانم فرهاد مجیدی چه بازیکنی است. ما باید چاره تمام دردها را خودمان پیدا کنیم؛ این جواب سؤال شماست.
دنیزلی درباره تعطیلات 12 روزه لیگ برتر اظهار داشت: نیازی به اردو نداریم و میخواهیم در همین تهران تمرین کنیم و یاد بگیریم.
دنیزلی در خصوص اظهارات دخترش که گفته بود پدرم یک هفته دیگر به ترکیه باز خواهد گشت، گفت: بله دخترم درست میگوید. این هفته و بعد از بازی با صبا به ترکیه میروم.
وی درباره لقب مصطفی پاشا که هواداران به او دادند، گفت: این بسیار برای من جالب است. از هواداران تشکر میکنم که این طور من را مورد لطف قرار میدهند.
سرمربی پرسپولیس در پاسخ به این سؤال که نسبت به دفعه قبل که در ایران بودید خوش خندهتر شدید، اظهار داشت: باید درباره اظهار نظر دخترم برای شما حرفی بزنم. او در رسانهها اعلام کرده بود دلم برای پدرم تنگ شده است. من بعد از اینکه به ایران آمدم قرار بود یک هفته بمانم و سپس به ترکیه برگردم اما شرایط این طور نشد. حتی وسایل خودم را نتوانستم به ایران بیاورم چون قرار بود صحبتهایی داشته باشم خانه را ببینم، به توافق برسیم و سپس به ترکیه برگردم و بعد از کارهای اولیه هدایت پرسپولیس را به عهده بگیرم اما اینقدر کارها پشت سر هم انجام شد و بازیها نزدیک بود که نتوانستم به ترکیه بروم. انشاءالله بعد از بازی با صبا عازم ترکیه خواهم شد تا این کارها را انجام دهم.
دنیزلی در پاسخ به سؤالی درباره موفقیتش به عنوان بهترین کارگردان روز بازی دربی در جشنواره فجر گفت: اگر من بخواهم درباره این موضوع اظهار نظر کنم درست نیست پس بهتر است حرفی نزنم. اینکه من بهترین کارگردان آن روز شدم تشخیص دیگران بوده و من نمیتوانم بگویم آیا کارگردان خوبی بودهام یا خیر اما به نظر همه احترام میگذارم.
وی در پاسخ به سؤالی که آیا پرسپولیس با این وضعیت میتواند سهمیه کسب کند یا خیر، گفت: تمام تلاش ما برای موفقیت در لیگ برتر و کسب سهمیه است.
دنیزلی در پایان در پاسخ به سؤالی در خصوص ساختن پیامکی با لقب "جهنم 10 دقیقهای توسط دنیزلی برای استقلالیها" در حالی که میخندید گفت: میدانم بازیهای استقلال و پرسپولیس چه معنی برای هواداران در ایران دارد. به هواداران پس از ورودم به ایران قول داده بودم مقابل استقلال بعد از چند شکست یک پیروزی خواهیم آورد که خوشبختانه این اتفاق افتاد. خیلی خوشحالم که موفق شدم به قولم وفا کنم و باز هم به هواداران تبریک میگویم.
هتریک کریمی ، مصدومیت نورمحمدی و غیبت 6 بازیکن در تمرین امروز پرسپولیس.
تمرین امروز پرسپولیس در شرایطی برگزار شد که 6 بازیکن این تیم همراه با سایر بازیکنان تمرین نکردند.
تمرین پرسپولیس از ساعت 10:30 صبح امروز در ورزشگاه درفشیفر و با حضور خبرنگاران و در غیاب هواداران برگزار شد.
* وحید هاشمیان در تمرین حضور پیدا کرد اما با اجازه دنیزلی و به دلیل آسیب دیدگی تمرین نکرد و رفت.
* غلامرضا رضایی دقایقی کنار زمین دوید و سپس به دلیل مصدومیت به سالن تمرین رفت. او همراه تیم تمرین نکرد.
* زاید به دلیل مصدومیت در تمرین امروز حضور نداشت و در سالن پیگیر وضعیت خود بود.
* علیرضا محمد اختصاصی در سالن درفشیفر به تمرین پرداخت و تنها 10 دقیقه کنار زمین دوید.
* مازیار زارع پس از 20 دقیقه که در سالن تمرینات خود را پیگیری میکرد ورزشگاه درفشیفر را ترک کرد.
* هادی نوروزی به دلیل سرماخوردگی تنها دقایقی اختصاصی تمرین کرد و سپس به رختکن رفت.
* 6 بازیکن نام برده در بالا در تمرین گروهی پرسپولیس حضور نداشتند تا دنیزلی در آستانه بازی روز چهارشنبه با صبا از این بابت نگرانیهایی داشته باشد.
* در هنگام فوتبال دستگرمی حسین بادامکی برخوردی با رضا نورمحمدی داشت و باعث شد نورمحمدی از ناحیه مچ پا دچار مصدومیت شود و به رختکن برود.
* علی کریمی در فوتبال دستگرمی 3 گل زد و هتتریک کرد.
* مهرداد اولادی در صحنهای که کنعانی و هوشیار محکم روی پای او آمدند به این بازیکنان اعتراض کرد. همچنین ممدوتال در صحنه برخوردی با اولادی داشت که او را از ناحیه دهان دچار مشکل کرد اما اولادی به تمرین ادامه داد.
* علی کریمی همانند یک مربی بازیکنان را در صحنههای مختلف هدایت میکرد.
* انور تمرینات ویژهای را برای دروازهبانان در نظر گرفته بود که این تمرینات شامل زدن توپهای بلند و دفع توسط دروازهبانان و زدن شوتهای پشت 18 قدم بود.
* علی کریمی در تمرین امروز بارها ممدوتال را مورد تشویق قرار داد و از گلزنی او تقدیر کرد.
* کانکسی که برای خبرنگاران در نظر گرفته شده هر روز امکاناتش بهتر میشود و به همین دلیل خبرنگاران از این بابت بسیار راضی بودند.
* دنیزلی بیشتر در نقش داور بود و به بازیکنان تا زمانی که سوت نزده باشد حق اعتراض نداد.
دنیزلی بارها جای کنعانی را در زمین بازی عوض کرد و حتی او دقایقی در ترکیب بازیکنان اصلی به میدان رفت.
* راهنماییهای معمارزاده به هوشیار و بالعکس در تمرین امروز بسیار جالب بود.
* پرسپولیسیها امروز با 17 بازیکن تمرین کردند.
معدنچی:امیدوارم بار دیگر به همراه دنیزلی در تیم محبوبم بازی كنم.
بازیكن اسبق تیم فوتبال پرسپولیس تهران ابراز امیدواری كرد تا بار دیگر زیر نظر مصطفی دنیزلی در تیم پرسپولیس بازی كند.
مهرزاد معدنچی افزود: برخلاف شایعات اخیر هیچ صحبتی برای بازگشتم به پرسپولیس نشده است و در این مدت تنها یك بار آن هم شب قبل از بازی با استقلال، دنیزلی را دیدم.
وی ادامه داد: در آن دیدار چند دقیقه ای با هم به گفت و گو پرداختیم و هیچ صحبتی هم از بازگشت من به پرسپولیس نشد.
بازیكن اسبق تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: به شدت علاقه دارم كه به تیم محبوبم بازگردم و در ابتدا فصل نیز این امكان وجود داشت كه بعضی دوستان مانع شدند. دنیزلی مربی بسیار بزرگی است و هر زمان كه با او كار كردم نشان داده به شدت به من اعتقاد دارم.
وی اظهار داشت: علاقه مند هستم یك بار دیگر با او در تیم پرسپولیس كار كنم و امیدوارم این اتفاق رخ دهد زیرا حضور در پرسپولیس آرزوی من است.
معدنچی در خصوص زمان بازگشتش به میادین گفت: حدود سه هفته دیگر می توانم به میادین بازگردم اما تا به دوران خوب خود برسم كمی به زمان نیاز دارم.
بازیكن اسبق تیم فوتبال پرسپولیس خاطرنشان كرد: با هر شرایطی همیشه آماده خدمت به پرسپولیس بودم و حتی سالی كه به استیل آذین رفتم حاضر بودم با مبلغ بسیار كمتری به تیم محبوبم بیایم.
هاشمیان و محمد به صبا نمی رسند، رضایی، نوروزی و زاید منتظر اعلام نظر پزشکی.
محمد نوری، مجتبی شیری و حسین هوشیار که روز شنبه به دلیل آسیب دیدگی تمرین نکردند، امروز در اختیار کادر فنی قرار گرفته و تمرینات را دنبال کردند.
این سه بازیکن از سوی کادر پزشکی برای بازی با صبای قم مجوز دریافت کردند. کادر پزشکی همچنین حضور علیرضا محمد و وحید هاشمیان را در این بازی منتفی اعلام کرد. سه بازیکن پرسپولیس هم باید در روزهای آینده تعیین وضعیت شوند.
دکتر وجیه الله چشمه سری در این ارتباط، گفت: ایمون زاید در بازی قبل آسیب دید و برنامه های درمانی و فیزیوتراپی در حال انجام است. منتظریم روند بهبودی نشانه های مثبت را در این هفته نشان دهد.
غلامرضا رضایی و هادی نوروزی هم در تمرین شنبه در پی برخوردهایی که پیش آمده از ناحیه مچ پا دچار آسیب و تورم شدند که این تورم کنترل شد. شرایط غلامرضا رضایی بهتر است ولی در مورد هادی نوروزی شدت ضربه با توجه به کبودی پیش آمده بیشتر است و به همین دلیل فردا بعد از گذشت 48 ساعت از آسیب دیدگی می توان اعلام نظر دقیق تری در مورد آنها داشت.
نوری: کل تیم مقصر بودیم / در فوتبال ایران فقط به گلزنها توجه میکنند.
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: متأسفانه در نیم فصل اول آرامش لازم را نداشتم.
محمد نوری پس از تمرین امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خوشبختانه پس از اتفاقاتی که در نیم فصل دوم افتاد آرامش بیشتری دارم و راحت کار خودم را دنبال میکنم. متأسفانه من در نیم فصل اول آرامش لازم را نداشتم و این موضوع برایم خیلی سخت بود.
وی افزود: در فوتبال ایران متأسفانه تنها چیزی که دیده میشود این است که هر بازیکن گل بزند. به چشم خیلیها میآید هرکس خوب بازی کند زیاد برای فردی مهم نیست و فقط همه نگاه به گلزنی یک بازیکن میکنند. در نیم فصل اول هم خوب بازی میکردم و فقط گل نمیزدم که متأسفانه همه از من انتقاد میکردند و حرف درمیآوردند. متأسفانه فوتبال ایران همه چیز پایهاش شده زدن گل و فکر نکنم این منطق درستی باشد.
نوری ادامه داد: من امیدوارم که در نیم فصل دوم برای پرسپولیس مخصوصا در بازیهای حساس آینده بیشتر مؤثر باشم. چون در نیم فصل دوم کار ما بسیار سخت است.
نوری در پاسخ به سؤالی که چرا میگویید چرا در نیم فصل اول آرامش نداشتید نیز گفت: دلیل خاصی ندارد اما جوی که در تیم و اطراف آن بود متأسفانه جو خوبی نبود. متأسفانه همه درباره تیم نظر میدادند و به همین دلیل تیم ما آرامش لازم را نداشت. آقای استیلی هم خیلی زحمت کشید تا پرسپولیس را از آن شرایط دربیاورد اما دور و اطرافیهای او نتوانستند به او کمک کنند. به خاطر همین است که میگویم که آرامش الان را اصلا در نیم فصل اول نداشتم.
نوری درباره بازی با فجر سپاسی نیز گفت: متاسفانه در بازی برابر فجر سپاسی سه گل یک شکل خوردیم اما من اشتباه را به گردن کسی نمیاندازم. کل تیم مقصر بودیم مثل ما که اجازه دادیم حریف به راحتی شوت بزند. اصلا فجر سپاسی را دستکم گرفتیم. با این حال میتوانستیم باز هم عقب افتادگی را جبران کنیم اما نشد. به هر حال همین که هواداران کمی از بازیکنان ما راضی بودند بسیار باارزش بود و من امیدوارم در بازیهای آینده بتوانیم امتیازهای از دست رفته را مخصوصا در بازی با صبا که بازی بسیار حساسی است بدست آوریم.