لوانته 1-2 بارسلونا [ هفته 34 لالیگا ]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
لوانته 1-2 بارسلونا [ هفته 34 لالیگا ]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مسي: بازي با چلسي مهمترين بازي ماست
ليونل مسي، ستاره آرژانتيني بارسلونا از برد 1-2 تيمش مقابل لوانته در ديداري خارج از خانه و در شهر والنسيا به شدت خوشحال بود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] او در صحبتهایی درپایان این بازی به این نکته اشاره کرد که این برد برای آبی اناری ها از ارزش فراوانی برخوردار است.
مسی گفت:« می دانستیم که بازی کردن در این زمین خیلی سخت است. لوانته بازی خیلی خوبی را به اجرا گذاشت و ما به نتیجه خیلی خوبی دست یافتیم.»
ستاره آرژانتینی درادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که تک تک بازیهای پیش روی تیمش به منزله یک فینال است و گفت:« در این برهه زمانی تک تک تیمها با هدف خاصی بازی می کنند و تک به تک بازیها خیلی سخت خواهند بود. ما به بازی چلسی فکر خواهیم کرد که مهمترین بازی ماست. خوشبختانه اوضاع بر وفق مراد پیش می روند و بهترین و مهمترین نکته این است که تیم شرایط خوبی دارد.»[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
والدس: ال کلاسیکو سرنوشت قهرمانی را مشخص نمی کند
آبی و اناری ها شب گذشته مقابل لوانته 2-1 به پیروزی رسیدند تا همچنان در 4 امتیاز رئال بافی بماند.
سایت گل- ویکتور والدس، دروازه بان بارسا، دیدار هفته آینده تیمش مقابل رئال مادرید را تعیین نکننده ندانست.
آبی و اناری ها شب گذشته مقابل لوانته 2-1 به پیروزی رسیدند تا همچنان در 4 امتیاز رئال بافی بماند.
در حالی که تنها 5 بازی تا پایان رقابت های لا لیگا باقی مانده، دو تیم هفته آینده در نوکمپ مقابل هم قرار خواهند گرفت و حتی اگر بارسا در این دیدار پیروز شود، باز هم در مکان دوم باقی خواهد ماند.
والدس در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ال کلاسیکو بسیار مهم خواهد بود اما تعیین کننده نیست. حتی اگر پیروز شویم، باز هم قهرمانی مان به نتایج تیم های دیگر بستگی خواهد داشت.
هفته ای که در پیش داریم بسیار حساس خواهد بود."
بارسا پیش از رویارویی با رئال، در دیدار رفت مرحله نیمه نهایی چمپیونزلیگ مقابل چلسی قرار خواهد گرفت.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مسی: دیدار مقابل چلسی سخت تر از دیدار با لوانته است
ستاره آرژانتینی با به ثمر رساندن دو گل در دیدار دیشب، سه امتیاز حساس را برای تیمش به ارمغان آورد اما معتقد است دیدار رفت نیمه نهایی چمپیونزلیگ مقابل چلسی، شرایط متفاوتی دارد.
لیونل مسی، ستاره بارسا، تاکید کرد که دیدار چهارشنبه شب تیمش مقابل چلسی، از دیدار شب گذشته مقابل لوانته دشوارتر خواهد بود.
ستاره آرژانتینی با به ثمر رساندن دو گل در دیدار دیشب، سه امتیاز حساس را برای تیمش به ارمغان آورد اما معتقد است دیدار رفت نیمه نهایی چمپیونزلیگ مقابل چلسی، شرایط متفاوتی دارد.
او در گفتگو با سایت اختصصای باشگاه بارسلونا گفت:" ما باید به همین ترتیب به کارمان ادامه بدهیم. اکنون باید به چلسی فکر کنیم، این مهمترین دیدار ماست. این دیدار حتی از دیدار مقابل لوانته هم دشوارتر است.
ما می دانستیم بازی در خانه لوانته دشوار است؛ لوانته فصل فوق العاده ای را پشت سر گذاشته اما ما توانستیم نتیجه فوق العاده ای بگیریم."
مسی با زدن دو گل در دیدر دیشب، تعداد گل هایش در این فصل را به 41 رساند و در جدول گلزنان با رونالدو برابر شد. اما او چندان به موفقیت فردی فکر نمی کند.
" اوضاع برای ما خوب پیش می رود اما مسئله مهم برای ما رقابت بر سر قهرمانی لالیگاست. از گلزنی خوشحالم زیرا تیم به پیروزی رسید."
ماسکرانو:
ما ميدونيم که بازيکني داريم که هميشه ميتونه حداقل يه گل بزنه يا پاس نهايي رو بده.مسي بازيکنيه که تفاوت را ايجاد ميکنه.طبيعيه که ما به مسي وابستگي بيشتري داشته باشيم چون بازيکنيه که هميشه تشنه گلزنيه.ولي واقعيت اينه که گاهي اوقات گلهاي سسک يا ژاوي يا اينيستا يا سانچز بوده که ما را زنده نگه داشته.
ما ميخواهيم ليگ را از ذهنمون بيرون کنيم و فقط روي بازي با چلسي تمرکز کنيم.چون ما در نيمه نهايي مهمترين رقابت اروپايي هستيم و شانس رسيدن به فينال را داريم.اين اشتباه بزرگيه که اول به بازي رئال فکر کنيم چون صعود به فينال بستگي زيادي به بازي در لندن داره.
چلسي تيم بسيار سختيه.توان فيزيکي بالا و بازيکنان با تجربه از اونا تيم خطرناکي ساخته.
وقتي تيم خوب کار کنه ما هم از لحاظ فردي پيشرفت ميکنيم.همه ما مجبوريم تو اين مقطع فصل بهتر از حالت عادي باشيم و تلاش زيادي کنيم.
ما در ليگ به خودمون بستگي نداريم.حتي اگه همه بازيها را ببريم بازم بايد منتظر بقيه نتايج بمونيم.
مسی: «با وجود شرایط بد زمین، موفق به کسب پیروزی شدیم».
مهاجم آرژانتینی بارسلونا که با گلزنی در برابر لوانته، وضعیت بارسا را مجدداَ در کورس قهرمانی لالیگا احیا کرد، در حال حاضر تمامی فکر خود را معطوف به بازی نیمه نهایی بارسا با چلسی در چارچوب رقابتهای لیگ قهرمانان کرده است. لیونل مسی سعی کرد که از ورود به بحث های حاشیه ای مربوط به رقابت او با کریستیانو رونالدو بر سر کسب عنوان آقای گلی لالیگا خودداری کند و از هم تیمی های خود خواست که شرایط مناسب خود برای رقابتهای لالیگا را حفظ کنند.
نتیجه (2-1) بازی شب گذشته درسیوتات والنسیا مقابل لوانته، یک پیروزی حیاتی و تاثیر گذار برای بارسا به حساب می آید؛ این نتیجه بارسا را همچنان با 4 اختلاف امتیاز نسبت به رئال مادرید، در بالای جدول و در کورس قهرمانی نگه می دارد. لیونل مسی که موفق شد دو بار دروازه لوانته را باز کند، بعد از پایان بازی در خصوص نتیجه بازی با اشاره به کسب سه امتیاز از تیم شگفتی ساز این فصل، اظهار کرد که از نتیجه کسب شده بسیار راضی و خوشجال است. او در حالیکه زمین بازی را ترک می کرد، گفت: «ما از قبل می دانستیم که بازی روی این زمین چمن به چه اندازه مشکل خواهد بود. لوانته این فصل بسیار خارق العاده ظاهر شده است؛ ما برای کسب این نتیجه عالی برنامه ریزی کرده بودیم».
در حالی که بازیکن آرژانتینی بارسا به سختی کسب سه امتیاز بازی برابر تیم خوان ایگناسیو مارتینز اشاره می کرد اظهار داشت: «با توجه به اینکه در این برحه از فصل هر تیمی برای خود انگیزه های متفاوتی دارد، بنابراین رقابت تیمها درهفته های پایانی فصل بسیار تنگاتنگ و طاقت فرسا می باشد».
آماده و پیش بسوی لندن
بارسا با احتساب بازی دیشب، توانسته است یازده برد متوالی در لالیگا را برای خود رقم بزند؛ مسی ضمن تبریک این پیروزی ها از هم تیمی هایش خواست که این روحیه برد را حفظ کرده و همچنان بر روی مسیر پیروزی قرار داشته باشند. «ما باید این روند را حفظ کرده و ادامه بدهیم». بازیکن آرژانتینی بارسا افزود: «حالا زمان این رسیده که تمام افکارمان را بر روی بازی با چلسی متمرکز کنیم؛ این بازی برای ما بسیار مهم و تعیین کننده است. مطمئنا بازی با چلسی بسیار سخت تر از بازی با لوانته خواهد بود».
رقابت برای کسب عنوان آقای گلی در لالیگا
هم اکنون لئو مسی و کریستیانو رونالدو با قرار گرفتن در صدر جدول گلزنان لالیگا تاریخ ساز شده اند. این دو بازیکن هر یک با زدن 41 گل و درهم شکستن رکوردهای قبلی برای کسب جایزه پیچیچی سخت در حال تلاش و مبارزه با هم دیگر هستند. علیرغم رقابت موجود برای کسب عنوان آقای گلی، مسی موفقیت تیمش را به موفقیت خودش ترجیح می دهد و در این باره می گوید: «همه چیز برای ما خوب پیش می رود، ولی آنچه که مهم می باشد این موضوع است که در حال حاضر هر دوی ما برای کسب قهرمانی در لالیگا می جنگیم».
مسی در حالیکه مسیر تونل زمین چمن تا رختکن را طی می کرد ادامه داد: «خوشحالم که توانستم در این بازی گل بزنم، چون بخاطر این گلها تیم من پیروز شد».
در ادامه صحبتهای تعدادی از بازیکنان بارسلونا بعد از بازی با لوانته را ملاحظه خواهید کرد:
ویکتور والدس
«پیروزی ما حاصل نبرد سختی بود؛ من به خاطر کار بزرگی که انجام دادیم احساس غرور می کنم. من به بازیکنان لوانته بخاطر بازی خوبشان تبریک می گویم؛ آنها تیم بسیار خوبی دارند».
پدرو رودریگوئز
«بازی بسیار سختی بود و ما از قبل می دانستیم که زمین بازی شرایط انجام بازی را سخت خواهد کرد. این برای آنها امتیاز بحساب می آمد اما ما توانستیم شرایط را به نحو خود کنترل کنیم».
«در طول نود دقیقه ما بر بازی تسلط داشتیم. بعد از آنکه داور به ضرر ما پنالتی گرفت، اوضاع بسیار سخت تر شد. آنها به بازی کاملا بسته روی آوردند و در کار دفاع عالی بودند. بنابراین به دست گرفتن بازی و سوار شدن بر جریان بازی تا حدودی سخت شده بود، اما اصرار ما به بردن توپ به کناره زمین و تاکتیک نفوذ از طریق بالهای راست و چپ به نتیجه رسید و ما بازی را در دست گرفتیم. ما از نتیجه بازی بسیار خوشحال و راضی هستیم».
«ما هفته بسیار سختی را پیش رو خواهیم داشت؛ نهایت تلاش خود را بکار خواهیم بست و برای بازی های پیش رو برنامه ریزی خواهیم کرد».
«کاستن از فاصله امتیازی ایجاد شده با رئال مادرید کار ساده ای نیست؛ ما برای بازی شنبه هفته آینده تمام تلاشمان را خواهیم کرد تا برای کسب مجدد عنوان قهرمانی در لالیگا امیدهایمان را زنده نگهداریم. همه می دانیم که ال کلاسیکو چقدر برای ما و آنها بازی مهمی بحساب می آید».
سسک فابرگاس
«کاملا روشن است که ما می توانیم از این هم بهتر باشیم. بازی بسیار سختی بود اما توانسیتم بخوبی از عهده آن بر بیاییم. ما نسبت به مادرید پیشرفت محسوسی داشتیه ایم و با اختلاف 13 امتیازی نسبت به مادریدیها به وینسنته کالدرون رفتیم، در حالی که در حال حاضر اختلاف ما تنها به 4 امتیاز رسیده است. با این حال، حالا زمان آن است که بر روی بازی با چلسی تمرکز کنیم و لالیگا را برای دو روز هم شده فراموش کنیم».
«بازی با لوانته یکی از سخت ترین بازیهای خارج از خانه ما بود، اما به یاد داشته باشیم که هنوز چند بازی سخت خارج از خانه نیز پیش رو خواهیم داشت. قهرمانی در لالیگا هنوز صد در صد در چنگ ما نیست. ما حتی اگر چنانچه موفق شویم که رئال مادرید را نیز شکست بدهیم، باز اختیار تعیین عنوان قهرمانی به دست ما نخواهد بود و باید منتظر نتایج بازی رئال با دیگر تیم ها باشیم. با آنکه بیشتر از چند بازی تا انتهای این فصل از لالیگا باقی نمانده است، اما تا پایان لالیگا راه دشواری در پیش رو داریم».
«بارسا از روحیه جنگندگی بالایی برخوردار است و ما آماده رقابت هستیم».
تیاگو آلکانترا
«ما در نیمه دوم بازی، این فکر را که با باخت احتمالی بارسا، تکلیف لالیگا مشخص خواهد شد را از ذهن ها دور کردیم؛ ما کل بازی را در اختیار گرفتیم و حالا وقت آن شده است که از پیروزی کسب شده در یکی از سخت ترین بازیهایمان لذت ببریم».
«این استادیوم یکی از نامناسب ترین استادیوم ها ست که می شود در آن بازی کرد. البته باید گفت که لوانته یک تیم فوق العاده ای است».
«من در هر وضعیتی مایل به بازی هستم. تنها هدف ما فقط بردن است».
«فلسفه باشگاه باورکردنی نیست و برای ما جوانترها بسیار لذت بخش است. بخاطراعتماد بنفسی که باشگاه به ما بخشیده است، همیشه سپاسگذار خواهیم بود».
«رقابت با چلسی بسیار سخت و تنگاتنگ خواهد بود. آنها بعنوان یک باشگاه خوشنام و متشخص در اروپا شناخته شده اند. بنظرم بازی زیبایی پیش رو خواهیم داشت».
آیزاک کوئنکا
«واقعا بازی بسیار سختی بود، اما ما از قبل می دانسیتم که وقتی با لوانته روبرو می شویم، باید چه برنامه ای داشته باشیم. بازی بسیار نزدیک و سختی بود زیرا با وجود اینکه آنها به ما اجازه می دادند از کناره ها و از طریق بالها بازی را بگردش در آوریم اما انجام سانتر از جناحین بسیار سخت بود. اما در پایان توانستیم که از عهده آنها بر بیاییم و سه امتیاز بازی را مال خود کنیم».
«من معتقدم که در آن صحنه، خطای پنالتی کاملا مشخص بود؛ من را هل دادند. کمک داور نیز صحنه را دید و داور نیز در نهایت پنالتی اعلام کرد».
«ما برای انجام یک بازی خوب به لندن می رویم تا با کسب یک نتیجه عالی آماده بازی برگشت در نیوکمپ شویم».
جلسه تمرینی روز یکشنبه
یکشنبه این هفته بارسا یک جلسه تمرینی در زمین تمرین سیوتات اسپورتیوا سنت خوان دسپی برگزار خواهد کرد. طبق برنامه این تمرین راس ساعت 12:30 به وقت محلی و پشت دربهای بسته انجام خواهد شد. بعد از تمرین نیز جلسه کنفرانس مطبوعاتی با حضور خاویر ماسکرانو برگزار خواهد شد.
عکس روز: «جرارد پیکه: آقای پر حاشیه».
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گواردیولا: «جبران کردن نتیجه مقابل لوانته کار سختی است».
مربی بارسا به دشوار بودن جبران نتیجه بعد از گل اول باکرو اشاره کرد. گواردیولا سیستم دفاعی لوانته را تحسین کرد و گفت: «آنها جایی هستند که باید باشند، زیرا آنها به خوبی کار خود را انجام دادند». گواردیولا در مورد شانس قهرمانی در لالیگا نیز گفت: «احتمال غیرممکن بودن بسیار کم است».
بارسا سه امتیاز بسیار با ارزش را در سیوتات والنسیا به دست آورد که امیدهای آنها را برای بدست آوردن عنوان قهرمانی لالیگا زنده نگه داشت. بارسا مجبور شد برای جبران نتیجه مبارزه سختی با تیمی انجام دهد که به نظر جوزپ گواردیولا «یکی از سرسخت ترین تیمهایی هستند که باید برای جبران نتیجه با آن مبارزه کنید». در نتیجه، بارسا با تسلط بر بازی و با حفظ آرامش، با نتیجه 2-1 به پیروزی رسید. گواردیولا با توجه به بازی با رئال مادرید برای صدر نشینی در لالیگا گفت: «این نتیجه ما را در کورس قهرمانی نگه داشت».
مربی به کیفیت رقیب بارسا اشاره کرد : «آنها در دفاع بسیار سازماندهی شده هستند و بازیکنانی با تجربه بالا دارند. از این گذشته، در ضد حمله ها بسیار عالی عمل می کنند. بعد از گل اول، لوانته برای حفظ نتیجه تا نیمه زمین خودش عقب کشید. آنها جایی هستند که باید باشند، زیرا آنها به خوبی کار خود را انجام دادند».
مربی در مورد اینکه بازی چگونه به پایان رسید، گفت: «در نیمه دوم ما بازی را باز کردیم. تلاش ما این بود که نتیجه را 1-0 کنیم، اما بعد از اولین گلی که دریافت کردیم، باید تغییراتی اعمال می کردیم تا برنده مسابقه باشیم . کوئنکا به باز کردن بازی کمک زیادی کرد. بازی کردن در مقابل این نوع تیم ها، در حالی که یک گل عقب هستید بسیار پیچیده است؛ اگر توپ را از دست بدهید، آنها شما را نابود خواهند کرد. ما تلاش کردیم از تمام نقاط زمین حمله کنیم و در آخر نتیجه ای که ما را در کورس قهرمانی نگه می داشت بدست آوردیم».
اول چلسی
مربی با وجود توجهات زیادی که به الکلاسیکوی بعدی در نیوکمپ وجود دارد، اظهار کرد که رویارویی با چلسی برایش مهم تر است: «من قدرت این را ندارم که به بازی با رئال مادرید فکر کنم. ما باید بر روی چلسی تمرکز کنیم، این نیمه نهایی لیگ قهرمانان است».
«احتمال غیرممکن بودن بسیار کم است»
او گفت که مسابقه مقابل مادرید «به عنوان تیمی که فقط دو مسابقه در لالیگا را واگذار کرده است» با قدرت مورد توجه قرار خواهد گرفت. او یک مسابقه «بسیار سخت» را پیش بینی می کند. او اضافه کرد: «اگر آنها ببرند، همه چیز تمام است. ما خواهیم دید که چگونه مسابقه می دهیم. ما باید یک بازی بسیار خوب انجام دهیم». گواردیولا در مورد شانس بارسا برای بدست آوردن قهرمانی لالیگا گفت: «احتمال غیرممکن بودن بسیار کم است».
کاردونر: «ما یک بارسای پیروز داریم»
نایب رئیس حوزه اجتماعی اف سی بارسلونا گفت که وضعیت بازیکنان بعد از دریافت گل توسط لوانته، او را سرشار از حس غرور کرده است و در این مورد اظهار کرد: «ما یک بارسای پیروز داریم». او اضافه کرد: «در آخر بازی تیم این را ثابت کرد». یوردی کاردونر که عملکرد لوانته را در بازی امشب تحسین کرد همچنین از این واقعیت که بارسا «یکبار دیگر نشان داد که قابلیت این را دارند که بعد از دریافت یک گل برای برگرداندن نتیجه بجنگند» بسیار راضی بود. برای نایب رئیس، پنالتی هایی که در سیوتات گرفته شد «تعیین کننده نتیجه بازی نبودند».
کاردونر در مورد فکر کردن درباره مسابقه آینده بارسا در لالیگا، الکلاسیکو، که در روز یکشنبه در نیوکمپ انجام می شود کاملا صریح بود و گفت: «این مسابقه ای است که طرفداران جدید را مجذوب خواهد کرد». او اضافه کرد: «من مطمئنم که در لالیگا هیچ چیز تا انتهای فصل مشخص نیست». در آخر او به نام بارسلونا از «صمیم قلب اظهار همدردی» خود را برای خانواده و دوستان موریزینی ابراز کرد.
در بررسی این هفته : کاپیتان اف سی بارسلونا یک سال فوق العاده دیگر با تیم اول را جشن گرفت ، رکورد گلزنی باورنکردنی اینیستا ، مصاحبه ژاوی با UEFA.com و بسیاری دیگر.
UEFA . ژاوی بارسا و اسپانیا به سوالات شما پاسخ می دهد
" سوال : آیا پیش از بازی مراسم مذهبی یا هراقدام دیگری برای موفقیت انجام میدهی ؟
ژاوی : نه ، من تا این حد وسواسی نیستم. من سعی می کنم تمرکز کنم و کمی بازی را تجسم کنم. من حریفمان را در حال بازی در منطقه ای از زمینمان تصور می کنم و اینکه بازی چطور پیش می رود ، اما من خرافاتی نیستم. "
پویول با آرایش چهره جدیدی که در طول بازی این آخرهفته از خود ساخته بود خودنمایی می کرد ( این اشاره خود او پیرو این سوال است) . کاپیتان: آیا تو میدونی ، این چی هست؟
Goal.com. KS Leong. هنگامی که اینیستا گلزنی کرده ، تیم او هرگز نباخته : رکورد خارق العاده گلزنی قهرمان جهان برای بارسلونا واسپانیا
" اینیستا در بعضی بخش ها San Andres نام گذاری شده . در جاهای دیگر او بعنوان ‘Heartbreaker’( قلب شکن ) شناخته می شود ، به لطف تمایل عجیب او به زدن گل های حیاتی دیرهنگام برای نابود کردن حریف و شکستن قلب طرفداران رقیب. "
La Información. Lola Hernández . بارسلونا توئیتر چینی را تسخیر کرده
"بارسلونا در اینترنت به شکستن رکوردها ادامه می دهد: بیش از 6 میلیون بازدیدکننده در کمتر از 1 ماه ، روشن است که این پاداش باارزشی هست. در این صورت من از شما نظرتان را درباره ی توئیتر چینی که Tencent Weibo گفته می شود و بارسا به طور رسمی یک میلیون دنبال کننده اش را در آن تائید کرده است می خواهم ، این یک پیوند است ... تنها یکی وجود دارد " اما " خودتان ببینید..."
Sportige. بیشترین گل زده شده در یک فصل اروپا
" لیونل مسی 60 گل در یک فصل باورنکردنی به ثمر رسانده است، به خصوص با توجه به این نکته که آخرین بار کسی که موفق به زدن این تعداد گل در یک فصل شده نزدیک به 40 سال پیش توسط گرد مولر که برای بایرن بازی می کرد ، بوده. سابق تر از آن ؟ در سال 1940 و غیره. چیزی که باورنکردنی است ولی خیلی منطقی خواهد بود باور داشتن به اینکه لیونل مسی رکورد خودش را برای بیشترین گل در یک فصل رقابت های باشگاهی اروپا در این فصل ، با وجود اینکه کریستیانو رونالدو نه چندان دور در پشت سر او قرار دارد ، حفظ خواهد کرد. "
The Guardian. پول اسکولز ، ژاوی و آندرا پیرلو بازی سازی در عمق را دوباره احیا کردند
" ژاوی متفاوت هست – در شرایط اساسی او بازیکن متفاوتی است، او همیشه پاس های کوتاه سالم را نسبت به تلاش برای دادن پاس های قطری بلند که مورد علاقه پیرلو و اسکولز هست ، ترجیح می دهد. در گذشته ، وضعیت پیشرفت او وارونه بود -- او با عوض شدن سیستم بارسلونا نزدیک تر به دروازه بازی کرد. ژاوی در کتاب بارسا گراهام هانتر: نوشته شده درباره ی بزرگترین تیم جهان، به یاد می آورد " آنها از من می خواستند به بالا و پائین بروم و به تیم کمک کنم " . " اما آن دشوارتر از موقعیتی ] عمقی [ هست که در حال حاضر در آن بازی می کنم ، 10 متر تا 15 متر جلوتر در زمین ، کار را برای من بسیار راحتر می کند. "
The Telegraph. جان تری بازیکن چلسی اذعان می کند ، " بچه های من عاشق لیونل مسی هستند "
" کودکان من او را دوست دارند " او گفت " آنها هر دو لباس های بارسا را با نام مسی در پشتش دارند و این اتفاق را که من لباسم را در یکی از بازی های قبلیمان با او عوض کردم دوست دارند. "
TotalBarça. Roberto Curtis. کوگات : " پیشرفت ویا بسیار خوب است "
" دکتر رامون کوگات ، جراح اورتوپدی مستقر در بارسلونا با Ona FM ، ایستگاه رادیویی کاتالان در مورد وضعیت بهبودی ابراهیم افلای ، آندرئو فونتاس و داوید ویا صحبت کرد و گفت همه ی آنها به نظر مسیر بازیابی شان برای رسیدن به آمادگی لازم برای انجام یک بازی کامل خوب می باشد. "
چلسی- بارسا، نبرد خاطره ساز
اگر بازیهای دنیای فوتبال را دنبال کرده باشید، اخرین مصاف دو تیم چلسی و بارسلونا، دیداری است که قطعا آن را هنوز به یاد دارید
از رویایی ترین بازگشت های شکوهمندانه تاریخ چمپیونز لیگ در شب به یادماندنی و خاطره انگیزِ نیوکمپ، برای بارسایی ها با رقم زدن پیروزی پنج یک مقابل چلسی با درخشش ستارگانی چون ریوالدو و کلایورت و جبران شکست سه یک دور رفت، تا دریافت لقب آنتی بارسایی آقای خاص با به کار بردن ترفندهای خاصی چون به آب بستن زمین استمفورد بریج و پیچیدن نسخه ی بارسای ریکارد و فوق ستاره برزیلیش بعلاوه ی گل رقص گونه و خارق العاده رونالدینیو به پِتر چک و همچنین گلزنی سن آندرس دوست داشتنی در نفس های آخر مقاومت فوق العاده جانانه ی تاکتیکی چلسی گاس بزرگ، بدون ضد فوتبال علیه تیکی تاکا، گوشه ای از لحظات فراموش نشدنی و به یاد مانده در خاطره هاست که شوق دیگر بار میخکوب شدن پای جعبه جادویی را در مصاف چهارشنبه شب چلسی- بارسا به مشتاقان نوید می بخشد. به خصوص حالا که انگار تاریخ به عقب بازگشته و بازی برگشت ال کلاسیکو درست بین نیمه نهایی چلسی- بارسا قرار دارد. ال کلاسیکوی معروف 6 تایی که البته خاطراتش کمتر از صحنه های جنجالی قضاوت هنینگ نروژی در لندن در یاد رئالی ها بجای مانده! حالا برای اینکه ببینیم قصد تاریخ از چنین فلش بکی بازسازی انتقام گونه از بارساست یا تکرار شیرینش برای آنها به گذر زمان نیاز داریم.
نکته جالبی که در تمام قهرمانی های قرن اخیر بارسا در اروپا به چشم می خورد این است که در راه قهرمانی کاتالان ها یا پای برد چلسی در میان بوده یا شکست دادن مورینیو. آقای خاص، که چلسی به واقع مدیون اوست. اتفاقی که شاید این بار هر دویش در راه پنجمین قهرمانی بارسا رخ دهد.
اما مصاحبه ی دلهره آور فرانکی پس از شکست دادن بنفیکا در مرحله یک چهارم نهایی که اعلام کرد: همه ما یک کار تمام نشده با بارسا داریم، خود نشانی از اوج دشواری کار برای بارسا و داشتن بُمبی از انگیزه نزد شیرهای لندنی است. چلسی هرچند در جزیره حال و روز خوشی ندارد اما بارسا در مقابل تفکرات ایتالیایی دی متئو کار آسانی نخواهد داشت. نپذیرفتن پیشنهاد هنگفت و نجومی رومن آبراموویچ برای رفتن به تیم لندنی توسط گواردیولا هم حساسیت دیگری بر این بازی بزرگ افزوده به طوریکه حالا مرد ثروتمند و مغرور روسی بدجوری گرفتار انتخاب مربی ای نام آشنا برای هدایت فصل آتی تیمش کرده.
تقابل دوباره گواردیولا و دی متئو پس از فصل 2000-1999 (به عنوان بازیکن) و این بار به عنوان مربی در حالی است که همه ی غیر بارسایی ها به موفقیت استراتژی کاتناچوی مربی ایتالیایی چلسی دل بسته اند، کاری که البته از میلان، پرافتخارترین تیم ایتالیایی اروپا هم بر نیامد. چلسی هرچند قوی تر از تیم دو سال پیشش به نظر نمی آید اما لقب این تیم ما را یاد مثلی پارسی می اندازد که بازهم جرات نکنیم پیروزی قطعی آبی اناری ها را پیش بینی کنیم. شیر، شیر است ... و شیرهای لندن و مالک متمولش همچنان آرزوی سلطه بر اروپا را دارند.
www.GOAL.com