-
متاسفانه استراحتی در کار نیست.فردا اسپانیا با ونزوئلا بازی داره.احتمالا پویول اندرس و بوسکتس بازی میکنن که باعث خستگی میشه.امیدوارم فقط ژاوی بازی نکنه.این همه بهش استراحت دادیم الان تیم نامرد اسپانیا میخواد خستش کنه.البته دوستان طرفدار اسپانیا ناراحت نشین من از این جهت از اسپانیا بدم میاد چون ما قهرمانشون کردیم اونوقت جام رو بردن مادرید
-
تا پنج شنبه تمرینی واسه بازی با گیخون نداریم و فقط کیتا و پدرو و پینتو با تیم ب تمرین میکنن
متاسفانه بازم استراحتی واسه بازیکنا بخصوص ژاوی و پویول و مسی که خیلی خسته ان وجود نداره البته مسی شنبه محرومه و میتونه استراحت کنه
برنامه هم اینطوریه که روز بعد از بازی با اسپورتینگ گیخون یعنی روز یک شنبه تیم کلا استراحت داره و تمرینی نمیکنه
-
دوستان ببخشید دیروز وقت نکردم سر بزنم !!!
من جدول رو که نگاه کردم و دیدم کلی وقت واسه استراحت بارسا هست کلی خوشحال شدم ! بعد یادم اومد که بازی های ملی قراره انجام بشه !!!! eterza::-
دوست دارم یه بار بارسایی ها تو تیم ملی نباشن بینم چی میشه !!! میشه تیم ملی هند !
نه دیگه خیلی اجحاف کردم dallliii ولی به خدا بدون بارسایی ها از گروهشون هم نمیتونن برن بالا ! وُلا
-
مثلا تو تیم ملیشون بدون ژاوی اینیستا پویول پیکه ویا بوسکتس پدرو میخوان چی کار کنن؟ بیشترین گل زن جام جهانی کی بود؟ ویا
بهترین هافبک های جام کیا بودن؟ اینیستا ژاوی.گل فینال رو کی زد؟اندرس گل مقابل المان رو کی زد؟پویول.میبینید.اسپانیا در اصل تیم کاتالان هاست.نمیدونم این اسپانیایی ها به چی مینازن اخه کیو دارن که بهش افتخار کنن.
catalonia is not spain
-
سلام واقعا درست ميگي ولي كيه كه درك كنه
-
ولی راستی از حق نباید بگذریم ! تو فینال کاسیاس 3/2 تا موقعیت تک به تک رو از روبن گرفت binam
-
امسال همه چيز از قبل برنامه ريزي شده طبق گفته ماركا جام حذفي و ليگ قهرمانان براي بارسا و لاليگا واسه رئال.
-
حالا باز ميخوان خسته بشن بازيكنا! حالا ونزولا چيزي نيست ولي بالاخره بايد توي فرم بود.
-
عشق فقط یک کلام بارسلونا والسلام
-
تو سایت مارکا نوشته پویول و ژاوی تو ترکیب نیستن ولی فک کنم تو ذخیره ها هستن