سلام به همه ی بروبچ رئالی.
خوب منم تبریک میگم هم باخت بارسا رو و هم فاصله مون که 10 امتیاز شد.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به همه ی بروبچ رئالی.
خوب منم تبریک میگم هم باخت بارسا رو و هم فاصله مون که 10 امتیاز شد.
سلام داداش نمیدونم اینجا چه خبره پست منم پاک کردن .نقل قول:
نوشته اصلی توسط hadizizo [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یکی نیست بگه ببین اونها چی گفتن بعد بیا قانون اجرا کن انگار قانون شون فقط مال ماست .
به قول خودت اینجا فقط مال یه نفره انگار اینجا هم فروختن به بخش خصوصی .
بچه های رئالی مواظب حرف زدنتون باشید اگه هر توهینی بهتون شد حرف نزنید وگرنه .....
امیدوارم این یکی پاک نشه...
ممد این چه پستیه دادی یا داش هادیموننقل قول:
نوشته اصلی توسط mamaly7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش میشه بدونم خصوصی یعنی چی؟
داش ممد قانون ماله هر 2 طرفداره تیمه نه فقط رئال.
واسه این پست اون دوستمون پاک نشده که مدیر بارسا نیستن و من هم به اون بخش دست رسی ندارم که پاک کنم. و به اون دوستمون هم تذکر دادم که باید به قوانین احترام بگذاره.
داداش کسی به کسی توهین کنه اول با توجه به فعالیتش تذکر می گیره یا اخطار یا محرومیت.
داداش من گفتم اگه توهینی شد ساکت باشد؟گفتم اگه چیزی گفتن که ناراحت شدین به مدیر اون بخش خبر بدین نه این که نقل قول بزنین و جواب بدین.
به خدا دارم خسته میشم اگه این همه اعتراض ها ادامه پیدا کنه از رئال بارسا و...
استفا میدم.roz::
داداش استفا چیه این چه حرفیه که میزنی منم گفتم قانون باید دو طرفه باشه نه اینکه همش ما باید ساکت باشیم هرکی بگه شما تو مدیریت مشکل داری با من طرفه فقط اگه ممکنه یا مدیرشون رو عوض کنید یا اینکه بگید بیشتر فعالیت کنه اونجارو ول کرده به امون خدا یکم از شما یاد بگیره بد نیست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اون از بعضی از امضاها واینم از این ها داداش خودت میدونی که ما خیلی رعایت کردیم در عوض اونا چی....
داداش داش مصطفی مدیر هواداران بارسا اون موقع بهمون گفت به دلیل امتحانات یه مدت نیستم الان دیگه خودمم تعجبم برده که چرا داش مصطفی آنلاین نیست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mamaly7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اره داش عرایض بنده هم به خاطر این بود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اخه درسته ما به خاطر بی مسئولیتی یکی دیگه ازهم ناراحت بشیم؟؟؟؟:soal:
نه داداش درست نیست و حق با شماست.نقل قول:
این مشکلو به مدیر کل سایت خبر دادم.
دستت درست حالا شد .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:eyvalla:
تصاویر روبرتوکارلوس در تمرینات رئال
مرجع خبري رئال مادريد : حضور روبرتو کارلوس ، اسطوره برزیلی رئال مادرید در تمرینات این تیم، حواشی خاص خود را داشت
روبرتو کارلوس در کنار کاسیاس
روبرتو کارلوس در تمرینات رئال مادرید حاضر شده بود و با کل تیم خوش و بش کرد . در این عکس ، او در کنار ایکر کاسیاسی است که سالها کنار هم بازی کرده اند .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با کریستیانو و په په
روبرتو کارلوس که آخر این فصل کفش هایش را آویزان می کند ، با کریستیانو رونالدو و په په عکس گرفت
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با مربی
خوزه مورینیو در کنار این دفاع چپ اسبق رئال مادرید و تیم ملی برزیل لبخند می زند
دفاع چپ های قدیم و حال
روبرتو کارلوس و مارسلو ، مدافع چپ های برزیلی قدیم و حال رئال مادرید با هم عکس گرفتند . مارسلو همیشه روبرتو کارلوس را الگویش عنوان کرده است
بچه ها دقت کنید پشت مورینیو کاکا داره پلی اتیشن بازی می کنهki::