یکی دیگه پولشو میگیره اونوقت شماها بجون هم میوفتین..............
فوتبال یه سرگرمیه.................................... .............جو دوستانه ی سایت بهم نزنید دیگه
نمایش نسخه قابل چاپ
یکی دیگه پولشو میگیره اونوقت شماها بجون هم میوفتین..............
فوتبال یه سرگرمیه.................................... .............جو دوستانه ی سایت بهم نزنید دیگه
شیراز و اصفهان نداره که همه ایران همینه (سرای منه):whistle3:
نمیخوام به بحث دامن بزنما من کلا خیلی با شیوه اصفهانی ها بر نمیخوررم اما نمیشه منکر ساختار هدفمند و برنامه ریزی شدشون به خصوص سپاهان شد
اما اصلا این چیزا ارزش بحث نداره ......................
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdi30100 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راست میگه . یارو میاد با پارتی میاد تو فوتبال و کلی افتضاح به بار میاره و تقلب میکنه و پول ها رو بالا میکشه بعد شما گیر دادید به دو تا تیم .
در ضمن فساد اونقدر بالا گرفته که این بحث ها دیگه فایده نداره . وقتی رئییس و زیر دستاش همشون یک ذره از فوتبال نمیفهمند دیگه این حرف ها فقط باعث عصبانیت میشه . :-ang
اینو من الان دیدم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واقعا جای تاسف داره . چقد باید چند تا جوون 17 18 ساله جونشونو از دست بدن ؟
ناراحت کنندس که هیچ کنترلیم روشون نیست .
شاید 100 مین خبریه که که میشنوم ، موتور باعث مرگ شده !
مسئله اینه که متور های ایرانی کیفیت لازم رو ندارن یعنی حتی اندازه سرعت 100 کیلومتر خودشون هم امنیت ندارن و این جوونا هم که عاشق سرعت زیادن ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط blue-star [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مرتوض جان در مورد اصفهانیا چی میگی؟eterza::-بعدا به حسابت میرسمki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سپاهان تیمیه که بودجش از بخش خصوصی شده فولاد مبارکه تامین میشه.یعنی ربطی به بخش دولتی نداره.
واسه همینه که مسئولین فولاد مبارکه بدون خرج اضافه و با توجه به بودجشون خرید فروش میکنند.
زمون قلعه نویی خرجها رفت بالا ولی تو دوره دوم کرانچار که الان باشه بیانیه دادن که دخل باشگاه مازاد هم پیدا کرده.:khelal dandoon:
یعنی حتی با فروش به قول دوستان فوق ستاره ها و جایگزین کردن جوونترها تیم بازم رو اصول قبلیش پیش رفته.
تیم داری با ستاره داری فرق داره که استقلال و پیروزی هنوز به این موضوع پی نبردن.
مهدی نجفی کجاست آی نفس کشki::
ایول R.Baggio ...
شمام از سپاهان خوشت میاد ؟
بگذریم
داشتم خبری میخوندم که جوانی هنگام کار در کارگاه دستش از میانه ی بازو قطع شده و خودش تنها رفته درمانگاه .
از اونجایی هم که درمانگاه وسایل مورد نیاز رو نداشته فرستاده بودنش به شیراز به خاطر اینکه نزدیک تر بود
اونها هم دستشو به هم پیوند زدن دوباره
حالم بد شد
خدا نصیب نکنه
بیا ببینید استقلال چی سر فجر میاره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:chi migi:
این استقلال باز داره بازیکنان ما رو اغفال میکنه !!!:nishkhand:
میگن استقلال با محمد مهدی نظری مهاجم فجر مذاکره کرده این بازیکن هم هوایی شده و با یاوری درگیری پیدا کرده و الان چند مدته سر تمرینات فجر نمیره . ای خدااااااااااااااااااااا
ما بازیکن میسازیم بعدش با نامردی از دستمون میغاپنش . :aaaa:
ای بابا چرا باز به استقلال بدبخت گیر دادین. ول کنید تیم مارو دیگه. هر چیزی تو هر تیمی اتفاق میفته به این استقلال ربط میدین. این بحث رو هم لطفاً تمام کنید که سپاهان بازیکن میسازه یا میخره یا پولش از کجا در میاد. مهم اینکه الآن جزو بهترین هاست. فجر رو هم امیدوارم که آسیایی بشه.roz::
داداش اون بحث که خیلی وقته تموم شده . :evaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط icon [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کجا بودی؟
داداش ما که به تیم شما جسارت نکردیم .
وقتی طرف 15سالشه میره دنبال موتور بعد یه ماه سیگار میگیره دستش فک میکنه بزرگ شده....:-ang:morde:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Blue-StaR [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همش تقصیر پدرمادرشه که سن بچه رو در نظر نمیگیرنو براش موتور میخرن قبل از این که فرهنگ استفادشو داشته باشه..................................eterza::-
آرمان جون بحثو نیگا.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Arman.Leo [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من خودم اهل شهرضای هستمdallliii
سپاهان عشقمونهdallliii
رامنی رئیس جمهور امریکا شد
بدبخت شدیم :ajibeee:
برین یکم ممواد افیونی بریزین تو بشکه آب بازیکنای حریف تا بازی رو ببرینmas:-:nishkhand::nishkhand::nishkhand::nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پ.ن: برو بچ من با احمدرضا شوخی دارم حوصله دعوا با اصفهانی های متعصب رو ندارم پس جوش نزنین:nishkhand::nishkhand:
اهم اهم آمریکا هیچ غلطی نمیکندlol:-نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چرا از خودت در میاری ؟ هنوز رای گیری ادامه داره اونوقت میگی این بارو انتخاب شد ؟ شایعه سازی میکنی جوز ساز ؟ تبلیغات ضد .... میکنی ؟ بگیریدش . eterza::-
اول برو چند تا سایت رو نگاه کن .
یه اشتباه فنی تو شمارش ارا بود [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]نقل قول:
نوشته اصلی توسط DanielBahrami [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آمریکا کیلو چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میگن بعد بازی با تاجیکستان بازیکنشون با کریمی عکس یادگاری میگرفتن..............:luuugh:
عمق فاجعه رو داشته باشید...................ببینید ما با کیا بازی تدارکاتی میذاریم کیفیت تیم بره بالا.:ey babaaa::-ang
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdi30100 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اووَخ اونطرف ژاپن با فرانسه دیدار دوستانه میگذاره و 1-0 هم حتی میبره
واقعا این بازی های تدارکاتی افتضاحن
یعنی بازی کردن چیزی جز خسته کردن بازیکنا نیست
فعلا که به خاطر همین امریکا داره اقتصادمون به فنا میرهنقل قول:
هر چند مهم نیس اما مثه همه کشورا ریاست جمهوری هر کشوری تو سیاست جهان و و ایران تاثیر داره حالا چه برسه به امریکا با همه این اوصاف امیدوارم باز این مردک اوباما رای بیاره
میگن بازی دوستانه بعدیمون بعده بازی با ازبکستان با جزایره فاروئه:nishkhand:امیدوارم بتونیم تو خونشون حداقل مساوی رو بگیریم
اگه شما اصرار نکنین و بچه بازی درنیارین پدرمادرا که دیوونه نیستن واستون موتور بخرن تقصیر خودش بود که اینجوری شدنقل قول:
مرگ بر آمریکا مرگ بر اونی که خودش میدونه:death:
بحثو 30یاصی نکنید من اگه شروع کنم دیگه نمیشه از برق کشیدما :nishkhand:
تیم ملیم کار خوبی کرد که با تاجیکستان بازی کرد , این بازیو میشه به عنوان یه دیدار تدارکاتیه مناسب قبل از بازی با ازبکستان در نظر گرفت اونم برای بازیکنای نیمکت نشین .
لطفا تیم ملیه ما رو با ژاپن مقایسه نکنید , سطح فوتبال اونا از ما یه سروگردن بالاتره .
ما باید یه بازیی رو انتخاب میکردیم که مربی تفکرات تاکتیکیشو بتونه پیاده کنه و به تیم هم زیاد فشار نیاد .
به نظر من تیم ملی ما در شرایط حال حاضر باید وقتی که سرش خلوت بود تو روزایی که فیفا اجازه ی دیدار های دوستانه رو داده ( به شرطی که خیلی نزدیک به یه دیدارهای رسمیه حساس نباشه ) تیم های قدر تر رو انتخاب کنه . گرچه اولو آخرش باز میرن بوسنی رو انتخاب میکنن :shame: :khandeeeee bahal:
بله درسته که فعلا یک سر و گردن از ما بالاتر هستن
ولی مدتی بود که جو 1-2 تیم برتر آسیا بودیم
واقعا هیچ تیمی دوست نداشت با ما مسابقه بده تا حذف بشه
موقعی هم بود که ژاپنی ها از پس ما هم بر نمیومدن چه برسه به فرانسه
ما هم میتونیم با مدیریتی درست و بازی های دوستانه خوب و ... به راحتی دوباره به سطح بالایی تو فوتبال آسیا برسیم
البته خوب برای اینکار باید 4-5 سال بلکه بیشتر صبر کنیم
خب خودت میگی چهار پنج سال دیگه , پس فعلا انتظار نداشته باش.
گر چه با این مسوولایی که ما تو فوتبال داریم 10 سال دیگه هم همینیم
خب بالاخره باید از یجا شروع کرد دیگه
بازی دوستانه با تیم قوی تر باشه خوبه
حالا چه 10-0 ببازیم چه مساوی کنیم چه ببریم
البته به جا
مثلا بازی دوستانه ای که ژاپنی ها داشتن با فرانسه واقعا به موقع و به جا بود
اگه ما هم بتونیم از همین امسال همچنین بازی هایی داشته باشیم میشه امیدوار بود
درسته ولی این دست مسولین رو میبوسه که بتونن هماهنگی های لازم رو برای همچین دیدارهای تدارکاتیی انجام بدن . ماشالا مسولیین ما هم که اکثرا تعطیل .
با فرانسه نخواستم به خدا آرزو به دل موندم با ترکیه بازی کنیم
البته با انجام بازیهای خوب دوستانه موافقم مثل بازی که با روسیه انجام دادیم و بردیم....
نه مثل بازی با ماداگاسکار :nishkhand:
درسته بازی با روسیه یه انتخاب عالی بود ولی متاسفانه تداوم نداشت .
آره در همون حد هم خوبه فعلا
با اینکار بازیکنان لژونیر هم ممیتونن افزایش پیدا کنن
هم بازیکنا پخته تر میشن و هم مربی جلوی تیم های بزرگتر میتونه تصمیم های بهتری بگیره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط indecent [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش مسئله تیمش نیست مسئله ی اصلی پولش هست و فدراسیون ما هم فکر میکنه فوتبال ما اونقدر بزرگه که اون ها باید به ما پول بدند به خاطر همین با تاجیکستان بازی میکنند تا اون ها هیچ ادعایی نکنند و پول ها هم خودشون استفاده کنند .
راستی نمیدونم که چرا این اتفاق برا من همش پیش میاد ؟ چندین بار پیش اومده که دارم تایپ میکنم و تا جاهای آخرش هم میرسم ولی یک دفعه همه چیز میره . وفتی این اتفاق میفته دلم میخواد با کله برم تو دیوار :ey babaaa: . بد جور حالگیری چون باید همه چیز رو از اول بنویسی .
داداش امریکا کیلویی سه کیلو هزار....:luuugh::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:نقل قول:
داداش از این به بعد ایران همه رو 6 تا میزنه....:ohum:
خبر خوشی که از اخبار شنیدم اینه که ایران با صعود 14 پله ای به رده ی 44 صعود کرده و الان چهارمین تیم آسیاست
دلیلشم برد مهم مقابل کره بوده
همچین کره به خاطر باخت به ما 7 پله سقوط داشته
ژاپن هم فعلا بهترین تیم آسیاست
رده بندی 4 تیم اول جهان :
1- اسپانیا
2- آلمان
3- آرژانتین(ایولللللل)
4- پرتغال
امیدوارم این برد ها همچنان ادامه داشته باشه
اگه با تیمای خوب بازی کردیمو تونستیم ببریم افتخار کنید..................تیمای بدبخت بیچاره که تیم نیستن:chakoshi:نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirUtd [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
علت اینکه ما با تیمای بزرگ بازی نمیکنیم
علاوه بر مشکل مالی
به نظرم ترس از باخته
مسئولین میترسن با یه تیم بزرگ بازی کنن و تحقیر بشن
داداش من با تو کاملا موافقم درسته:ohum:نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همین مصر فکر کنم 2 هفته پیش بود با اسپانیا بازی کرد بعد ایران چیش از مصر کمتره.....
سایت از امروز ظهر تا حالا برای من باز نمیشد
دوباره همین الان برام درست شد
کاش دیگه خراب نشه فکر کردم اشتب از پی سی خودمه اعصابم خورد شد
ایران هم فوتسال برد پاناما رو
ایشالله بتونیم قهرمان جام جهانی بشیم با اینکه یکمی زیادی بعیده با این بازیها
مراکشو به زور 2-1 بردیم
اسپانیا رو هم شانس آوردیم نباختیم با اون تیرک و پاس های اشتباهی که ما میدادیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Arman.Leo [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش بازی با اسپانیا حق ایران برد بود...:ookk:
ولی مساوی نتیجه بهتری برای هر دو تیم بود...:ohum:
من امیدوارم ایران قهرمان جام جهانی بشه....
:jeddiiiii:نقل قول:
موافقم :evaa:نقل قول:
قسمت اول حرفتو قبول دارم اما دومیشو نه:evaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما از باخت نمیترسیم فقط دلمون نمیاد یکم پول خرج کنیم با تیم هایی مث اسپانیا و ارژانتین و المان و ... بازی کنیم
تازه اون بازی هم که ایران با برزیل بازی کرد پولشو عربا دادن
کلا ایرانی جماعت دنبال چیز مفتهmas:- مفت خور:evaa:
برا تو هم همون حرفایی که برا امیر زدم :evaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirUtd [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نقل قول:
خوشم میاد هر چی فوتبالیست های بی عرضه ما گند میزنن تو ورزش های دیگه ما خوب ظاهر میشیم
پیش به سوی قهرمانیlay_;;
تیمایی که اسپانیا با اختلاف 4تا برده ما به زور میبریمشون.....امیدی به تیم نیست........مثل فوتبال مشکل گل زنی داریم
اگه این یارو وحید شمسایی رو دعوت میکرد همچی حل بود......................
اون که بله ...نقل قول:
بازی با تیمای بزرگ رو همیشه ما سفت میگیریم
و دیدی که چطور با اسپانیا بازی کردیم
جام جهانی پیش هم ایتالیا به زور ما رو برد :shogh: در حالی که شمسایی و نظری رو نداشتیم !:ahaaaaaa:
در ضمن ما تا کی میخوایم از شمسایی کار بکشیم ؟ این تیم تیم خوبیه و من امیدوارم بهش اما نمیشه گفت قهرمان میشه چون سخته اما بین 4 تیم اول رو میشه گفت...
سلام عبدالله خوبیییییییییییییییییییییی ی؟lay_;;
مدتها بود اینجا پست ندادم گفتم یه حرکتی بزنم!!!