دیمتئو : همه بازیکنان آماده اند
روبرتو دیمتئو از اینکه همه بازیکنانش را در اختیار دارد ابراز رضایت کرد و امیدوار است بتواند سه امتیاز بازی با استوک را کسب کند.
روبرتو دیمتئو سرمربی کنونی چلسی در کنفرانس پیش بازی تیمش برابر استوک سیتی شرکت کرد و به سوالات خبرنگاران جواب داد . وی صحبت هایش را در خصوص مصدومان تیمش گفت :" تنها برای بار دوم در این فصل است که همه بازیکنان آماده هستند و با همه آنها در تمرینات شرکت کردند و این یک خبر خوب است."
وی ادامه داد :" داشتن جان تری آماده برای تیم فوق العاده است ، چرا که او رهبر تیم است و بازیکن مهمی بشمار می رود . با این بازیهای مهم من خیلی خوشنودم که همه بازیکنان را در اختیار دارم."
مرد 41 ساله نیمکت چلسی اضافه کرد :" من در پنج روز گذشته صحبت های شخصی زیادی با بازیکنان انجام داده ام و تلاش کردم به آنها اعتماد به نفس بدهم و در شرایط درست فکری قراردهم. من همه بازیکنان را در یک طرف می بینم . من با همه آنها شخصا صحبت کرده ام چراکه به توانایی های این تیم اطمینان دارم و ما نیاز داریم که همه تیم را به موقعیت خوبی بکشند . همه می دانند که هدفمان برای پایان فصل چیست و من عکس العمل آنها را سه شنبه شب دیدم. ما نیاز داریم که آنها ادامه دهیم."
مرد دوست داشتنی چلسی در خصوص بازی آینده تیمش برابر ناپولی نیز گفت :" مهمترین چیز در حال حاضر گرفتن سه امتیاز از استوک است و این چیزی است که بازیکنان برایش تلاش خواهند کرد. سپس ما درباره بازی با ناپولی فکر خواهیم کرد."