به نظرم که این بازی ونگر میتونه روی آرشاوین حساب باز کنه ــ امسال واقعا تو ارسنال حقش خورده شد
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظرم که این بازی ونگر میتونه روی آرشاوین حساب باز کنه ــ امسال واقعا تو ارسنال حقش خورده شد
هم آره هم نه .خوب بازیکنای پست آرشاوین هم آماده بودنthink:: حتما ونگر صلاح دونسته دیگه چون آرشاوین یه مهره کلیدی هست که هر باشگاهی خواهانش هست:eyvalla:نقل قول:
نوشته اصلی توسط NEKO-06 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ترکیب احتمالی تیمهای فوتبال میلان و آرسنال اعلام شد ترکیب احتمالی تیم های میلان و آرسنال در رقابت های فوتبال لیگ قهرمانان اروپا گمانه زنی شد. به گزارش خبرگزاری مهر، تیم میلان ایتالیا چهارشنبه شب در دیدار رفت از مرحله یک هشتم نهایی رقابت های لیگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه سن سیرو میزبان آرسنال انگلستان خواهد بود. سایت یاهو اسپورتس ترکیب احتمالی دو تیم را گمانه زنی کرده است.
تیم میلان: کریستین آبیاتی، ایگنازیو آباته، تیاگو سیلوا، فیلیپ مکسس، جامل مصباح، ماسیمو آمبروسینی، مارک فن بومل، کلارنس سیدورف، کوین - پرینس بوآتنگ، زلاتان ابراهیموویچ، روبینیو
تیم آرسنال: وویسیچ چژنی، باکاری سانیا، توماس فرمائلن، لورن کوسییلنی، آلکس سانگ، مایکل آرتتا، توماس روسیچکی، آرون رمسی، آلکس اوکسلید - چمبرلین، رابین فن پرسی و تئو والکات
شنیدم ونگر از زمین بازی نگرانه نکنه مثل ما که یکی از بازیهای شموشک تو گرمای اواخر خرداد زمینو آب بستیم نتیجه هم داد:ajibeee:
هانري نيست اما حتما بازيش ميده چون بهش احتياح داره
در نبود مريته ساكر ،سانگ بايد بيشتر تلاش كنه و ميانه ي دفاعي زمين رو رهبري كنه با وجود رمسي و آرتتا خظ هافبك ميتونه حفظ توپ خوبي داشته باشه سبك آرتتا ميتونه خيلي به حملات آرسنال كمك كنه چون شروع حمله هاش هميشه متفاوته و غافلگير كننده اس همچنين بازي رو خيلي خوب باز ميكنه .
چمبرلين هم كه يا مصدومه يا اگه برميگرده مشدوم ميشه در حالت سوم بيشوش هم ميشه!
وضعيت چمبرلين مشابه ميلاني هاست چون با وجود مصدوميتهاش تازه آمادگيش رو به دست آورده ونگر اگه چمبرلين رو گوش بازي بده موفق تره چنو استارت هاش به درد خط كنار زمين ميخوره البته پاسهاش رو نصف هوايي نصف زميني ميده اما تو اين بازي اگه پاس كاري هاش زميني و فريب دهنده باشه راحت دفاع هاي ميلان رو به اشتباه ميندازه البته باوجود سيلوا بايد رابين و والكات از هر موقعيتي به عنوان تنها موقعيت استفارده كنن تا گل بزنن (اگه هر موقعيتي كه گيرشون مياد فك كنن تنها موقعيتشونه تو بازي اينقد توپها رو حيف و ميل نميكنن،خيالشون راحته زياد توپ زير پاشونه)
به نظر آسنال اول بازي بايد 4 دفاعه باشه چون ميلان و حتي ايتاليايي ها مدلشونه با اين كه اجازه ميدن اول بازي حريف تو زمين خوشون مالك توپ باشه اما ضد حملاتشون رو تخصصي تر از هر جا ميزنن و سرعت مهاجم هاشون هم برا همچين چيزي خوبه و ميكشن!معولا چند نفري ضد حمله ميزنن وچند به يك ميشن و راحت گل ميزنن...
ترتيب هافبكها هم اگه دونفر مركز باشن و يكي از دو نفر گوش به مهاجم ها بيشتر كمك كنه و خاصيتحمله داشته باشه برگ برنده ي آرسنال همين ميشه فوروادها هم مثل هميشه بايد بيشتر دقت كنن البته به نظرم تو اين بازي دفاع ها يآرسنال هم ميتونن گل بزنن چون الان تمام تمركز ميلان رو خط حمله اس و خود به خود موقعتتهاي خوبه واسه دفاع هاي پيش مياد وشوت از راه دور هم ميتونه مثمر ثمر باشه....
آرسنال اگه ببره با اختلاف دوتا گل ميتونه ببره....
نامردا قبل بازي با ما يادشون از چمنشون افتادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط کله سوخته [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولي باكي نيست بچه هامون از زمين خاكي ها ي لندن و مادريد شروع كردن
بازم ميگم آرسنال ميتونه با اختلاف 2گل برنده باشه اگه همه چي خوب پيش بره و داور دخالت نكنه
من میگم آرسنال تو نیمه اول باید سعی کنه بازی رو بخابونه اگه مساوی بریم تورختکن نیمه دوم 100درصد میلان میاد تو حمله با نفرات زیادچون میاد کار همونجا تموم آخه میدونه ورزشگاه امارات جای بلند پروازی برای اونا نیست به جون یوهان جورو
امیدوارم بازیه خوبی باشه
نه ما اماده بازی هستیم نه شما اینو که قبول دارید هر دوتا تیم مصدوم زیاد دارن
امشب بازیه واقعیه دو تیم رو نمیتونیم ببینیم
منم به امید یه بازی زیبا و بدون ناداوری امشب بازی رو نگاه میکنم:love:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Forza Milan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میلانو نمیدونم اما من تا به حال ندیدم آرسنال یه بار با ترکیب اصلی بره تو زمین:-ang
بچه ها من از زلاتان میترسم امشب گل بزنه
همونجور که ونگر گفته
اخه سال 2010 هم زلاتان دو بار با پیراهن بارسلونا به ما گل زد و ما حذف شدیم
امسال هم که زلاتان تو روز های اوج خودشه
اگه بتونیم خوب زلاتان رو کنترل کنیم کارشون تمومه :jeddiiiii:
شما رو نمیدونم داداش ولی ما با تمام قوا میاییم (( به جز مرتساکر ))که مصدومه eterza::-نقل قول:
نوشته اصلی توسط Forza Milan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قسمت قشنگ بازی زمانیه که تی تی میاد داخل زمینlay_;;
اما حیف که آخرین بازیشهcrying::-
کجاش ایبرا تو اوجه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فعلا که این بشر دوپا تو حاشیس و باید مواظب بود خدای نکرده بازیکناتونو نزنه شل و پل کنه.
هفته پیش داشت علنا استوراری دروازه بان دوم یووه رو لت و پار میکرد.
Link 0nline
Ac Milan vs Arsenal
( February 15 ) ( Champions League )
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نه یکی نه دوتا یه باره 4 تا.
عجب فیلمی بود دیشب تا گل سومو ارسنال خورد تلویزیونو خاموش کردم.
عجب فیلمی بود.
یووه مساوی کرد.
ارسنال باخت.
الان شانس اوردم کسی نیست تا مسخرم کنه.
از بس همه گفتند میلان من گفتم ارسنال.
ولی به جهنم ایشالا با خوش خیالی بازی برگشت.
من تازه از کما خارج شدم دیشب برای اولین بار وسط فوتبال که یه طرفش آرسنال بود چرت میزدم:narahat::gerye:
واقعا باخت بدی بود و این تیمی که من دیشب دیدم در حد و اندازهای ارسنال بازی نکرد ـــ گلهای که خوردیم کاملا رو اشتباه دفامون و بی تجربگی بازیکنهامون بود ــ ولی خوب فوتبال همینه و دیشب روی بدش رو به ما نشون داد ما نباید نامید بشیم و روحیمونو ازدست بدیم ــ تو این بازی بعد از گل اولی که خوردیم تیم از هم پاشید و بازیکنامون خیلی زود روحیشونو از دست دادن و همین باعث شد که بازی رو به میلان بدیم ــ به هرحال امیدوارم که بازی برگشت میلانو به توپ ببندیم و اگرم صعود نکردیم باید توی بازی برگشت نشون بدیم که اون باخت فقط یه اتفاق بوده ــهیچ چیز غیر قابل شدن نیستroz::
هفته ها بود که منتظر این بازی بودیم و برای این بازی لحظه شماری میکردیم
اما این حقمون نبودcrying::-
ونگر خوب جوابمونو دادcrying::-
به هر حال به عنوان یه ارسنالی هنوز هم امیدوارم به صعود
باید 5 بر 0 ببریم تا صعود کنیم
اون ژوروی ابله اگه یه پنالتی به میلان نمیداد الان بازی برگشتو باید 4 بر 0 میبردیم تا صعود کنیم
::bow
منم مدت ها بود به فکر این بازی بودم و فکر میکردم یه فصل بدو با یه برد خب و یه حذف درست حسابی میلان ارسنال فراموش میکنه
بهر حال تیم خیلی جوونه خیلی اشتباه داشت و متاسفانه تدابیره ونگرم نتیجه نداد و تو یه بازی خیلی بد باختیم
شانس برا بازی برگشت زیره 5 درصده اما باید امید داشت
بعد مصاحبه مکسس بعد بازی در مورد انری واقعا به فکر فرو رفتم و یاد اون بازی های درخشان این اسطوره افتادم
واقعا از ته دل دلم واسه این بازیکنا دلم میسوزه که چه قدر بزرگ میشن ولی یک دفعه تموم میشن این بارسا بود به نظر من که این بلا رو سر این بازیکن اورد تیم میلان هم دوتا ضربه بزرگ از همین موضوع خورد یه بار با رفتن شوچنکو به چلسی که من تا یه هفته قاتی کرده بودم و بعد هم رفتن کاکا که تو میلان بزرگ شد بهترین شد و بعد رئال این جوری تمومش کرد واقعا حیف این بازیکنا و یه تاسف خیلی بزرگ واسه اون تیما که به راحتی این کارو با چنین بازیکنییی میکنن
تموم شد رفت اینقدر جو دادیم آخر هم هیچی نشد:gahhr::gahhr:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باید بریم تو نخ FA کاپ که با این نوسان معلوم نیس چه بلایی سرمون میخواد بیادtars::tars::
بهترین زمان برای رفتن ونگر واوردن مربی جوان مکتب ونگر ساخت بازیکنان جوان وتبدیل انها به ستاره ایند وفروش با کم ترین پول به بارسلونا اگر ارسنال جام وقهرمانی می خواهد باید ونگر از تیم بروددوران قهرمانی باکمترین خرج تمام شوداگرتیمی قهرمان میخواهد باید هزینه کندمثل منچسترسیتی وچلسی که چندسال پیش اروزی چهار وتاهشتم شودن درلیگ بودولی در این سال باهزینه زیاد خودرابه تیم اول شهر خود کردند درمورد بازی ارسنال ومیلان مهاجم میلان درمقابل تیم هایی که درمقابل که هجومی بازی میکند بهتر کار مکند وازفاصله خط دفاع وهافبگ بهترین استفاده می کندمثل بازی میلان وبارسلوناودرمقابل باتیم که درمقابل که دفاعی بازی کندوفاصله خط دفاع وهافبگ کم باشد به سخت بازی می کندبازی مقابل اینترومقابل تاتنهام سال پیش
Sanderland - Arsenal
Fa Cup | Nor
1390/11/29 | 20:45 | Saturday
این آرسنالی ها کجان ـــــــــــ نباید که به خاطر یه باخت پشت تیموتونو خالی کنید ـ فردا با ساندرلند بازی داریم اونم تو جام حذفی ــ مطمئن باشید حذفی مال آرسناله دیگه بازی با میلانو باید فراموش کنیم اون بازی تموم شدست و نتیجه اش هم رقم خورده باید به فکر 2.3 بازی حساسمون با ساندرلند و تاتنهام و لیورپول باشیم ـ به امید موفقیت آرسنال roz::
به این میگن یه آرسنالی اصیل __ جنکینسون از بچگی طرفدار آرسنال بوده :arsenal:
جواد خان پشته تیم خالی نشدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط neko-06 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه ها یکم تو شوکن و اینکه نتیجه واقعا دور از انتظار بود و اینکه بعده یه لیگ با نتیایجه خیلی بد این دیگه نقشه ضربه نهایی داشت
اما این باخت اصلا مهم نیست
هنوز یه جام در دسترس داریم و باید سهمیه چمپیونزه فصله بعدو بگیریم و یه نیم نگاهم به بازی برگشت
واقعا همه تو شوک هستن.. ایشالا تو fa کاپ یه کاری کنن سنگینی باخت از دل هوادارا پاک بشهdallliii
من که هنوز به لیگ قهرمانان امیدوارم
اف ای کاپ هم که مال ماست
سهمیه ی جام باشگاه ها ی اروپا رو باید بگیریم امسال
دلم نمیاد امسال رو هم بی جام سپری کنیم
باید اف ای کاپ رو بگیریم :chi migi:
9 دلیل منطقی برای ادامه حمایت از ونگر...........
1) مکان کنونی آرسنال در لیگ
آرسنال به هر ترتیب توانست تا مکان چهارم لیگ خود را بالا بیآورد و از همین رو نمیتوان به این تیم خورده گرفت . لیورپول با 110 میلیون هزینه امروز پایینتر از آرسنال است.
2) شکست 4-0 در لیگ قهرمانان
درست است که ونگر 4-0 شکست خورده است اما 14 سال است آرسنال را در همین سطح ( لیگ قهرمانان ) نگه داشته است. رئال هم سابقه پیروزی 4-0 در برابر تاتنهام را داشته است !
3) وضعیت مالی در لیگ انگلستان به ونگر ضربه میزند.
در آلمان شرایط متفاوتی داریم ، هواداران نقش زیادی در نگه داری تیم ها دارند و خبری از دلار های نفتی و عربی نیست ! در لیگ آلمان در 5 سال 4 تیم مختلف قهرمان شده اند.منچستر سیتی هرگز تا 5 سال پیش مدعی نبوده اما با هزینه های سنگین امسال مدعی سرسخت قهرمانی است .
4) بازی زیبای آرسنال
بی تردید آرسنال به زیبایی بازی های 2 یا 3 سال پیش نیستند.بازی های اوایل قرن که واقعا دست نیافتنی به نظر میرسد اما به هر ترتیب آرسنال در سال های اخیر با ارائه بازی زیبا نتوانسته است جام بگیرد.
5) نگاهی باز تر
سال پیش ونگر بارسلونا را در لندن شکست داد.تیمی که یکی از بهترین های تاریخ فوتبال است. در بازی برگشت با بدشانسی و بی دلیل ون پرسی را از دست داد. بنتنر یک فرصت 100% گل را از دست داد ... فابرگاس همواره میخواست که تیم را ترک کند ، در این فصل ویلشایر مصدوم شد .نصری به میلیون ها پاند تبدیل شد ! چمبرلین و فریمپونگ هم بازی های متفاوتی را نشان دادند که میتوان به آنیده آنها امیدوار بود.
6) جایگزین ندارد !!!
جابگزین آرسن ونگر کیست ؟! به مورینیو فکر نکنید ، او به تیمی نمیرود که پول خرج نکند.وارنوک ؟ بروس ؟! یا میک مکارتی ؟! ( یا شاید ریکارد ) .... شما انتخاب کنید !
7) او با شرایط کنار امده است !
بعد از شکست در میلان همه منتظر رفتار متفاوتی از ونگر بودند ، اما او آرام بود و مسلط و البته کمی ناراحت ! ونگر شرایط آرسنال را درک کرده و میتواند آنرا سر و سامان دهد.
8) میلان ترسناک بود !
کمتر کسی فکر میکرد ، میلان با بوآتنگ ، زالاتان و روبینیو بازی کند، ناپولی که باعث خروج منچستر سیتی از لیگ قهرمانان شد امروز با 13 امتیاز اختلاف از صدر ( میلان ) در رده هفتم ایستاده است. به منچستر یونایتد نگاه کنید ، بازل آنها را متوقف کرده است، شکست در براب راین میلان آماده اتفاق خیلی دور از ذهنی نبوده است !
9) ونگر متعهد ماند ، پس هواداران هم بمانند
ونگر در سال 2009 میتوانست به تیم بزرگتری برود.شکی نبود که ونگر میتوانست به مادرید برود و تیمی داشته باشد که بهترین های جهان در آن جمع میشوند.هر بازیکنی را که بخواهید به دست میآورید و اگر مربی کار کشته ای باشید قهرمانی ها خواهند امد. آرسنال هنوز هم میتواند قهرمان FaCup شود و همه را راضی کند/
خب
اینم از یه باخت دیگه تو اف ای کاپ
اینو دیگه نمیدونم چجوری توجیحش کنم
شاید دیگه سیاست های ونگر رو باید برابر با منقرض شدن ارسنال بدونیم
خیل دلم الان گرفته
شاید بعضی دوستان راست بگن
ارسنال دیگه اون ارسنال همیشه نیست
فعلا نظری ندارم
من برم گریه کنم
امسالم بی جامیم
:chi migi:
خب یه نتیجه بد دیگه با چاشنی بد شانسی و گل بخودی
ارسنال بی جام موند و طلسم پا برجاست
بهرحال تیم بسیار کم تجربس و فکر کنم این سیاست باعث رفتنه دیگر بزرگانمون از جمله ون پرسی و ..............
بهرحال بازم من از ونگر حمایت میکنم اما دیگه این همه بی تجربگی یه جورایی بی توجه بودن به هواداره
متاسفم واسه حذف ارسنال و امیدوارم مشکلات هر چه سریعتر حل شه
:gerye::gahhr:
ایشالا فصل آینده پربارتر love::
چیزی ندارم بگم خراب کردیم این فصل:gerye:entezar::
میبینم که این باختها بچه ها رو تار و مار کرده ما که 7سال جام نگرفتیم این روش
سلام بچه ها منم با فتاح موافقم....
بازي برگشت باميلان حتي اگه آرسنال صعود هم نكنه بازيكنها اينقدر غيرت دارن كه تو زمين برتري شون رو به رخ ميلاني ها بكشن
باخت به ميلان غير منتظره بود به نظر من اگه مرته ساكر بود اصلا اينجوري نميشد دفاع تو فوتبال خيلي مهمه
بازي با ساندرلند هم كه داور سنگ تموم گذاشت !دليل جام نگرفتن آرسنال تو اين سالها داور بوده!حداقل نصفش اون از بازي پارسال با بارسا اين از امسال با ساندرلند!هيچكس نميخواد آرسنال حام بگيره به جز خود بازيكنها تو ليگ برتر صد بار به ضرر آرسنال سوت زده شده حتي جلو بازيهاي حساسي مثل منچستر هم اشتباهات داوري فاحشي وجود داشته
آرسنال تو ليگ برتر همين هفته ي قبل ساندرلند رو برد ولي الان چي !؟ مقصر نه ونگر بيچاره اس نه بازيكن بدبخت بازيكني كه تو زمين جون ميكنهدليل اصلي اينه كه ونگر مثل بقيه مربي ها لابي نداره ميخواد خودش نتيجه بگيره ولي آخرش چي تا كي ....
به هر حال فوتبال با يه باخت تموم نميشه دنيا هم با يه باخت به آخر نميرسه به قول فتاح 7ساله جام نگرفتيم به عبارت ديگه نذاشتن بگيريم اينم روش
سلام منم با اینکه یونتوسی ام ولی به آرسنال هم علاقه دارم و باخت آرسنال غیر منتظره بود و فکر میکنم در بازی برگشت میتونه میلانو ببره
باآرزوی موفقیت برای آرسنال
البته داداش فتاح درسته اینم روش ولی به عقب که بر میگردیم جیگرمون آتیش میگیره.7 سال بابا به چه زبونی بگم زیاده.زیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط کله سوخته [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به به نکته مشترک میبینمchomaghنقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درسته چند ساله هیچ جامیو نگرفتیم اما همیشه تو چمپیونز بودیم تو مرحله گروهی حذف نشدیم و با کمترین امکانات و منابع همیشه بهترینا رو معرفی کردیم که همشونم یکی یکی بخاطر پول ولمون کردن
الان اگه ستاره های ارسنال جمع بشن میشه بهترین تیم
این یه تفاوته بزرگه تیمای دیگه بازیکنای خودشونو نگه میدارن و همیشه چندتا بازیکن بزرگم به ترکیب اضافه میکنن ما بازیکنایه بزرگمونو از دست میدیم و چندتا جوونو بزرگ میکنیم که دوباره از دستشون بدیمlove::
لباس فصل 2012/13
خب بچه ها منم اومدم
بعد از دو باخت بدی که داشتیم بد جور روحیه خودمو از دست دادم
الان اومدم اینجا که دوباره این تایپیکو را بندازم
دوباره نشون بدم که ارسنال هنوز طرفدار داره
دوباره نشون بدم که دلیل جام نگرفتن ارسنال پولکی بودن بازیکن هاست
دوباره نشون بدم که ما هنوز زنده ایم
دوباره نشون بدم که چرا ما هنوز بعد از 7 سال پشت تیم خالی نکردیم
....
همونجور که تو امضام گفتم ما نون بازوی خودمونو میخوردم
و این است ارسنال
درسته که ارسنال امسال هم بی جام موند اما این باز ما هوادارا هستیم که پشت تیمو خالی نمیکنیم
سرتون رو بالا بگیرین و افتخار کنین که یک آرسنالی متعصب هستین
....
:ghelyon:
به امید بازگشت به دوران شکست ناپذیری : با مبارزه . با تلاش . با همدلی . با تعصب . میرسیم به آنچه میخواهیم
و این حق توست
ای شکست نا پذیر
:yes:
آره هر رفتي يه برگشتي داره مهدي اين ميلاني ها نميفهمن!!!نقل قول:
سلام منم با اینکه یونتوسی ام ولی به آرسنال هم علاقه دارم و باخت آرسنال غیر منتظره بود و فکر میکنم در بازی برگشت میتونه میلانو ببره
باآرزوی موفقیت برای آرسنال
7سال .................................................. .................يعني آخرش چيه!؟نقل قول:
البته داداش فتاح درسته اینم روش ولی به عقب که بر میگردیم جیگرمون آتیش میگیره.7 سال بابا به چه زبونی بگم زیاده.زیاد
هي هميشه همين داستان رو داريم چه 7 سال پيش چه الان ادلار دليل جدايييييييييييييييييينقل قول:
الان اگه ستاره های ارسنال جمع بشن میشه بهترین تیم
:ahaaaaaa: لباس اولش خيلي قشنگه ميخرمش ولي دوميه .......نقل قول:
لباس فصل 2012/13
اميدوارم با همين لباسها جام هاي سال ديگه رو درو كنن!
با نظرت موافقم .......نقل قول:
نوشته اصلی توسط GOLL [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این لباس اولیه قشنگه ولی دومیه یکم طراحیش ناجوره entezar::