-
مصاحبه فتح اله زاده
فتحاللهزاده: نتايج استقلال ضعيف نمي باشد
سرپرست باشگاه استقلال با انتقاد از مطلب منتشر شده گفت: کدام آدم عاقلي ميگويد جايگاه دومي بد و نتايج استقلال ضعيف است؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شکست 4 بر يک استقلال مقابل فولاد در حالي که در جايگاه آبي پوشان در جدول تغييري ايجاد نکرد انتقادهايي را در پي داشته و علي فتح الله زاده امروز بعدازظهر بايد در جلسه با علي سعيدلو رئيس سازمان تربيت بدني درباره اين باخت توضيحاتي دهد.
سرپرست باشگاه استقلال با وجودي که معتقد است فولاد بازي خوبي انجام داده اما از اينکه غيرمنصفانه به استقلال انتقاد شده ناراحت است.
فتح الله زاده صحبتهاي زير را مطرح کرد:
* اسکلت استقلال به هم ريخته است
وقتي تيمي چند بازيکن تأثيرگذار خود را در اختيار نداشته باشد اسکلت تيم به هم ميريزد. دقت کنيد که بازيکناني مثل فرهاد مجيدي، ايمان مبعلي، ميلاد ميداودي، محسن يوسفي، اميرحسين صادقي و.... در اين تيم نيستند. قبول دارم که فولاد هم چند بازيکن خود را در اختيار نداشت اما بازيکناني که در استقلال غايب هستند در حد بازيکنان تيم ملي هستند و در تيمي که اين همه دستش خالي ميماند در روند نتيجه گيري تأثيرگذار است. بچهها شايد به گفته آقاي مظلومي بعد از پنالتي که گرفته شد عصبي شدند و ميخواستند نتيجه را جبران کنند اما احساسي بازي کردند و فولاد از اين احساسي بودن بازيکنان استقلال نهايت استفاده را برد و در عين آرامش توانست به نتيجه دلخواهش برسد. البته اين هم يک فن است و مجيد جلالي به خوبي از اين فن استفاده کرد. بازيکنان استقلال در نيمه دوم به خود آمدند اما ديگر دير شده بود.
* حرف من از ابتداي فصل دوتا نشده است
اگر بخواهيم حرفهايمان را از ابتداي فصل فراموش کنيم دوگانگي پيش مي آيد. من هيچ وقت از روزي که تيم را تحويل گرفته ام دو مدل حرف نزدم. حتي روزي که رقيب را شکست داديم و در صدر جدول قرار گرفتيم حرفم را عوض نکردم. از روزي که به استقلال آمدم هميشه عنوان کردم خيلي هنر کنيم ميتوانيم سهميه آسيايي کسب کنيم. اگر آن روز حرف من از نظر هواداران و مسئولاني که من را انتخاب کردند غيرمنطقي بود ميتوانستند بگويند ما از استقلال توقع قهرماني داريم، اما آنها چنين چيزي نخواستند و من هم هميشه گفتم از استقلال توقع کسب سهميه آسيا را دارم.
صحبتهايم را بر اساس تخصص ميزنم اما عدهاي از دوستان احساسي حرف ميزنند. اگر اين تيم توانسته تا رده دوم جدول بالا بيايد و باعث ايجاد توقع شده در واقع غيرمعقول در حال نتيجه گرفتن است. بازيکنان براي اينکه استقلال نتيجه بگيرد زحمت مي کشند. اگر استقلال 25 بازيکني که در حد اين تيم باشند، داشت ميشد گفت که بايد از اين تيم توقع قهرماني داشت اما اکنون تعداد بازيکناني که در حد استقلال باشند کم است. من بر اساس کار کارشناسي صحبت ميکنم. با شرايطي که استقلال در اين فصل حضور پيدا کرد کار بزرگي کرده که خود را به عنوان مدعي مطرح کرده است آن هم در مقابل حريفاني که تا دندان مسلح هستند. من نميخواهم از مظلومي دفاع کنم اما بايد منصف بود.
*نميدانم آيا به سازمان تربيت بدني فشار آمده يا نه
نميدانم بابت اينکه گفته ميشود من به سازمان تربيت بدني احضار شدهام به مسئولان فشاري وارد شده يا نه؟ آيا اين حرف از طرف سعيدلو بوده يا خير؟ تا زماني که با رئيس سازمان بدني صحبت نکنم نميتوانم اظهارنظري کنم. آنچه مسلم است هيچ آدم عاقلي نميپذيرد که به دليل يک باخت و در حالي که تيم در رده دوم جدول جاي دارد اسم آن را نتيجه ضعيف گذاشت. من نميدانم اين خبر را چه کسي در سازمان تربيت بدني تنظيم کرده است. برفرض مثال که استقلال بهترين تيم است مگر جايگاه دومي بد است که آن خبر را زدهاند و نوشتهاند به دليل نتايج ضعيف؟! به نظر من آن مطلب سنجيده نبود.
*نميتوانم حبيب کاشاني را تنها بگذارم
درست است که شرايط پرسپوليس از استقلال بدتر است و نتايج خوبي نگرفته اما من نوشتن اين مطلب را براي مدير پرسپوليس هم خوب نميدانم. اگر بخواهم اکنون خود را از حبيب کاشاني جدا کنم کار درستي نيست. نميتوانم رفيقم را تنها بگذارم. به نظر من نوشتن آن مطلب تحت هر شرايطي سنجيده نبود و من مطمئن هستم که سعيدلو حرف منطق را قبول ميکند. من هميشه کارشناسي حرف ميزنم و مطمئنم هوادار استقلال از اين تيم راضي است. تيمي که در جايگاه دوم قرار دارد معلوم است که زحمت کشيده است.
* استقلال پارسال با آن همه بازيکن سوم شد
درباره اينکه تيم مقابل فولاد چطور بازي کرد و چه اتفاقاتي در اهواز افتاد بايد ابتدا کميته فني جلسه بگذارد و سپس صحبت شود. اين بي انصافي است که تلاش گسترده استقلال را با اين گونه برخوردها جبران کنيم. سال گذشته با آن همه بازيکن و شرايط خوب سوم شد اما امسال که تيم با آن شرايط وارد ليگ شد و دوم هم هستيم چنين برخوردهايي ميشود. اين واکنشها براي من نگراني پيش ميآورد. قبل از اينکه حرف کارشناسي زده شود مطرح شدن چنين صحبتهايي مثل بهانه ميماند وگرنه چه دليلي دارد با تيمي که دوم جدول است چنين برخوردهايي شود.
* طبق روال جريمه ميکنيم
دليلي نميبينم که با بازيکنان استقلال برخورد خاصي انجام دهم. تيم طبق روالي که بعد از هر شکست داريم جريمه مي شود و البته باز هم ميگويم ابتدا بايد در کميته فني بحث شود.
*به مرادي احترام ميگذارم
هميشه گفتهام در کار داوري مشکلاتي است. مسعود مرادي در بازي با شاهين بوشهر هم يک پنالتي براي من نگرفت در بازي با فولاد هم فکر ميکنم خطايي که عليه استقلال گرفته شد پنالتي نبود اما با اين حال به مرادي احترام ميگذارم.
-
مصاحبه آشوبی
آشوبى: بايد باخت را قبول كنيم و بهانه نياوريم
فرزاد آشوبى هافبك تيم فوتبال استقلال برخلاف بسيارى كه معتقدند اين تيم به علت كمبود بازيكن در اهواز شكست خورد، مى گويد نبايد بهانه آورد!وى در مورد ديدار مقابل فولاد خوزستان گفت: فوتبال است و گاهى برخلاف جريان بازى نتيجه اى رقم مى خورد. شكست ما دليل خاصى نداشت. حريف از موقعيتهاى خود كه روى ضد حمله و برخلاف جريان بازى بدست آمد استفاده كرد و به گل رسيد. ما بازى خوبى را از خود به نمايش گذاشتيم اما تيم فولاد خوزستان توانست روى ضدحمله ما را شكست بدهد.هافبك دفاعى استقلال در خصوص غيبت تعداد زيادى از بازيكنان به علت مصدوميت تصريح كرد: ما باختيم و نبايد بهانه بياوريم البته اين عامل بى تأثير نبود اما ما بايد عادت كنيم روزهايى كه تركيب كامل را در اختيار نداريم هم ببريم. اينكه يك عامل را مقصر باخت بدانيم براى استقلال نكته جالب توجهى نيست.آشوبى خاطرنشان كرد: اين شكست را بايد بپذيريم و در پى جبران آن باشيم تا بتوانيم دل هواداران را يكبار ديگر شاد كنيم.وى درباره فاصله استقلال با ذوب آهن افزود: هنوز بازيهاى زيادى تا پايان فصل مانده و فاصله ما با ذوب آهن قابل جبران است. اين را هم در نظر بگيريد كه ما يك بازى حساس با ذوب آهن داريم و مى توانيم اين فاصله را از بين ببريم.آشوبى در مورد اتفاقات ديدار مس كرمان و ذوب آهن گفت: من اطلاعى از درستى يا غلط بودن تصميم داور ندارم اما تصور مى كنم در قوانين جديد داورى مكث خطا باشد و داور بايد پنالتى را تكرار مى كرد و به ادينهو كارت زرد نشان مى داد.آشوبى همچنين پيرو گلى كه به ثمر رساند، تصريح كرد: پس از اينكه ۲ بازى در ميدان حضور نداشتم فكر مى كنم عملكرد خوبى داشتم و ضربه پنالتى را هم به گل تبديل كردم البته كاش اين گل با پيروزى استقلال همراه مى شد. پنالتى روحيه تمركز مى خواهد كه من دارم و به همين خاطر ضربه ام تبديل به گل شد.
-
مصاحبه فتح اله زاده
فتح الله زاده: مگر متهم هستم كه احضارم كرده اند؟
على فتح الله زاده مديرعامل باشگاه استقلال در پاسخ به احضار او و حبيب كاشانى به سازمان تربيت بدنى گفت: من فكر مى كردم سازمان مى خواهد از من تقدير كند كه يك تيم تازه تشكيل شده را به نايب قهرمانى در نيم فصل رسانديم اما چه خيال باطلى. وى درباره احضار او و حبيب كاشانى به سازمان تريبت بدنى گفت: هيچ منصفى نمى گويد كه استقلال نتايج ضعيفى گرفته است. تيمى كه تازه تشكيل شده در نيم فصل نخست نايب قهرمان ليگ شد. من گله دارم كه چطور از لفظ احضار براى اين كار استفاده شده، مگر ما متهم هستيم كه به جايى احضار شويم. او افزود: بايد حرمت نگه داريم. من واقعا گله مند هستم و ابايى از گفتن حقيقت ندارم. فكر مى كردم اگر قرار است روزى به سازمان تربيت بدنى بروم براى تقدير است اما چه خيال واهى داشتم. وى افزود: من از روز اولى كه به استقلال آمدم به گواه مصاحبه هايى كه با ايسنا انجام دادم گفتم كه با توجه اينكه تيم تازه تشكيل شده، انتظار قهرمانى نداريم و تنها توقع ما كسب سهميه ليگ قهرمانان آسياست. البته زمانى هم كه به صدر جدول رفتيم گفتم دنبال قهرمانى هستيم و تلاش مان را هم مى كنيم. فتح الله زاده در پاسخ به اين سوال كه شنيده مى شود اين هفته هيات مديره استقلال مشخص مى شود و سعيدلو هم گفته از اين پس بيشتر در اداره باشگاه هاى استقلال و پرسپوليس دخالت مى كند گفت: من در رابطه با هيات مديره اطلاعى ندارم. سعيدلو رييس مجمع است و مى تواند در اين باره تصميم گيرى كند. او دخالت مى تواند هم بكند و حق قانونى اش است. ولى كلا مى گويم اينكه بگوييم استقلال نتايج ضعيفى گرفته من به اين حرف اعتقاد ندارم. ما با اين همه مشكلات و بى عدالتى ها تيم دوم جدول هستيم و اين به معناى ضعيف بودن استقلال نيست. وى در پاسخ به اين سوال كه آيا تنها بودن در باشگاه استقلال بار زيادى را بر روى شما به وجود نياورده گفت: بار زيادى بوده اما من آن ها را تحمل مى كنم. ضمن اينكه اعتقاد دارم اين مساله مشكلى را براى من ايجاد نكرده است. امتيازهايى نظير تصميم قاطع گرفتن هم براى من به وجود آورده است. اما مشكل ما چيزهاى ديگر است. مادر ۸ روز تيم جديد را تشكيل داديم و تا اينجاى كار با بازيكنان آسيب ديده زيادى روبه رو شده ايم. با اين حال خودمان را خوب جلو آورده ايم و در ۲۰ بازى تنها دو باخت داشته ايم. فتح الله زاده در پاسخ به اين سوال كه اگر شرايط شما مانند پرسپوليس شود، آيا مظلومى را كنار خواهيد گذاشت? گفت: مطمئن باشيد كه شرايط ما مانند پرسپوليس نمى شود. تيم ما در بازى ديروز شرايط بدى داشت و باخت بدى داشتيم و از اين اتفاق هم ناراحتيم اما باخت به فولاد در غياب بازيكنان تاثيرگذارى مانند مجيدى، ميداودى، صادقى و... تنها يك اتفاق بود كه تمام شد. وى در پايان گفت: روزى كه همه فكر مى كردند استقلال در ليگ برتر نمى ماند، ريسك كردم و با اميدوارى به استقلال آمدم و هم اكنون هم به آينده اميدوارم.
-
مصاحبه شیرزاد
شيرزاد: استقلال مقابل فولاد ضعيف ترين عملكرد فصل را نشان داد
جواد شيرزاد مدافع چپ تيم فوتبال استقلال تهران معتقد است كه تيمش در اين ديدار ضعيف عمل كرده و هيچ نشانى از بازيهاى اخير خود نداشته است. وى افزود: به طور حتم با كسب اين نتيجه شرمنده هواداران شده ايم زيرا تا آنجايى كه به ياد دارم استقلال چنين نتيجه ضعيفى در مقابل حريفانش كسب نكرده بود و به نظر من اين نتيجه فراموش نخواهد شد مگر با كسب نتايج خوب و پرگل در هفته هاى آينده همچنين با قهرمانى استقلال در ليگ برتر شايد جبران شود.او تصريح كرد:فكر مى كنم كه مقابل ذوب آهن با يك پيروزى مقتدرانه دوباره روحيه از دست رفته را كسب مى كنيم و از همه مهمتر فاصله نيز با اين تيم كم مى شود به همين علت بايد از همين حالا به فكر رويارويى با تيم ذوب آهن باشيم زيرا هم اكنون اين تيم شرايطش با فصل هاى ديگر تفاوت دارد چراكه تجربه بيشترى كسب كرده است.
-
مصاحبه محمدی
محمد محمدى: هرگز مانند پرسپوليس نمى شويم
محمد محمدى دروازه بان تيم فوتبال استقلال تهران كه با آسيب ديدگى روبرو است، در گفت وگو با خبرنگار ورزشى برنا اظهار داشت: هنوز مصدوميتم كامل برطرف نشده است و كمى احساس درد مى كنم. از امروز نرم دويدن را شروع مى كنم تا كم كم به شرايط ايده آل برسم. شرايطم نسبت به گذشته بهتر شده و اگر خدا بخواهد بزودى به ميادين باز خواهم گشت.وى درباره شكست استقلال مقابل فولاد گفت: تيم هاى بزرگ دنيا هم در بعضى ديدارهاى خود شكست مى خورند و استقلال نيز از اين قاعده مستثنى نيست. بازيكنان زيادى به علت مصدوميت و محروميت مقابل فولاد حضور نداشتند و اين عوامل دست به دست هم داد تا استقلال روز خوبى نداشته باشد و از اين بابت شرمنده هواداران هستيم.دروازه بان استقلال تصريح كرد: از باخت پرسپوليس هم ناراحت شدم و مطمئن هستم هرگز وضعيت ما مثل پرسپوليس نخواهد شد و در ديدارهاى آينده جبران مافات مى كنيم.محمدى در پايان اظهار داشت: مى توانيم ذوب آهن را شكست دهيم و با پيروزى در اين مسابقه خودمان را به صدر جدول نزديك تر خواهيم كرد.
-
مصاحبه فکری
فكرى: سر استقلال را مى برند تا بگويند به نفعتان قضاوت نمى كنيم!
محمود فكرى مربى تيم فوتبال استقلال گفت: در بازى مقابل فولاد ما شروع خوبى داشتيم اما متاسفانه روى ضد حملات گل خورديم.وى اظهار داشت: گلهايى كه خورديم شيرازه تيم را از هم پاشيد. اين بازى، بازى نبود كه ما بخواهيم ۴ گل بخوريم و يا حتى بازنده باشيم اما انگيزه تيم حريف مقابل استقلال و غيبت چندين بازيكن در كار ما تاثيرگذار بود.او در خصوص داورى نيز تصريح كرد: من فكر مى كنم فشارهاى كاذبى كه به كميته داوران در خصوص قضاوت داوران در مورد استقلال وارد آمد باعث شده تا حالا آنها حتى شده از روى عمد به ضرر استقلال سوت بزنند تا بگويند داورى به نفع استقلال نيست، قرار نيست سر استقلال بريده شود تا بگويند ما به نفع استقلال سوت نمى زنيم و اين يعنى پاك كردن صورت مساله.
-
مصاحبه پورحیدری
پورحيدرى: شكست هاى پرسپوليس و استقلال به ضرر فوتبال كشور است
منصور پورحيدرى سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: شكست هاى سنگين پرسپوليس و استقلال به ضرر فوتبال كشور است و اميدوارم هر دو تيم هر چه زودتر در بازى هاى آينده اين شكست ها را جبران كنند.
وى پس از شكست مشابه استقلال و پرسپوليس اظهار داشت: پيش از شروع بازى استقلال ،خبر شكست پرسپوليس را شنيديم و از آن متاثر شديم، احساسى كه شايد براى پرسپوليسى ها هم پس از شكست سنگين ما به وجود آمد.
او ادامه داد: پرسپوليس و استقلال از تيم هاى بزرگ كشور هستند و قطعا چنين شكست هايى در فوتبال و در نهايت به تيم ملى ما ضربه خواهد زد.
سرپرست تيم فوتبال استقلال در مورد دلايل شكست اين تيم مقابل فولاد خوزستان خاطرنشان كرد: هرچند مشكلاتى در بازى روز يكشنبه داشتيم اما اين از جذابيت هاى فوتبال است كه تيم بزرگى چون استقلال در عرض چند دقيقه از حريف سه گل دريافت مى كند.
پورحيدرى افزود: با وجود مصدومانى چون روانخواه، ميداودى، مجيدى، محمدى، اميرآبادى و محروميت مبعلى، دست مظلومى به شدت براى بازى با فولاد خوزستان بسته بود و حتى اميرحسين صادقى هم كه مصدوم بود به اجبار در نيمه دوم وارد زمين شد.
وى اعلام پنالتى به سود فولاد را عامل فروپاشى بدنه استقلال دانست و يادآور شد: قصد انتقاد از داورى را ندارم اما تا پيش از اعلام ضربه پنالتى كه مشكوك بود، بازى را در اختيار داشتيم و برنامه هايمان در زمين به خوبى توسط بازيكنان پياده مى شد.
پوحيدرى ادامه داد: ساختار دفاعى تيم ما پس از پنالتى به هم خورد و تا آن جا كه گاهى پيش مى آمد كه بازيكنان تيم فولاد بدون مزاحمت مدافعان ما، توپ را از زمين خود تا محوطه جريمه استقلال مى آوردند.
سرپرست تيم استقلال با تاكيد بر اينكه قصد زير سوال بردن عملكرد تيم فولاد را ندارد گفت: استقلال از فرصت هاى خود نهايت استفاده را برد. بايد قبول كنيم كه براى دقايقى در نيمه اول و همچنين در صحنه هايى در ۴۵ دقيقه دوم بازى ، حرفى براى گفتن نداشتيم.
وى همچنين در مورد بازى آينده استقلال مقابل ذوب آهن خاطرنشان كرد: پرويز مظلومى در حال بررسى مشكلات تيم است تا براى بازى مقابل ذوب آهن سربلند از زمين خارج شويم. همچنين على فتح الله زاده، سرپرست باشگاه هم تمام تلاش خود را براى روحيه دادن به بازيكنان به كار بسته است.
پورحيدرى تاكيد كرد: اميدوارم آسيب ديدگى مصدومان ما تا چند روز آينده برطرف شود و آنها بتوانند ما را براى بازى مقابل ذوب آهن همراهى كنند.
وى در پايان در رابطه با استعفاى على دايى از پرسپوليس نيز گفت: اين تصميمى است كه خود على دايى گرفته است و نمى توانم درباره آن نظرى بدهم اما در مجموع نمى توان از اسم دايى به راحتى گذشت.
-
مصاحبه عمران زاده
پاسى ها ۶ ماه از فوتبالم را نابود كردند حالا پول مى خواهند؟
عمران زاده: قرار نيست بلايى كه سر پرسپوليس آمد سر استقلال هم بيايد
حنيف عمران زاده مدافع تيم فوتبال استقلال تهران معتقد است اين تيم مى تواند براى ديدار حساس با ذوب آهن به شرايط عادى برگردد.وى اظهارداشت: آنقدر براى استقلال جوسازى كردند و گفتند داوران به نفع اين تيم قضاوت مى كنند كه حالا به سادگى سر تيممان را مى برند.وى افزود: در ۳ بازى اخير داورى به ضرر تيم ما تمام شده است. در بازى با پاس برايمان پنالتى نگرفتند. گل سالم شريفات را در بازى با شهردارى مردود اعلام كردند و مقابل فولاد هم كه با يك پنالتى ناحق باعث شدند شيرازه تيم از هم بپاشد.
عمران زاده درباره ضربه پنالتى فولاد گفت: وقتى داور سوت زد به نوروزى نگاه مى كرد و مى خواست به وى كارت زرد نشان دهد اما در عرض چند ثانيه نظرش تغيير كرد و پنالتى گرفت. من هيچ خطايى روى نوروزى مرتكب نشدم و حتى پايم را جمع كردم تا با به او نخورم. آن پنالتى باعث شد شيرازه تيم از هم بپاشد. ما براى جبران گل خورده حمله كرديم اما در ضد حملات اسير اين تيم شديم. وى درباره شكست سنگين استقلال در فولادشهر اظهارداشت: اين باخت از اتفاقات فوتبالى بود و قرار نيست شرايط به همين منوال ادامه داشته باشد. قرار نيست بلايى كه سر پرسپوليس آمده سر استقلال هم بيايد. قطعا براى بازى با ذوب آهن شرايط بهتر مى شود و تيم را جمع مى كنيم.
عمران زاده درباره رأى كميته انضباطى كه بايد ۴۰ميليون تومان به باشگاه پاس بدهد، گفت: امروز (دوشنبه) به اين رأى اعتراض كردم. باشگاه پاس ۶ ما فوتبالم را نابود كرد حالا پول هم مى خواهد? اگر اين پول را به پاس بدهم يعنى ۲ سال براى اين تيم مفت بازى كرده ام. من نمى دانم وقتى پاسيها در جلسه كميته انضباطى حاضر نشدند رأى چگونه صادر شده است? آنها مى گويند به من پول داده اند اما هيچ مدركى ندارند. به پيشنهاد دكتر شريفى قرار شد يك داور از طرف من و يك داور از طرف باشگاه پاس همدان بروند و در نهايت رأى را كميته انضباطى صادر كند اما نمى دانم چرا رأى ناگهان تغيير كرد. به هر حال من به اين رأى اعتراض مى كنم و حاضر به پرداخت پول زور نيستم.
-
مصاحبه پورحیدری
پورحيدري: با برگزاري ديدار دوستانه با پرسپوليس مخالفم
خبرگزاري فارس: سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: ديدار با پرسپوليس كمكي به استقلال نميكند و با برگزاري اين مسابقه مخالف هستم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاري فارس، منصور پورحيدري در مورد شرايط استقلال بعد از بازي با فولاد خوزستان عنوان كرد: كادرفني مي دانست كه در اهواز بازي سختي پيش رو دارد. با تيم خوبي مثل فولاد بازي داشتيم ضمن اينكه استقلال با شماري بازيكن مصدوم كه غيبت شان در تيم تاثير گذار است روبرو بود. بنابراين بالاجبار با تركيبي به ميدان رفتيم كه چندان هماهنگ نبودند. با اين حال بازي را خوب شروع كرديم اما ضربه پنالتي كار را خراب كرد.
وي افزود: نمي خواهم بحثي در مورد اين صحنه داشته باشم. به هر حال داور هم اشتباه مي كند. اشكال كار اين بود كه وقتي ايشان سوت زد به سمت بازيكن فولاد رفت كه حتي به او كارت بدهد اما در عوض نقطه پنالتي را نشان داد. نمي دانم چرا به يكباره نظرش عوض شد.
پورحيدري در اين باره كه شايد مرادي به دليل جوي كه عليه استقلال در مورد حمايت داوران از اين تيم وجود دارد، چنين تصميمي گرفته گفت: نمي خواهم اين را بگويم. به هر حال اين تصميم گرفته شد. قبول نمي كنم كه تيمي مثل استقلال در 12 دقيقه اين قدر ناهماهنگ شود كه در يك نيمه 4 گل دريافت كند. استقلال هميشه استقلال است و نبايد اين طور گل بخورد.
سرپرست استقلال ادامه داد: در نيمه دوم تيم خود را جمع و جور كرد و بهتر هم كار كرد اما ديگر كار از كار گذشته بود. بعد از اين بازي با بچه ها صحبت هاي لازم شده و تنها نگراني ما مصدومان هستند.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا سابقه داشته در استقلال اين همه بازيكن مصدوم وجود داشته باشد، گفت: متاسفانه تعداد مصدومان ما زياد است و اين باز مي گردد به پيش از فصل. تمرينات را دير و ناقص شروع كرديم و همه هم مي دانيد كه چرا استقلال با تاخير كار را شروع كرد. فشردگي مسابقات هم دليلي ديگري براي اين مصدوميت هاست. اين تعطيلي ليگ كمك بزرگي به استقلال مي كند كه با در اختيار داشتن كامل بازيكنان بتوانيم خود را بازسازي كنيم و مصدومان هم يك به يك به شرايط بازي برسند. هميشه از ابتداي فصل هم گفته بودم كه استقلال واقعي را بايد از نيم فصل دوم ديد.
پورحيدري در مورد حضور سر زده ليدرها در تمرين امروز استقلال گفت: معمولا آنها در محل تمرين حاضر مي شوند. حضور آنها مي تواند به استقلال كمك كند به خصوص كه بازي سنگيني را روز پنجشنبه در پيش داريم و بهتر است ببينند كه شرايط تيم چطور است.
سرپرست استقلال در ارتباط با شرايط تيم همياري اراك و انتقال نفت تهران به اراك اظهار داشت: من اطلاعي از انتقال تيم نفت تهران به اراك ندارم. شخصا اعتقاد دارم كه امكانات شهر اراك حرفه اي و مناسب است. البته اگر اين انتقال پايان فصل صورت گيرد بهتر است و باز هم تصميم گيرنده مسئولان هستند و من نمي دانم اين اتفاق رخ دهد درست است يا خير. من از تيم همياري اراك دور هستم. به دليل شرايطي كه استقلال دارد فرصت رفتن به اراك را ندارم و به صورت تلفني با آنها در ارتباط هستم.
وي در مورد ديدار دوستانه با پرسپوليس براي خداحافظي باقري در تاريخ 24 دي تصريح كرد: با برگزاري اين بازي موافق نيستم و دوست ندارم انجام شود. ما بايد از تعطيلات خود استفاده كنيم و اين بازي كمكي به استقلال نمي كند اما ظاهرا اين موضوع را خود فتح الله زاده عنوان كرده و هنوز با كادرفني صحبت نكرده است. در نهايت هم تصميم گيرنده خود مسئول باشگاه است. شايد بهتر باشد برگزاري اين ديدار عقب بيفتد و به ما هم كمكي شود.
-
مصاحبه صادقی
صادقي: ميخواهيم صد سال سياه دل داوران به حال استقلال نسوزد
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: ميخواهيم صد سال سياه ديگر دل داوران به حال ما نسوزد كه براي ما پنالتي بگيرند.
به گزارش خبرگزاري فارس، اميرحسين صادقي در حاشيه تمرين امروز استقلال در خصوص آخرين وضعيت خود و مصدوميتش در بازي با فولاد اظهار داشت: در اين مسابقه ضربهاي به عضله ساق پايم برخورد كرد كه اندكي درد پايم را بيشتر جلوه داد اما با كمك دكتر نوروزي و همچنين دكتر ستوده از فردا در كنار تيم تمرين ميكنم و اميدوارم براي بازي با ذوبآهن آماده شوم.
وي در خصوص اينكه اگر مقابل فولاد بازي نميكرد چنين اتفاقي نميافتاد،گفت: به هر حال با تيم به اهواز رفتم و اين هم از شانس من است. بايد بگويم آسيبديدگي من ربطي به قبل نداشت و اين بار از جاي ديگري دچار ضربه خوردگي شدم.
مدافع استقلال در خصوص اينكه چرا اين تيم در اين فصل اين همه بازيكن مصدوم دارد، گفت: فوتبال پيشرفت كرده و مشكلات بدني يكي از عوامل مصدوميت بازيكنان است. بايد اعتراف كنم فوتبال ايران خشن شده و اندكي نيز برنامهريزيها باعث شده تيمهايي كه مجبورند هر 4 روز يك بار بازي كنند، فشار بيشتري را متحمل شوند و درصد مصدوميت آنها بالاتر رود.
وي ادامه داد: بازيكني مثل ميلاد ميداودي يا فرهاد مجيدي وقتي مصدوم ميشوند، بيشتر به چشم ميآيند ولي مشكل بزرگ تيم ما غيبت ميداودي است.
مدافع استقلال در خصوص اينكه شايعه شده جباري براي فرار از انتقادات مصدوميتها از روي نيمكت اعتراض كرده تا اخراج شود و دليل غيبتش در بازي آينده را اخراج عنوان كند، تصريح كرد: چنين مسائلي نيست. به ما گفتهاند درباره داوري صحبت نكنيد اما قضاوت مرادي داشت روي اعصاب ما راه ميرفت. نميدانم چرا اين بازي را به آقاي مرادي دادند ولي بايد اعتراف كنم پنالتي كه براي استقلال گرفته شد اصلا پنالتي نبود. شايد آقاي مرادي دلش سوخت كه به خاطر عقب بودن ما آن هم با 4 گل براي استقلال پنالتي گرفت اما اگر طرز تفكر داوران دلسوزي براي استقلال است، ميخواهم بگويم كه صد سال سياه نيازي به دلسوزي آنها نداريم چون اين تيم بزرگتر از آن است كه به پنالتي گرفتن داوران محتاج باشد.
صادقي با انتقاد از جوي كه عليه استقلال به راه افتاده بود، گفت: مرتضي كريمي يكي از بهترين كمك داوران ايران است كه در آن صحنه يك تصميم گرفت و تا هفتهها جو بدي عليه استقلال به راه افتاد اما حالا 4-5 هفتهاي است كه حرفي نميزنيم و سكوت ميكنيم.
صادقي در ادامه در خصوص وضعيت بازيكنان آسيب ديده اين تيم مثل هادي شكوري، سيدصالحي، محمدي، جباري، ميداودي،مجيدي و همچنين خودش گفت: از يك ماه ديگر كه به آسيا برويم به تمامي بازيكنان نياز داريم اما هادي شكوري آماده شده و سيدصالحي در اين تعطيلات به جمع ما اضافه ميشود. بقيه بازيكنان نيز شرايط سنگين و خاصي ندارند و بزرگترين دغدغه استقلال غيبت ميداودي است.
مدافع تيم استقلال در پايان با انتقاد از برخي كه از استقلال انتقاد ميكنند، گفت: مشكل استقلال اين گونه صحبتها نيست. در سالهاي گذشته عليرضا اكبرپور، سبو شهبازيان و داوود حقدوست با مصدوميت به استقلال آمدند و ما اين شرايط را تجربه كردهايم. فكر ميكنم استقلال مشكلات حادتري دارد كه نميتوانم به آنها اشاره كنم و آن مسائل را به شما بگويم اما اعتقاد دارم اينها اصلا مشكل نيست و حاشيهسازان نوك دماغشان را نميبينند و آنجايي كه بايد انتقاد كنند حتي به عقلشان هم نميرسد كه از چه چيزي ايراد بگيرند.
-
مصاحبه نظری
نظري: استقلال جاي ذوبآهن بود دارش ميزدند
به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، علي نظري جويباري معاون اول باشگاه استقلال گفت: برد و باخت در فوتبال وجود دارد،بزرگترين تيمهاي جهان هم ممكن است شكست بخورند ولي مهم اين است كه بتوانيم ضعفهاي خود را مرتفع كنيم و به بهترين شكل از آن بهره ببريم. وي ادامه داد: متاسفانه در روزهاي اخير اتفاقاتي در برخي از مسابقات افتاده كه مايه شرمساري است. بعد ميگويند چرا مردم به ورزشگاهها نميآيند! بيايند ببينيد كه قانون جلوي چشمانشان نقض ميشود؟ بيايند ببينند سرمربيان تيمها به زمين ميآيند و داد و فرياد راه مياندازند و اخلاق را زير سوال ميبرند؟ بيايند فيلم فارسي ببينند كه يك مربي را بايد ده نفره بگيرند تا داور را نزند؟ معاون اول باشگاه استقلال افزود: بنده يك سوال دارم، اگر يك دهم اين اتفاقات براي استقلال خداي ناكرده رخ ميداد با استقلال چه ميكردند؟ جالب اينجاست اين روزها انگار نه انگار يك تيم با نقض صريح قانون 3 امتياز گرفته و صدرنشين شده است؟! عجيبتر آنجاست سرمربي اين تيم صراحتاً اعلام ميكند مهم اين است كه تابلو نتايج چه چيزي را نشان ميدهد! البته طبيعي هم هست وقتي ميتوانند وارد زمين شوند و روي نظر داور تاثير بگذارند و توي چشم ميليونها نفر بگويند كه چنين نكردند و آب از آب هم تكان نخورد هم همين است ديگر... نظري در انتها گفت: مطمئن باشيد اگر سرمربي ما اين اعمال را انجام ميداد الان او و استقلال را در وسط شهردار ميزدند اما براي برخي از نفرات و تيمها ظاهراً مصونيتي وجود دارد كه شامل حامل استقلال نميشود.
-
پرويز مظلومي: وضعيت تيم راضيکننده نيست
سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: از شرايط کنوني تيم در رقابت هاي ليگ برتر رضايت ندارم و اميدوارم در تعطيلات ليگ بتوانيم شرايط بهتري را بوجود آوريمپرویز مظلومی در حاشیه تمرین صبح امروز استقلال با بیان این مطلب افزود: از وضعیت کنونی تیم خود راضی نیستم چرا که دو هفته آخر نیم فصل مانند دو بازی شروع فصل برای ما بد بود. ما دو امتیاز نسبت به دو بازی ابتدایی فصل عقب هستیم. متاسفانه در شروع مسابقات مشکلات ما کمتر بود اما در ادامه رفته رفته به دلیل مصدومیت زیاد بازیکنان دست ما خالی شد. آسیب دیدگی می داوودی و مجیدی شرایط تیم را سخت تر کرد اما امیدوار بودیم که سید صالحی در ابتدای فصل برای استقلال به میدان برود که این امر محقق نشد. روانخواه هم نتوانست به طور کامل به دلیل مصدومیت در اختیار ما باشد و مجبور بودیم در هر بازی تغییراتی در ترکیب خود انجام دهیم و نتوانستیم یک ترکیب ثابت را به میدان بفرستیم که این مسئله به ما ضرر زیادی زد.
سرمربی تیم استقلال در خصوص حضور خود و کادر فنی در استقلال نیز گفت: من نمی خواهم خدای ناکرده منت سر کسی بگذارم اما همه در جریان هستند ما زمانی به استقلال آمدیم که کسی جرات نداشت این تیم را تحویل بگیرد چرا که شرایط موجود آن زمان مساعد نبود و ما با تمام مشکلاتی که داشتیم در حال حاضر تیم دوم جدول لیگ هستیم و شرایطمان هم بد نیست و اگر مقابل ذوب آهن پیروز شویم می توانیم به صدر جدول نزدیک تر می شویم.
وی در خصوص تعطیلات نیم فصل لیگ و برنامه های این تیم برای تعطیلات ادامه داد: تعطیلات نیم فصل برای ما بسیار مفید خواهد بود. قطعا تعدادی از بازیکنان ما که مصدوم هستند و یا تازه به تمرینات گروهی اضافه شده اند به مرز آمادگی خواهند رسید و امیدوار هستم این تعطیلات استقلال را به شرایط آرمانی نزدیک کند. تنها مصدومیت طولانی میداوودی است که وی را از ما دور نگه می دارد. اگر چه خیلی ها از من خواستند که این بازیکن را از فهرست خارج کنم اما من اعتقاد ویژه ای به میلاد داشته و هرگز این کار را نخواهم کرد.
پرویز مظلومی پیرامون انتقاداتی که از وی در خصوص نحوه استفاده از بازیکنان می شود، گفت: وقتی پیروز می شویم می گویند مظلومی و تیمش فقط می برند و زیبا بازی نمی کنند اما وقتی که می بازیم می گویند هم بد بازی می کنند و هم نتیجه را واگذار می کنند. به طور مثال در مقابل فولاد شروع خوبی داشتیم اما تک گلی که داور به تیم فولاد هدیه کرد شرایط تیمی ما را به هم ریخت. در این مدت مشکلات داوری بشدت به ما آسیب زده است. مدت ها بود که عده ای عنوان می کردند که داوران به نفع استقلال سوت می زنند اما شما دیدید که اصلا چنین چیزی صحت نداشت چرا که مدتی است نه برای ما پنالتی می گیرند و نه آفساید و فقط این جوسازی ها به ضرر استقلال تمام شده است اما خدا را شکر با تمام این ناملایمات، خوب نتیجه گرفته ایم و قطعا در نیم فصل دوم بهتر از این هم خواهیم شد.
سرمربی تیم استقلال تهران در خصوص بازی نکردن چند بازیکن و ارتباط بسیار خوب وی با خوزستانی های تیم استقلال نیز گفت: در استقلال با برادرم هم شوخی ندارم چه رسد به بازیکنان. من با تمام بازیکنان دوست هستم اما در کار بسیار جدی و از هیچ خطای آنان نمی گذرم . اینکه گفته می شود من با بازیکنان استان خوزستان به دلیل همشهری بودن ارتباط صمیمانه تری دارم فقط برای حاشیه سازی برای استقلال است و این قضیه اصلا صحت ندارد.
مظلومی همچنین درخصوص بازی نکردن بیژن کوشکی ، هادی شکوری و تنی چند از بازیکنان دیگر نیز گفت: کوشکی و شکوری بازیکنان بزرگی هستند و توانایی های بسیاری دارند اما من باید در ابتدا آنها را محک زده و سپس استفاده کنم. شکوری بازیکن بسیار قابلی است اما می خواهم از وی به طور 90 دقیقه در یک دیدار دوستانه استفاده کرده و شرایط او را بسنجم. دوست دارم این بازیکنان وقتی وارد زمین می شوند در دیگر بازی ها نیز به طور کامل در زمین باشند و جای خود را به بازیکن دیگری ندهند.
سرمربی استقلال ادامه داد: از نظر من هر بازیکنی که در تمرین آماده باشد در ترکیب قرار خواهد گرفت و هیچکس نباید از پیش، خود را جزو 11 بازیکن اصلی زمین بداند و شما دیدید که من در یکی دو دیدار اخیر نیز از جوانان استفاده کردم و این نشان می دهد که به نام ها متکی نیستم و فقط به بازیکنان آماده فرصت بازی کردم می دهم.
وی در خصوص دیدار دوستانه ای که به احتمال زیاد 24 دی ماه و برای خداحافظی کریم باقری با پرسپولیس برگزار خواهد شد نیز گفت: من اصلا در جریان این دیدار نیستم و این را از شما می شنوم البته ما برای بازی مقابل پرسپولیس هیچ مشکلی نداریم اما در تاریخی که شما گفتید ما در اردوی ترکیه هستیم و بنابراین فکر نمی کنم بتوانیم این دیدار را برگزار کنیم.
مظلومی از افشای این حاشیه ها خودداری کرد و ادامه داد: نمی خواهم وارد جزئیات شوم اما امیدوار هستم که حرفه ای فکر کرده و علیه یکدیگر بیانیه صادر نکنیم چرا که این قبیل مسائل زیبایی های فوتبال را از بین می برد.
سرمربی تیم استقلال تهران در خصوص انتخاب نفرات تیم ملی افزود: با احترامی که برای سرمربی تیم ملی قائل هستم اما به این فهرست معترضم. متاسفانه تعدادی از این انتخاب ها کلیشه ای شده است و یک عده بازیکن حتما باید به تیم ملی دعوت شوند.
وی پیرامون دیدار استقلال مقابل ذوب آهن اصفهان که روز پنج شنبه برگزار خواهد شد گفت: بازی با ذوب آهن از حساسیت های ویژه ای برای ما برخوردار است. تیم فوتبال ذوب آهن از کادر فنی بسیار خوب و بازیکنان با تجربه ای سود می برد. این تیم اصفهانی یک تیم منسجم و بسیار خوب است و قطعا برای کسب سه امتیاز به تهران خواهد آمد تا همچنان صدرنشینی خود را تداوم بخشد. البته ما هم با بضاعتی که در اختیار داریم و با حمایت هواداران خود با تمام وجود پا به میدان خواهیم نهاد تا با کسب کامل امتیاز این دیدار بتوانیم فاصله خود را با ذوب آهن کم کرده و زمینه صدرنشینی خود را فراهم سازیم. البته با توجه به کمبود زمان، بیشتر روی جنبه روحی روانی بازیکنان کار کرده ایم چرا که وقت زیادی برای تمرینات تاکتیکی نداشتیم و به همین دلیل دو روز زودتر از شروع بازی تیم را به اردو برده تا بتوانیم با آرامش بیشتری به مقابله با ذوب آهن بپردازیم.
سرمربی استقلال تهران در پایان و در خصوص اتفاقاتی که درتیم فوتبال پرسپولیس و به ویژه علی دایی افتاده است افزود: اشکال فوتبال ما در این است که اجازه کار به مربیان را نمی دهیم و از روی احساسات برخورد می کنیم مگر قرار است همیشه علی دایی برنده باشد و دیگر تیم ها فقط برای باخت جلوی پرسپولیس بیایند همه تیم ها برای کسب سه امتیاز به میدان می آیند و در فوتبال کنونی ما هیچ تیمی از قبل بازنده نیست.
مظلومی ادامه داد: در فوتبال ما مربیان پایشان روی پوست موز است و همیشه انتظار برکناری خود را می کشند ما فراموش کار هستیم و زود زحمات مربیان را از یاد می بریم چطور می شود در یک نیمه علی دایی سلطان باشد و در نیمه دوم باید پرسپولیس را رها کند. امیدوار هستم که به شخصیت مربیان من بعد از این توهین نشود و برای آنها همیشه احترام قائل باشیم مگر می شود مظلومی همیشه برنده کل بازیها باشد فوتبال اگر این طور بود دیگر هیچ جذابیت و زیبایی نداشت
-
مصاحبه برهانی
برهانى: حريفان تنها به فكر مصدوم كردن بازيكنان ما هستند
آرش برهانى مهاجم استقلال در خصوص مصدوميت ميداودى گفت: به هيچ عنوان از مصدوميت ميلاد خوشحال نيستم و صحبت هايى كه از زبان من مبنى بر خوشحاليم در خصوص مصدوميت ميلاد گفته شده را تكذيب مى كنم چرا كه ميلاد دوست و هم بازى من است، وقتى در تيم حضور دارد باعث با انگيزه تر شدن من و ساير مهاجمان مى شود و از نبود او به شدت ناراحتم وى در خصوص مصدومان تيم استقلال اضافه كرد: مصدومان زيادى در بازى مقابل ذوب آهن داريم. متاسفانه حريفان استقلال در بازى تنها به فكر مصدوم كردن بازيكنان ما هستند و با خطاهايى كه روى بازيكنان ما انجام مى دهند موجب مصدوميت بازيكنان كليدى ما مى شوند وى در رابطه با بازى ذوب آهن گفت: اگر در بازى ذوب آهن حضور داشته باشم، گل خواهم زد تا باعث شادى هواداران استقلال شوم.
-
مصاحبه محمدی
محمد محمدى: بعد از تعطيلات به ميدان مى روم
محمد محمدى دروازه بان مصدوم استقلال در خصوص شرايط بدنى اش گفت: مصدوميتم رو به بهبود است اما به طور قطع مقابل ذوب آهن بازى نخواهم كرد چرا كه اين كار ريسك بزرگى است، امكان تشديد مصدوميتم در طول مسابقه وجود خواهد داشت و به هيچ عنوان نمى خواهم از تمرينات تيم عقب بمانم وى در خصوص زمان برگشتش به استقلال اضافه كرد: از نيم فصل دوم تمريناتم را شروع مى كنم و بعد از آمادگى كامل به تركيب باز خواهم گشت تا بتوانم بهترين بازى ها را براى استقلال انجام دهم و به شرايط قبل از مصدوميتم بازگردم.
-
مصاحبه طالب لو
طالب لو: روى هيچ كدام از گلهاى فولاد مقصر نبودم
وحيد طالب لو، دروازه بان تيم استقلال مقابل فولاد خوزستان ۴ گل دريافت كرد اما وى معتقد است كه در به ثمر رسيدن هيچ يك از گلهاى فولاد مقصر اصلى نبوده و نمى تواند اين مساله را بپذيرد كه در باخت تيمش مقصر است. دروازه بان استقلال گفت: استقلال شرايط خوبى دارد فقط در مقابل فولاد خوب كار نكرديم اما اين مساله دليل نمى شود كه اين قدرها هم از ما انتقاد كنند.وى افزود: وضعيت پرسپوليس با ما قابل مقايسه نيست، قرمزها در چند بازى خود بامشكلاتى روبه رو هستند اما استقلال با چنين شرايطى روبه رو نيست.طالب لو تصريح كرد: در به ثمر رسيدن هيچ كدام از گل هايى كه دريافت كردم، من مقصر اصلى نبودم، سيستم دفاعى استقلال با مشكل روبه رو شد و به همين دليل ما اين بازى را از دست داديم اما اين مساله دليل نمى شود كه استقلال، در طول مسابقات ليگ با مشكل روبه رو بوده است.وى درپايان اظهارداشت: در برخى بازى هاى استثنايى مشكلاتى پيش مى آيد و ما در مقابل فولاد با چنين وضعيتى روبه رو شديم.
-
مصاحبه فتح اله زاده
ناراحتى نه، با سعيدلو سوءتفاهم داشتيم كه بر طرف شد
فتح الله زاده: هوارمحمد بايد بيايد و براى استقلال بازى كند
على فتح الله زاده در حاشيه بازديد بن همام از كمپ تيم هاى ملى در خصوص نشست مديران ۲ باشگاه سرخابى با على سعيدلو گفت: ما نتايج خوبى گرفته ايم اما على سعيدلو به عنوان رئيس مجمع حق دارد در مورد نتايج تيم با مديران و سرپرستان ۲ باشگاه ديدار و گفت وگو كند.وى در خصوص خبر احضارش به اين جلسه كه باعث ناراحتى اش شده بود تاكيد كرد: اين شائبه اى بود كه به وجود آمد خود سعيدلو هم در اين نشست تاكيد كرد لفظ خوبى براى دعوت از ۲ سرپرست باشگاه استقلال و پرسپوليس به كار برده نشده بود و اين سوء تفاهمى بود كه برطرف شد.سرپرست باشگاه استقلال همچنين تاكيد كرد: رئيس مجمع همچنين گفت اگر فكر مى كنيد دو تيم استقلال وپرسپوليس مشكلاتى دارند به من بگوييد تا آنها را حل كنيم و اين ۲ تيم همانند گذشته با اقتدار بتوانند در مسابقاتشان به ميدان بروند. استقلال و پرسپوليس طرفداران زيادى دارند كه با پيروزى هايشان خوشحال و با شكست آنها ناراحت مى شوند به همين دليل بايد بتوانند در مسابقات نتايج خوبى را كسب كنند.وى در مورد تصميم حبيب كاشانى در خصوص بازگرداندن على دايى به تيم پرسپوليس گفت: بعضى مواقع تيم ها خوب بازى مى كنند و نتيجه نمى گيرند انصافا من خودم براى على دايى ناراحتم آنها در چند بازى حتى نسبت به ما بهتر بازى كردند اما در نهايت نتوانستند نتيجه لازم را كسب كنند. فتح الله زاده در اين خصوص اضافه كرد: به نظر من بازيكنان پرسپوليس با تمام وجود در مسابقات به ميدان مى روند تا بتوانند با شكست دادن حريفان به دايى و پرسپوليس كمك كنند. همين بازى احساسى باعث مى شود نظم تيمى آنها را به هم ريخته و روى ضد حملات گلهاى راحتى دريافت كنند كه اميدوارم مشكل آنها به زودى برطرف شود. اقدام حبيب كاشانى كار درستى بود زيرا على دايى يكى از اسطوره هاى فوتبال ايران است و مربى شجاع با جسارتى است. بازگرداندن دايى اقدام خوبى است زيرا وى مى تواند در ادامه مسابقات پرسپوليس را از اين وضعيت نجات دهد.سرپرست باشگاه استقلال افزود: قطعا هر زمان ۲ تيم پرسپوليس و استقلال در اوج باشند تيم ملى مى تواند با روحيه مضاعف كه پيش رو دارد به ميدان برود.وى در خصوص آخرين وضعيت جذب هوار ملامحمد و اختلافى كه اين بازيكن بين ۲ باشگاه استقلال و پرسپوليس به وجود آورده است، گفت: مشكل كاشانى و باشگاه پرسپوليس نيستند و من گفته ام بهتر است او به ايران بيايد تا در حضورش اين مشكل را راحت تر حل كنيم اما خودش نمى آيد و تقاضاى پول بيشترى دارد كه ما زير بار اين مساله نمى رويم.خبرنگارى پرسيد به نظر مى رسد هوارمحمد گفته ممكن است با حضور در استقلال فرصت حضور در تيم ملى عراق را از دست بدهد كه فتح الله زاده در اين خصوص گفت: اينها به نظرم بهانه است زيرا ما بازيكنانى داريم كه در كشورهاى ديگر بازى مى كنند و به تيم ملى ايران دعوت مى شوند او بايد به ايران بيايد و هر چه زودتر مشكلش را حل كند.
-
مصاحبه جویباری
نظرى جويبارى: اگر مظلومى كار ابراهيم زاده را مى كرد وسط شهر دارش مى زدند!
على نظرى جويبارى قائم مقام باشگاه استقلال در مورد شرايط اين تيم اظهار داشت: برد و باخت در فوتبال وجود دارد، بزرگ ترين تيم هاى جهان هم ممكن است شكست بخورند اما مهم اين است كه بتوانيم ضعف هاى خود را مرتفع كنيم و به بهترين شكل از آن بهره ببريم. وى ادامه داد: متاسفانه در روزهاى اخير اتفاقاتى در برخى از مسابقات افتاده كه مايه شرمسارى است. بعد مى گويند چرا مردم به ورزشگاه ها نمى آيند؟ بيايند ببينيد كه قانون جلوى چشمانشان نقض مى شود؟ بيايند ببينند سرمربيان تيم ها به زمين مى آيند و داد و فرياد راه مى اندازند و اخلاق را زير سوال مى برند؟ بيايند فيلم فارسى ببينند كه يك مربى را بايد ۱۰ نفره بگيرند تا داور را نزند؟ نظرى جويبارى خاطرنشان كرد: مطمئن باشيد اگر سرمربى ما اين اعمال را انجام مى داد اكنون او و استقلال را در وسط شهر دار مى زدند اما براى برخى از نفرات و تيم ها ظاهراً مصونيتى وجود دارد كه شامل حامل استقلال نمى شود.
-
مصاحبه پورحیدری
تعطيلات فرصتى است براى تمرين و استراحت
پورحيدرى: نبايد با پرسپوليس بازى دوستانه انجام دهيم
منصور پورحيدرى سرپرست استقلال در مورد شرايط اين تيم بعد از بازى با فولاد خوزستان عنوان كرد: كادرفنى مى دانست كه در اهواز بازى سختى پيش رو دارد. با تيم خوبى مثل فولاد بازى داشتيم ضمن اينكه استقلال با شمارى بازيكن مصدوم كه غيبت شان در تيم تاثير گذار است روبه رو بود. بنابراين بالاجبار با تركيبى به ميدان رفتيم كه چندان هماهنگ نبودند. با اين حال بازى را خوب شروع كرديم اما ضربه پنالتى كار را خراب كرد. وى افزود: نمى خواهم بحثى در مورد اين صحنه داشته باشم. به هر حال داور هم اشتباه مى كند. اشكال كار اين بود كه وقتى ايشان سوت زد به سمت بازيكن فولاد رفت كه حتى به او كارت بدهد اما در عوض نقطه پنالتى را نشان داد. نمى دانم چرا به يكباره نظرش عوض شد.پورحيدرى در اين باره كه شايد مرادى به دليل جوى كه عليه استقلال در مورد حمايت داوران از اين تيم وجود دارد، چنين تصميمى گرفته گفت: نمى خواهم اين را بگويم. به هر حال اين تصميم گرفته شد. قبول نمى كنم كه تيمى مثل استقلال در ۱۲ دقيقه اين قدر ناهماهنگ شود كه در يك نيمه ۴ گل دريافت كند. استقلال هميشه استقلال است و نبايد اين طور گل بخورد. سرپرست استقلال ادامه داد: در نيمه دوم تيم خود را جمع و جور كرد و بهتر هم كار كرد اما ديگر كار از كار گذشته بود. بعد از اين بازى با بچه ها صحبت هاى لازم شده و تنها نگرانى ما مصدومان هستند. سرپرست استقلال در مورد حضور سر زده ليدرها در تمرين استقلال گفت: معمولا آنها در محل تمرين حاضر مى شوند. حضور آنها مى تواند به استقلال كمك كند به خصوص كه بازى سنگينى را روز پنجشنبه در پيش داريم و بهتر است ببينند كه شرايط تيم چطور است.پورحيدرى در مورد ديدار دوستانه با پرسپوليس براى خداحافظى باقرى در تاريخ ۲۴ دى تصريح كرد: با برگزارى اين بازى موافق نيستم و دوست ندارم انجام شود. ما بايد از تعطيلات خود استفاده كنيم و اين بازى كمكى به استقلال نمى كند اما ظاهرا اين موضوع را خود فتح الله زاده عنوان كرده و هنوز با كادرفنى صحبت نكرده است. در نهايت هم تصميم گيرنده خود مسئول باشگاه است. شايد بهتر باشد برگزارى اين ديدار عقب بيفتد و به ما هم كمكى شود.
-
مصاحبه مظلومی
مظلومى خطاب به برهانى و شريفات؛ نتوانستيد يك خطر كوچك براى مدافعان فولاد ايجاد كنيد
پرويز مظلومى پس از پايان بازى استقلال مقابل فولاد خوزستان كه منجر به باخت ۴ بر يك تيمش شد، از خط حمله استقلال آرش برهانى و اسماعيل شريفات انتقاد كرد و از اين ۲ بازيكن خواست تا براى ديدارهاى آينده تيم خود را آماده كنند. در غياب ميداودى و مجيدى، پرويز مظلومى در خط حمله ناچار به استفاده از برهانى و شريفات در كنار يكديگر شد اما عملكرد ضعيف اين ۲ بازيكن، اعتراض شديد سرمربى و ديگر اعضاى كادر فنى تيم را در پى داشت.
گفتنى است؛ مظلومى به اين دو بازيكن اعلام كرد كه حضور آنها هيچ خطرى براى مدافعان حريف ايجاد نكرده است.
-
مصاحبه مظلومی
مظلومي: اگر دستم باز بود خيلي از بازيكنان را تحمل نميكردم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: اگر دستم باز بود، خيلي از اين بازيكنان را با وجود رضايتي كه از نتايج دارم، تحمل نميكردم چون ضعيف بازي ميكنند.
به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، پرويز مظلومي در خصوص آخرين وضعيت استقلال، شكست مقابل فولاد خوزستان، بازي مقابل ذوب آهن، استعفا و بازگشت علي دايي به پرسپوليس و مسائل مختلف فوتبال صحبتهايي را انجام داده كه در زير ميخوانيد:
* نسبت به نيمفصل اول 2 امتياز عقبتريم
وقتي نيمفصل اول شروع شد، پس از گذشت 2 هفته، سه امتياز داشتيم؛ اما حالا يك امتياز كسر كردهايم و نسبت به نيم فصل اول 2 امتياز عقبيم. اين نميتوانند براي ما خوب باشد و من نيز راضي نيستيم. البته در نيم فصل اول مشكلاتمان كمتر بود. بازيكنان آسيبديده زياد در تركيب ما وجود نداشت؛ اما در نيمفصل دوم دست ما واقعا خالي شد؛ به خصوص در خط حمله دچار مشكل شديم. آسيبديدگي دو مهاجم خوب ما باعث شد تا در اين نقطه دستمان خاليتر شود. تصورمان اين بود كه سيدصالحي به نيمفصل دوم ميرسد؛ حتي روي روانخواه نيز حساب ميكرديم. حالا يكي در ميان آسيب ميبيند. بايد اشاره كنم، اين مصدوميتها به گذشته برميگردد و مربوط به اين فصل نيست.
* بهترين خط دفاعي را دارم؛ اما دفاع تيميام دچار مشكل است
مجبور هستم در بعضي مسابقات تركيب تيم را براي پركردن بازيكنان اصلي تغيير دهم. بيشتر تيمها اسكلتشان يكي است. تنها با يك يا دو تغيير وارد مسابقات ميشوند. اگر ميبينيد تيم ما در بعضي بازيها دچار مشكل است، به دليل تغيير نفرات است. چارهاي جز اين تغييرات ندارم؛ وگرنه بهترين خط دفاعي را دارم. همان بازيكناني كه كمتر در تركيب ما بازي كردهاند، در بعضي مواقع دفاع تيمي را فراموش ميكنند. با اين وجود، از عملكرد تيم راضي هستم.
* سر كسي منت نميگذارم؛ اما كسي جرات آمدن به استقلال را نداشت
روز گذشته هواداران به محل تمرين آمدند و بازيكنانو كادر فني را تشويق كردند. آنها از ما راضي بودند چون شرايطمان را درك ميكنند. آنها ميدانند به چه شكلي اين تيم را جمع و جور كردهايم. نميخواهم سر كسي منت بگذارم؛ ولي در شرايطي كه هيچكس جرات نميكرد به استقلال بيايد، آمديم و آن را جمعوجور كرديم و اكنون در رده دوم هستيم. حالا چيزي از صدرنشين كم نداريم و در صورتي كه در بازي فردا پيروز شويم، از يك ديدار سه امتيازي 6 امتياز كسب كرديم.
* به دنبال تعطيلات بودم تا مصدومان برسند
در اين مدت به دنبال تعطيلات بودم كه به ليگ بخورد تا مصدومهاي ما برسند. البته تنها ميداوودي است كه مصدوميتش طولاني ميشود. برعكس اينكه ميگويند نام او را از فهرست خارج ميكنم؛ اما به هيچ قيمتي اين كار را نخواهم كرد. ميلاد اگر 4 ديدار هم بتواند براي ما بازي كند، مفيد خواهد بود.
* داور گل اول فولاد را هديه داد
هميشه ميگويند استقلال خوب بازي نميكند؛ اما ميبرد. حالا كه ميبازيم و خوب بازي ميكنيم، چرا هيچكس حرفي نميزند؟ چرا نميگوييد فوتبال را كنترل داشتيم و در ضد حمله گل خورديم؟ آقاي جلالي پس از پايان بازي حرف قشنگي زد. ايشان گفت: به دنبال زدن گل اول بوديم كه آن گل را هم داور به آنها هديه داد و تيم ما را بهم ريخت و عصبي كرد چون فولاديها همين مسئله را ميخواستند.
* براي جوسازي داوران عليه استقلال فرضيه فيثاغورث رو كردند
اگر خوب نتيجه نگرفتيم، داوري بيتأثير نبوده است. نميخواستم در خصوص داوران اظهار نظر كنم؛ ولي بايد از تيمم دفاع كنم چون واقعا هجمه زيادي انتقاد بر داوران ميشد. زماني كه يك سوت به نفع استقلال زده ميشد، خط كش، گونيا و قضيه فيثاغورث را رو كردند؛ اما چند هفته بود براي ما پنالتي نميگرفتند. حالا فقط دو دقيقه بيشتر در برنامههايشان روي استقلال مانور نميكنند.
* بازيكنان استقلال هم گفتهاند شما انتظارات را بالا برديد
قياسي كه نتايج استقلال و پرسپوليس ميشود، اصلا درست نيست. فكر ميكنم اينگونه برخورد با استقلال خطي است. تيم ما با توجه به شرايط و توانايي، خيلي خوب نتيجه گرفته است. چند روز پيش يكي از دوستان پيشكسوت ميگفت، بايد طوري تلاش مي كرديم كه استقلال در پايان نيمفصل، هفتم ميشد چون همه انتظار داشتند قبل از شروع فصل، استقلال فقط جمعو جور شود. حتي بازيكنان هم در جلسه دو روز پيش ميگفتند انتظارات را بالا بردهايد. در نيمفصل اول تيم دوم شده و هواداران انتظار دارند اول شويم. ديگر هيچكس قبول نميكند استقلال سوم شود. درست است كه بازيكنان خوبي داريم؛ اما از همان روز اول هم داد زدم و گفتم، در بعضي پستها دچار مشكل هستيم. حريفان ما نيز به اين مسئله پي برده و روي آن زوم ميكنند. تنها چارهام اين است كه با جابجايي، اين پست ها را پركنم. با اين وجود، نميدانم به خاطر چه مسئلهاي از استقلال انتقاد ميكنند؛ در حاليكه جايگاه ما خوب است.
* شكوري بايد طوري بيايد كه ديگر نرود
چه كسي گفته شكوري آمده است؟ چه كسي تعيين ميكند آمادگي بازي را دارد؟ صراحتا ميگويم تا هادي را يك بازي كامل بازي ندهم و از او تست نگيرم، نميتوانم از او استفاده كنم. ممكن است با يك اشتباه دوباره به شرايط گذشته دچار شود. همه ديدند در ديدار سنگين با ملوان در آن شرايط سخت، 15 دقيقه از اين بازيكن در پست هافبك استفاده كردم. بايد در يك بازي تداركاتي خوب او را محك بزنم. آنهايي كه انتقاد ميكنند بايد در تمرينات ما حاضر باشند و همه چيز را ببينند. شكوري بازيكن متعصبي است و از ته دل او را دوست دارم. بايد او را به شرايط برسانم؛ ولي نميخواهم با يك اشتباه او را از دست بدهم. او بايد طوري بيايد و با قدرت در جايش بازي كند كه ديگر از تركيب بيرون نرود.
* اگر دستم باز بود، خيلي از اين بازيكنان استقلال را تحمل نميكردم
يك مربي هيچوقت دوست ندارد خوبهاي خود را بيرون بگذارد. در مربيگري و كارم با برادرم هم شوخي ندارم. هر بازيكني حقش باشد، در زمين بازي ميكند. شايد بعضي وقتها اگر دست من باز باشد، خيليها در همين تيم استقلال بازي نكنند. با وجود رضايتي كه از تيم دارم؛ اما الان خيلي از بازيكنان را تحمل ميكنم. شايد آنها در تركيب باشند؛ ولي ضعيف هم بازي ميكنند چون ناچار هستم از آنها بازي بگيرم. اين هفته فردين عابديني را در تركيب گذاشتم؛ ولي هيچكس نگفت بازيكن جوان را به فوتبال ايران معرفي كرديم. محمود مجاز را به زمين فرستادم؛ ولي حرفي زده نشد. بايد متكي به نامها نباشيم و پشتوانهسازي كنيم. شايد به خاطر همين است كه مربيان ايراني سراغ جوانگرايي نميروند چون فرصتي به آنها داده نميشود.
* تهمتها و بيانيهها، زيباييهاي فوتبال ما را از بين ميبرند
كيفيت بازيهاي نيم فصل اول خوب بود. اگر صدايمان در بعضي مواقع در ميآمد، به خاطر اردوهايي بود كه تيم ملي ميگذاشت. واقعا بابت اين موضوع اذيت ميشديم؛ مخصوصا در ابتداي فصل كه اردوي 12 روزه شرايط آمادهسازي تيمها را دچار مشكل كرد. در مجموع، كيفيت بازيها خوب شده و هيچ تيمي از قبل برنده نيست. برنامهريزيهاي ما رو به پيشرفت است. اگر به حاشيهها دامن نزنيم ميتوانيم رشد كنيم. تنها اين تهمتهايي كه به هم ميزنيم و بيانيههايي كه صادر ميشود، زيباييهاي فوتبال ما را از بين ميبرد.
* به نحوه انتخاب بازيكنان تيم ملي اعتراض دارم
وقتي از تيم هفتم، چهار نفر به تيم ملي دعوت ميشوند، چرا نبايد بازيكنان بيشتري داشته باشيم؟ چرا عمران زاده كه در اين مدت در سختترين اردو حضور داشته، بايد خط بخورد؟ مگر ضعيفتر از برخيها شده كه او را خط ميزنند؟ با توجه به اينكه هميشه به مربيان به خاطر انتخاب بازيكنان حق ميدهند؛ اما اين بار روي اين مسئله اعتراض دارم. انتخابات تيم ملي كليشهاي است.
* روي يوسفي و سيدصالحي بعد از تعطيلات حساب ميكنيم
صادقي، جباري و مبعلي، غايبان ما مقابل ذوب آهن هستند. فرهاد مجيدي هم امروز بايد تست شود. البته وضعيت روانخواه نيز مشخص نيست. محمدي هم نميرسد؛ ولي يوسفي خوب شده است. روي او و سيد صالحي بعد از تعطيلات ليگ حساب ميكنيم. هواداران بدانند، استقلال هنوز اميد قهرماني است. تلاش ميكنيم از بازيهاي خانگي نهايت استفاده را ببريم. از هوادارانمان ميخواهم اگر واقعا استقلالي هستند، در خانه ننشينند چون اين تيم هنوز اميد قهرماني است. آنها نبايد گذشته را فراموش كنند. آنها يار دوازدهم ما هستند؛ اما بايد اعتراف كنم ذوب آهن تيم خوبي است و مربي و بازيكنان بسيار خوبي دارد. نقاط ضعف و قوت آنها را شناسايي كردهايم. با وجود اينكه فرصت چنداني براي تمرين جهت آمادهسازي نداشتيم؛ ولي خود را براي اين مسابقه آماده كرديم. از لحاظ تئوري ذهن بازيكنان را ساختهايم.
* به خاطر 13 امتياز از 6 بازي، روزگارم را سياه كردند
خيلي بد عادت شدهايم. مگر ميشود يك مربي فقط بازيها را ببرد و قهرماني بياورد؟ از 6 بازي 4 برد، يك مساوي و يك باخت به دست آورده بوديم كه به خاطر اين موضوع روزگارم را سياه كردند. مگر چه خبر است؟ مگر مظلومي قول داده همه بازيها را ببرد؟ آيا برخي فكر ميكنند تيمهاي ديگر خواب هستند كه ما آنها را شكست دهيم؟
* پاي مربيان ايراني هميشه روي پوست موز است
يك بدعت غلط در حال صورت گرفتن است كه ما را به اين نتيجه رسانده كه مربيان پايشان روي پوست موز است. بايد فرصت دهيم تا مربي كارش را انجام دهد. اگر به علي دايي و علي داييها اعتماد داريم و با او قرارداد بستيم، پس بگذاريد كارش را انجام دهد. هواداران فرصت بدهند تا مربي به نتيجه برسد. روزي كه استقلال را گرفتم، خيليها قايم شدند. هيچ وقت يادم نميرود هواداران جلويم را ميگرفتند كه آقاي مظلومي به استقلال بيا. شايد باورتان نشود كه به من التماس ميكردند. در شرايطي آمديم كه هيچ كس جرات نميكرد تيم را تحويل بگيرد و همه قايم ميشدند حالا آمديم تيم را جمع كردهايم. يك باخت كه ميآوريم، پيراهن عثمان درست ميكنند. از شما ميپرسم، مگر مظلومي ميتواند در همه بازيها برنده باشد؟
* مگر ميشود يك نيمه دايي تشويق شود و يك نيمه فحش بخورد؟
من كه نميتوانم اين همه تضاد را در اين فوتبال باور كنم. مگر ميشود در يك نيمه مربي تشويق شود و در نيمه دوم به او فحش بدهيم؟ جريان چيست؟ يك نيمه دايي را تشويق ميكنند و يك نيمه به او فحش ميدهند. اميدوارم به اين مسائل رسيدگي شود.
* ليدرها كاري كردند بازيكنان از جو سكو سوءاستفاده نكنند
از هواداران استقلال ممنون هستم كه با وجود مشكلاتي كه در كانون هواداران، چه به لحاظ مالي و چه به لحاظ ساختاري، وجود دارد، تيم را تشويق كرده و انسجام خاصي به سكوها دادند. اين مسائل باعث شد بازيكنان ديگر سوء استفاده نكنند كه سكوها عليه مربي هستند. مطمئن باشيد تا اين اتحاد وجود دارد، كمبودها هم به چشم نميآيد و برطرف خواهد شد.
-
مصاحبه مظلومی
از وضعيت تيم راضى نيستم
مظلومى: اميدوارم مقابل ذوب آهن به مشكل بر نخوريم
مظلومى بالاخره ok داد
پس از توافق على فتح الله زاده و حبيب كاشانى مبنى بر انجام ديدار دوستانه تيم هاى استقلال و پرسپوليس براى بازى خداحافظى كريم باقرى، پرويز مظلومى موافقت خود را با انجام اين مسابقه اعلام كرد. مظلومى در اين خصوص گفت: طبق برنامه ريزى كه با باشگاه دادم تيم ما تا ۲۶ دى ماه در اردو خواهد بود اما ما هم از موضوعى كه براى باقرى و چند بازيكن ديگر بايد اتفاق بيفتد استقبال مى كنيم. آقاى فتح الله زاده به عنوان مدير باشگاه حق دارد هر تصميمى بگيرد. در اين يكى ۲ روز با ايشان صحبت و براى اين بازى برنامه ريزى مى كنيم و تاريخ اردوى خود را نيز تنظيم خواهيم كرد.
پرويز مظلومى در حاشيه تمرين صبح ديروز استقلال با بيان اين مطلب افزود: از وضعيت كنونى تيم خود راضى نيستم چرا كه ۲ هفته آخر نيم فصل مانند ۲ بازى شروع فصل براى ما بد بود. ما ۲ امتياز نسبت به دو بازى ابتدايى فصل عقب هستيم. متاسفانه در شروع مسابقات مشكلات ما كمتر بود اما در ادامه رفته رفته به دليل مصدوميت زياد بازيكنان دست ما خالى شد. آسيب ديدگى ميداودى و مجيدى شرايط تيم را سخت تر كرد اما اميدوار بوديم كه سيد صالحى در ابتداى فصل براى استقلال به ميدان برود كه اين امر محقق نشد. روانخواه هم نتوانست به طور كامل به دليل مصدوميت در اختيار ما باشد و مجبور بوديم در هر بازى تغييراتى در تركيب خود انجام دهيم و نتوانستيم يك تركيب ثابت را به ميدان بفرستيم كه اين مساله به ما ضرر زيادى زد.
سرمربى تيم استقلال در خصوص حضور خود و كادر فنى در استقلال نيز گفت: من نمى خواهم خداى ناكرده منت سر كسى بگذارم اما همه در جريان هستند ما زمانى به استقلال آمديم كه كسى جرات نداشت اين تيم را تحويل بگيرد چرا كه شرايط موجود آن زمان مساعد نبود و ما با تمام مشكلاتى كه داشتيم در حال حاضر تيم دوم جدول ليگ هستيم و شرايطمان هم بد نيست و اگر مقابل ذوب آهن پيروز شويم مى توانيم به صدر جدول نزديك تر مى شويم.
وى در خصوص تعطيلات نيم فصل ليگ و برنامه هاى اين تيم براى تعطيلات ادامه داد: تعطيلات نيم فصل براى ما بسيار مفيد خواهد بود. قطعا تعدادى از بازيكنان ما كه مصدوم هستند و يا تازه به تمرينات گروهى اضافه شده اند به مرز آمادگى خواهند رسيد و اميدوار هستم اين تعطيلات استقلال را به شرايط آرمانى نزديك كند. تنها مصدوميت طولانى ميداودى است كه وى را از ما دور نگه مى دارد. اگر چه خيلى ها از من خواستند كه اين بازيكن را از فهرست خارج كنم اما من اعتقاد ويژه اى به ميلاد داشته و هرگز اين كار را نخواهم كرد.
پرويز مظلومى درباره انتقاداتى كه از وى در خصوص نحوه استفاده از بازيكنان مى شود، گفت: وقتى پيروز مى شويم مى گويند مظلومى و تيمش فقط مى برند و زيبا بازى نمى كنند اما وقتى كه مى بازيم مى گويند هم بد بازى مى كنند و هم نتيجه را واگذار مى كنند. به طور مثال در مقابل فولاد شروع خوبى داشتيم اما تك گلى كه داور به تيم فولاد هديه كرد شرايط تيمى ما را به هم ريخت. در اين مدت مشكلات داورى بشدت به ما آسيب زده است. مدت ها بود كه عده اى عنوان مى كردند كه داوران به نفع استقلال سوت مى زنند اما شما ديديد كه اصلا چنين چيزى صحت نداشت چرا كه مدتى است نه براى ما پنالتى مى گيرند و نه آفسايد و فقط اين جوسازى ها به ضرر استقلال تمام شده است اما خدا را شكر با تمام اين ناملايمات، خوب نتيجه گرفته ايم و قطعا در نيم فصل دوم بهتر از اين هم خواهيم شد.سرمربى استقلال همچنين درخصوص بازى نكردن بيژن كوشكى ، هادى شكورى و تنى چند از بازيكنان ديگر نيز گفت: كوشكى و شكورى بازيكنان بزرگى هستند و توانايى هاى بسيارى دارند اما من بايد در ابتدا آنها را محك زده و سپس استفاده كنم. شكورى بازيكن بسيار قابلى است اما مى خواهم از وى به طور ۹۰ دقيقه در يك ديدار دوستانه استفاده كرده و شرايط او را بسنجم. دوست دارم اين بازيكنان وقتى وارد زمين مى شوند در ديگر بازى ها نيز به طور كامل در زمين باشند و جاى خود را به بازيكن ديگرى ندهند.
وى ادامه داد: از نظر من هر بازيكنى كه در تمرين آماده باشد در تركيب قرار خواهد گرفت و هيچكس نبايد از پيش، خود را جزو ۱۱ بازيكن اصلى زمين بداند و شما ديديد كه من در يكى دو ديدار اخير نيز از جوانان استفاده كردم و اين نشان مى دهد كه به نام ها متكى نيستم و فقط به بازيكنان آماده فرصت بازى كردم مى دهم.
سرمربى تيم استقلال تهران در خصوص انتخاب نفرات تيم ملى افزود: با احترامى كه براى سرمربى تيم ملى قائل هستم اما به اين فهرست معترضم. متاسفانه تعدادى از اين انتخاب ها كليشه اى شده است و يك عده بازيكن حتما بايد به تيم ملى دعوت شوند.
وى پيرامون ديدار استقلال مقابل ذوب آهن اصفهان كه امروز روز برگزار خواهد شد گفت: بازى با ذوب آهن از حساسيت هاى ويژه اى براى ما برخوردار است. تيم فوتبال ذوب آهن از كادر فنى بسيار خوب و بازيكنان با تجربه اى سود مى برد. اين تيم اصفهانى يك تيم منسجم و بسيار خوب است و قطعا براى كسب ۳ امتياز به تهران خواهد آمد تا همچنان صدرنشينى خود را تداوم بخشد. البته ما هم با بضاعتى كه در اختيار داريم و با حمايت هواداران خود با تمام وجود پا به ميدان خواهيم نهاد تا با كسب كامل امتياز اين ديدار بتوانيم فاصله خود را با ذوب آهن كم كرده و زمينه صدرنشينى خود را فراهم سازيم. البته با توجه به كمبود زمان، بيشتر روى جنبه روحى روانى بازيكنان كار كرده ايم چرا كه وقت زيادى براى تمرينات تاكتيكى نداشتيم و به همين دليل دو روز زودتر از شروع بازى تيم را به اردو برده تا بتوانيم با آرامش بيشترى به مقابله با ذوب آهن بپردازيم.
مظلومى در پايان و در خصوص اتفاقاتى كه درتيم فوتبال پرسپوليس و به ويژه على دايى افتاده است افزود: اشكال فوتبال ما در اين است كه اجازه كار به مربيان را نمى دهيم و از روى احساسات برخورد مى كنيم مگر قرار است هميشه على دايى برنده باشد و ديگر تيم ها فقط براى باخت جلوى پرسپوليس بيايند همه تيم ها براى كسب ۳ امتياز به ميدان مى آيند و در فوتبال كنونى ما هيچ تيمى از قبل بازنده نيست.
-
مصاحبه فتح اله زاده
فتح الله زاده:كادر فنى هنوزجذب هاشميان را درخواست نكرده است
اين روزها شايعات بسيارى در مورد آبى پوش شدن وحيد هاشميان به گوش مى رسد اما مديرعامل استقلال به اين موضوع اشاره داشت كه كادر فنى هنوز درخواستى مبنى بر جذب بازيكن جديد ارائه نكرده است.
على فتح الله زاده، درخصوص آبى پوش شدن هاشميان گفت: هنوز كسى به من نگفته هاشميان آبى پوش شود. براى جذب اين بازيكن كادر فنى بايد درخواستى را به من ارائه كند كه هنوز اين درخواست به دست من نرسيده است.مديرعامل استقلال افزود: كادر فنى پس از بررسى شرايط يك بازيكن نام او را در اختيار من قرار مى دهد اما تا حالا نام »وحيد هاشميان« بدست من نرسيده است.
مديرعامل باشگاه استقلال در مورد بازى خداحافظى براى پيشكسوتان اين تيم گفت: از بازى دوستانه با پرسپوليس استقبال مى كنيم و مى خواهيم زمينه خداحافظى چند بازيكن سابق استقلال را در اين بازى فراهم كنيم اما هنوز روى نام بازيكنانى كه قرار است در اين بازى خداحافظى كنند به اجماع كامل نرسيديم و خداحافظى منصوريان و زرينچه هنوز قطعى نيست. در آينده و پس از جلسه با كميته فنى نام اين پيشكسوتان را اعلام خواهيم كرد.
-
مصاحبه دسوزا
دسوزا:اميدوارم مظلومى را سربلند كنيم
فيليپ آلوزدسوزا، هافبك برزيلى استقلال شرايط كنونى تيمش را خوب دانست و گفت: خوشبختانه خيلى زود بازى با فولاد را فراموش كرديم و به دنبال موفقيت در مسابقات آينده هستيم.وى ادامه داد: با نكاتى كه مظلومى به ما گوشزد كرده شرايط خوبى داريم و مى خواهيم مقابل ذوب آهن با قدرت حاضر شويم و انشاءالله ۳ امتياز را بگيريم.پرويز مظلومى بعد از باخت مقابل فولاد انتقادات زيادى را به خود ديد و حالا مى خواهيم با شكست ذوب آهن او را سربلند كنيم.دسوزا در خاتمه درباره نبود بازيكنان اصلى استقلال گفت: متاسفم، فقط همين را مى توانم بگويم. استقلال بدشانس ترين تيمى است كه درآن بازى كرده ام. اميدوارم هر چه زودتر اين دوران سپرى شود و در آينده بدون مشكل بازى هايمان را انجام دهيم.
-
مصاحبه رحمتی
رحمتى:بازى با ذوب آهن ۶ امتيازى است
كيانوش رحمتى، هافبك بازيكن تيم فوتبال استقلال تهران گفت:هنوز درشوك باخت مقابل فولاد هستيم و باورمان نمى شود كه با ۴ گل مغلوب اين تيم شده ايم،اميدواريم با پيروزى مقابل ذوب آهن اين ناكامى را جبران كنيم. وى ادامه داد: بازى سخت و نفس گيرى مقابل ذوب آهن خواهيم داشت.بازى با رقباى بالاى جدول ۶ امتياز ارزش دارد و اميدواريم با انجام يك بازى خوب بتوانيم شكست مقابل فولاد را جبران كرده و خود را به ذوب آهن نزديك تر كنيم.هافبك استقلال در ادامه گفت:اين قبيل شكست هاى پرگل هر ۱۰سال يكبار رخ مى دهد و ما هنوز در شوك شكست فرورفته ايم اما مى توانيم با پيروزى مقابل ذوب آهن از شوك اين شكست سنگين خارج شويم.رحمتى در ادامه تصريح كرد: متأسفانه از اول فصل خيلى بدشانس بوده ايم و هيچوقت يك تيم كامل را در اختيار نداشته ايم و هميشه مصدوميت گريبانگير بازيكنان تيم ما بوده است و همين مساله هميشه كادرفنى را دچار مشكل كرده است .وى در پايان گفت:اين تعطيلات براى همه تيم ها لازم است و درواقع تعطيلات نيم فصل است كه با حدود ۳ هفته وقفه به علت بازى هاى ملى پيش آمده است و اگر تيمى بگويد كه اين تعطيلات به ضرر ماست،حرف غيرمنطقى زده است.
-
مصاحبه روانخواه
روانخواه: رقيب اصلى مان را قبل از تعطيلات شكست مى دهيم
اميدرضا روانخواه هافبك مصدوم آبى ها در خصوص شرايط خود براى بازى مقابل ذوب آهن گفت: همسترينگ پايم دچار كشيدگى شده بود اما ۲ روز است با تيم تمرين مى كنم و اميدوارم بتوانم استقلال را در بازى مقابل ذوب آهن همراهى كنم.وى ادامه داد: با توجه به اينكه ذوب آهن رقيب اصلى ما در ليگ است و براى جبران باخت به فولاد، محكوم به شكست ذوب آهن هستيم. البته ذوبى ها تيم خوبى دارند اما ما با وجود مصدوميت ها و محرومانى كه داريم هميشه استقلال هستيم و اين تيم توانايى شكست هر تيمى را دارد.روانخواه در پايان تصريح كرد: با توكل به خدا و وجود بازيكنان خوبى كه داريم اميدوارم آخرين بازى قبل از تعطيلات ليگ را با پيروزى پشت سر بگذاريم.
-
مصاحبه پورحیدری
پورحيدرى: مقابل ذوب آهن نسبت به فولاد شرايط بهترى خواهيم داشت
منصور پورحيدرى سرپرست استقلال شرايط تيمش پيش از بازى امروز (پنج شنبه) مقابل ذوب آهن را بهتر از بازى قبل مقابل فولاد ارزيابى و اظهار كرد: مشكل اصلى استقلال داشتن بازيكنان مصدوم متعدد است كه تعداد آنها پيش از بازى با فولاد بيشتر از بازى امروز با ذوب آهن است. تيم ما براى آن مسابقه ،۷ ۸ بازيكن آسيب ديده داشت. ما البته برابر ذوب آهن نفرات اصلى زيادى را نداريم اما پيش بينى مى كنم شرايط بهترى داشته باشيم. وى افزود: البته در ديدار با فولاد طى ۱۵ دقيقه همه چيز تيم بهم ريخت و همان بى نظمى عاملى شد تا تيم چند گل بخورد. اميدوارم بازيكنان ما حرفه اى تر از گذشته عمل كنند و تحت هيچ شرايطى تمركزشان را در زمان هاى مختلف يك مسابقه از دست ندهند. فرهاد مجيدى و مهدى اميرآبادى بازيكنانى هستند كه احتمالا به بازى با ذوب آهن مى رسند. پورحيدرى در ارزيابى اش از تيم ذوب آهن، خاطرنشان كرد: ذوب آهن حريف شناخته شده براى تمام تيم هاى ليگ است. حضور در صدر جدول نشان دهنده قدرت آنهاست. بازيكنانى كه سال ها با هم زندگى كردند، گروهى همدل و يكدست از نظر روانى و فنى را ساخته اند. كادر فنى ما نقاط قوت و ضعف اين تيم را به دقت آناليز كرده و با تجربه اى كه از ديدار رفت داريم، اميدواريم آنها را شكست دهيم. سرپرست استقلال درباره برنامه تيمش براى تعطيلات ليگ، گفت: اگر شرايط مهيا باشد، اردوى ۱۰روزه اى را در تركيه يا امارات خواهيم داشت. استقلال در اول فصل فرصت كافى پيدا نكرد تا تمرينات بدنسازى كاملى داشته باشد. تغيير و تحولاتى كه در باشگاه رخ داد فرصت را از ما گرفت و اين تعطيلات مى تواند بازيكنان ما را در وضعيت بدنى مطلوبى قرار دهد.
-
مصاحبه مجیدی
فرهاد مجيدى: ذوب آهن حريف سرسختى است اما ما هم استقلاليم
فرهاد مجيدى مهاجم آبى پوش اظهار كرد: هنوز به طور كامل به آمادگى مدنظرم نرسيده ام و امكان حضورم در اين بازى منوط به نظر كادر پزشكى و فنى تيم است. هر تصميمى آنها بگيرند، من موظف به انجام آن خواهم بود. وى درباره ديدار با ذوب آهن تصريح كرد: در حال حاضر تمام فكر و ذكر تيم و بازيكنان معطوف به اين مسابقه مهم است. بازيكنان ما شكست اخير مقابل فولاد را فراموش كرده اند. بالاخره باخت در فوتبال وجود داردوماتنهااميدواريم چنين اتفاقى براى ما تكرار نشود. مجيدى با بيان اينكه حضور هواداران استقلال در ورزشگاه آزادى مى تواند عامل مهمى در كيفيت و انگيزه بازيكنان اين تيم باشد، گفت: به عنوان كاپيتان تيم از تمام طرفداران استقلال مى خواهم فردا به ورزشگاه آزادى بيايند و تيم شان را تشويق كنند. ما در حال حاضر رتبه دوم جدول را در اختيار داريم و اين مسابقه حساس حكم يك بازى شش امتيازى را براى ما خواهد داشت. چشم ما به سكوهاست و منتظر حضور تماشاچيان هستيم. هواداران ما در سخت ترين شرايط استقلال را تنها نگذاشتند و اميدوارم در ديدار با ذوب آهن هم مانند گذشته عمل كنند. كاپيتان تيم استقلال درباره تيم ذوب آهن گفت: ذوب آهن تيم بسيار خوبى است. حضور آن ها در صدر جدول نشان مى دهد كه توانايى هاى زيادى دارند، اما ما هم استقلال هستيم و مى توانيم به كمك هواداران مان ذوب آهن را با شكست بدرقه كنيم. مجيدى با بيان اينكه تحت هيچ شرايطى به تيم ملى برنمى گردد، درباره دعوت دو بازيكن از استقلال به تيم ملى، تصريح كرد: فكر مى كردم از تيم دوم جدول ليگ بايد بازيكنان بيشترى به تيم ملى دعوت شوند. معتقدم بازيكنانى چون حنيف عمران زاده، وحيد طالبلو، محمد محمدى، اميرحسين صادقى و كيانوش رحمتى شايستگى حضور در تيم ملى را در مقطع كنونى داشتند. به هر حال با تفكرى كه بر تيم ملى حاكم است بايد هم چنين تصميمى را از سوى مربيانش شاهد باشيم. به عنوان يك ايرانى تنها آرزوى موفقيت تيم ايران در جام ملت ها را داشته و اميدوارم با جام قهرمانى اين رقابت ها به كشور بازگردد. وى درباره راى كميته انضباطى مبنى بر جريمه مالى اش گفت: پس از بازى با پاس همدان به عزيز محمدى و شريفى احترام گذاشته و هيچ مصاحبه اى درباره محروميتم انجام ندادم، اما براى من جاى سوال است كه اگر در آن مسابقه حرف زشتى زدم، بايد اخراج مى شدم و اگر نزدم چرا داور به من اخطار داد و كميته انضباطى من را جريمه كرد؟! متاسفانه همه ديدند كه در بازى ذوب آهن و مس چطور حق مس به خاطر اطلاع نداشتن داور از قوانين ضايع شد و حتى اين موضوع به اطلاع فيفا هم رسيد. براى مجرمين آن مسابقه جرايم دو و سه ميليون تومانى در نظر گرفته اند، اما در حكم صادره براى من بدون آنكه نظرم را بخواهند يا به كميته انضباطى دعوت شوم و با اينكه كمك داور بازى به من اهانت كرد، جريمه ۱۰ ميليون تومانى در نظر گرفته شد. جالب اينجاست كه همان كمك داور كه به من اهانت كرده و معتقد بود من به وى اهانت كرده ام، همان شخصى بود كه در بازى مس و ذوب آهن سبب ايجاد آن حاشيه ها شد.
-
مصاحبه مظلومی
مظلومي: استقلال نياز به بازسازي دارد
خبرگزاري فارس: سرمربي استقلال پس از شكست برابر ذوبآهن گفت: نياز به بازسازي داريم.
به گزارش خبرگزاري فارس، پرويز مظلومي پس از شسكت 2 بر يك مقابل ذوبآهن عنوان كرد: بازي بسيار زيبايي بود. توقع از دو تيم بالاي جدول همين بود كه فوتبال شناوري را بازي كنند. استقلال خوب بازي كرد و ذوبآهن هم با برنامه بود.
وي افزود: با توجه به داشتههايمان به زمين رفتيم و از بازي راضيام. فوتبال امروز بيرحمي خود را به ما نشان داد. قبل از اينكه گل دوم را دريافت كنيم موقعيت گل داشتيم اما همان توپ در برگشت به گل دوم ذوبآهن تبديل شد. بعد از دريافت گل نيز حمله كرديم اما فرصتهايمان گل نشد.
مظلومي با بيان اينكه قبل از اعلام پنالتي معتقد است بازيكن ذوبآهن در آفسايد بوده است گفت: فكر ميكنم آنها در آفسايد بودند. البته اين موضوع را به كارشناسان داوري واگذار ميكنم. برخلاف جريان بازي گل دريافت كرديم و بيدقتي باعث شد گل نزنيم. شايسته پيروزي بوديم. حداقل ميتوانستيم يك امتياز را بگيريم. درست است كه مسابقه را باختيم اما به شاگردانم خستهنباشيد ميگويم و چيزي از ارزشهاي آنها كم نشده است.
سرمربي استقلال درباره قضاوت محسن تركي عنوان كرد: نميخواهيم درباره داوري حرف بزنيم چون كليشهاي ميشود. آقاي تركي از داوران خوب فوتبال ما هستند اما هنوز هم ميگويم قبل از پنالتي صحنه مشكوك به آفسايد بود.
مظلومي اظهار داشت: نميتوانستم مجيدي را زودتر به ميدان بفرستم. در واقع در استفاده از او ريسك كردم. نبود مهرههايي مثل جباري، صادقي، مبعلي در روند تيم تأثيرگذار بوده است. هادي شكوري را پس از 8 ماه به ميدان فرستادم. جا دارد از كادر پزشكي تشكر كنم. آنها سال پركاري را پشت سر گذاشتند. من حتي فرهاد مجيدي را با ريسك به زمين فرستادم اما گروه پزشكي او را به اين بازي رساند.
وي در پاسخ به اين سؤال كه آيا بهتر نبود ليست تيم ملي بعد از بازيهاي اين هفته اعلام ميشد، گفت: اگر امشب اين ليست اعلام ميشد بهتر بود. يكسري از بازيكناني كه در اين فهرست نبودند انگيزهاي براي بازي نداشتند. با وجودي كه من مربي استقلال هستم معتقدم كه بازيكنان بيشتري از اين تيم ميتوانست به اردوي تيم ملي دعوت شود. اميدوارم كه تيم ملي موفق باشد.
مظلومي درباره برنامههاي استقلال در تعطيلات نيم فصل گفت: يك هفته به تيم استراحت داديم. اينجا برعكس تمام دنياست. واقعاً سه بازي كه جايگزين تعطيلات نيمفصل كردند فشار مضاعفي روي تيم ما گذاشت و نتيجه خوبي هم نگرفتيم. استقلال نياز به بازسازي دارد. 10 روز اردوي خارج از كشور را در نظر گرفتيم و دو بازي تداركاتي هم مدنظر داريم. از 10 الي 15 دي نيز در تهران روزي دو نوبت تمرين ميكنيم.
مظلومي درباره گروهبندي تيم ملي در جام ملتهاي آسيا گفت: همه تيمها سخت هستند و نبايد از قبل فكر كنيم كه صعود كردهايم.
وي در مورد قرارداد قطبي با تيم ژاپني قبل از جام ملتهاي آسيا خاطرنشان كرد: اينكه يك مربي قبل از جام ملتها به تيم ديگري برود يا استعفا كند باعث ميشود انگيزهها پايين بيايد اما بازيكنان ما غيرت دارند و كار خودشان را انجام ميدهند. تيم ملي اگر خوب رهبري شود مطمئن باشيد ميتواند در جام ملتهاي آسيا نتيجه بگيرد.
-
مصاحبه پورحیدری
پورحیدری: استقلال بهترین بازیاش را انجام داد
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، منصور پورحیدری طی گفتوگویی با سایت رسمی استقلال درخصوص شکست تیم مقابل ذوبآهن اظهار داشت: استقلال یکی از بهترین بازیهای خود را مقابل ذوبآهن انجام داد اما شاید بدشانسی و بیدقتی در زدن ضربات آخر سبب شد که ما این بازی را واگذار کنیم.
پورحیدری در ادامه گفت: مظلومی در این بازی دستش بسته بود تا جاییکه ما مجبور شویم 2 بازیکن مصدوم خود یعنی مجیدی و روانخواه را وارد میدان کنیم. اگر دست کادر فنی در این بازی بسته نبود قطعا استقلال خیلی راحت میتوانست به پیروزی برسد اما تعداد بالای مصدومان تیم سبب شد تا استقلال نتواند باتمام قوا به مصاف حریف خود برود تا در نهایت ما بازنده بازی باشیم.
پورحیدری در پایان اعلام کرد: مسلما استقلال در تعطیلات فصل به تحول اساسی دست پیدا خواهد کرد چرا که در این زمان مصدومان تیم میرسند و با رفع آسیبدیدگیشان کادر فنی نفرات بیشتری را در اختیار خواهد داشت تا در نهایت استقلال باتمام نیرو به مصاف حریفان خود برود. ما باید از اردوی خود نهایت استفاده را ببریم تا با ساختن استقلال به امتیازات بیشتری در نیم فصل دوم دست پیدا کنیم.
-
مصاحبه حجازی
حجازی: این بازی یکی از زیباترین بازیهای استقلال بود
ناصر حجازی رئیس کمیته فنی استقلال از بازی استقلال- ذوبآهن به ویژه در نیمه اول ابراز رضایت کرد، او معتقد است این بازی، یکی از زیباترین بازیهای لیگ تا به امروز بوده است.
حجازی در خصوص بازی روز گذشته به سایت رسمی باشگاه استقلال گفت: استقلال در مقابل ذوبآهن خوب بازی کرد. به زعم بنده بازی روز گذشته صرف نظر از نتیجه یکی از بازیهایی بود که تماشاگر استقلال از تماشای این بازی لذت برد. در این بازی، مخصوصا در نیمه اول همه چیز خوب بود و بازیکنان استقلال بازی خوبی را به نمایش گذاشتند، در نیمه دوم البته میتوانستیم با بعضی جا به جاییها بهتر کار کرده و شرایط را به نحو دیگری پیش ببریم، با این حال در نیمه دوم هم بازیکنان موفق شدند موقعیتهایی را روی دروازه حریف به وجود آورند که البته با بدشانسی دو موقعیت از دست رفت و دو بار هم با بیدقتی بازیکنان دروازه خالی حریف از باز شدن نجات پیدا کرد. البته ذوبآهن هم بسیار خوب بازی کرد و به دلیل بازی خوب هر دو تیم، شاهد یکی از زیباترین بازیهای لیگ بودیم.
رئیس کمیته فنی استقلال در ادامه خاطرنشان کرد: استقلال باید از تعطیلات لیگ به درستی استفاده کند و اگر این مهم صورت بگیرد و با ادامه روندی که بازیکنان در بازی با ذوبآهن ارائه دادند، پس از تعطیلات مطمئنا شاهد شرایط بهتری از تیم استقلال خواهیم بود.
-
مصاحبه برهانی
برهانی: برای تیم ملی آرزوی موفقیت میکنم
داور باعث شد بازی استیلآذین را از دست بدهم
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، آرش برهانی در خصوص شکست تیمش مقابل ذوبآهن اصفهان گفت: شاهد بازی خوبی از استقلال در این بازی بودیم و به نظرم به هیچ عنوان مستحق باخت نبودیم. متاسفانه 3 امتیاز حساس را از دست دادیم اما تلاش میکنیم در آینده این موضوع را جبران کنیم.
وی در خصوص دریافت کارت زرد سوم از سوی داور بازی و از دست دادن بازی با استیلآذین گفت: من در آن صحنه هیچ صحبتی با داور نکردم اما او باعث شد من سه اخطاره شوم و بازی با استیلآذین را از دست بدهم، بازی که برایم اهمیت زیادی داشت و میخواستم در آن گلزنی کنم.
برهانی در خصوص تیم ملی ایران نیز گفت: انتظار نداشتم به تیم ملی دعوت شوم چون وقتی آقای گل بودم قطبی من را حتی جزو 18 نفر هم نمیخواست. با این حال تیم ملی در حال حاضر فورواردهای خوبی دارد و من برای تیم ملی فقط آرزوی موفقیت دارم.
برهانی در پایان و با اعتراض نسبت به برخی رسانهها گفت: متاسفانه یکی از رسانههای ورزشی مصاحبهای از من روی خروجیاش قرار داده که درست است حرفهای مثبتی را از قول من به چاپ رسانده اما قرار نیست چون من همیشه مثبت حرف میزنم حالا به خود اجازه دهند و مصاحبههای غیرواقعی چاپ کنند. امیدوارم چنین اتفاقی دیگر تکرار نشود چون در عین اینکه احترام خاصی برای رسانهها قائلم اما به آنها اجازه نمیدهم مصاحبههای واهی از قول من چاپ کنند.
-
مصاحبه فتح اله زاده
به خاطر آن چند نفر بازيكنان را جريمه نمى كنم
فتح الله زاده: همچنان از مظلومى حمايت مى كنم
على فتح الله زاده، سرپرست باشگاه استقلال بعد از شكست اين تيم مقابل ذوب آهن گفت: متأسفانه در اين ديدار تير دروازه مانع پيروزى ما شد! وقتى در يك بازى ۲ بار تير دروازه حريف را به لرزه در مى آوريم. نشان دهنده عملكرد خوب، در جريان كل بازى و همچنين اوج بدشانسى ماست.وى درباره شايعاتى كه پيرامون جريمه سنگين بازيكنان به وجود آمده، اظهار داشت: شايد باورتان نشود اما وقتى مى خواستم از ورزشگاه بروم بيرون چند هوادار جلوى من را گرفتند و خواهش كردند كه بازيكنان را به خاطر شكست مقابل ذوب آهن تنبيه و جريمه نكنم. من هم از اين تعداد هوادار تشكر مى كنم. به خاطر همان چند نفر قصد جريمه كردن بازيكنان را ندادم.سرپرست باشگاه استقلال افزود: زمان شروع به كارمان فقط با ۵ بازيكن تمرين كرديم و مظلومى با چنين شرايطى تيم را ساخت.حالا فقط به خاطر تفاضل گل كمتر با تيم دوم در رده پنجم هستيم. عملكرد مظلومى از هر نظر مناسب بوده و همچنان از او حمايت مى كنم.فتح الله زاده تصريح كرد: مقابل پرسپوليس در ديدار دوستانه ۲ بازيكن سابق استقلال هم خداحافظى مى كنند و منصوريان يكى از آنها نيست، چون قبلا و در فينال جام حذفى مقابل داماش گيلان تجليل به عمل آورديم.وى در خاتمه در مورد درگيرى با مسئول كانون هواداران استقلال اضافه كرد: درگير نبودم. از كار آنها راضى نبودم و به همين علت حكم بركنارى او را صادر كردم.
-
مصاحبه مظلومی
قطبى، انگيزه بازيكنان ما را پايين آورد
مظلومى: مقابل ذوب آهن فهميدم چقدر فوتبال بى رحم است
پرويز مظلومى سرمربى استقلال پس از شكست ۲ بر يك مقابل ذوب آهن در نشست خبرى پس از بازى اظهار داشت: بازى بسيار خوبى را از سوى دو تيم اول جدول ديديد. همان طور كه انتظار مى رفت هر دو تيم با برنامه و خيلى خوب ظاهر شدند و توانستند فوتبال منسجم و شناورى را به نمايش بگذارند. استقلال با توجه به داشته هايش و نبود چندين بازيكن كليدى و نيز بازيكنان نيمه آماده روى نيمكت تلاش زيادى براى موفقيت انجام داد. فكر مى كنم از نظر سطح بازى عملكرد خوبى هم داشتيم، اما متاسفانه باختيم. وى افزود: از نوع فوتبال بازيكنانم راضى هستم و بايد از تلاش و زحمتشان تشكر كنم. بعضى اوقات مى برديم، اما شاهد بازى زيبايى ازاستقلال نبوديم. در اين مسابقه با بدشانسى باختيم. پس از آن كه گل اول بازى به ثمر رسيد، چندين موقعيت گلزنى داشتيم و در صحنه اى كه يكى از بازيكنان مان به خاطر كم تجربگى توپ را به تيرك دروازه ذوب آهن زد، همان توپ به سمت دروازه ما آمد و روى غافلگيرى بازيكنان مان تبديل به گل شد. پس از آن صاحب چند فرصت گلزنى ديگر هم شديم و باز هم روى كم تجربگى فرصت خطرناكى را از دست داديم. دوباره همان توپ روى صحنه اى كه فكر مى كنم آفسايد بود حريف را صاحب يك پنالتى كرد و در نهايت گل دوم را خورديم. در ادامه بازيكنان ما باز هم خودشان را پيدا كردند و فرصت هايى را به دست آوردند كه روى بدشانسى از دست رفت. سرمربى استقلال تاكيد كرد: استقلال بايد حداقل يك امتياز مى گرفت؛ امروز خوب بازى كرديم اما فوتبال بى رحمى اش را به ما نشان داد. اين باخت چيزى از ارزش هاى بازيكنان من كم نمى كند. وى درباره عملكرد تيم داورى مسابقه نيز گفت: اگر بخواهم باز هم درباره داورى حرف بزنم، كليشه اى مى شود. محسن تركى از داوران بزرگ فوتبال ماست اما متاسفانه چند هفته اى است كه داورى درليگ وضعيت خوبى ندارد. معتقدم صحنه اى كه باعث اعلام پنالتى به سود ذوب آهن شد مى توانست آفسايد باشد، ضمن اين كه داور هم از آن صحنه دور بود و يك پنالتى مشكوك اعلام شد. مظلومى با اشاره به مشكل ساز شدن تعداد زياد مصدومان تيمش اظهار كرد: ما امسال با بدشانسى هايى كه نصيب مان شد بازيكنان مصدوم زيادى داريم. تيم پزشكى ما امسال سال پركارى داشت كه بايد از آنها تشكر كنم. به طور مثال فرهاد مجيدى در اين مسابقه توان ۹۰ دقيقه بازى را نداشت و ما هم ريسك نكرديم و او را از ابتدا به ميدان نفرستاديم. مجيدى شرايطى داشت كه اصلا نبايد بازى مى كرد، اما با تلاش پزشكان او به اين مسابقه رسيد. همچنين هادى شكورى پس از ۸-۹ ماه از ابتدا براى ما بازى كرد، چون واقعا به وجود او نياز داشتيم. اميدوارم تعطيلات ليگ فرصت خوبى باشد تا بازيكنان مصدوم مان بهبودى شان را پيدا كنند و ما هم آماده نيم فصل دوم شويم، هر چند شرايطى كه فوتبال ايران دارد با تمام دنيا متفاوت است و تعطيلات نيم فصل پس از هفته بيستم شروع مى شود. وى با اشاره به اين كه اعلام اسامى بازيكنان دعوت شده به تيم ملى در انگيزه آنها تاثيرگذار بود، گفت: به طور طبيعى برخى بازيكنانى كه اسم شان در تيم ملى نبود روحيه كمترى داشتند. همچنين معتقدم بايد از تيم استقلال بازيكنان بيشترى به تيم ملى دعوت مى شدند. به هر حال تصميم با سرمربى تيم ملى است و هيچ كسى هم نمى تواند درباره سليقه او حرفى بزند. انشاالله بروند و در جام ملت ها هم قهرمان شوند. مظلومى درباره برنامه استقلال در تعطيلات نيم فصل گفت: طبق برنامه ريزى ما بازيكنان يك هفته استراحت خواهند كرد و تمرينات از دهم تا پانزدهم دى ماه روزانه ۲ جلسه پيگيرى مى شود. همچنين از شانزدهم تا ۲۶ دى ماه هم اردوى تداركاتى خارج از خانه داريم و دو بازى تداركاتى هم آنجا برگزار مى كنيم. از ۲۶ دى تا اوايل بهمن ماه هم آماده شروع دوباره مسابقات مى شويم، فكر مى كنم دوم يا سوم دى در جام حذفى بازى خواهيم كرد كه ميزبان هم هستيم.
-
مصاحبه شکوری
شكورى: ديدار با ذوب آهن بهترين بازى فصل استقلال بود!
هادى شكورى مدافع تيم فوتبال استقلال با ابراز خوشحالى از اينكه توانست ۹۰ دقيقه مقابل ذوب آهن به ميدان برود، گفت: از اينكه كادر فنى در بازى مهمى به من اعتماد كرد و به ميدان رفتم خوشحالم اما كاش اين بازى با برد به پايان مى رسيد.او درباره بازى با ذوب آهن اظهارداشت: به جرأت مى توانم اين بهترين بازى استقلال بود كه در اين فصل به نمايش گذاشتيم. بعد از باختى كه مقابل فولاد بدست آورديم همه بازيكنان همقسم شده بوديم كه در اين بازى با پيروزى زمين را ترك كنيم اما متأسفانه روز بدشانسى ما بود. بازيكن استقلال درباره به ميدان رفتنش خاطرنشان كرد: از اينكه كادر فنى به من اعتماد كرد و در بازى حساس مقابل ذوب آهن ۹۰ دقيقه در ميدان بودم تشكر مى كنم همچنين از كادر پزشكى كه تمام سعى شان را براى بهبودى من به كار بستند. اميدوارم در تعطيلات ليگ مصدومانمان بهبود يابند و بعد از تعطيلات با قواى بيشترى به مصاف حريفان برويم.شكورى با اشاره به اينكه برهانى يكى از بهترين بازيكنان استقلال است، تأكيد كرد: بازى با ذوب آهن همه بازيكنان خوب بودند و حتى خودم با وجودى كه از دقيقه ۸۰ عضلات پايم گرفته بود اما سعى كردم چيزى براى تيم كم نگذارم اما آرش خيلى خوب بود. متأسفانه تا مهاجمى گل نمى زند از او انتقاد مى كنند در حالى كه برهانى بازيكن بزرگى است.
-
مصاحبه عمران زاده
عمران زاده: اگر اشتباه نمى كرديم ذوب آهن تا صبح نمى توانست گل بزند
حنيف عمران زاده مدافع تيم فوتبال استقلال تهران اعتقاد دارد گلهايى كه اين تيم مقابل ذوب آهن دريافت كرده روى اشتباهات فردى به ثمر رسيده است.وى گفت: بازى را كه بايد به آسانى مى برديم از دست داديم و نمى توانيم دليلى براى اين شكست بياوريم.وى درباره عملكرد ضعيف خط دفاع استقلال گفت: استقلال مدافعان خوبى دارد كه پس از چند سال بازى كنار يكديگر با هم هماهنگ هستند. من نمى توانم توجيهى براى عملكرد خط دفاعى استقلال داشته باشم فقط مى توانم اظهار اميدوارى كنم در تعطيلات ليگ نقاط ضعف تيم برطرف شود تا ديگر شاهد چنين اشتباهاتى از طرف بازيكنان نباشيم. عمران زاده افزود: ما فوتبال زيبايى ارائه داديم و همه ديدند مستحق باخت نبوديم. همين كه هواداران پس از پايان بازى ما را تشويق كردند نشان داد كه آنها از بازى تيم راضى هستند. اگر خودمان اشتباه نمى كرديم ذوب آهنيها تا صبح هم گل نمى زدند.وى درباره پنالتى كه داور به سود ذوب آهن گرفت، گفت: نمى دانم پنالتى درست بود يا نه. حالا ديگر بازى تمام شده و حرف زدن درباره اينكه پنالتى حق ذوب آهن بود يا نه فايده اى ندارد.مدافع استقلال در پايان اظهارداشت: استقلال بعد از تعطيلات بازيهاى دشوارى پيش رو دارد. اگر مى خواهيم در كورس قهرمانى بمانيم ديگر نبايد امتيازات را از دست بدهيم.
-
مصاحبه برهانی
برهانى: ذوب آهن خوش شانس بود كه شكست نخورد
آرش برهانى مهاجم استقلال درباره بازى با ذوب آهن گفت: در روزى كه استقلال شايستگى كسب پيروزى را داشت شكست خورد. اين باخت حق تيم ما نبود و حالا بايد تلاش زيادى براى جبران اين شكست انجام دهيم. دوست داشتم با گلى كه به ثمر رساندم استقلال برنده شود اما متأسفانه اين اتفاق رخ نداد. از اين باخت شوكه هستم و فكر مى كنم ذوب آهنيها خيلى خوش شانس بودند كه از استقلال ۳ امتياز گرفتند.وى افزود: استقلال به بى عدالتى فوتبال باخت. ما فوتبال زيباترى را نسبت به ذوب آهن ارائه داديم اما هميشه تيمى كه بهتر بازى مى كند برنده نمى شود.مهاجم استقلال با اشاره به موقعيتهاى گلى كه تيمش از دست داد، گفت: نمى دانم چرا توپهايمان به د اخل دروازه نرفت. اگر يكى از آن توپ ها گل مى شد الان ما به جاى ذوب آهن برنده بوديم. فوتبال همين است و گاهى تيمى به آنچه كه حقش است، نمى رسد.برهانى در پايان اظهارداشت: فكر مى كنم تعطيلات ليگ بهترين فرصت براى بازسازى استقلال است. اينكه تعطيلات را با شكست به پايان برسانيم بهتر است تا اينكه در شروع دوباره ليگ ببازيم. اميدوارم استقلال در تعطيلات بتواند به شرايط ايده آل خود برگردد.
-
مصاحبه شریفات
شريفات: عدالت فوتبال اجرا نشد
اسماعيل شريفات مهاجم استقلال در مورد ديدار مقابل ذوب آهن اظهارداشت: در روزى كه بازى بسيار خوبى از خود به نمايش گذاشتيم و با وجود چندين بازيكن مصدوم موقعيتهاى زيادى را روى دروازه حريف به وجود آورديم، بخت ما يارنبود و نتوانستيم به آنچه استحقاق داشتيم برسيم.وى در ادامه گفت: پس از بازى هر فردى كه صحبت كردم به اين موضوع اشاره داشت كه ما بايد ۳ امتياز را كسب مى كرديم و با اين وجود بايد بگويم كه اسير ناملايمتيهاى فوتبال شديم و در اين رشته ورزشى هميشه عدالت اجرا نمى شود.مهاجم استقلال تصريح كرد: در اين ديدار نيز مى توانستم گل بزنم. يكبار داور مانع به ثبت رسيدن گل من شد و اين بار هم تير دروازه. اگر آن توپ گل مى شد ما مى توانستيم از جلو آمدن ذوب آهن استفاده كرده و گلهاى بيشترى به اين تيم بزنيم.شريفات در مورد مصدومان زياد استقلال گفت: ديروز ما بازيكنان زيادى را به همراه نداشتيم. بازيكنانى كه اگر مصدوم يا محروم نبودند و در تركيب قرار مى گرفتند قطعا ذوب آهن پيروز ميدان نبود. ما با چندين و چند غايب موقعيتهاى زيادى ايجاد كرديم و اگر بازيكنانى نظير مجيدى و ميداودى را به صورت آماده در اختيار داشتيم نتيجه ديگرى را رقم مى زديم.
-
مصاحبه پورحیدری
پورحيدرى: اگر دستمان بسته نبود بهتر نتيجه مى گرفتيم
منصور پورحيدرى سرپرست تيم فوتبال استقلال در گفت وگويى با سايت رسمى اين باشگاه درمورد شكست آبى پوشان مقابل ذوب آهن اظهار كرد: استقلال يكى از بهترين بازى هاى خود را مقابل ذوب آهن انجام داد، اما شايد بدشانسى و بى دقتى در زدن ضربات آخر سبب شد كه ما اين بازى را واگذار كنيم.وى در ادامه گفت: مظلومى در اين بازى دستش بسته بود، تا جايى كه ما مجبور شديم ۲ بازيكن مصدوم خود يعنى مجيدى و روانخواه را وارد ميدان كنيم. اگر دست كادر فنى در اين بازى بسته نبود قطعا استقلال خيلى راحت مى توانست به پيروزى برسد اما تعداد بالاى مصدومان تيم سبب شد تا استقلال نتواند باتمام قوا به مصاف حريف خود برود تا در نهايت ما بازنده بازى باشيم. پورحيدرى در پايان اعلام كرد: مسلما استقلال در تعطيلات نيم فصل به تحول اساسى دست پيدا خواهد كرد. چرا كه در اين زمان مصدومان تيم مى رسند و با رفع آسيب ديدگى شان كادر فنى نفرات بيشترى را در اختيار خواهد داشت تا در نهايت استقلال باتمام نيرو به مصاف حريفان خود برود. ما بايد از اردوى خود نهايت استفاده را ببريم تا با ساختن استقلال به امتيازات بيشترى در نيم فصل دوم دست پيدا كنيم.
-
مصاحبه آشوبی
آشوبى: روى نوار بدشانسى هستيم!
فرزاد آشوبى طى گفت و گويى اظهارداشت: استقلال بازى خوبى از خود به نمايش گذاشت و به جرأت مى توانم بگويم مستحق پيروزى بوديم.وى افزود: در نيمه اول ذوب آهن حرفى براى گفتن نداشت و ما به صورت كامل توپ و ميدان را در اختيار داشتيم. در نيمه دوم نيز باز هم ما تيم برتر ميدان بوديم و اگر توپهايمان تبديل به گل مى شد پيروزى پرگلى بدست مى آورديم.هافبك استقلال تصريح كرد: ما ۲ توپ به تير دروازه ذوب آهن زديم اما حريف روى اشتباهات ما به گل رسيد و حالا به همه ثابت شد كه روى نوار بدشانسى هستيم و اميدوارم اين روند هرچه زودتر به پايان برسد.آشوبى در خاتمه پيرو شرايط استقلال در ادامه ليگ افزود: مطمئن باشيد بعد از تعطيلات استقلال ديگرى خواهيد ديد زيرا در اين مدت فرصت داريم تا قواى جسمانى خود را تقويت كنيم و همچنين مصدومان ما نيز آماده حضور در ميدان خواهند شد.
-
مصاحبه منتظری
منتظرى: اختلاف با صدر جدول قابل جبران است
پژمان منتظرى مدافع استقلال طى اظهارنظرى گفت: شكست مقابل ذوب آهن استقلال را از صدر جدول دور كرد اما اين اختلاف قابل جبران است و ما چيزى را از دست نداده ايم.وى ادامه داد: بعد از اينكه گل اول را به ثمر رسانديم فرصتهاى زيادى براى گل زدن داشتيم اما از آنها استفاده نكرديم. متأسفانه گلهاى بدى خورديم و بازى را احساسى دنبال كرديم به همين دليل نتوانستيم گلهاى خورده را جبران كنيم.منتظرى افزود: واقعا نمى دانم چه اتفاق افتاد كه بازى برده را واگذار كرديم. ما نتوانستيم از فرصتهايمان استفاده كنيم اما آنها از تك موقعيتهاى خود به خوبى استفاده كردند.مدافع استقلال در پايان گفت: ليگ امسال به گونه اى است كه فاصله تيمها كم شده و امتيازات از دست رفته قابل جبران هستند. استقلال با ۲ پيروزى پى در پى مى تواند به صدر برگردد و هنوز چيز خاصى را از دست نداده ايم.