پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]
نقل قول:
سلام
من تازه بازی رو ديشب نصب کردم.از بس ناشی بودم به شدت بازيکنام رو تمرين دادم!!!
حالا شب بازی دارم و همشون آمادگیشون قرمزه.
چی کار کنم توکن هم ندارم؟
ازبسته های سبز استفاه کن البته فقط واسه اصلی ها. هر 3 ساعت هم 5درصد شرایطشون خوب میشه. البته میتونی بازیکنای اصلیتو امشب استراحت بدی که مصدوم نشن. کلا زیاد تمرین نده
پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]
امشب فاجعه رخ داد!!!
قبل بازی آن شدم تو پی سی تا وقتی که بازی شروع شد برم ببینمش ولی اولش که حواسم پرت شد و 1-2 دقیقه که اینجوری ازدست رفت!! بعدش که اومدم سر بازی حالا هرچی میزنم نمیره تو بازی!!! و مونده رو همون لودینگش! آخرش بیخیال پیسی شدم و رفتم سروقت گوشی که اونم همینط.ر شد و کلا نتونستم برم تو بازی!!! گزارش بازی رو که دیدم به این شکل بود که تا دقیقه 65 2-1 جلو بودم و البته تو دقیقه 47-48 یک مصدوم میدم ولی با این حال تیمم بازهم یک گل میتونه بزنه و 2-1 شده بودن! فاجعه از دقیقه 65-66 شروع میشه که بازی اتوماتیک تعویض میکنه ولی چون همه تعویضیهایی که براش مشخص کرده بودم تو بازی بودن ضعیفترین بازیکنم رو که تازه آکادمی با 2 ستاره بهم داده بود رو میاره تو بازی بجای مصدوم!!!( که ای کاش هرگز نمیومد!!!) و ازونجا که ضعیف بوده کلا میرینه تو بازی!!! و 2تا گل میخورم! و 3-2 تو زمین خودم میبازم!!! بدیش هم این بوده که گل سوم رو دقیقه 89 دریافت کردم!!!
ولی بچه ها به صعود این شکلی عادت دارند و چون بدون آن بودنم 52% بازی دست من بوده و کلا همه آمارا بنفع من بوده امیدوارم که تو برگشت ببرم و میدونم که میبرم! فقط برام دعا کنید که با اختلاف 2 گل پیروز بشم! که اگر بشه چی میشه
خوب اولین بازیم رو با اینکه یه واحد کمتر از حریف بودم 3-0 بردم.
لطفا یه توضیحی راجع به تمرین دادن بدید.
من یه بازیکنم رو روی هر سه تا آیتم سمت چپ تمرین دادم ولی قدرتاش اضافه نشد.
در مورد گرفتن توکن هم توضیح بدید.چون اسپانسرم فقط روزی یه توکن میده که خیلی کمه
وآخرین سوال اینکه چطوری یه نفر رو از لیست دوستان حذف کنم چون قبل از بازی اصلی یه بازی دوستانه گذاشت بازیکنام خسته شدن
ای کاش مثل ورژن قبلی ...قبل بازی پیام میداد
من هی یادم میره که بازی دارم ! :ey babaaa:om::
لطفا یکی شسته رفته تو مورد نحوه تمرین دادن تو ورژن جدید توضیح بده و اینکه چطوری قدرت بازیکنها افزایش پیدا می کنه؟
من از صبح یکی رو تمرین دادم. گین رو زده +11 واصلا تغییری تا حالا تو قدرتش انجام نشده و گین همون +11 مونده!!!
نقل قول:
خوب اولین بازیم رو با اینکه یه واحد کمتر از حریف بودم 3-0 بردم.
لطفا یه توضیحی راجع به تمرین دادن بدید.
من یه بازیکنم رو روی هر سه تا آیتم سمت چپ تمرین دادم ولی قدرتاش اضافه نشد.
در مورد گرفتن توکن هم توضیح بدید.چون اسپانسرم فقط روزی یه توکن میده که خیلی کمه
وآخرین سوال اینکه چطوری یه نفر رو از لیست دوستان حذف کنم چون قبل از بازی اصلی یه بازی دوستانه گذاشت بازیکنام خسته شدن
نقل قول:
لطفا یکی شسته رفته تو مورد نحوه تمرین دادن تو ورژن جدید توضیح بده و اینکه چطوری قدرت بازیکنها افزایش پیدا می کنه؟
من از صبح یکی رو تمرین دادم. گین رو زده +11 واصلا تغییری تا حالا تو قدرتش انجام نشده و گین همون +11 مونده!!!
ظاهرا من بازی رو زمانی نصب کردم که دیگه کسی یا اصلا بازی نمی کنه یا دیگه حوصله توضیح دادن نمونده!!om::
نقل قول:
ظاهرا من بازی رو زمانی نصب کردم که دیگه کسی یا اصلا بازی نمی کنه یا دیگه حوصله توضیح دادن نمونده!!om::
نه دوست عزیز! همه هستند! اما چون ورژن جدید کلی مشکل و کاستی داره! اکثرا برگشتن به ورژن قبلی! برای همینه که کسی جوابتو نمیده!
و برای سوال اولت هم هزار بار تو پستا های مختلف گذاشتیم که! اگر دوستانتون با شما بازی دوستانه بذارند فقط و فقط انرژی خودشون کم میشه و بازیکناشون خسته! و برای شمایی که بازی دوستانه رو انتخاب نکردی کلا انگار که اصلا بازی نکردی! و نه هیچی کم و نه اضافه نمیشه! و حتی اگر مصدومم بدی تو اون بازی بازهم بعد بازی بازیکنتون سرحال و مثل قبلش میمونه! پس نگران نباش و البته همه اینا برای موقعی هست که کسی با شما بازی دوستانه بذاره
اگر شما با کسی بازی دوستانه بذاری دیگه باز همه چی فرق میکنه!
خدايى اين ورژن خيلى جذاب كرده بازى رو ولى دو تا سوال
ورژن قبلى اقاى گل و بهترين پاسور و بهترين بازيكن رو تو ليستى نشون ميداد الان نداره يا من پيداش نميكنم؟
ورژن قبلى ليست مبلغ اول تا اخر تو هر سه جام مينوشت ايا اينم نداره يا من بازم پيداش نميكنم؟
با سلام به همه دوستان
بازی Top Eleven در سال 2015 به روز شده و با برطرف کردن بعضی از معایب مثل نداشتن موزیک و صدا در بازی باعث افزایش هیجان بازی شده است و یا در کنار اسامی بازیکنان هم زمان ترکیب تیم هم قابل دیدن و تغییر است.قسمت های مختلف بازی که از سال 2013 هیچ تغییری نکرده و خسته کننده شده بود با تغییرات بسیار،جذاب و متنوع شده و باعث شده تا کاربر ارتباط بهتری با بازی برقرار کنه.چند عکس از اکانت خودم قرار می دهم تا بیشتر در جریان این تغییرات قرار بگیرید.لول من در این بازی 11 هست،البته این فصل به دلیل مشغله کاری و مدت کم حضور در بازی نتایج ضعیفی گرفتم و اوضاع تیم اصلا راضی کننده نیست.eterza::-:shogh:
امیدوارم از این بازی لذت ببرید.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
متاسفانهبا یک برد 1-0 تلخ از رسیدن به فینال باز موندم بازی رفت و برگشت از لحاظ آماری بازی دست من بود! شوت تو دروازه! درصد مالکیت و همه و همه بنفع من بود غیر از اینکه بازی رفت نتونستم برم تو بازی که معلوم نبود مشکل از چیه!!! و باک تعویض بحث بر انگیز که سیستم خودش انجام داده بود و در نهایت حذف بخاطر گل خورده بیشتر تو زمین خودی
ایشالا بچه ها فصل بعدی جبران میکنند!