شونزده خعلی فرق داره با پونزده؟
نمایش نسخه قابل چاپ
شونزده خعلی فرق داره با پونزده؟
نمیدونم دیدید یا نه ولی این سایت اطلاعات مفیدی درباره بازیکنای فیفا 1۵ میده
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میتونم بپرسم رو چه سطحی بازی میکنید؟
Wordclass?
legenderyنقل قول:
نوشته اصلی توسط z_a-0-9 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
و البته باختهای فراوان
اره دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط z_a-0-9 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته خیلی خیلی هم نع!
لاسینا ترائوره واسه بازی هوایی فوق العادس. تو ساحل عاج مهاجم نوکمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ZedBazi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اره از این سایت زیاد استفاده کردیمنقل قول:
من یه نیم فصلو پروفشنال بازی کردم نیم فصل بعدی و بقیشو ورلد کلاسنقل قول:
-------
من تو لیگ انگلیس با سوانزی بازی میکنم. فقط تونستم لیگ رو ببرم
همینم واسه شروع خوبه بنظرم
من ک به لیل شدید ماندگار شدم اصن انگار ن انگار از پی اس جی و چلسی پیشنهاد اومده! اصن نگاهم بهشون نکردم من خودم ورد کلاس بازی میکنم به نظرم مهم اینه ادم لذت ببره و من با سختی نرمالش واقعا لذت میبرم. دارم جوون گرایی میکنم توووووپراستی آرناتویچ بازیکنه خوبیه من سه فصل دارمش اورالش هفتاد هشت بود فک کنم الان هشتادو پنجه و رو سانتر و فرار از جناحین بی نظیره من اول ک اومدم لیل هیچی نداشت خدا وکیلی الان تیتر روزنامه همش از قول مدیر باشگاه میگهAmiri is a right man for jobآها ساموئل امتیتی هم دفاع خوبیهیه سوال من امشب تازه حدس زدم آکادمیم برا این غیر فعاله چون از اونجا ک سرچ پلیر هست دومین گزینش ک زده hire scout اونجا کسیو انتخاب نکردم بعد سه تاشو پر کردم. الان شروع به کار کردو برا استعداد یابی؟
آره اون قسمت مربوط به استعداد یابی هست.که به کشورای مختلف میفرستی و بازیکن مدنظرتو کشف میکنننقل قول:
من خودم که به شخضه آه در بساط ندارم فعلا. چندتا از بازیکنامم درخواست افزایش دستمزد دادن که یه قرون ندارم بهشون بدم دیگه :))))
برا فصل بعد میخوام یه تغییرات جدی تو ترکیبم بدم
میخوام 2-3-1-4 بازی کنم. اعتراف میکنم از وقتی جیبیادینی اگمد تو تیم با اون سرعت برق آساش، تیمو هجومی کرده.
من یه غلطی فصل پیش کردم tadhir رو از اینتر بیست پنج تا خریدم ک الان خیلی پشیمونم میخوام اونو بفروشم و به جاش یه جوون با اورال 78 ک خیلی هم زیر نظر داشتمشو با بیست هشت تا بخرم البته الان پول ندارم و برای فصل بعد میگم. میخواد تادهیرو بندازم بهشونlol:-
گلر هام هم جفتشون با عصا میان تو زمین انیاما سی و هشت و الانا سی و هفت سالشه میخوام الانا رو بندازم به موناکو و به جاش پاول هاردی paul hardi یه گلر جوان و خوب رو بیارم ک پس فردا انیانا ک گلر بی نظیری بود، بازنشسته شد یه گلر خوب جاش باشه.
بازیکنی دیگه ک میخواد چنج کنم نولان روکسه ک حالم ازش به هم میخوره میخواد اونو بدم یا menez رو بخرم یا یه جوون ک تحقیق کردم رشد بالایی داره به اسم bilal نمدونم چی چی چی! :okh:
اینارو بگیرم یه تیم عالی دارم فقط من مشکلی ک دارم اینه بازیکن reserved ندارم و دوتا مصدوم داشته باشم بازیو سه هیچ میبازم:ey babaaa:
راستی bilal ده هزار دلاره و پائول هاردی هم پونزده تا امید میره نولان روکسو پونزده تا بفروشم تادهیرهم کلی قیمتو میکشونه پایین به علاوه بودجه خودمم فک کنم پنجاه تا بشه چون الان وسطای فصلیم فقط یکی از جام حذفی ها رو به دلیل مصدوم زیاد سه هیچ باختم و حذف شدم.
عکس هم خواهم گرف از ترکیبم
آقا علی
من اتفاقی فهمیدم نیمار دو ماه دگ تا قراردادش مونده. چجوری میتونم رایگان بگیرمش؟ بیست هفت سالشه و فک کنم بارسا دگ تمدید نکنه باهاش