-
تمرينات سپاهان فردا از سرگرفته ميشود
تيم فوتبال سپاهان که صبح امروز به اصفهان رسيد تمرينات خود را از فردا در زمين چمن جروکان آغاز ميکند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تیم فوتبال سپاهان که به منظور برپایی اردوی آماده سازی به مدت یک هفته در کمپ آنتالیای ترکیه حضور داشت صبح امروز به اصفهان بازگشت. تمرینات تیم فوتبال سپاهان فردا و از ساعت ۱۴ در زمین چمن جروکان در نزدیکی زمین چمن باغ فردوس از سرگرفته میشود.
تیم فوتبال سپاهان در حال حاضر به غیر از احمد جمشیدیان مصدوم دیگری ندارد البته حسن اشجاری در دیدار سپاهان برابر اسلاویا از ناحیه پا دچار گرفتگی عضله شد که گفته می شود چندان جدی نیست و به بازی برابر النصر خواهد رسید.
همچنین سید جلال حسینی، مدافع ملی پوش سپاهان نیز فردا در تمرینات این تیم حضور خواهد داشت و پس از نزدیک به ۲ هفته با هم تیمهای خود تمرین خواهد کرد.
منبع :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
سپاهان اصفهان صدرنشيني خود را تثبيت کرد
تيم فوتبال اميد سپاهان اصفهان در مسابقات فوتبال ليگ برتر اميدهاي کشور با شکست دادن تيم برق شيراز، صدرنشيني خود را تثبيت کرد و يک گام ديگر به قهرماني نزديک تر شد.
در این بازی که عصر امروز (یکشنبه) در هفته بیستم این مسابقات در ورزشگاه اختصاصی باشگاه برق شیراز بر گزار شد، تیم میزبان با یک گل مغلوب حریف خود شد.
تیم برق شیراز که تا پیش از این دیدار در رده چهارم جدول قرار داشت، برای متوقف کردن صدرنشین به میدان آمد و حریف هم که پس از انجام 19 بازی، بدون شکست خیالش از این بازی راحت بود، روی در روی حریف خود قرار گرفت.
گل تیم سپاهان اصفهان در دقیقه 61 توسط ''مهدی شریفی'' به ثمر رسید.
حسین بیگ مرادی به همراه مجتبی رضایی و مسلم عباس پور قضاوت این بازی را به عهده داشتند.
منبع :
-
جانواريو: سپاهان فني تر از النصر است
هافبک برزيلي تيم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان معتقد است اين تيم سال گذشته شايسته کسب عنوان قهرماني آسيا بود، ولي بدشانسي باعث شد تا اين عنوان را به دست نياورد.
فابيو جانواريو در آستانه شروع ليگ قهرمانان آسيا اظهارکرد: همه ديدند که فصل گذشته مقابل السد قطر با وجود پيروزي در ديدارهاي رفت و برگشت با بدشانسي چگونه حذف شديم. ما ميتوانستيم به فينال برويم و قهرمان آسيا شويم. ما تيم بسيار خوبي داشتيم و معتقدم سپاهان مستحق قهرماني بود، ولي همان تيم قطري که مقابل ما بازنده شد به قهرماني آسيا رسيد.
وي در مورد بازي با النصر امارات که اين هفته در اصفهان برگزار خواهد شد گفت: بايد اولين گام را محکم برداريم و معتقدم با اين تواني که داريم النصر را شکست خواهيم داد. ما در اردوي ترکيه فيلم يکي دو بازي اين تيم را ديديم و معتقدم قدرت فني سپاهان خيلي بيشتر از النصر است. اميدوارم هواداران سپاهان به استاديوم بيايند و تيمشان را تشويق کنند.
جانواريو در خصوص وضعيت سپاهان در ليگ برتر تصريحکرد: خوشبختانه الان صدرنشين هستيم و همه چيز دست خودمان است. حتي شانس قهرماني ما از تيمهاي ديگر بيشتر است. اگر در بازي بعدي تراکتور را در تبريز ببريم نصف راه قهرماني را خواهيم رفت.
منبع :
-
جلال حسيني: الان فقط به سپاهان فکر مي کنم
سيد جلال حسيني مدافع ملي پوش سپاهان با نزديک شدن به پايان ليگ دوباره يکي از سوژه هاي فصل نقل و انتقالات ليگ برتر خواهد بود.
هنوز لیگ امسال به پایان نرسیده که خبرهای مختلفی در مورد حضور سید جلال در استقلال یا پرسپولیس شنیده می شود.می گویند محمد رویانیان به او پیشنهاد داده که سال بعد به جایی قول ندهد و از طرفی سید مهدی رحمتی دوست صمیمی حسینی قصد دارد امسال هر طور که شده سید جلال را به استقلال بیاورد.با این حال حسینی دوست ندارد از حالا در مورد سال آینده حرف بزند.او می گوید: من نه با فتح الله زاده مذاکره کردم نه رویانیان و نمی دانم این شایعات از کجا به وجود آمده است.
حسینی در ادامه می گوید: پارسال هم من سوژه شده بودم و خیلی ها گفتند که حتی از استقلال پول گرفتم در حالیکه اینطور نبود و آن زمان که گفتم خبر رفتنم به استقلال دروغ است باز هم کسی باور نمی کرد.الان هم فقط به سپاهان فکر می کنم و با هیچ تیمی هم مذاکره نکردم.قبل از پایان لیگ دوست ندارم به این مسائل فکر کنم.هر وقت لیگ تمام شد در مورد سال آینده تصمیم می گیریم.
حسینی در مورد بازی با النصر امارات گفت: اين بازي براي ما سخت خواهد بود ولی باید النصر را در اصفهان ببریم. تمام تيمهاي همگروه ما در ليگ کشورشان در جدول شرايط بسيار خوبي دارند و اين کار ما را سخت ميکند با اين وجود با تمام قوا به مصاف حريفان ميرويم و به ياري خدا تلاش ميکنيم قهرماني آسيا را در کارنامه سپاهان ثبت کنیم.
او تاکید کرد: همانطور که بعد از حضور کرانچار توانستيم نتايج بسيار خوبي در ليگ کسب کنيم، تجربه و توانايي اين سرمربي در بازيهاي آسيايي نيز به ما کمک بزرگي خواهد کرد. ضمن اينکه بچهها هم مثل هميشه از تمام توان خود براي کسب نتايج خوب در اين رقابتها استفاده خواهند کرد. اکنون بعد از گذشت چند ماه از حضور کرانچار، همه با تفکرات او آشنا شدند و دقيقا ميدانيم که کرانچار در هر بازي چه انتظاري از ما دارد.
منبع :
-
کرانچار: شناخت خيلي خوبي از النصر داريم
سرمربي سپاهان در آستانه ديدار با النصر تاکيد کرد که از اين تيم اماراتي شناخت خوبي دارد.
زلاتکو کرانچار در نشست خبری پیش از بازی النصر امارات گفت: این یک واقعیت است که سپاهان تجربه خوبی از بازی در لیگ قهرمانان آسیا دارد. فردا یک بازی تعیین کننده با النصر داریم. کیفیت بازی تیمی ما مهم و کیفیت فردی بازیکنان بالا است. سپاهان هم لیگ برتر و هم آسیا را جدی می گیرد. در اردوی ترکیه خوب کار کردیم و با انگیزه بالا قصد داریم در آسیا نیز پیروز باشیم.
وی در مورد شرایط تیم گفت: بیک زاده مصدومیت دارد و به بازی با النصر نمی رسد.
کرانچار در مورد شناخت از النصر عنوان کرد: ۵ سال در امارات بودم و خیلی خوب النصر را می شناسم. آنها تیم خوبی هستند لوکا تونی و مارچ برشانو بازیکنان خطرناکی هستند.
دیدار سپاهان و النصر امارات فردا ساعت ۱۸:۳۰ در ورزشگاه فولادشهر برگزار می شود.
منبع :
-
عمادرضا:10 دقيقه هم بازي کنم گل ميزنم
مهاجم تيم فوتبال سپاهان گفت: در بازي فردا چه 10 دقيقه، چه 90 دقيقه بازي کنم تمام تلاش خود را ميکنم تا بتوانم براي تيمم گلزني کنم و بازي موثري ارائه دهم.
عمادمحمد رضا پیرامون دیدار فردای تیم فوتبال سپاهان برابر النصر امارات اظهار داشت: بازی بسیار مهمی برابر النصر داریم چون این دیدار اولین بازی ما در لیگ قهرمانان امسال است و اگر در این بازی پیروز شویم در ادامه شرایط به سود ما رقم میخورد.
وی ادامه داد: بازی با النصر به لحاظ افزایش روحیه ما برای بازیهای لیگ نیز اهمیت خاصی دارد و به نظر من این بازی ۹۰ درصد به خاطر بازیهای لیگ برتر مهم است چون پیروزی در این بازی باعث افزایش روحیه بازیکنان میشود.
مهاجم سپاهان در مورد شرایط آمادگی خود گفت: وضعیت خوبی دارم و مصدومیت خود را نیز پشت سر گذاشته ام و برای بازی با النصر آماده هستم.
عمادرضا خاطر نشان کرد: در بازی فردا چه ۱۰ دقیقه، چه ۹۰ دقیقه بازی کنم تمام تلاش خود را میکنم تا بتوانم برای تیمم گلزنی کنم و بازی موثری از خود ارائه دهم.
منبع :
-
کرانچار:توني نمي تواند در ليگ ايران مفيد باشد
سرمربي تيم فوتبال سپاهان گفت: بازي تحت کنترل ما بود و شانسهاي زيادي داشتيم که از دست رفت النصر هم خوب بازي کرد و به آنها تبريک ميگويم اما ما مستحق برد بوديم.
زلاتکو کرانچار پس از پیروزی برابر النصر امارات اظهار داشت: بازی را تحت کنترل داشتیم و از ابتدا هم می دانستیم که تیم النصر با سیستم تدافعی به میدان خواهد آمد. به همین خاطر از سه مهاجم استفاده کردیم و با وجود حملات زیادی که داشتیم تنها یک بار توانستیم گل بزنیم.
وی با بیان اینکه این پیروزی یک گام موثر در شروع فصل جدید رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا بود خاطرنشان کرد: ما در دیدار برابر النصر شانس های زیادی داشتیم اما نتوانستیم از آنها استفاده کنیم. به تیم النصر هم تبریک می گویم که در این دیدار نمایش خوبی داشت.
زلاتکو کرانچار در پاسخ به این پرسش که چه تدابیری برای مهار بازیکنان تاثیرگذار النصر مثل لوکاتونی داشتید گفت: ما به جلال حسینی و بنگر ماموریت داده بودیم که این بازیکن را مهار کنند و این دو هم وظایف شان را به خوبی انجام دادند و لوکا تونی و سایر بازیکنان تاثیرگذار النصر نتوانستند کاری از پیش ببرند.
سرمربی تیم فوتبال سپاهان تأکید کرد: برنوسزار بازیکن خارج سپاهان اما خیلی خوب بازی کرد او میتوانست در نیمه اول ۲ گل دیگر هم برای ما بزند در آینده این مهاجم بهتر خواهد شد. این در حالی است که لوکاتونی یک اسم بینالمللی است و در دورههای آخر فوتبالش و به خاطر تبلیغات به لیگ امارات آمده است البته جنبه مثبت حضور این بازیکنان بزرگ تجربهای است که دارند و فوتبال امارات میخواهد دوران طلایی را با بازیکنانی مانند برشیانو و تونی بگذارند. آنها برای لیگ امارات ستارههای خوبی هستند اما در لیگ قهرمانان آسیا شرایط فرق میکند و سرعت این بازیها بسیار بیشتر از لیگ امارات است.
سرمربی تیم فوتبال سپاهان در مورد اینکه چرا بازیکنانی مانند نویدکیا و عمادرضا را دیر به میدان آورد و آیا به خاطر شعار تماشاگران به آنها بازی داد، گفت: در برنامههای تاکتیکی ما حضور نویدکیا و عمارضا دیده شده بود و حضور این دو بازیکن با خواست خود ما انجام شد محرم بازیکن فوقالعاده عالی است و یک پاسور بینظیر است. عمادرضا هم در فضاها خوب حرکت میکند این دو بازیکن به دلیل مصدومیتی که داشتند دیرتر به میدان آمدند و حتی در تمام تمرینات ما حضور نداشتند.
کرانچار در پاسخ به سؤال خبرنگار اماراتی که شما با اعتماد به نفس از شکست النصر گفته بودید، گفت: ما میخواستیم به طور طبیعی در بازی خانگی پیروز شویم حریف را به خوبی آنالیز کرده بودیم و اطلاعات خوبی از شیوه بازی النصر داشتیم. من به عنوان سرمربی باید اعتماد به نفس به بازیکنانم بدهم اما این معنایش آن نیست که بخواهیم تیم حریف را کوچک بشماریم ما با سه مهاجم بازی کردیم و در نهایت هم پیروز شدیم.
وی در پایان تأکید کرد: باید از تماشاگران خوب اصفهان تشکر کنم که جو بسیار خوبی در ورزشگاه به وجود آورده بودند و به بازیکنان ما انگیزه خوبی دادند تا یک بازی هیجانانگیز را به نمایش بگذارند.
منبع :
-
تذکر کنفدراسيون فوتبال آسيا به بازيکن سپاهان
کنفدراسيون فوتبال در نامه اي به فدراسيون فوتبال و باشگاه فولاد سپاهان اصفهان نسبت به رفتار يکي از بازيکنان اين تيم تذکر داد.
به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبا، آلکس سوسی دبیرکل فدراسیون فوتبال در نامه ای به مهدی محمد نبی دبیرکل فدراسیون فوتبال ایران، اعلام کرد که بر اساس گزارش داور و ناظر داوری، حسن جعفری، بازیکن شماره 17 در بازی فولاد سپاهان اصفهان مقابل النصرامارات در ورزشگاه فولادشهراصفهان، تکل از پشت خطرناک داشته است. این کنفدراسیون ابراز امیدواری کرده با تذکرات به موقع فدراسیون فوتبال و باشگاه مربوطه به خاطر رعایت بازی جوانمردانه در بازیهای آینده لیگ قهرمانان آسیا شاهد چنین رفتارهایی از سوی این بازیکن نباشد.
منبع :
-
کرانچار: بازي خوب و هيجان انگيزي ديديم
سرمربي تيم فوتبال سپاهان با وجود شکست برابر تراکتورسازي از کيفيت بازي شاگردانش ابراز رضايت کرد.
کرانچار پس از شکست یک بر صفر مقابل تراکتورسازی اظهار داشت: بازی خوب و هیجان انگیزی دیدیم. طبیعتا از نتیجه راضی نیستم اما از بازی با کیفیت شاگردانم راضی ام. شانس های خوبی از دست دادیم. می توانستیم نتیجه را باز گردانیم. تراکتورسازی مبارزه می کرد و پنالتی گرفت. این بازی برای ما تمام شد و به بازی هفته آینده فکر می کنیم.
وی افزود: دوست داشتیم هوا بهتر باشد و تماشاگران زیادی بیایند. در مورد زمین باید بگویم مشکلی نداشت.
سرمربی تیم سپاهان تصریح کرد: سپاهان شخصیت بالای جدول را دارد. ما از پنجمی لیگ شروع کردیم و اکنون به جایگاه اول رسیدیم و تا روز آخر تلاشمان را می کنیم.
کرانچار در خصوص محرم نویدکیا خاطرنشان کرد: او دو عمل جراحی سخت داشته و ما باید همیشه مراقب بازیکنان باشیم. این بازیکن در بازی های بزرگ به ما کمک می کند. به نویدکیا نیاز داریم و مطمئن باشید در بازی های حساس از وجود او استفاده می کنیم.
وی در مورد فشردگی مسابقات لیگ برتر گفت: برای اینکه فشار بازی ها را تحمل کنیم برنامه هایی داریم. سیستم مشخصی داریم و در اردوی ترکیه هم تمرینات بسیار خوبی پشت سر گذاشتیم و پاداش کار خوبمان را هم می گیریم. می خواهیم در لیگ آسیا نماینده خوبی برای ایران باشیم. من در لیگ های مختلفی کار کردم و با این شرایط آشنا هستم و برایم مهم است که طبق برنامه ای که داده اند پیش برویم و تیم را آماده کنیم.
منبع :
-
احمدي:نميدانيم توزي چطور روزبازي بخشيده شد
تيم فوتبال سپاهان در يک بازي حساس 3 امتياز به تراکتورسازي داد هر چند که بازيکنان اين تيم معتقدند به دليل اشتباهات داوري اين بازي را واگذار کردند.
رحمان احمدي دروازهبان سپاهان حرفهايش را اينگونه آغاز ميکند: « قبل از صحبت کردن در مورد مسائل فني بايد بگويم که بخشيده شدن بازيکن محروم آنها براي ما جاي سوال دارد. رودريگو توزي براي اين مسابقه محروم بود ولي ما نميدانيم چطور شد که محروميت اين بازيکن در آستانه اين بازي حساس صبح روز بازي بخشيده شد. اگر هم بخواهيم حرفي بزنيم کميته انضباطي يک محروميت به ما ميچسباند. بهتر است سرمربي تراکتور که هميشه از دستهاي پشت پرده حرف ميزند الان هم از همين دستهاي پشت پرده صحبت کند.»
احمدي ادامه ميدهد: « ما در اين مسابقه به هيچ عنوان مستحق باخت نبوديم و بايد با اختلاف گل زياد تراکتورسازي را شکست ميداديم ولي روي يک پنالتي مشکوک باختيم. اتفاقا من معتقدم که اگر قرار بود براي تراکتور پنالتي گرفته شود، خطاي جلال حسيني روي محمد ابراهيمي بيشتر پنالتي بود. با اين حال ما نبايد دست داور بهانه ميداديم و مقصر خودمان هستيم که از موقعيتها استفاده نکرديم.»
احمدي در پايان حرفهايش ميگويد: « ما قبل از عيد يک بازي حساس در زمين خودمان مقابل راه آهن داريم و تحت هر شرايطي بايد اين مسابقه را ببريم. اگر اين بازي را ببريم دوباره موقعيت خوبي در جدول پيدا خواهيم کردـ
منبع :