چند روز پیش 20 توکن دادم ولی نتونستم بخرمش ولی از دیروز تا الان با 6 توکن 4 بازیکن عالی خریدم
1.روزهای یکشنبه خرید نکنید 2.به مقدار موجودی رقیبتون توجه کنید 3.هیچوقت بیشتر از 2 توکن برای یک بازیکن خرج نکنید
نمایش نسخه قابل چاپ
چند روز پیش 20 توکن دادم ولی نتونستم بخرمش ولی از دیروز تا الان با 6 توکن 4 بازیکن عالی خریدم
1.روزهای یکشنبه خرید نکنید 2.به مقدار موجودی رقیبتون توجه کنید 3.هیچوقت بیشتر از 2 توکن برای یک بازیکن خرج نکنید
مرسي
نميشه خودمون يه قيمت بالاييو واسه يه بازيكن پيشنهاد بديم كه رقيبمون نتونه رقابت كنه؟
فقط خودش اتوماتيك پيشنهاد ميده؟
خب اون بستگی به شانس شما داره. و البته در نظر گرفتن یه سری جوانب! اینکه مثلا چه ساعتی برین تو بازار یا چه روزایی باشه.لول شما چند باشه و ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Cupal [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لول های پایین تر چون بازیکنان واسه گرفتن توکن و کسب درامد خیلی راحت نیستن بهتر میشه بازیکن خرید. البته بعضی وقتا هم شده بود که من بازیکنارو از دست میدادم!
حالا میخوام یه پست در مورد نحوه خرید و فروش بازیکن بزارم...شما هم منتظر بمونید شاید بتونید ازش استفاده کنید!
سلام من تازه وارد این انجمن شدم. جای باحالیه. من تازه این بازیو نصب کردم. تیمم لول1 اول جدول با اختلاف 14 امتیاز اما میدونم لیگهای بعدی کار سخت تری دارم. اما تو ادلیستم تیم با 10واحد بیشتر از من هست که راحت ممیارمش. میخواستم بگم درمورد پیشنهاد های فری برای توکن نمیدونم چکار کنم ''نرم افزاراشو. دان میکنم ولی بهم توکن نمیده یه بار داد ولی بعد اون دیگه نشد چیکار کنم؟؟؟؟؟؟
سلام به همه دوستان
امروز میخوام یکی از ترفند های جالب بازی رو بهتون بگم
برای کسانی که هنوز اطلاعی از این ترفند ندارند!
این ترفند بیشتر به درد کسانی میخوره که تو لول های پایین هستند و پول کمی برای خرد بازیکن دارند.برای انجام این کار شما کافیه یه توکن داشته باشید
خب
فرض میکنیم شما یه بازیکن خیلی خوب یا تقریبا خوب دارید که حالا به هر دلیلی میخواین بفروشینش!
روی اسم بازیکنتون کلیک کنید تو نوار بالایی که قدرت بازیکن و چیزای دیگه رو نشون میده سمت راست بالای کادر یه مثلث آبی رنگ هست، روی اون کلیک کنید
وارد یه صفحه جدید که بیوگرافی بازیکن هست میشید.حالا اسم و فامیلی بازیکن رو به یکی از بازیکنای مشهور دنیای واقعی عوض کنید! مثل لیونل مسی یا کریستیانو رونالدو یا فرانک ریبری و ....
فقط حواستون باشه که پستش رو در نظر بگیرید! یعنی اگه بازیکنتون که میخواین بفروشینش دفاع هست اسمشو نزارید لیونل مسی!! بزارید مثلا جرارد پیکه!
و اسم و فامیلی جدید بازیکن رو که نوشتید به طور مثال اگه مهاجم میخواستین بفروشین اسمشو گذاشتین لیونل مسی حتما ملیتش رو به آرژانتین تغییر بدین!
این کار ها براتون یک توکن خرج داره!
اطلاعات رو ذخیره کنید. و حالا میتونین بازیکنتون رو بفروشین.به احتمال زیاد خیلی بیشتر از قیمت واقعی بازیکن پول گیرتون میاد!چون خیلی از پلیر ها دنبال بازیکنای معروف میگردن که بگن آره! ما یه همچین بازیکنای قدرتمندی داریم!!!
موفق باشید
دوستان یه تاپیک پیدا کردم تو انجمن اصلی بازی که یکی از پلیر های با تجربه بازی دانش خودش از بازی رو با بقیه پلیر ها در میون گذاشته بود
چون یه خورده طولانیه و بخش های مختلفی داره من سعی میکنم هر روز یکی یا دو بخش رو براتون ترجمه کنم تا بتونیم از تجربیاتش استفاده کنیم
البته بازم میگم تایید شده نیست این مطالب و فقط ترجمه پست های سایر بازیکنان هست!
از اونجایی که بخش نقل و انتقالات بخش بزرگی از بازی رو تشکیل میده و با این شرایط ما ایرانی ها تو بازی،ترجیح دادم اول از قسمت نقل و انتقالات شروع کنم که مهم تر از سایر قسمتاست!
روز : بهترین و بدترین روز برای خرید و فروش بازیکن روز های اول فصل هست.بهترین روز برای فروش بازیکن، و بدترین برای خرید بازیکن! چرا که تو این روز بسیاری از پلیر های دنیا
Transfers : نقل و انتقالات
دنبال بازیکن برای خرید میگردن.اگه بخواید بازیکن بخرید باید علاوه بر اینکه توکن و بودجه خیلی زیادی داشته باشید ، با بسیاری از بازیکنای دیگه که دنبال خرید بازیکن هستند
بجنگید!
زمان : این خیلی مهمه و شما باید بدونید که چه زمانی پیشنهاد بدید و چه زمانی از این کار خودداری کنید! بهترین زمان صبح هست، موقعی که پلیر های زیادی آنلاین نیستند.حدود
ساعت 6 تا 8 صبح بهترین زمان هست.اما در نظر داشته باشید که همیشه بازیکنانی وجود دارند که زرنگ تر از شما باشند و با توکن های فراوان انتظار شمارا بکشند!این اتفاق ممکنه
برای همه و توی هر زمانی رخ بده. ( یه نکته هم خودم اضافه کنم. برای خرید بازیکن خیلی مهمه که بدونید تو چه ساعتی پیشنهاد بدید که مردم قاره اروپا و آسیا بیدار نباشند! )
وضعیت اتصال اینترنت : اگر شما اینترنت بد یا نه چندان خوبی داشته باشید، از پیشنهاد دادن در ثانیه های آخر خودداری کنید.یک تاخیر کوچک باعث از دست رفتن توکن شما خواهد
شد و در نتیجه شما یک بازیکن رو به آسانی از دست بدید.
از دست دادن توکن : تعداد زیادی از پلیر ها بعد از اینکه با یکی 2 تا توکن پیشنهاد دادند سپس شروع به گریه کردن میکنند!!! چون که اون ها هیچ شانسی برای خرید بازیکن ندارند!
بنابراین در صورتی که حداقل 5 تا یا بیشتر توکن ندارید از پیشنهاد دادن خودداری کنید!
موفق باشید!
سلام.خوش اومدینقل قول:
نوشته اصلی توسط emad9835 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امیدوارم فعالیت تون بیشتر بشه
اره خیلیاشون نمیدن ولی اونی که صفحه های قبل معرفی کردم توکن میده
خیر.سیستم خودش به صورت اتوماتیک 200 هزار یا 300 هزار و یا بالاتر نسبت به پیشنهاد قبلی پیشنهاد میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Cupal [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دوستای گلم سلام علی آقا تاپیک خیلی خوبی ساختی دمت گرم
تیمم shervinno FC با قدرت 25.9 من 3روز دیگه بدون باخت میرم لول 4 تیم خوبی دارم از لول 1 همه جامارو بردم فقط تاحالا cup نبردم
چندتا موضوع میخوام مطرح کنم خوشحال میشم نظر بدبن..
1.من میخوام گوشیمو عوض کنم از اونجایی که اکانت فیسبوکم فعال نکردم مسلما وقتی بازیو توی گوشیه جدید نصب کنم دیگه تیم ندارم و باید از صفر شروع کنم om:: چیکار کنم؟
2.حریفم هم لول منه یعنی لول 3 قدرتش 36 خیلی بالاتره تو این لول غیر عادیه ..امکان داره از cheat استفاده کرده باشه؟ یا پول خرج کرده!!!
3.تا کی مهلت داری با بازیکنای تیمت قرار دادشونو تمدید کنی اگه نکنی چی میشه؟
4.من ترفند و تقلب برای این بازی برای pc زیاد دیدم شما میدونید روی گوشی تقلبی برای افضایش امکاناتش هست؟
سلام. ممنون داداش. خیلی خوش اومدینقل قول:
نوشته اصلی توسط shervinno [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امیدوارم همینچوری یه ضرب بیای بالا!
1-فکر کنم فقط تنها راهش اینه که قبل از اینکه گوشیتونو عوض کنین اکانت فیسبوک تون رو وارد کنین. و با گوشی جدید با همون اکانت وارد بازی بشین تا اکانتتون نپره!
2-نه از چیت استفاده نکرده. همیشه تو هر لیگ چند تا تیم هستن که به اصطلاح غولی هستن برای خودشون.چون قدرتشون خیلی بیشتر از تیمای دیگست.به طور کلی من تا 15 واحد قوی تر تو لیگ خودم داشتم تا حالا.یه چیز عادیه
3-اونو تا حالا امتحان نکردم.ولی یکی از دوستان این کارو کرده بود.یعنی با بازیکناش قرارداد امضا نکرده بود و قراردادشون منفی شده بود.فکر کنم فصل بعدش باهاشون تمدید کرده بود که به جای 3 فصل ، 2 فصل قرارداد بسته بودن!
4-روی گوشی هست ولی اینکه کار کنه یا نه احتمالش خیلی کمه.ولی توصیه میکنم اصلا دنبال چیت نباشین.بازی به این خوبی! همین خوبه که با سختیا تیمو ببریم بالا. وگرنه با چیت که همه کار میشه کرد!