پاسخ : آبی دلان ... حرف های خودمونی هواداران استقلال
مماخم مثه خرطوم فیل شه اگه دروغ بگم ...[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یعنی "مدفوع گربه" اگه اعتماد به نفس لنگیا رو داشت "پیتزا پپرونی" میشد !!![برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دیشب داشتیم از استادیوم برمیگشتیم یه سری لنگی با پرچماشون اومده بودن مثلا ضدحال بزنن به ما !![برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
و جیغو هورا بکشن که مثلا حرص مارو دربیارند !!![برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عاخه یکی نیس بهشون بگه تو که تو مرحله "مقدماتــی" آسیا از عربا 5 تا میخوری ... میخوری درباره نیمه نهایی آسیا اونم با یکی از قدرت های شرق آسیا(نه عربــا) اظهار نظر میکنی
نه خداوکیلی چه فکری پیش خودت کردی وخسادی اومدی دور استادیوم واسه تیم دو ستاره ی آسیا کری بخونی ؟![برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اصلا به نظر من لنگیی که درباره آسیا بخواد حرف بزنه باید با دمپایی ابری خیس بزنی تو دهــنش !!![برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو هر وقت پاتو گذاشتی آسیا اونوخت بیا جیک جیک کن با اون فیس تخیلیت ... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
سلام بر همه ...
قبل از ار حرفی با این جمله باید شروع کنم که: "هوادار سرت رو بالا بگیر."
ما بهترین تیم ایرانیم.ما تنها نماینده کل فوتبال از غرب آسیاییم.ما الان تیم سوم آسیاییم.چرا اینطوری راجع تیمتون حرف میزنید.بخدا تا همین جا هم که اومدیم شاخ قول شکستیم.اون هوادارای تیمای دیگه که خوب میدونم الان عروسیشون هست،آرزو دارن و تو خواب هم ندیدن که همیجایی که ما الان هستیم،اونا باشن.خودشون خوب میدونن که تا قیامت هم که جون بکنن،انگشت کوچیکه سرورشون استقلال هم نمیشن.شما نباید سرتون پایین باشه.تیم شما الان پرافتخارترین تیم ایران و البته آسیاست.هر چند که همیشه کارشکنیها و بی حرمتیها برای تیم ما بوده،هست و در آینده هم خواهد بود.ولی ما استقلالیم و به قول تیام خدا رو داریم.حالا اونا هر کاری دوست دارن بکنن.ما همیشه استقلالیم. میدونید نکته جالب قضیه چیه؟ اینه که خودشون هم میدونن که تنها تیمی که میتونه پرچم کشور بالا نگه داره،همین استقلال هست.ولی خب از اونجایی که این تیم اسمش زمانی تاج بوده و تیم رقیب هم منتصب به رژیم فعلی هست،باید این تبعیضها رو تحمل کرد.خیلی جالبه که قبل از هر بازی میان میگن الان رنگها معنی نداره و نام ایران فقط وسطه.ولی وقتی که میبازه انگار که عروسیشونه و اون روز بهترین روز زندگی جماعت لنگ بدست میشه.
از این حرفا که بگذریم، من خلاصه کلامم اینه که نباید ناراحت بود.باید به خودتون افتخار کنید که بهترین تیم ایران رو انتخاب کردید و هوادارش هستید.به حرفهای صد من یه غاز این عقده ایها هم گوش ندید.اونا 7-8 ماهه که منتظر این روز بودن.
اما خبر ندارن که بازم استقلال مثل همیشه نماینده ایرانه و اونا مطابق معمول باید از طریق گیرنده هاشون حال و هوای بازی کردن تو آسیا رو تجربه کنن.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هوادار متعصب، پرچم استقلال همیشه بالاست ... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
1000 تا لایک:afarin:
لنگی چی میگه این وسط !
3 فایل پیوست
آیا میدانستیت بروسلی تنها یکبار تو عمرش ترسیده؟؟
.
.
.
.
.
.
.
وقتی چهره ایکبیری دهنوی با غیرت رو دیده
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قلب پرسپولیس رو یه تیکه دیگه باید اضافه کرد و توش نوشت(هر تیمی که مقابل استقلال قرار بگیره)heee::
4 فایل پیوست
44444444444444444444444444444444444444444444444444 444444444444444444
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قهرمانی : قسم میخورم مولایی(بدنساز پرسپولیس) به من پیشنهاد رشوه داد !!!!عصر روزی که فدراسیون فوتبال در خصوص پرونده محسن قهرمانی رای موقت صادر کرد به نظر می رسید شرایط روحی این داور جنجالی چندان مساعد نباشد اما قهرمانی این خبر را در حالی شنید که مشغول صرف شیشلیک بود! تصور می شد قهرمانی به حکم صادر شده اعتراض کند و از آن عصبانی باشد اما کسانی که او را در مراسم تجلیل از داوران مشهدی دیدند، یک قهرمانی خوشحال را توصیف کردند.خبرنگار یکی از دو روزنامه سراسری مشهد در آن مراسم حضور داشت و گویا وقتی خبر مربوط به حکم را به قهرمانی داد، این داورخوشحال هم شد. گویا قهرمانی گفته:«این حکم نشان داد پای دایی وسط است و حکم به استیناف می رود. محرومیت بدنساز تیم آقایان نشان داد چه کسانی پشت پرده بوده اند. فکرش را هم نمی کردند دودش به چشم خودشان برود.»
خبرنگار این روزنامه مشهدی در خصوص واکنش ، صحبت های خصوصی و شرایط قهرمانی گفت:« او خوشحال بود و نسبت به روزهای قبل از اعلام حکم شرایط روحی مناسب تری داشت.»
این مراسم که در رستوران بزرگ شاندیز برگزار شد، اولین مکان عمومی بود که قهرمانی پس از ماجراهای اخیر در آن ظاهر شده و به خبرنگار مشهدی گفته:«در آخرین جلسه، علیپور گفته می خواهیم حکم بدهیم. قرآن را وسط آوردند تا طرفین آخرین حرف هایشان را بزنند ومن گفتم تا به حال به حرمت رفاقتی که با مولایی داشتم، سکوت کردم اما قسم می خورم او به من پیشنهاد رشوه داد و قبول نکردم.»
قهرمانی در ادامه به این خبرنگار گفت:ـ« اگر آن طور که به نطر می رسد و من فکر می کنم، شرایط پیش برود از نیم فصل دوباره سوت خواهم زد.»
قهرمانی همچنین با خنده گفته:« به خاطر این حکم باید شیرینی بدهم چون آقایان مدعی هم جریمه شدند و هم محروم!»
کار داره به جاهای باریک میکشه ![برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بدیدم خواب،خوابی شبانه
که لنگی جامی آورده به خانه
برای فتح جام آسیایی
شدند خارج ز کشور بی بهانه
ندیدم بین آنها اختلافی
تمام حرف هاهم عاشقانه
هماهنگ و پر ازتکنیک و قدرت
حریف در قوطی و استوانه
مربی هم ارنج میکرد روانی
تعویض هایش طلا و زیرکانه
عجب قاضی میدان بی طرف بود!
تمام سوت هایش منصفانه
تماشاگر حریف را فحش نمیداد
شعار ها از سماور بی نشانه
ک
سی در پرسپولیس آتش نمی ریخت
تمام نقدهاهم صادقانه
نبوددیگر حریفی بهر آنها
شدند بابارسا شانه به شانه
حریفان را یکایک خار کردند
گرفتند جام زرین قاطعانه
شتر درخواب بیند پنبه دانه
گهی لپ لپ خورد،گه دانه دانه
هروقت لاله های سرخ سراز خاک بیرون می آورند،
آسمان آبی را بالای سر خود میبیند.
lol:-
بدون شرح ...
پاسخ : بحث و تبادل نظر در مورد بازی های استقلال در لیگ و جام حذفی 92-93
دوستان استقلالی این قضیه فیلم توهین به حجازی چیه؟