پاسخ : ˙·٠•●♥ ^ کهکشانی ها - گفتگو و آنالیز خودمونی غول های سپید پوش اسپانیا ^ ♥●•٠·˙
دیر در مورد بازی با ختافه نظر میدم چون بازی رو نتونستم زنده ببینم و تازه دیشب تکرارشو تونستم ببینم
بیشتر از اینکه ما خوب باشیم ختافه بد بود!
برد خوبی بود اما تیم با طراوت بازی نمیکنه
یعنی بازی تیم چشم نواز نیست هنوز
لوپز کم کارترین بازیکن ما بود روی گل هم بی تقصیر بود
از فرصت سوزی های بنزما که بگذریم باید به بازی خوب کارواخال اشاره کرد که هر بازی داره بهتر از قبل میشه
باید بازی بعدی بنزما بشینه روی نیمکت مرتیکه فکر کرده اومد پارک
فکر میکنم این تیم پتانسیل امتیاز از دست دادن مقابل تیمای نیمه قدر رو هم داره
ایرامندی هم فعلا داره نشون میده سوسیه داد بهمون انداخته !
پاسخ : ˙·٠•●♥ ^ کهکشانی ها - گفتگو و آنالیز خودمونی غول های سپید پوش اسپانیا ^ ♥●•٠·˙
درود ... love::
با اجازه علی رضا یه خبر دیدم گفتم بذارم همه بخونن واقعا کف کردم ...
پديده فوتبال اردبيل در راه رئال مادريد
مربي مدرسه فوتبال ايرانيان اردبيل گفت:عادل فردوسيپور گفت خود و همکارانش بعد از پخش تصاوير هنرنمايي فوقالعاده پسر بچه اردبيلي به دنبال او ميگردند تا خانوادهاش را در جريان پيشنهادهاي رويايي او بگذارند.
|
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] |
|
به گزارش روابط عمومي ورزش و جوانان استان اردبيل، مهدي شيخلووند درباره پديده فوتبال اردبيل عنوان کرد: امير حسين حاجيزاده متولد 30 مرداد 83 ميباشد و از سه سال پيش در مدرسه فوتبال ايرانيان اردبيل زير نظر مربيان مجرب در حال آموزش فوتبال ميباشد.
وي افزود: امير حسين حاجيزاده از بين 500 نونهال ثبتنامکننده در اين مدرسه فوتبال انتخاب شده و تحت آموزش قرار گرفته و البته خود وي نيز داراي تسلط و استعداد عجيبي در اين زمينه است.
وي تصريح کرد: از همان ابتدا بازيها و حرکات وي را ثبت و ضبط کرديم و در سفر گروه برنامه نود به اردبيل فيلم بازيهاي اين نابغه را در اختيار برنامه نود گذاشتيم که البته کمتر از يک دقيقه از اين فيلم در اين برنامه پخش شد.
شيخلووند خاطر نشان کرد: در برنامه ديشب برنامه نود عادل فردوسيپور گفت خود و همکارانش بعد از پخش تصاوير هنرنمايي فوقالعاده پسر بچه اردبيلي به دنبال او ميگردند تا خانوادهاش را در جريان پيشنهادهاي رويايي او بگذارند.
اين مسئول اضافه کرد: فردوسيپور در اين باره گفت که اين پديده که فيلمهايش را پخش کرديم با پيشنهادهاي مختلفي روبهرو شده است که يکي از اين پيشنهادها از رئال مادريد است، ميخواهيم او را پيدا کنيم و رئال مادريديها را به اين پسر که عالي کار ميکند، معرفي کنيم.
اين مربي فوتبال اردبيلي بيان کرد: در مدرسه فوتبال ايرانيان استعدادهاي نابي وجود دارد و علاوه بر امير حسين حاجيزاده پديده ديگري به نام امير حسين اخوان وجود دارد که قطعاً در صورت ادامه تمرينات فوتباليست ارزندهاي ميشود. |
من توی برنامه نود دو هفته قبل وقتی بازی این پسر رو دیدم کف کردم یه کاری با توپ میکرد که من توش مونده بودم
وای اگه بره خیلی عالی میشه واقعا این پسر اگه اونجا زیر نظر اون ها فوتبالش رشد میشه یه فوق ستاره
واقعا محشر بازی میکرد
من كه نميدونم انجلوتى با اين تيم داره چيكار ميكنه؟؟؟
به جاى پيشرفت داريم پسرفت ميكنيم!!!
شديم مثل تيماى درجه دو لاليگا
هر جا رو نگاه كنيم تيم مشكل داره، دفاع ،حمله،وسط !
حتي اگر بازي رو هم با همون يك گل تموم كرده بوديم بازم چيزي عوض نميشد اين تيم سر تا پا مشكله!
فقط يك فوق ستاره مثل رونالدو داره جور گند كاري هاي انجلوتي رو ميكشه
به نظرم لاليگا از همين الانم براي ما تموم شده
بنزما واقعا شورش رو دراورده!
به هر حال اين سه امتياز اميدوارم تلنگري به كل باشگاه و شخص احمق پرز بزنه
فرناندز از اون داورائی هستش که هربازی یادم میاد داوریش اون بازی به ضرر رئال شده ولی اینبار از صدقه سری اون 3امتیاز گرفتیم نیمه اول که راموس باید اخراج می شد ، صحنه ای که مشکوک به پنالتی بود هم واسه الچه نگرفت(که اصلاً پنالتی نبود ) اجازه داد کرنر زده بشه که بعدش اون خطا روی په په رو گرفت
در کل بازی خیلی حیجانی بود ، البته به خاطر خیلی خوب بودن الچه و بد بودن رئال !
نقل قول:
فرناندز از اون داورائی هستش که هربازی یادم میاد داوریش اون بازی به ضرر رئال شده ولی اینبار از صدقه سری اون 3امتیاز گرفتیم . اجازه داد کرنر زده بشه که بعدش اون خطا روی په په رو گرفت
داداش چی میگیییییییییییییییی!!!!!!!!!!!
قبول دارم رئال اصلا خوب بازی نکرد و آنجلوتی فعلا ر...ده ولی داوری درست بود
پنالتی که پنالتی بود. این هیچی.
دیقه 91 الچه گل زد. مهاجمشون نیم ساعت داشت خوشحالی میکرد. خوب این زمان های تلف شده توی وقت اضافه رو حساب میکنن و به کل زمان اضافه میکنن
مهاجمشون 1 دیقه خوشحالی کرد. داور هم این 1 دیقه رو محاسبه کرد. دیقه 93 و 55 ثانیه پنالتی گرفت. یعنی اصلا اشتباه نکرده
1 بازیکن دیقه 90 گل بزنه و تا دیقه 93 خوشحالی کنه بعد داور باید سوت پایان بازیو بزنه؟ این 3 دیقه رو نباید حساب کنه؟
میگیری منظورمو؟
نقل قول:
داداش چی میگیییییییییییییییی!!!!!!!!!!!
قبول دارم رئال اصلا خوب بازی نکرد و آنجلوتی فعلا ر...ده ولی داوری درست بود
پنالتی که پنالتی بود. این هیچی.
دیقه 91 الچه گل زد. مهاجمشون نیم ساعت داشت خوشحالی میکرد. خوب این زمان های تلف شده توی وقت اضافه رو حساب میکنن و به کل زمان اضافه میکنن
مهاجمشون 1 دیقه خوشحالی کرد. داور هم این 1 دیقه رو محاسبه کرد. دیقه 93 و 55 ثانیه پنالتی گرفت. یعنی اصلا اشتباه نکرده
1 بازیکن دیقه 90 گل بزنه و تا دیقه 93 خوشحالی کنه بعد داور باید سوت پایان بازیو بزنه؟ این 3 دیقه رو نباید حساب کنه؟
میگیری منظورمو؟
آقا باشه تو راست میگی
ولی عزیزم بحث من در مورد وقت اضافه نیست در مورد پنالتی هستش که باز هم میگم اصلا پنالتی نبود خود په په رو مدافع الچه خطا کرد
آره پنالتي نبود اين بازي رو با داوري برديم نميدونم اين انچلوتي داره چيكار ميكنه؟ما كه نفهميديم
سلام دوستان ...
خوب ابتدا میبینیم که تی وی مسخره ما با رئال چپ افتاده و زرت زرت بازی های شانسا رو داره نشون میده !! بعد میان با کمال پر رویی میگن ما که رئال - گالا رو نشون دادیم !!
نمیگن 3 هفتس دارن لالیگا بارسا رو نشون میدن !!!
بگذریم ...
بازی دیشب به ضرص زرث ... قاطع افتضاح بودیم !
این رئال داره نابود میشه ... هم رئال هم تاکتیکش هم بازی کناش مثل : ایکر !
تیم 18 جدول رو به زور که چه عرض کنم با ... بردیم ! جوری که صدای خود انجلوتی هم درومد ...
البته خودش نمیاد بگه مقصراصلی یکیش خودشه !
نیمه های اول که مثل همیشه در حد محمدان بنگلادش !
نیمه های دوم مگه چیزی مثل ضربات ازاد یا سانتر پیش بیاد ...
لالیگا فاجعه هستیم ... البته لیگ قهرمانان هم هفته اول بود و گالا افتضاح افتضاح بود
اگر گالا پارسال بود حد اقل شاید اختلافمون 2 گل بود یا شاید اصلا نمیبردیم ...
تاکتیک مبهم ! پستای مبهم ! و ...
به لوپزم زیاد ایرادی وارد نیست چون الحق و والانصاف گلر خوبیه .. ولی بالاخره تجربش از ایکر کمتره و اینکه * دفــــاعمون اشغال شده * واران کجایی پ ؟؟؟
از وقتی اوزیل رفتهom:: دیگه خط حمله رئال مثل پیش خطرناک نیست خیلی بی برنامه حمله می کنن همین جوری یلخی میرن سمت دروازهeterza::-
من واقعا نمیدونم در مورد بازی دیشب چی بگم مضخرف تر از این دیگه نمیشد واسه تیمی کلنگی به نام الچه باید اینطوری تو فشار بشیم و با زور ببریم !!!
انجلوتی داره تیم رو ب گند میکشه بعدش میاد به بازیکنانش ایراد میگره خو مرتیکه تو اول تاکتیک تیمت رو درست کن بعد بیا ایراد بگیر به بازیکنات !!! ما بهترین بازیکن های جهان رو در اختیار داریم نمیدونم
این کارتو داره چه غلطی میکنه ...
خیلی به نظم حمله میکنیم برنامه خاصی نداریم واسه حملات و ضد حملات تیم سر درگمه دیشب روی هوش و ذکاوت رونالدو و البته با کمک داور پیروز بازی بشیم تا از کورس عقب نمونیم !!!
دیگه دارم حالم بهم میخوره از این نحوه بازی کردن !!!
ایسکو برخلاف اینکه شم گلزنی بالای داره اما به اندازه اوزیل تو بازی سازی موثر نیست
بنزما هم که دیگه کلا تعطیله !!! صحبت نکنیم درموردش سنگین تره !!!
امیدوارم تو بازی شنبه شب که یه بازی خیلی سخت با اتلتیکو مادرید داریم بهتر کار کنیم ... بازی بعدی حکم مرگ زندگی داره
حق مساوی و باختن نداریم امیدوارم با یه نتیجه خوب همراه با فوتبال زیبا و روان همشهری سرسخت خودمون رو ببریم
یا علی
اول که بردو تبریک میگم....
ولی بردی شانسی بود ولی مهم نتیجه ای بود که بدست اومد......تنها بازیکنایی که دیشب خوب بودن رونالدو و لوپز بودن
زیبا بازی نکردیم ولی بدم بازی نکردیم
در مورد پنالتیم بگم که کاملا درست بود و بازیکن الچه دست راستشو قشنگ گذاشته بود رو سینه ی په په و هول میداد
بازی با ختافه خیلی بهتر بودیم ولی نمیدونم این بازی چطور شد.....
ولی خوشم میاد اینقدر همه اعتراض میکنیم تا حالا یه دونه باختم نداشتیم و یه دونه مساوی فقط داشتیم:khandeeeee bahal:
به امید پریروزی های پرگل:khahesh: