پاسخ : کمپ قشلاقی دربی (کمپ ششم!!! سابق)
نقل قول:
یه موضوع مطرح کنیم یکم کمپ ازین خونه ارواح بودن خارج بشه:ohum:
بحثم خودم راه میندازمlol:-
همه ما تو بچگی یه هدف خاصیو برا آیندمون در نظر گرفتیم.
حالا
آیا به اون هدف رسید؟
اگه آره چه جوری تونستید بهش برسید
اگه نه چه موانعی باعث شد به اون هدف نرسید./؟
نرسیدم..............
موانع زیاده ولی فقط تنبلی و بخور بخواب خیلی موثره
........نمونش فردا امتحان دارم ولی تا الان خواب بودم الان میخوام برم بیرون بعد بیام خستم میخوام بازی کنم بعد میخوابم باز:ghelyon:entezar::
ای بی ادبا برین به کاربر جدید سایت همون ککک تبریک بگین ورودش به دربی رو ki:: بزا احساس غریبی نکنه
shikam::-
نقل قول:
ای بی ادبا برین به کاربر جدید سایت همون ککک تبریک بگین ورودش به دربی رو ki:: بزا احساس غریبی نکنه
shikam::-
اون 3 تا ک رو از کجا اوردی؟ کتک هست نه ککک:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
شاید برای بسیاری از فوتبالدوستان و علاقه مندان به برنامه 90 جالب باشد كه بدانند چند بار در نظرسنجی پیامكی این برنامه حضور یافته اند و با ارسال چند پیامك دیگر به جمع باشگاه 90 تایی ها می پیوندند.
برای اطلاع از تعداد دفعات شرکت در مسابقه پیامکی برنامه نود، كافیست چهار صفر (0000) را به شماره 2000090100 ارسال كنید
:death:
نقل قول:
شاید برای بسیاری از فوتبالدوستان و علاقه مندان به برنامه 90 جالب باشد كه بدانند چند بار در نظرسنجی پیامكی این برنامه حضور یافته اند و با ارسال چند پیامك دیگر به جمع باشگاه 90 تایی ها می پیوندند.
برای اطلاع از تعداد دفعات شرکت در مسابقه پیامکی برنامه نود، كافیست چهار صفر (0000) را به شماره 2000090100 ارسال كنید
مرسی داداش خیلی زحمت کشیدی من با افتخار 68 بار شرکت کردم بالاتر نبود ؟ :nishkhand:
نقل قول:
خب مادر شدن که کاری نداره .
ولی یه دختر ناز چشم عسلی دیگه زیادی فضاییه , باو تو ایران که همچین چیزی که بچه چشاش عسلی بشه فک کنم 1 در میلیون باشه .
والا ناز بودنشم باز تضمینی نیست ( یه سری حرفای قدیمی هست که از لحاظ علمی ثابت شده نیست ) ولی واسه دختر بودنش اگه شووووورت طبع غذاییش سرد باشه میشه رو دختر بودن بچه حساب کرد . البت سیگار کشیدنم میتونه موثر باشه .
اگه شانس توء که یه پسر نره خره خشنو زمخت میشه بچت mas:-
برو بابا رنگ چشاش به خودم میره و باباش شاید هم پسر شد ولی مهم اینه که بچه ی خودمه ایشالله بچه ی خودت یه پسر نره خره خشنو زمخت بشه که بسوزی
نقل قول:
برو بابا رنگ چشاش به خودم میره
یعنی رنگ چشات عسلیه که بچت هم میشه عسلی ! آره ؟ :nishkhand:
---------
بچه ها من خیلی غمگینم یک ماهی هست . یکی بهم پخ بده منو آروم کنه :shame:
نقل قول:
یعنی رنگ چشات عسلیه که بچت هم میشه عسلی ! آره ؟ :nishkhand:
---------
الان من تو پ خ چی بنویسم که آروم بشی؟ki::
نقل قول:
برو بابا رنگ چشاش به خودم میره و باباش شاید هم پسر شد ولی مهم اینه که بچه ی خودمه ایشالله بچه ی خودت یه پسر نره خره خشنو زمخت بشه که بسوزی
الان میخواستی بگی چشات عسلیه ؟ :hehehe:
میخواستی بگی بابای بچتم الان انتخاب کردی ؟ mas:-
خب بله , به قول یه جکی که میگه هر چی بشه خانوما مطمئنا که بچه مال خودشونه shikam::-:hekolah:
چرا باس اگه همچین بچه ای گیرم اومد بسوزم ؟ والا همچین بوفالویی میتونه به تنهایی از خواهراش مواظبت کنه . حالا کارایی های مفید دیگش جای خود .
نقل قول:
60 بار
نقل قول:
مرسی داداش خیلی زحمت کشیدی من با افتخار 68 بار شرکت کردم بالاتر نبود ؟ :nishkhand:
ایشالا تصادف کنی بمیری که من بتونم ازت بالاتر بزنم ki::
نقل قول:
آیا زندگی به کامتان نیست ؟
آیا احساس غمگینی میکنید ؟
آیا احساس پوچی و بی فایدگی مکنید ؟
آیا هیچ چیزی نمیتواند شما را آرام کند؟
آیا زندگیه شما جذابیت های خود را از دست داده است ؟
.
.
.
.
.
دیگر نگران نباشید
با ما باشید با نوین ترین روش های خودکشی و دگر کشی :yes::death: