گئورگی هاجی: « مسی الگویی برای جوانان است»
قبل از شروع دیدار بارسا و دیناموبخارست، بهترین بازیکن فوتبال تمام دوران رومانی به ستایش از مسی پرداخت.
گئورکی هاجی که در زمین بازی بسیار چالاک و خوش تکنیک بود، در مقابل دوربین هم بسیار آراسته به نظر می رسید. بهترین فوتبالیست تمام دوران رومانی به ستایش و تمجید از لئومسی پرداخت: «خیلی خوشحالم که فرصت یافتم این بازیکن را از نزدیک ببینم. او اشتیاق زیادی برای پیروز شدن و برای بهترین بودن در حین بازی دارد. در بیرون زمین هم فرد بسیار کار درست و متواضعی می باشد. او الگویی برای جوانان است».
در بحث پیرامون اینکه کدامیک باید بهترین بازیکن جهان لقب بگیرند، بازیکن سابق آبی و اناری پوشان معتقد بود این عنوان باید به بازیکن آرژانتینی تعلق گیرد: «مسی مانند من چپ پاست. کریستیانو رونالدو بسیار شگفت انگیز است اما من مسی را شایسته این عنوان می دانم».
فابرگاس: با سيستم گوارديولا مشکل داشتم
اين ملي پوش اسپانيا تابستان سال گذشته از آرسنال به بارسا پيوست اما نتوانست چندان انتظارات را برآورده کند .
سسک فابرگاس، هافبک بارسا، تاييد کرد که فصل گذشته براي سازگار شدن با سيستم گوارديولا دچار مشکل شده است.
اين ملي پوش اسپانيا تابستان سال گذشته از آرسنال به بارسا پيوست اما نتوانست چندان انتظارات را برآورده کند. او اکنون اعلام کرد که عدم آزادي حرکت موجب شده بود تا در سيستم گوارديولا دچار مشکل شود.
او در گفتگو با مارکا گفت:" در زمان گوارديولا هرگز نتوانستم با سيستم تيم کنار بيايم. من با سبک ديگري فوتبال باز مي کردم و بازي کردن با اين سرعت براي من دشوار بود زيرا همه بازيکنان ديگر کاملا با اين شرايط آشنا بودند.
بازي کردن در ميانه زمين براي من دشوار بود زيرا به تحرک بيشتري نياز داشتم و من در استارت هاي کوتاه چندان سريع نيستم.
به هر حال اين سبک بازي من است. درست است که کمي بي نظم بازي مي کنم اما اين سبک من است.
بعضي ها از جمله گوارديولا مي گفتند بازيمن در فصل گذشته چيزي کم داشت. اين تقصير خودم بود زيرا تلاش مي کردم برخلاف آنچزي که هستم، بازي کنم. من ژاوي، اينيستا يا تياگو آلکانتارا نيستم. منخودم هستم و نياز به تحرک دارم تا بتوانم نقش بيشتري در بازي تيم ايفا کنم."
فابرگاس در 28 بازي در رقابت هاي فصل قبل لاليگا، 9 بار موفق به گلزني شد.
نامزدهاي اصلي بهترين بازيکن سال يوفا
اين جايزه با راي گيري از 53 روزنامه نگار از کشورهاي عضو يوفا اهدا مي شود و در اين راي گيري، اين سه بازيکن بيشترين آرا را به خود اختصاص دادند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] کريس رونالدو، ليونل مسي و آندرس اينيستا به عنوان نامزدهاي اصلي کسب عنوان بازيکن سال يوفا معرفي شدند.
اين جايزه با راي گيري از 53 روزنامه نگار از کشورهاي عضو يوفا اهدا مي شود و در اين راي گيري، اين سه بازيکن بيشترين آرا را به خود اختصاص دادند.
در اين راي گيري آندره آ پيرلو، ستاره يوونتوس در جاي چهارم قرار گرفتند و ژاوي، بازيساز باتجربه بارسا که در راي گيري سال گذشته دوم شده بود، اين بار رتبه اي بهتر از پنجم به دست نياورد.
راي گيري نهايي در مورد سه بازيکن باقي مانده روز 30 آگوست (8 شهريور) و در زمان قرعه کشي رقابت هاي مرحله گروهي چمپينزليگ انجام خواهد شد.
اين جايزه که توسط يوفا و با همکاري رسانه هاي ورزشي اروپا پايه گذاري شده، به بازيکناني اهدا مي شود که در باشگاه هايي اروپايي بازي مي کنند.
اين جايزه سال گذشته به مسي اهدا شد.
رونالدو:Death::binam:-angcrying::-
مسی واینیستا::hooora:
به امید موفقیت مسی واینیستا.
جای ژاوی خالیه
کمترین تعداد بازیکن خارجی در بارسا پس از سال 1996.
بارسا تا شش روز مانده به شروع فصل 13/2012، هشت بازیکن خارجی در لیست خود دارد. تعداد بازیکنان خارجی تیم بعد از فصل 1996 هیچ گاه از این مقدار کم نبوده است. آلوز، الکسیس، مسی، ماسکرانو، آفلای، آدریانو، آبیدال و دوس سانتوس هشت بازیکن غیر اسپانیایی تیم از میان 25 بازیکن کل تیم می باشند.
تعهد باشگاه به سیستم جوانانش و سیاست امضای قرار داد با بازیکنانی که چگونگی سبک و سیستم بازی تیم را درک می کنند، دچار تغییر شده بود و این امر بخصوص در فصلهای 99/1998 و 07/2006 و 08/2007 - هنگامی که بارسا 15 بازیکن خارجی در لیست خود داشت - آشکار گشت. تعداد بازیکنان خارجی تیم در طی سالها بمرور کاهش یافت و در نهایت در این فصل به عدد 8 رسید. شمار بازیکنان خارجی تیم پس از فصل 96/1995 - که باشگاه تنها 5 بازیکن خارجی داشت - هیچگاه به این مقدار کاهش نیافته بود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در فصل 96/1995 بارسا پوپسکیو، پراسینکی، هاگی، کدرو و فیگو را در اختیار داشت و این فصل بارسا آلوز، الکسیس، مسی، ماسکرانو، آفلای، آدریانو، آبیدال و دوس سانتوس را به عنوان بازیکنان غیر اسپانیایی تیم از میان 25 نفر کل لیست در اختیار خواهد داشت.
استحکام در فلسفه بارسا
والدس، پیکه، پویول، سسک، ژاوی، آلبا، اینیستا، تیاگو، کوئنکا، مونتویا، فونتاس، بارترا، سرجیو و مونیسا همگی از طریق سیستم جوانان به تیم اول راه یافتند؛ علاوه بر این بازیکنان، مسی آرژانتینی و دوس سانتوس مکزیکی را نیز باید به این لیست اضافه کرد. این بدین معنیست که %68 بازیکنان تیم اول از میان بازیکنان خانگی باشگاه می باشند. وجود بازیکنان فوق و بازیکنانی چون ویا، آلوز، ماسکرانو، الکسیس، پینتو، آفلای،آدریانو و آبیدال همگی نشانه تعهد بارسا به فلسفه خود می باشد؛ فلسفه ای که باشگاه را به بالاترین سطح در طول تاریخ خود رسانده است.
هنگامی که قانون گردش آزاد بازیکنان در میان ملتهای اروپایی در سال 1995 تدوین شد، شمار بازیکنان خارجی اروپایی و غیر اروپایی در میان باشگاههای مطرح افزایش یافت و بارسا نیز از این داستان مستثنی نبود، هنگامی که شمار بازیکنان خارجی بارسا در فصلهای 99/1998 و 07/2006 و 08/2007 به 15 نفر رسید؛ که بسیار بیشتر از تعداد بازیکنان غیر اسپانیایی و کاتالان بارسا در حال حاضر است.
تعداد بزیکنان خارجی بارسا در طول سالها:
فصل 96/1995 : 5
فصل 97/1997 : 10
فصل98/1997 : 13
فصل 99/1998 : 15
فصل 00/1999 : 13
فصل 01/2000: 10
فصل 02/2001: 14
فصل03/2202 : 13
فصل 04/2003 : 13
فصل 05/2004 : 13
فصل06/2005 : 14
فصل 07/2006 : 15
فصل 08/2007 : 15
فصل 09/2008 : 13
فصل 10/2009 : 11
فصل 11/2010 : 9
فصل12/2011 : 9
فصل 013/2012 :8
منبع:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
البته مسی رو باید خودی دونست بالا خره ما با هم بزرگ شدیم سر یه سفره غذا خوردیم
heee::heee::heee::heee::heee::heee::heee::heee::he ee::heee::heee::heee::heee::heee::
تلاش براي متقاعد کردن بارسا به فروش تيو
باشگاه فوتبال ليورپول درتلاش براي متقاعد کردن مسئولان بارسلونا براي انتقال مهاجم جوان اسپانيايي به تيم خود است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به گزارش خبرگزاري اسپانيا، مسئولان ليورپول اميدوار هستند در فصل آينده کريستين تيوي 20 ساله را در تيم خود داشته باشند.
به نوشته روزنامه مارکا، ايان ايري مدير باشگاه ليورپول گفت مذاکراتي براي انتقال ملي پوش تيم المپيک اسپانيا صورت گرفته و او فرصت بيشتري در ليورپول براي حضور در ميدان خواهد يافت.
ليورپول فصل قبل در زمان حضور کني دالگليش نيز خواهان خريد تيو شد، اما راجرز مربي جديد ليورپول نيز موافق اين انتقال است.
تيو در کمپ لاماسيا پرورش يافته است و پپ گوارديولا او را پسنديد و به جمع تيم بزرگسالان آورد.
حمله ويروس فيفا به کاروان رئال و بارسا
تمرينات دو تيم رئال و بارسا اين روزها در غياب ستارگان برگزار مي شود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کاروان رئال مادريد که براي سپري کردن اردوي پيش فصل تابستاني به آمريکا سفر کرده بود ساعت 6 صبح دوشنبه از فيلادلفيا وارد فرودگاه باراخاس مادريد شد تا سفر 15 روزه آنها با پروازي 6 ساعته به پايان برسد. مورينيو ، براي آنکه شاگردانش بتوانند راحت تر با فاصله زماني تطبيق پيدا کنند به شاگردانش دو روز تعطيلي داده و بدين ترتيب رئالي ها تمريناتشان را در روز 4شنبه ساعت 18 در اسپانيا از سر خواهند گرفت.
ولي اين جلسه تمريني، بازيکنان زيادي را در خود نخواهد ديد. مورينيو در جلسه تمريني روز 4شنبه، 15 بازيکن ملي پوشش را به خاطر ويروس فيفا در اختيار نخواهد داشت. چرا که بازيکنان ملي پوش در آن روز در اردوهاي تيمهاي ملي شان خواهند بود تا در بازيهاي دوستانه شرکت کنند و در آن روز تنها 6 بازيکن در جلسه تمريني رئال حضور خواهند يافت و درميان اين 6 نفر، کارواليو هم به تنهايي به تمرين خواهد پرداخت.
چهارشنبه شب قرار است تا تيم ملي اسپانيا در ديداري دوستانه مقابل پورتو ريکو به ميدان برود و ازهمين رو و براي جلوگيري از خستگي بيشتر بازيکنان رئال، اسپانيايي هاي رئال در آمريکا ماندند و از همان جا مستقيما به پورتو ريکو پرواز خواهند کرد. بنزما و واران از فيلادلفيا عازم پاريس شدند تا در ديدار دوستانه فرانسه مقابل اروگوئه حضور يابند. ايگواين و دي ماريا، در ديداري دوستانه مقابل اوزيل و خديرا قرار خواهند گرفت و آنها نيز روانه سفر فرانکفورت هستند. از سوي ديگر کريستيانو رونالدو، په په و کوئنترائو هم روز يکشنبه به پرتغال سفر کردند تا خودشان را براي بازي دوستانه مقابل پاناما آماده کنند و در نهايت نوري شاهين عازم وين شد تا تيم ملي کشورش رامقابل اتريش همراهي کند. در مجموع 15 غايب رئال در جلسه تمريني 4شنبه، 10547 کيلومتر را طي مي کنند تا روز 5شنبه درتمرينات تيمشان حضور يابند.
* 11 غايب در تمرينات بارسا
تيتو ويلا نووا قبل از برگزاري اولين ديدار تيمش در فصل جديد رقابتهاي لاليگا،تنها در 2جلسه تمريني (جمعه وشنبه) ، تمام شاگردانش را درکنار هم خواهد ديد. بارسا يکشنبه هفته بعد فصل جديد لاليگا را بامصاف با رئال سوسيداد آغاز خواهد کرد.
باوجودي که بيسنته دل بوسکه، جوردي آلبا، کارلس پويول و چابي ارناندس را براي بازي دوستانه با پورتو ريکو، به اردوي تيمش فرانخوانده، شش بازيکن بارسا بايد چمدانهايشان را براي سفربه پورتو ريکو ببندند: ويکتور والدس، جراردپيکه، سرخيو بوسکتس، آندرس اينيستا،سسک فابرگس و پدرو رودريگس.علاوه بر ملي پوشان اسپانيايي، خاوير ماسچرانو و ليونل مسي هم براي رويارويي با تيم ملي آلمان روانه فرانکفورت مي شوند. داني آلوس که به تيم المپيک برزيل راه نيافته بود، براي حضور دراردوي سلسائو، بارسلونا را ترک خواهد کرد و ايبراهيم آفلاي به بلژيک سفر خواهدکرد تا براي ديدار دوستانه با اين تيم، درترکيب تيمش حضور يابد. الکسيس سانچس هم به نيويورک خواهد رفت تا دربازي تيم ملي شيلي مقابل اکوادور، هم تيمي هايش را ياري کند. سانچس روز جمعه به شهر بارسلونا بازخواهد گشت.
تلاش براي متقاعد کردن بارسا به فروش تيو
باشگاه فوتبال ليورپول درتلاش براي متقاعد کردن مسئولان بارسلونا براي انتقال مهاجم جوان اسپانيايي به تيم خود است.
به گزارش خبرگزاري اسپانيا، مسئولان ليورپول اميدوار هستند در فصل آينده کريستين تيوي 20 ساله را در تيم خود داشته باشند.
به نوشته روزنامه مارکا، ايان ايري مدير باشگاه ليورپول گفت مذاکراتي براي انتقال ملي پوش تيم المپيک اسپانيا صورت گرفته و او فرصت بيشتري در ليورپول براي حضور در ميدان خواهد يافت.
ليورپول فصل قبل در زمان حضور کني دالگليش نيز خواهان خريد تيو شد، اما راجرز مربي جديد ليورپول نيز موافق اين انتقال است.
تيو در کمپ لاماسيا پرورش يافته است و پپ گوارديولا او را پسنديد و به جمع تيم بزرگسالان آورد.