کاکا باید بمونه چون می خواد دستمزدشو کاهش بده شاید راضی بشن .اگه کاکا بره شاید اوزیل نتونه زوج خوبی واسه پاسکاری با رونالدو باشه.خالکوبی خیلی هم خوبه
نمایش نسخه قابل چاپ
کاکا باید بمونه چون می خواد دستمزدشو کاهش بده شاید راضی بشن .اگه کاکا بره شاید اوزیل نتونه زوج خوبی واسه پاسکاری با رونالدو باشه.خالکوبی خیلی هم خوبه
کاکا توی خیلی از بازی ها به داد رئال رسیده و حتی در چند بازی بهترین بازیکن زمین بود . کاکا تو دو فصل اخیر هم بازی های خوب داشت هم بد ولی باز هم هر ئوقت به بازی می اومد روی بازی تاثیر میگذاشت .
انصافا کاکا از لحاظ تکنیکی خیلی خوبه و اگه توی این فصل بازی بیشتری بهش برسه به احتمال زیاد دوباره تبدیل میشه به اون کاکای سابق .
من اصلا دلی نمیتونم راضی به رفتن کاکا باشم اما با توجه به دستمزدش کارایی لازم رو نداشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pouria milan & real [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اما حالا که بحث کاهش دستمزده و مودریچ هم قیمتش بالاس با موندنش موافقم
اگه توجه کنی لالیگا با سایر لیگ ها تفاوت فاحشی داره که امکان فرصت دادن توش خیلی کمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط danielbahrami [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رئال که قهرمان شد تقریبا با همه تیمای قهرمان لیگای مختلف حداقل 10 امتیاز فاصله داشت
همین باعث میشه که یه نتیجه نگرفتن تیمو وارد دوره بدی کنه
البته قبول دارم باید به کاکا فرصت بیشتری داده میشد و کاکا بازیکن بزرگ و خوبیه و شاید بتونه به ایده الی سابق برگرده
من فقط به عشق مرتضی اومدم اینجا یه سری بزنم! گفتمم بذار جای اسپم یه نظری هم بدم!
گرچه الان اصلا وقت این نیست که بگیم سر نابودی کاکا کی مقصر بود ، ولی الان به نظر من بهترین راه براش رفتن از رئاله ، بحثه رئال نیستا ، بازیکنی که چند فصل داره معمولی بازی میکنه باید بره سراغ یه چالش جدید ، مثل جریان ابراهیموویچ و بارسا میمونه دیگه! لامصب از بارسا رفت شد ترمیناتور!!!
نظرسنجی لازم نیست....نقل قول:
نوشته اصلی توسط pouria milan & real [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بااین اینکه یکی از طرفدارای ریکاردو هستم ولی باید بگم کاکا نتونسته زوج خوبی واسه اوزیل باشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط elahe@ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من در اکثربازی هایی که دیدم بهترین زوج اوزیل دیماریا بوده.
درسته در بعضی بازی ها بازیش قابل قبول بود و منم ازش راضی بودم ولی انصافا این کاکا اون کاکایی که همه رو دریبل میزد شوت های سرکش میزد نیست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط danielbahrami [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امیدوارم اگه میمونه بتونه خودشو پیدا کنه.
تاتنهام مبلغ زیادی واسه مودریچ گذاشته ولی رئال گفته بیشتر از 35 نمی دیم ولی یه تیم هایی هم هستند که حاضرن اون 45تای تاتنهام رو بدن و مودریچ رو بگیرن ولی خودش می خواد بیاد رئال پس کاکا رو نگه داریم مودریچ هم اگه می خواد بیاد رئال بره تخفیف بگیره
اره ممد جون منم باهات موافقم اما چیزی که باقی میمونه اینه که کاکا هیچ وقت فرصت لازم برای خودنمایی رو نداشته از بدشانسی مصدومیت گرفته تا نیمکت نشین شدن بعد از چند بازی خیلی خوبنقل قول:
نوشته اصلی توسط ikiusan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اما خب فک کنم هر تصمیمی گرفته بشه نشه بهش خورده گرفت
امیدوارم هر چی هست به صلاح رئال باشه
به نظزم كه اگر مودريچ به رئال نياد گزينه بعدي ميتونه اسنايدر باشه ولي اميدوارم كه هيچ كدوم از اين بازيكنان به رئال نيان و كاكا بتونه خودشو پيدا كنه واسه فصل جديد
زیدان مربی جوانان رئال مادرید شد
اسطوره فوتبال جهان هدایت تیم جوانان باشگاه رئال مادرید را به عهده گرفت.
به گزارش خبرگزاری فارس، زین الدین زیدان 40 ساله که در سال 2006 از دنیای فوتبال خداحافظی کرد با پذیرفتن هدایت جوانان باشگاه رئال مادرید نخستین قدم برای ورود به دنیای مربی گری را بر خواهد داشت.
زیدان از زمان کناره گیری از فوتبال به عنوان مشاور فلورنتینو پرز، رییس باشگاه رئال فعالیت کرده و از زمان ورود ژوزه مورینیو با او نیز همکاری خوبی داشته است.
در بیانیهای که باشگاه رئال مادرید در این زمینه منتشر کرده آمده است: "زین الدین زیدان برای آنکه بتواند به یک مربی تبدیل شود کار خود را آغاز کرده است. او به شکل همزمان سرمربی جوانان باشگاه نیز خواهد بود. در سال جاری او مدرک مربی گری خود را نیز دریافت خواهد کرد. دوره کلاسهای او از چند ماه پیش آغاز شده است."
اسنایدر که نمیاد چون اونم قیمتش خیلی بالاس پس دیگه چاره ای نیست مجبورن کاکا رو نگه دارن