-
مصاحبه علی فتحاللهزاده
گفته ام هرطور شده خلعتبرى را جذب كنند
فتح الله زاده: گتوزو چراغ سبز نشان دهد، جذبش مى كنيم
على فتح الله زاده مديرعامل باشگاه استقلال عملكرد اين باشگاه در فصل نقل و انتقالات را قابل قبول خواند و گفت: در فصل نقل و انتقالات اسيرجوسازى ها نشديم و بى جهت بلندپروازى نكرديم.او ضمن بيان اين مطلب افزود: همانطور كه پيش از اين گفته بودم در فصل نقل وانتقالات و قبل از آغاز مسابقات ليگ برتر براساس برنامه ريزى منظم كار خود را دنبال كرده و به هيچ عنوان اسير جوسازى ها نشديم.وى در ادامه با يادآورى اينكه تيم استقلال اسكلت بندى تيم فصل گذشته خود را حفظ كرده است، افزود: روز دوشنبه ۶نفر از بازيكنان تيم ما براى ثبت قرارداد خود در هيات فوتبال حاضر شدند. مذاكرات ما با پژمان منتظرى هم رضايت بخش بوده و بزودى قرارداد اين بازيكن در هيات فوتبال استان تهران ثبت خواهد شد.مديرعامل باشگاه استقلال تمديد قرارداد رحمتى با اين باشگاه را قطعى خواند و افزود: رحمتى هم با باشگاه به توافق رسيده و پس از طى مراحل ادارى قرارداد او نيز بزودى در هيات فوتبال ثبت مى شود. تيم فصل گذشته خود را حذف كرديم پس در فصل نقل و انتقالات به يك پيروزى بزرگ رسيده ايم، فتح الله زاده با بيان اين جمله افزود: هم اكنون به دنبال آن هستيم كه ۳ بازيكن خارجى كه سطح فنى بالايى داشته، در تيم هاى ملى كشور خود بازى كرده و توانايى هاى شان بالا باشد را جذب كنيم.وى عملكرد استقلال را در فصل نقل و انتقالات منطقى توصيف كرد و گفت: آمدن امير قلعه نويى و كادر فنى خوب و قوى كه به استقلال آورده يك پيروزى بزرگ براى ما بود.مديرعامل باشگاه استقلال خاطرنشان كرد: درست است ما آندرانيك تيموريان را از دست داديم اما به جاى او نفرات شاخصى چون سياوش اكبرپور، امين منوچهرى، ميثم بائو، هاشم بيك زاده، اميرحسين صادقى و ... را جذب كرديم. با اين شرايط شما مى بينيد كه تيم ما قوى تر شده است.فتح الله زاده به هواداران استقلال اطمينان داد كه آبى پوشان با تيمى قوى در ليگ دوازدهم به ميدان مى روند و گفت: براى اينكه فعايت اقتصادى باشگاه بهتر از قبل دنبال شود از آقاى صلاحى خواستيم به عنوان قائم مقام اقتصادى در كنار ما باشد. ايشان ظاهرا به دنبال آن است كه با اسپانسرى ۹ميلياردى براى حمايت از باشگاه استقلال قرارداد امضا كند. البته هنوز اين قرارداد امضا نشده و پولى به حساب باشگاه نرسيده است.مديرعامل باشگاه استقلال در خصوص ابراز تمايل اين باشگاه براى جذب گنارو گتوزو اظهار داشت: يكى از دوستان به ما پيشنهاد كرد كه اين بازيكن ايتاليايى را جذب كنيم. ما هم براى اين كار ابراز تمايل كرديم اما به شرط اينكه گتوزو بخواهد در ايران بازى كند.فتح الله زاده خاطر نشان كرد: ما در فصل نقل و انتقالات به دنبال بلندپروازى نيستيم. كما اينكه در خصوص جواد نكونام و محمدرضا خلعتبرى نيز بى جهت سر و صدا و جارو جنجال نكرديم.نكونام و خلعتبرى را مى خواهيم اما هنوز اتفاقى نيافتاده و با آنها مذاكره نكرده ايم، وى با بيان اين جمله افزود: نكونام بازيكن بزرگى است و قطعا اگر بخواهد در ايران بازى كند با او وارد مذاكره مى شويم. متاسفانه من اگر با جواد تماس بگيرم تا حالش را بپرسم همه خبر مى زند كه با نكونام وارد مذاكره شده ام!مديرعامل باشگاه استقلال در خصوص تمايل آبى پوشان براى عقد قرارداد با محمدرضا خلعتبرى گفت: من هنوز خلعتبرى را نديده ام اما زمانى كه متوجه شديم اين بازيكن براى آمدن به استقلال ابراز تمايل كرده است از عوامل باشگاه خواستم شرايط اين بازيكن را براى آمدن به استقلال جويا شوند. در اين رابطه قرار شد آخر هفته مذاكراتى با خلعتبرى داشته باشيم.وى در خصوص خبر مذاكره اش با جواد نكونام در روز جارى گفت: من خيلى وقت است كه نكونام را مى بينم و با او ملاقات مى كنم، چرا كه اين بازيكن به بنده لطف دارد. بازهم مى گويم اگر من امروز يا هر روز ديگر با نكونام ملاقات كنم، ديدار ما براى حضور اين بازيكن در استقلال نيست و تنها يك ملاقات ساده خواهد بود.فتح الله زاده همچنين در پاسخ به اين پرسش كه آيا باشگاه استقلال توان پرداخت مبلغ پيشنهادى جواد نكونام را دارد?، اظهار داشت: نكونام به ما و باشگاه استقلال لطف دارد و اگر قرار باشد روزى در استقلال بازى كند قطعا به ما تخفيف خواهد داد.مديرعامل باشگاه استقلال با اشاره به پيشنهاد اين باشگاه براى تمديد قرارداد مجتبى جبارى گفت: ما جبارى را مى خواهيم و پيشنهادى در حد توان باشگاه به او داده ايم. من مى دانم كه جبارى با ديگر باشگاه ها در حال مذاكره است، چرا كه بازيكن آزاد است و مى تواند با ديگر باشگاه ها مذاكره كند. ما تا آخرين لحظه منتظر جبارى مى مانيم تا به استقلال بيايد، چرا كه او را بازيكن استقلال مى دانيم و به وجودش نياز داريم. فتح الله زاده با تائيد خبر تمديد قرارداد سيد مهدى رحمتى گفت: طى جلسه اى كه ديروز با مهدى رحمتى داشتم قرارداد اين بازيكن را نهايى كرديم و توافقات لازم انجام شد و اين دروازه بان امروز قرارداد خود را در هيأت فوتبال تهران ثبت خواهد كرد.مدير عامل باشگاه استقلال با بيان اينكه كار سختى براى تمديد قرارداد با مهدى رحمتى داشته و در نهايت به قولش وفا كرده است، گفت : انصافا رحمتى را از گلوى شير بيرون كشيدم، چون ۲،۳ باشگاه با پيشنهادهاى چشمگير به دنبال او بودند اما رحمتى در نهايت با استقلال توافق كرد و در فصل آينده با پيراهن اين تيم بازى خواهد كرد.
-
مصاحبه سياوش اكبرپور
پرسپوليس اين فصل موفق نمى شود
اكبرپور: شماره ۱۰ مبارك ميلاد باشد
بازگشت سياوش اكبرپور به استقلال رقابت را در خط آتش اين تيم تنگ و تنگ تر كرده است.او بازيكن مورد علاقه امير قلعه نويى است كه سرمربى آبى ها سياوش را به خاطر دوندگى هاى زيادش در زمين مسابقه دوست دارد.سياوش كه ديروز قراردادش را با استقلال ثبت كرد اميدوار است يك فصل رويايى را در استقلال پشت سر بگذارد.او در مورد وضعيت استقلال و مسائل مختلف ديگر به سوالات پاسخ مى دهد.
•خودت را براى آن فصل آماده كرده اى؟
-داريم كم كم آماده مى شويم. الان اوضاع روحى و روانى تيم با وجود مشكلات بسيار خوب است. بچه ها با كمبود پول مواجه شده اند و هنوز سازمان ورزش پولى را به باشگاه نداده تا آن ها در اختيار ما قراردهند. مى دانيم كه اوضاع پرسپوليس گل و بلبل است اما به اين مسائل هيچ توجهى نمى كنيم. با قدرت آماده مى شويم تا به داربى برسيم.
•در فصل هشتم تو بازى هاى خوبى براى استقلال در دربى ها نكردى. چند موقعيت گل را از دست دادى كه صداى قلعه نويى هم در آمد.
-بعد از آن بازى ها من خيلى تحت فشار بودم. همان طور كه مى گوييد يكى دو موقعيت گل را هدر دادم اما آن بازى يك اتفاق بود. به هر حال الان من با تجربه تر شدم. مطمئنا اگر تجربه حالا را داشتم آن موقعيت ها تبديل به گل مى شد.
•پرسپوليس با شرايطى كه دارد از همين حالا خود را برنده داربى مى داند.نظر تو چيست؟
-اين طور نيست. آن ها فقط بازيكن خريده اند و هنوز سرمربى تيم شان را نمى شناسند. شما فكر مى كنيد اين تيم موفق مى شود؟ من كه چنين عقيده اى ندارم. البته هميشه به آن ها احترام گذاشته ام اما با شرايطى كه پرسپوليس دارد بعيد مى دانم اين فصل به موفقيت برسد. به نظر من پرسپوليس براى رسيدن به قهرمانى ليگ بايد يكى، دو فصل صبر كند.
•خيلى محكم حرف مى زنى.
-من سال ها است در اين فوتبال هستم. اگر يادتان باشد بعد از آن بازى كه با تراكتورسازى استقلال را در ورزشگاه آزادى برديم من آمدم و گفتم كه تراكتور تا روز آخر در كورس قهرمانى باقى خواهد ماند اما همه به حرف من خنديدند. در آخر ديديد كه ما فقط با يك امتياز اختلاف نتوانستيم قهرمان ليگ بشويم. امسال هم
مى گويم پرسپوليس نمى تواند قهرمان بشود و آن تيمى كه جام ليگ را مى گيرد استقلال است.
•دليلت چيست كه اينقدر محكم حرف مى زنى؟
-من حسى نسبت به استقلال اين فصل دارم كه هيچ وقت نداشتم. ما مشكلات زيادى داريم كه اين مشكلات در نهايت به نفع استقلال خواهد شد. از طرفى امير قلعه نويى هم هست؛ كسى كه كارش را در ليگ برتر بلد است. قلعه نويى مربى بسيار بزرگى است و شك نكنيد اين فصل با استقلال نتيجه مى گيرد.
•سرانجام ماجراى شماره پيراهنت چه شد. تو ۱۰ مى پوشى يا ميداودى؟
-شماره ۱۰ مبارك ميلاد باشد. براى من هيچ فرقى نمى كند كه با چه شماره اى بازى كنم. مگر شماره پيراهن فوتبال بازى مى كند؟
•ممكن است شماره ۱۱ را تن كنى؟
-اين شماره را به منوچهرى داده اند. من تا الان اصلا درباره شماره پيراهن هيچ حرفى نزده ام. باور كنيد براى من هم مهم نيست كه چه شماره اى را تنم كنم.
-
رحمتي: استقلال تقويت شده است
دروازهبان تيم استقلال گفت: دور از انصاف است که در اين شرايط از استقلال پول بخواهم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] وب سايت مهدي رحمتي نوشت: اين بازيکن که پس از بازي استقلال و سپاهان با هيچ رسانه اي مصاحبه نکرده بود پاسخگوي سوالات شد.
*چرا اينقدر دير قراردادت را با استقلال تمديد کردي؟
دير نبود! پس از يک فصل پر فشار نياز بود استراحت کنم و پس از بازي ايران و قطر اين فرصت به دست آمد که پس از مدت ها بتوانم در کنار خانواده باشم و به مسافرت بروم.
*از تمرينات عقب نمانده اي؟
در اين 5 سال آنقدر سر تمرين و مسابقه بوده ام که به نظرم يک سال هم جلو هستم (خنده). حتي خود آقاي کيروش به من تاکيد کرد که تا 3 هفته به استراحت مطلق بپردازم، فشار مسابقات و تمرينات به همراه آسيب ديدگي هاي مختلف باعث تحليل نيروي عضلانيام شده بود و نياز داشتم استراحت کنم، حتي توصيه شده استراحت بيشتري داشته باشم، اما حقيقتا دلم طاقت نمي آورد بيشتر از اين از زمين چمن و تمرين دور بمانم.
*اين شايعه به وجود آمده شما صبر کرديد تا باشگاه استقلال بتواند پول قسط اول قراردادتان را تهيه کند و پس از دريافت آن قراردادتان را تمديد کرديد؟
باشگاه استقلال تا ريال آخر پول مرا پرداخت خواهد کرد اما تا الان پولي دريافت نکرده ام و حتي بابت قرارداد فصل قبل مبلغي طلبکارم. اگر بحث پول در ميان بود تمام مديران و مربيان باشگاه در جريان هستند ميتوانستم چه قراردادي با چه شرايطي ببندم . اولويت من براي فوتبال و آينده ام صرفا پول نيست چون معتقدم پول را هميشه مي توان به دست آورد، در اين مقطع هم که باشگاه استقلال در مضيقه شديد بود و فشار زيادي به مديريت باشگاه وارد شده است دور از انصاف است اول طلب پول کنم و بعد قرارداد ببندم، عرض کردم باشگاه پول همه بچه ها را خواهد داد و به قول معروف دير و زود دارد اما سوخت و سوز ندارد.
* خيلي ها معتقدند شما در فصل نقل و انتقالات، بازي را به پرسپوليس باختيد؟
من بايد در مورد تيم خودمان صحبت کنم. استقلال بر اساس نيازهاي دروني خودش در فصل نقل و انتقالات خريد کرده، باشگاه پرسپوليس به عنوان تيم بزرگ براي ما قابل احترام است که براي فصل جديد سياست هاي خودش را داشت.
*به نظرت پرسپوليس قدرتمندتر از استقلال نشده است؟
اهل کري خواندن نيستم ، ميتوانم بگويم استقلال پارسال تيم خوبي بود و امسال تقويت شده است.
*در مورد اتحاديه بازيکنان صحبت کنيد، اتحاديه اي که شما دبيرش هستيد؟
همه اصناف داراي اتحاديه هستند، شما از قشر آجيل فروشان بگيريد تا طلا و جواهر فروشان. اتحاديه باشگاه ها داريم و اتحاديه مربيان و لازم بود صنف بازيکنان داراي تشکل باشد و فعلا مرحله مقدماتي اين مهم سپري شده و به مرور زمان اتحاديه سر و شکل مي گيرد، بايد اساسنامه منسجم و منطقي، با قابليت اجرايي را تهيه و به تصويب فدارسيون فوتبال برسانيم ، اينکه بنده را به عنوان دبير اتحاديه انتخاب کردند نظر لطف دوستان پرسپوليسي و استقلالي بود وگرنه صراحتا مي گويم بنده کوچک بسياري از بازيکنان قديمي خوب کشور هستم و در کنار آنها پيگير کار.
*چرا بازيکنان پرسپوليس در جلسه انتخابات اتحاديه حضور نيافتند؟
برنامه تمريناتي باشگاه پرسپوليس اين فرصت را در اختيار بازيکنان اين تيم نگذاشت که در آن جلسه حضور داشته باشند، اما در جلسات بعدي حضور خواهند داشت. اتفاقا روز قبل با آقاي مهدوي کيا صحبت کردم و ايشان نيز تاکيد کرد موافق و حامي اين اتحاديه است و براي تشکيل اين صنف از هيچ کمکي دريغ نمي کند.
*صحبت خاصي مانده؟
تشکر صميمانه از هواداران استقلال که در اين مدت مرا با محبت هاي خود شرمنده کردند و مهم ترين دليل و انگيزه من براي حضوري پر رنگ تر در استقلال به شمار مي روند ، فقط روي وب سايت شخصي ام 12000 ايميل ارسال شده است و همين محبت هاست که باعث شد حتي نتوانم به پيشنهادات وسوسه انگيز ديگر فکر کنم.
بايد تشکر کنم از مديران استقلال، از آقاي فتح الله زاده و آقاي علي اميري که در يک سال گذشته به من محبت داشتند و تشکر ويژه از آقاي علي انصاري که در اين شرايط اقتصادي از باشگاه استقلال حمايت مي کنند.
-
مصاحبه سید مهدی رحمتی
رحمتی:دور از انصاف بود که از باشگاه پول بخواهم
آجیل فروشان هم اتحادیه دارند!
خبرگزاری فارس: دروازهبان تیم استقلال گفت: دور از انصاف است که در این شرایط از استقلال پول بخواهم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس، وب سایت مهدی رحمتی نوشت: این بازیکن که پس از بازی استقلال و سپاهان با هیچ رسانه ای مصاحبه نکرده بود پاسخگوی سوالات شد.
چرا اینقدر دیر قراردادت را با استقلال تمدید کردی؟
دیر نبود! پس از یک فصل پر فشار نیاز بود استراحت کنم و پس از بازی ایران و قطر این فرصت به دست آمد که پس از مدت ها بتوانم در کنار خانواده باشم و به مسافرت بروم.
از تمرینات عقب نمانده ای؟
در این 5 سال آنقدر سر تمرین و مسابقه بوده ام که به نظرم یک سال هم جلو هستم (خنده). حتی خود آقای کیروش به من تاکید کرد که تا 3 هفته به استراحت مطلق بپردازم، فشار مسابقات و تمرینات به همراه آسیب دیدگی های مختلف باعث تحلیل نیروی عضلانیام شده بود و نیاز داشتم استراحت کنم، حتی توصیه شده استراحت بیشتری داشته باشم، اما حقیقتا دلم طاقت نمی آورد بیشتر از این از زمین چمن و تمرین دور بمانم.
این شایعه به وجود آمده شما صبر کردید تا باشگاه استقلال بتواند پول قسط اول قراردادتان را تهیه کند و پس از دریافت آن قراردادتان را تمدید کردید؟
باشگاه استقلال تا ریال آخر پول مرا پرداخت خواهد کرد اما تا الان پولی دریافت نکرده ام و حتی بابت قرارداد فصل قبل مبلغی طلبکارم. اگر بحث پول در میان بود تمام مدیران و مربیان باشگاه در جریان هستند میتوانستم چه قراردادی با چه شرایطی ببندم . اولویت من برای فوتبال و آینده ام صرفا پول نیست چون معتقدم پول را همیشه می توان به دست آورد، در این مقطع هم که باشگاه استقلال در مضیقه شدید بود و فشار زیادی به مدیریت باشگاه وارد شده است دور از انصاف است اول طلب پول کنم و بعد قرارداد ببندم، عرض کردم باشگاه پول همه بچه ها را خواهد داد و به قول معروف دیر و زود دارد اما سوخت و سوز ندارد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیلی ها معتقدند شما در فصل نقل و انتقالات، بازی را به پرسپولیس باختید؟
من باید در مورد تیم خودمان صحبت کنم. استقلال بر اساس نیازهای درونی خودش در فصل نقل و انتقالات خرید کرده، باشگاه پرسپولیس به عنوان تیم بزرگ برای ما قابل احترام است که برای فصل جدید سیاست های خودش را داشت.
به نظرت پرسپولیس قدرتمندتر از استقلال نشده است؟
اهل کری خواندن نیستم ، میتوانم بگویم استقلال پارسال تیم خوبی بود و امسال تقویت شده است.
در مورد اتحادیه بازیکنان صحبت کنید، اتحادیه ای که شما دبیرش هستید؟
همه اصناف دارای اتحادیه هستند، شما از قشر آجیل فروشان بگیرید تا طلا و جواهر فروشان. اتحادیه باشگاه ها داریم و اتحادیه مربیان و لازم بود صنف بازیکنان دارای تشکل باشد و فعلا مرحله مقدماتی این مهم سپری شده و به مرور زمان اتحادیه سر و شکل می گیرد، باید اساسنامه منسجم و منطقی، با قابلیت اجرایی را تهیه و به تصویب فدارسیون فوتبال برسانیم ، اینکه بنده را به عنوان دبیر اتحادیه انتخاب کردند نظر لطف دوستان پرسپولیسی و استقلالی بود وگرنه صراحتا می گویم بنده کوچک بسیاری از بازیکنان قدیمی خوب کشور هستم و در کنار آنها پیگیر کار.
چرا بازیکنان پرسپولیس در جلسه انتخابات اتحادیه حضور نیافتند؟
برنامه تمریناتی باشگاه پرسپولیس این فرصت را در اختیار بازیکنان این تیم نگذاشت که در آن جلسه حضور داشته باشند، اما در جلسات بعدی حضور خواهند داشت. اتفاقا روز قبل با آقای مهدوی کیا صحبت کردم و ایشان نیز تاکید کرد موافق و حامی این اتحادیه است و برای تشکیل این صنف از هیچ کمکی دریغ نمی کند.
صحبت خاصی مانده؟
تشکر صمیمانه از هواداران استقلال که در این مدت مرا با محبت های خود شرمنده کردند و مهم ترین دلیل و انگیزه من برای حضوری پر رنگ تر در استقلال به شمار می روند ، فقط روی وب سایت شخصی ام 12000 ایمیل ارسال شده است و همین محبت هاست که باعث شد حتی نتوانم به پیشنهادات وسوسه انگیز دیگر فکر کنم .
باید تشکر کنم از مدیران استقلال، از آقای فتح الله زاده و آقای علی امیری که در یک سال گذشته به من محبت داشتند و تشکر ویژه از آقای علی انصاری که در این شرایط اقتصادی از باشگاه استقلال حمایت می کنند.
-
مصاحبه امیر قلعهنویی
اميدوارم خلعتبرى و نكونام استقلالى شوند
قلعه نويى: دوست دارم جبارى بماند
بازيكنان استقلال بدون دريافت يك ريال هفته سوم كار خود را آغاز كرده اند و اين امر نشان دهنده عشق بازيكنان به باشگاه استقلال تهران و پيراهنى است كه قرار است بر تن داشته باشند.استقلالى ها كه به اعتراف خودشان جدال نقل و انتقالات را در نيمه اول باخته اند، براى جبران اين شكست در نيمه دوم روزهاى شلوغى را مى گذرانند. ادامه تمديد قرارداد با بازيكنان سال قبل، خريد دو بازيكن خارجى و مذاكره با نكونام و خلعتبرى، عمده فعاليت هاى آبى ها در اين روزهاست. براى اطلاع از كم و كيف اين تلاش ها هيچ مرجعى بهتر از امير قلعه نويى نيست. به گزيده اى از آخرين حرف هاى اين سرمربى دقت كنيد.سرمربى تيم فوتبال استقلال تهران گفت: مسئولان اين باشگاه در حال مذاكره با دو بازيكن خارجى هستند كه مليت و اسامى اين بازيكنان را بعد از نهايى شدن صحبت با آنان اعلام خواهيم كرد. قلعه نويى با اشاره به اين كه حفظ موجودى، ورود بازيكنان مورد نياز و خروجى تيم كه همان نتيجه است، ۳ موضوع مهم فصل نقل و انتقالات محسوب مى شوند، اظهار كرد: آندرانيك تيموريان كم لطفى كرد و از استقلال رفت، اما در مورد ساير بازيكنان در صدد تمديد قرارداد هستيم.سرمربى استقلال از منوچهرى، سياوش اكبرپور، اميرحسين صادقى، هاشم بيك زاده، ميثم بائو و ايمان مبعلى به عنوان بازيكنان تازه وارد اين تيم ياد كرد و گفت: همه بازيكنان با مطالعه به جمع ما اضافه شده اند، البته ۲ بازيكن خارجى نيز در صدد حضور دراستقلال تهران هستند كه به زودى وضعيت آنان مشخص مى شود.وى در خصوص وضعيت و مليت اين دو بازيكن، تصريح كرد: اين دو بازيكن در پست هافبك دفاعى و نفوذى هستند، اما اجازه دهيد مليت و اين كه در چه باشگاه هايى بودند به پس از عقد قرارداد موكول شود تا اگر اتفاقى افتاد مقابل مردم شرمنده نباشم.
سرمربى استقلال تهران درمورد خلعتبرى و نكونام نيز گفت: در حال مذاكره و صحبت با اين دو بازيكن هستيم كه اميدوارم شرايط حضور آنان در استقلال مهيا شود. با اين نفرات و اسامى كه اعلام شد تيم خوب و يكدستى را روانه ميدان مى كنيم و به اميد خدا و در سايه تلاش همه بازيكنان براى موفقيت استقلال گام در ميدان رقابت مى گذاريم.وى در خصوص مجتبى جبارى تاكيد كرد: من نه براى تسويه حساب شخصى آمدم و نه با بازيكنى مشكل دارم. مجتبى از سرمايه هاى فوتبال ايران و استقلال تهران است، اما بايد قبول كنيم كه هر جايى يك چارچوبى دارد. در استقلال خود من هم در قالب يك چارچوب فعاليت خواهم كرد. من دوست دارم جبارى در استقلال بماند اما بايد مانند همه و از جمله خود من در قالب همان چارچوبى كه گفتم كار كند. قلعه نويى خاطرنشان كرد: بازيكنان استقلال بدون دريافت يك ريال هفته سوم كار خود را آغاز كرده اند و اين امر نشان دهنده عشق بازيكنان به باشگاه استقلال تهران و پيراهنى است كه قرار است بر تن داشته باشند. اگر تيم تكميل شود بدون شك در بين مدعيان هستيم.سرمربى تيم فوتبال استقلال تهران خاطرنشان كرد: در فوتبال امروز بايد تلاش كرد و زحمت كشيد، به نظر من اين تيم استقلال پتانسيل قهرمانى در آسيا و ليگ برتر فوتبال ايران را دارد.وى تاكيد كرد: در مربيگرى قول دادن كار درستى نيست، نمونه بارز آن خود من هستم، يادتان هست كه مهدى مهدوى كيا يك ضربه پنالتى را خراب كرد و با همان ضربه، سرنوشت مربيگرى من عوض شد. به اعتقاد من هر مربى كه قول قهرمانى مى دهد كار درستى انجام نداده است، چرا كه نمى داند در لحظه بعد چه حادثه و يا اتفاقى در حال وقوع است.وى شرايط كنونى استقلال را خوب توصيف كرد و گفت: با توجه به پتانسيل و پشتوانه مردمى كه داريم مطمئن هستم استقلال خوبى را روانه ميدان مى كنيم. از سويى ديگر عشق و علاقه اى كه من در بين بازيكنان مى بينم گواه آن است كه براى همدلى و موفقيت گرد هم جمع شده ايم و مطمئن باشيد استقلال تهران يكى از مدعيان اصلى خواهد بود.قلعه نويى در پايان در مورد اين كه چه صحبتى براى هواداران، رسانه ها و علاقه مندان به فوتبال دارد، گفت: فوتبال ايران متن را فراموش كرده و به حاشيه مى پردازد. تيم هاى بزرگ ايران نيز با حاشيه ها درگير هستند. به نظر من مديريت تيمى در سايه همدلى، تقسيم وظايف و دنبال كردن اهداف باعث مى شود تيم ها از حاشيه دور باشند و من براى استقلال همين برنامه را دارم.
-
مصاحبه سياوش اكبرپور
دوست دارم مهاجمان را آقاى گل كنم
اكبرپور: برايم فرقى نمى كرد كدام پيراهن را بپوشم
مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران كه پيش از اين قرار بود پيراهن شماره ۱۰ را كه سال گذشته در اختيار ميلاد ميداودى بود بر تن كند، در فصل آينده با پيراهت شماره ۷ كه پيش از اين بر تن فرهاد مجيدى بود به ميدان خواهد رفت.گفت و گو با سياوش اكبرپور را در ادامه مى خوانيد.
• اوضاع استقلال چطور است؟
- شرايط خوبى داريم. صبح و بعدازظهر تمرينات پرفشار انجام
مى دهيم و داريم به شرايط ايده آل نزديك مى شويم. صبح بدنسازى مى كنيم و بعدازظهر هم تمرينات تاكتيكى را در دستور كارمان قرار مى دهيم.
• فكر مى كنى با توجه به اينكه استقلال در نقل و انتقالات عملكرد خوبى نداشته شرايطش چطور است؟
- من اين حرف را قبول ندارم. همه عملكرد استقلال در نقل و انتقالات را با پرسپوليسى مقايسه مى كنند كه پارسال دوازدهم شد و بايد تيمش را تقويت
مى كرد. استقلال پارسال به اندازه كافى بازيكن خوب گرفت و همين كه امسال توانست آنها را حفظ كند عملكرد خوبى داشته است. پرسپوليس در فصل گذشته آنقدر نتايج ضعيفى كسب كرد كه بايد تيمش تقويت مى شد. استقلال نيازى به تغيير و تحول زياد نداشت.
• خريدهاى استقلال را چطورمى بينى؟
- يكى از مزيت هاى خريدهاى استقلال اين است كه بازيكنانش قبلا سابقه حضور در اين تيم را دارند و با جو استقلال هماهنگ هستند. در واقع من و چند بازيكنى كه امسال به استقلال اضافه شده ايم نيازى به صرف زمان براى هماهنگى با استقلال نداريم و شناخت كافى از يگديگر داريم. در واقع استقلال از همه تيمها جلوتر استو چون هم زودتر تمريناتش را شروع كرده و هم تغيير زيادى در تيم ايجاد نشده است.
• از بازگشت به اين تيم راضى هستى؟
- من به ميل خودم از استقلال جدا نشدم. اتفاقاتى افتاد كه من را از اين تيم دور كرد. خوشحالم كه بعد از دوسال دورى از استقلال به خانه ام برگشتم. اگر بشود مى خواهم تا پايان فوتبالم در استقلال بمانم و از اين تيم جدا نشوم.
• تو سابقه خوبى در آقاى گل كردن همبازيانت دارى. فكر مى كنى امسال هم بتوانى اين كار را انجام دهى؟
- بيشتراز گل زدن به پاس گل دادن علاقه دارم. خوشبختانه در اين زمينه آمار خوبى در استقلال دارم و دوست دارم امسال هم با پاسهايى كه مى دهم زمينه آقاى گل كردن مهاجمان استقلال را فراهم كنم.
• ظاهرا قرار است پيراهن شماره ۷ فرهاد مجيدى را بر تن كنى. در اين باره چه صحبتى دارى؟
- برايم فرقى نداشت كدام پيراهن را بپوشم. در اين زمينه تابع امير قلعه نويى هستم.
-
مصاحبه امين منوچهرى
مى خواهم ملى پوش شوم
منوچهرى: اسم استقلال به شناسنامه من اضافه شد
امين منوچهرى مهاجم جديد تيم استقلال گفت:ايراداتى كه در اين مدت منتقدان گرفته اند عارى از واقعيت است.او پس از ثبت قرارداد ۲ساله خود با تيم استقلال در هيات فوتبال تهران اظهار داشت: خوشحالم به صورت رسمى استقلالى مى شوم و از امروز اسم استقلال به شناسنامه من اضافه شد.همه تلاشم را مى كنم در سال جام جهانى، عملكرد خوبى را پشت سربگذارم و تلاش مى كنم علاوه بر موفقيت در استقلال،در ليست تيم ملى قرار بگيرم.وى ادامه داد: متاسفانه در اين مدت برخى منتقدان ايراداتى را به استقلال وارد كرده اند كه عارى از واقعيت است و ناحق بود و من به سهم خودم تمام تلاشم را مى كنم تا تيم را به موفقيت برسانم.منوچهرى درباره رقابتش با كريم انصارى فرد براى دربى عنوان كرد: كريم دوست من است اما افكارم در حال حاضر به موفقيت تيم استقلال است و نمى خواهم به حاشيه بروم.
-
مصاحبه كيانوش رحمتى
از شهريور دويدن را آغاز مى كنم
كيانوش رحمتى: ماشينم را فروختم تا امرار معاش كنم
كيانوش رحمتى هافبك تيم استقلال گفت:براى امرار معاش ماشينم را فروختم.او درباره وضعيت خود اظهار داشت:شرايطم نسبت به گذشته خيلى بهتر است اما هنوز وقتى پايم را خم مى كنم احساس درد دارم.طبق اعلام پزشكان قرار است از شهريور دويدن را آغاز كنم.وى درباره رقباى خود در خط ميانى استقلال عنوان كرد:به نظرم در حال حاضر در ميانه ميدان مشكل داريم.پارسال نيم فصل نخست خط هافبك ما كامل بود اما در نيمه دوم با از دست رفتن چند هافبكمان شرايط عوض شد.اگر خط ميانى استقلال مثل نيم فصل پارسال باشد،كارمان خيلى جلو مى افتد.رحمتى درباره مطالباتش از استقلال گفت۸۰: درصد از رقم قراردادم را طلب دارم و ۱۵ درصد از قراردادم را هم قرار بود به ازاى ماليات بپردازند اما اين اتفاق نيفتاد.چندى قبل مجبورم شدم ماشينم را بفروشم تا امرار معاش كنم.
-
مصاحبه سرژيک تيموريان
سرژيک تيموريان:آندو بايد به قطر ميرفت
به هيچ وجه دوست نداشتم آندرانيک در تيم ديگري به جز استقلال تهران به بازي بپردازد.
سرژيک تيموريان برادر بزرگتر آندرانيک تيموريان هافبک ملي پوش تيم فوتبال استقلال تهران که براي فصل جديد فوتبال ايران را رها کرده و به ليگ ستارگان قطر پيوسته است، در رابطه با جدايي آندو ازاستقلال مي گويد: معتقدبودم که پولي که قطري ها به آندو مي دادند درست سه برابر پولي بود که تيم هاي ايراني حاضردرليگ برترمي خواستند به آندرانيک پرداخت نمايند ضمن آنکه شرايط بازي درفوتبال حرفه اي قطر به مراتب ازليگ برتر ما بهتر است و از آن حاشيه ها و مسائلي که هميشه پشت سر بازيکنان ايراني است و آنها را رنج مي دهد، خبري نيست!
سرژيک تيموريان که خودش سالها هافبک ومدافع تيم فوتبال استقلال تهران بود در ادامه مي افزايد: اين اواخر آندرانيک دچار مصدوميت شده بود اما مي خواست هرطوري که شده باتيم ملي باشد و مصدوميتش رافراموش کرده بود به هرحال آندو مثل ديگر ارامنه کشورمان به وطنش عرق خاصي دارند.
سرژيک گفت: البته اين نکته رانيزبايستي بگويم که آندو بازي ايران دربرابر لبنان را ازدست داده است و به خاطرمحروميت نمي تواند تيم ملي راهمراهي نمايد.
وي بااشاره به اينکه آندرانيک درايران هواخواهان زيادي براي بازي درليگ برتردوازدهم داشت، گفت: دوپيشنهاد ميلياردي براي آندرانيک آمده بودکه بامشورت من آنهارارد کردو به قطررفت.
وي درپايان گفت: آندو باز هم در ليگ برترايران بازي خواهد کرد اما فقط در استقلال تهران.
-
مصاحبه سياوش اكبرپور
اکبرپور: پرسپولیس مثل استیلآذین است
امیدوارم میداودی با شماره 10 آقای گل شود
خبرگزاری فارس: مهاجم تیم استقلال اعتقاد دارد پرسپولس امسال همانند استیلآذینی است که خودش در آن بازی کرده است.
سیاوش اکبرپور در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص آخرین شرایط استقلال و روند آمادهسازی این تیم قبل از سفر به ترکیه صحبتهایی را انجام داده که در زیر میخوانید:
فارس: شرایط استقلال چگونه است؟
همه چیز خوب پیش میرود و تمرینات پرفشاری را پشت سر میگذاریم. وقتی به ترکیه برویم در شرایط مسابقه قرار میگیریم.
فارس: شرایط بدنی خودت چطور است؟
خدا را شکر که به شرایط ایدهآل رسیدهام اما مقداری زانویم درد میکند که آن هم چیزی نیست و مشکلی ندارد.
فارس: نقل و انتقالات را به نفع استقلال میدانی؟
هنوز همه چیز تمام نشده. 2 _ 3 تا سورپرایز مانده که در این هفته مشخص میشود.
فارس: جدا؟
شک نکنید که هنوز مسئولان باشگاه به دنبال یارگیری هستند و تا آخرین لحظه تلاش خود را انجام میدهند.
فارس: با این شرایطی که به وجود آمده استقلال چقدر شانس قهرمانی دارد؟
اگر مدعی قهرمانی نبودیم که حرفی از آن نمیزدیم. کی استقلال جزو مدعیان قهرمانی نبوده است؟ ما آمدهایم استقلال را قهرمان کنیم. این را من نباید بگویم بلکه باید از تیمهایی که مدعی نبودهاند سوال کنید. فکر کنم اگر این سوال را از پرسپولیسیها بپرسید آنها جواب قانعکنندهای بدهند.
فارس: یعنی پرسپولیس با این همه نفرات امسال مدعی نیست؟
در این چند سال که مدعی نبودهاند و مدام یا پنجم میشدند و یا ششم انشاءالله امسال اتفاقی برایشان بیفتد که همان بالا بمانند.
فارس: کری میخوانی؟
کری نمیخوانم حقیقت را میگویم. یارگیری ملاک قهرمانی نیست. در استیلآذین چنین چیزی را تجربه کردم و این پرسپولیس شبیه استیلآذین 2 سال پیش است. آن تیم هم پر از ستاره بود و همه در سطح اول فوتبال ایران بازی میکردند. شما کدام ستاره را میخواستید که در استیلآذین نبود.
فارس: هنوز هم اعتقاد داری آن تیم به خاطر سرمربیاش نتیجه نگرفت؟
سرمربی نقش مهمی دارد. تیمی که پرمهره است باید یک سرمربی خوب داشته باشد که آن تیم را جمع کند. کسی که حرفش برای بازیکن ارزش داشته باشد و همه روی او حساب کنند.
فارس: اما پرسپولیس سرمربی ندارد؟
من نباید در مورد آن تیم صحبت کنم. وظیفه من این است در مورد استقلال حرف بزنم. شما از من در خصوص نقل و انتقالات و ستارههایی که جذب تیمها شدند و مدعی بودن تیممان سوال کردید من هم این حرفها را زدم ولی وظیفه ندارم مستقیما در مورد تیمی که در آن نقش ندارم صحبت کنم. خدا را شکر شرایط تیم استقلال خوب است و با هم رفیق هستیم و کلی بدنسازی کردهایم و از یکشنبه در شرایط بازی قرار میگیریم.
فارس: معمولا تیمهای قلعهنویی در هفتههای اول خوب نتیجه نمیگیرند؟
چند سال پیش اینگونه بود و تیمهای امیرخان در شوک بدنسازی بودند اما سال گذشته دیدید در تراکتورسازی این اتفاق نیفتاد و به جز هفته اول، از هفته دوم تا پنجم برنده شدیم چون کارمان را زود شروع کردیم. امسال هم تمرینات زود آغاز شد و الان 70 درصد آماده هستیم و با بازیهایی که در ترکیه انجام میدهیم به شرایط ایدهآل میرسیم. مطمئن باشید امسال از هفته اول استقلالی طوفانی را میبینید که تمام بازیکنان آن مثل گرگ گرسنه به دنبال قهرمانی هستند.
فارس: این فصل شماره 7 را میپوشی؟
میلاد پیراهن شماره 10 را دوست دارد و من کسی نیستم که به زور بخواهم چیزی را از کسی بگیرم. به عنوان بزرگتر چند سال در این تیم بودم و حالا هم پیراهن را تقدیم میلاد میکنم و امیدوارم با این شماره آقای گلی لیگ دوازدهم را به دست آورد. من شماره 7 را دوست دارم و میدانم که همه چیز به نظر مربی است و علاقه خود را به پوشیدن شماره 10 نشان دادم و ظاهرا مسئولان تصمیم گرفتند این پیراهن را به من بدهند اما باز هم همه چیز را به آنها واگذار کردهام.