برد رمو تبریک میگم:balesh:
بالاخره تونستیم بعد چند سال پالرمو رو تو سیسیل شکست بدیمlay_;;:rom:
البته من نتونستم دیشب بازیو بینینم ولی خب بدون شک بسته نگه داشتن دروازه جلوی پالرمو اون هم در غیاب خوان و مارتین پیشرفت خیلی خوبی برای رم انریکه محسوب میشه:afarin:
نکته جالب دیگه گلزنی دوباره فابیو بورینی بود که این روزها خیلی آماده نشون میده ،بورینی بهترین گلزن این فصل رم بوده و اگه بتونه همین روندو ادامه بده شانس اینو داره که یکی از مسافران آتزوری در یورو 2012 باشه:hooora:
به هر حال درسته که دیشب بازیو بردیم ولی این بردها برای من زیاد هم دلچسب نیست.الآن کالچو در اوج حساسیت قرار داره بعضی از تیم ها برای قهرمانی میجنگند، بعضی ها برای رسیدن به لیگ قهرمانان، چند تیم برای سهمیه لیگ اروپا و چند تیم دیگه هم برای فرار از سقوط به دسته پایین تر، ولی رم همچنان داره بی هدف فصلو ادامه میده . من هنوزم نفهمیدم که مدیران باشگاه اول فصل از رم چی میخواستن و یا حتی الآن چی میخوان ، سهمیه لیگ قهرمانان؟؟؟ سهمیه لیگ اروپا؟؟؟ به نظر من رمی ها فقط دنبال این هستن که فصلو به پایان ببرن به امید اینکه شاید فصل بعد اوضاع بهتر بشه!!entezar::
یادمه چند وقت پیش همینجا گفتم که اگه قرار انریکه چند فصلی تو رم موندنی بشه یا باید سبک بازیشو تغییر بده یا باید جلوی ساباتینی و بالدینی واسته تا بازیکنان مورد نظرشو که با سبک دلخواهش همخونی دارن جذب کنه،جالبه که چند روز پیش ساباتینی مصاحبه کرده و گفته ما به انریکه اعتماد داریم و اون تا چند فصل دیگه تو رم میمونه ولی نقل و انتقالات رو من انجام میدم و انریکه باید از داشته هاش استفاده کنه!! با این طرز فکر ساباتینی و پافشاری انریکه روی سبکش خدا آخر عاقبت این رمو بخیر کنه:gerye: