دمش گرم به این میگن خریدنقل قول:
نوشته اصلی توسط rahimalavi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:shogh:
نمایش نسخه قابل چاپ
دمش گرم به این میگن خریدنقل قول:
نوشته اصلی توسط rahimalavi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:shogh:
به جهنم باختیم
خوب بازی کردیم هرکی میخواد هرچی بگه
توز هم راس راسی جمع کرده داره میاد میلان
بازی فوق العاده خوبی ود و به مام جهان نشون ئائیم که میتونیم از این بهتر باشیم واقعا با این بازیکنا بهترین بازیه ممن رو انجام دادیم .ما تو ای بازی اول به اون خیابانی پدر........... باختیم بعد به داور توله ............ و عد به بارسا که اگه از این جمع عنصر داور شانس تبخیر بشه هر تیمی میتونه بارسا رو ببره .یه نالتیواسه ما نگرفتن و پنالتی که واسه بارسا گرفتن اصلا خطا نبود و بگم از گاو بودن داور که و موقعیت زد حمله بازی رو نگه میداره و بقیه اشتاهاتی که داشت خیلی به ما ضربه زد .
من گل کوینو خیلی حال کردم و همچنین زلاتان کلا خوب بازی کردیم
میلان باخت اما مردانه، میلان واقعا خو بازی کرد
کم تر تیمی میتونه این طور بارسا رو تحت فشار بذاره.
چنین باخت هایی اصلا نگرانی نداره.
یه سوال داشتم توز تو اروپا میتونه برای میلان بازی کنه یا نه ؟؟
مرسی منم برد شما رو دربرابر دورتموند قهرمان المان تبریک میگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ali asgar [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فکر کنم بازی نکرده چون از سپتامبر درگیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط arian 1899 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کاکا در لیست فروش رئال مادرید قرار گرفت
زود تر باید دست به کار شیم
من یه بارسایی هستم واقعا به شما میلانی ها بازی خوب تیمتون رو در برابر بارسا تبریک میگم امیدوارم تیمتون امسال موفق باشه واقعا پتانسیل قهرمانی اروپا رو داره
توز واسمون تو جامه باشگاها نمیتونه بازی کنه چون بازی با ناپلی بازیکردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واینم بگم که چلسی عزمشو خذب کرده واسه خرید کاکا ولی همه چیز به خودش بستگی داره .شاید با پیشنهاد میلان بیاد .خداکنه میلان پیشنهادشو بده کمش از این بحران هافبک خلاص شیم
برد قاطع 4_0 رو به همتون تبریک میگم از این خوشحال تر شدم که پاتو با بزگشتش یک گل با یک پاس گل دادو ایبراهیمویچم که دوتا گل زد مپل تمام بازی های دیگه
4 تا زدیم حال کردم خیلی با حال بازی کرد این پاتو با زلاتان
تبریک میگم