ویلاس بواس : داوران تحت تاثیر بازی بودند
ویلاس بواس : داوران تحت تاثیر بازی بودند
ویلاس بواس نارضایتی خود را از داوران بازی تیمش برابر منچستر یونایتد اعلام کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آندره ویلاس بواس سرمربی جوان تیم فوتبال چلسی که خود را در برابر فرگوسن 3 بر 1 شکست خورده می بیند ، از عملکرد تیمش راضی است و در کنفرانس خبری بعد از بازی اش گفت :" بعضی چیزها ممکن است اتفاق بیافتد ، اتفاقی که روزی دیگر برای آرسنال افتاده است . اتفاقاتی دیوانه وار ، همچون نیمه اول بازی ما . من باید تاکید کنم که ما عملکرد خوبی خارج از خانه داشتیم و انصافا بازی خوبی انجام دادیم و موقعیت های زیادی خلق کردیم."
وی ادامه داد :" زمانی که در اولدترافورد 21 موقعیت خلق کنید که فکر می کنم چند تایش خیلی خوب بود ، شما باید حداقل با یک امتیاز بازگردید ، فکر می کنم 3-0 نیمه اول دیوانگی بود . اگر بازی 1 – 1 ( در صورت هدر ندادن موقعیت گل توسط رامیرس در نیمه اول ) می شد ، داستان تغییر می کرد . قبل از 1-0 ما موقعیت خوبی داشتیم. بازی خیلی بی نظم و بازی بود ."
وی همچنین گفت :" من خیلی خوشحالم که تیمم چگونه به نتیجه منفی نیمه اول عکس العمل نشان داد و تعهد و میل خود را برای تغییر این نتیجه نشان داد . ما هر کاری که در توانمان بود انجام دادیم تا گل دوم را بزنیم ، گلی که سخت است چرا که شما همیشه در خطر هستید و این در نهایت منجر شد یونایتد صاحب پنالتی شود و آن را هم از دست داد . اما ما ادامه دادیم تا موقعیت درست کنیم اما تنها بازی در مسیر ما قرار نمی گرفت . اگر چنین می شد و کمی شانس داشتیم نتیجه اکنون چیز دیگری بود."
او همچنین با اشاره ای به داوری گفت :"ما تمام تلاش خود را کردیم که در این بازی برنده باشم اما ممکن نبود ، اگرچه بعضی کلمه ها در راه ما قرار نگرفت ، تنها گلزنی نبود بلکه داور و خط نگهداران هم بودند ، من دنبال بهانه نیستم اما این واقعیت است و آنها تحت تاثیر بازی بودند . نتیجه 2-0 به جای 0-0 یا هر نتیجه دیگری بود . من از عملکرد خط نگهدار خیلی ناراحتم ، اما در فوتبال چنین اتفاقاتی می افتد."
آندره ویلاس بواس در خصوص موقعیت از دست رفته توسط تورس در اواخر بازی گفت :" شما باید منصف باشید . ما دو اشتباه دیوانه وار را از دو مهاجم از بهترین های جهان را دیدیم . فرناندو با از دست دادن موقعیت خودش و رونی نیز پنالتی را از دست داد . این اصلا دراماتیک نیست ، اما بعضی وقت ها دلیل فرا رسیدن چیزهایی می شود."
وی همچنین گفت :" ما در رقابت برای قهرمانی باقی خواهیم ماند و از اینکه سر الکس فرگوسن نیز چنین نظری دارد خرسندم."
آندره همچنین در انتهای صحبتهایش با اشاره به شکست های آرسنال و لیورپول ، هر چیزی را در لیگ برتر بعید نمی داند و امید دارد تیمش در بازیهای آینده بتواند امتیازات لازم برای ماندن در کورس قهرمانی را کسب کند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پتر چک: مقابل منچستریونایتد شکست خوردیم زیرا از موقعیت های مان استفاده نکردیم
پتر چک: مقابل منچستریونایتد شکست خوردیم زیرا از موقعیت های مان استفاده نکردیم
آبی ها روز گذشته در حالی که با اختلاف دو گل مغلوب شیاطین سرخ شدند که موقعیت های گلزنی زیادی را از دست دادند.
پتر چک، دروازه بان چلسی، عدم توانایی بازیکنان این تیم در استفاده از موقعیت ها را عامل شکست 3-1 مقابل منچستریونایتد دانست.
آبی ها روز گذشته در حالی که با اختلاف دو گل مغلوب شیاطین سرخ شدند که موقعیت های گلزنی زیادی را از دست دادند.
چک این نتیجه را ناعادلانه ندانست اما معتقد است که تنها دلیل رقم خوردن این نتیجه این بود که بازیکنان منچستریونایتد از موقعیت های شان بهتر استفاده کردند.
او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه چلسی گفت:" نمی توانید بگوئید این نتیجه عادلانه است یا خیر اما آنها سه گل به ثمر رساندند و ما یک گل. در پایان این نتیجه ای است که رقم خورده است.
آنها به طور موثری از موقعیت های شان استفاده کردند و به همین دلیل به پیروزی رسیدند اما ما از واکنش مان در نیمه دوم راضی هستیم.
بازی با سه گل عقب افتادگی کار راحتی نیست اما ما به بازی برگشتیم و یک گل به ثمر رساندیم و موقعیت های زیادی ایجاد کردیم. اگر نتیجه 3-2 می شد، بازی بسیار هیجان انگیز می شد اما مسئله این است که ما از موقعیت های مان استفاده نکردیم."
چک : کارمان را ادامه خواهیم داد
چک : کارمان را ادامه خواهیم داد
پتر چک به آینده تیمش در لیگ برتر امیدوار است و خود را آماده ارئه بهترین بازی هایش می داند.
پتر چک که دوازه اش روز گذشته سه بار توسط یاران منچستر یونایتد باز شد در مصاحبه ای بعد از این دیدار گفت :" نمی توانیم بگوییم نتیجه منصفانه بود یا نه ، آنها سه گل زدند و ما یک گل ، بازتابش روزگذشته این است . آنها برای رسیدن به هدفشان کار آمد بودند و توانستند گلهایی بزنند ، این تنها دلیل پیروزیشان است . اما ما می توانیم به واکنش نیمه دوم خود رضایت داشته باشیم."
پتر چک ادامه داد :" سه بر صفر هیچ وقت آسان نیست . اما ما بازگشتیم ، گلزنی کردیم و موقعیت این را داشتیم که 3 بر 2 شویم و انتهای بازی هیجان انگیز شود اما گویای داستانی است که ما از شانسهای خود استفاده نکردیم ."
چک که از نتیجه ناراضی به نظر می رسید گفت :" ما اهمیتی نمی دهیم مردم چه می گویند ، ما کار خود را می کنیم ، تلاش می کنیم بهترینمان باشیم و آن را ادامه خواهیم داد . اگر چه ما امروز بازی را باخته ایم و راه طولانی در پیش است ، سیتی چند امتیاز از دست داده است ( برابر فولام به تساوی 2-2 دست یافت ) و می توان دید که لیگ برای همه سخت شده است . اگر چه امروز را باخته ایم اما می توانیم روی آن برای نکات مثبت بسازیم."
آنلکا هنوز هم می تواند به آمریکا برود
آنلکا هنوز هم می تواند به آمریکا برود
نیکلاس آنلکا بازیکن فرانسویی شیر های لندن در آستانه ترک چلسی در تابستان امسال بود اما این جدایی صورت نگرفت ولی اکنون بار دیگر احتمال جدایی آنلکا از چلسی بر سر زبان ها افتاده است.
این بازیکن در آگوست امسال در آستانه پیوستن به لیگ آمریکا بود و هرچند که این انتقال صورت نگرفت اما آنلکا تایید کرد که همچنان دوست دارد تا در یکی از باشگاه های آمریکای شمالی به فوتبالش ادامه دهد.
میشائل وایزنفلد، مدیر برنامه های این بازیکن در این زمینه گفت:" من می توانم بگویم که هنوز هم احتمال جدایی نیکلاس از چلسی و پیوستنش به یکی از باشگاه های آمریکای شمالی وجود دارد. طبق قانونی که در اتحادیه فوتبال اروپا وجود دارد نیکلاس می تواند چلسی را به مقصد یکی از باشگاه های آمریکای شمالی ترک کند در واقع او در آستانه امضای قرار داد با یکی از باشگاه های سواحل غربی بود. البته نیکلاس از سایر نقاط جهان نیز پیشنهاداتی دارد."
اعتقاد بر این است که نیکلاس در آستانه امضای قرار داد با باشگاه لس آنجلس گالکسی بود. این باشگاه در ترنسفر امسال رابی کین را با دستمزد سالانه 2.5 میلیون پوند به خدمت گرفت. البته به نظر می رسد از علاقه این باشگاه برای جذب نیکلاس کاسته شده است.
آنلکای 32 ساله در آخرین سال قراردادش با چلسی به سر می برد اعلام کرده می خواهد این باشگاه را ترک کند و بواس نیز این تصمیم او را تیز تایید کرد است. چلسی اکنون مهاجمانی چون لوکاکو، تورس، رومئو، استوریج و دروگبا را در اختیار دارد و همین امر سبب شده تا نیکلاس جایگاهش را در چلسی در خطر ببیند.
آنلکا در سال 2008 با مبلغ 15میلیون پوند در ماه ژانویه از بولتون به چلسی پیوست.
مدیربرنامه های آنلکا: او در یک قدمی انتقال به لیگ آمریکا بود
مدیربرنامه های آنلکا: او در یک قدمی انتقال به لیگ آمریکا بود
ستاره فرانسوی اکنون در صحبتهایی از احتمال پیوستنش به لیگ آمریکا می گوید
طبق صحبتهای یکی از مدیربرنامه های نیکلا آنلکا این ستاره فرانسوی در تابستان امسال در آستانه پیوستن به یکی از تیمهای لیگ آمریکا بود
او در صحبتهایی اعلام کرده که نیکلا آنلکا هنوز تمایل زیادی برای انتقال به لیگ ام.ال.اس دارد
مایکل ویسنفلد، مدیربرنامه های آنلکا در صحبتهایی گفت:« می توانم قاطعانه بگویم که آنکلا هنوز ممکن است به لیگ آمریکا برود.. او در بازار نقل و انتقالات تابستانی در یک قدمی امضای قرارداد با یکی از تیمهای آمریکایی بود و او فرصت های زیادی برای جدایی از چلسی و پیوستن به تیمهای مختلفی در سرتاسر دنیا رادارد.»
این طور به نظر می رسد که آنلکا در آستانه پیوستن به لس آنجلس گلکسی بوده. آنها اخیرا رابی کین را با قراردادی سالانه به ارزش 2.5 میلیون یورو به خدمت گرفته اند
از سوی دیگر آنلکای 32 ساله آخرین سال قراردادش با چلسی را پشت سر می گذارد و آندره ویلاس بواس مربی چلسی هم اخیرا در صحبتهایی اعلام کرده که این ستاره فرانسوی تابستان آینده از چلسی جدا خواهد شد. چلسی در حال حاضر با حضور فرناندو تورس، دیدیه دروگبا، روملو لوکاکو و دانیل استوریج مهاجمان زیادی دارد
آنلکا در سال 2008 با قراردادی 15 میلیون پوندی از بولتون به چلسی پیوسته بود
اخبار تیم برای بازی با فولام
اخبار تیم برای بازی با فولام
اظهارات جدید بوآس در مورد بازی با فولام :
به نقل از سایت باشگاه ، آندره ویلاس بوآس اعلام کرده که میخواهد برای مسابقات این فصل کارلینگ کاپ بیشتراز بازیکنان جوان استفاده کند و این سیاست را در پیش بگیرد .
او جاش مک ایچران ، اوریول رومئو ، رایان برتراند و روملو لوکاکو را در لیست بازی فردای چلسی مقابل تیم فولام قرار داد .
دیدیر دروگبا نیز که به تازگی از شر ضربه مغزی رها شده در این بازی حضور خواهد داشت .
ویلاس بواس: از تصمیمات تیم داوری دیدار چلسی- منچستریونایتد بسیاربسیار ناراحتم
ویلاس بواس: از تصمیمات تیم داوری دیدار چلسی- منچستریونایتد بسیاربسیار ناراحتم
او معتقد است هر دو گل ابتدایی شیاطین سرخ آفساید بود و کمک داور تصمیمات خوبی در این بازی نگرفت.
ویلاس بواس، سرمربی چلسی، تصمیمات داور در دیدار این هفته تیمش مقابل منچستریونایتد را زیر سوال برد.
او معتقد است هر دو گل ابتدایی شیاطین سرخ آفساید بود و کمک داور تصمیمات خوبی در این بازی نگرفت.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من از عملکرد ضعیف تیم داوری که در نهایت تاثیر قابل توجهی روی نتیجه داشت، بسیار بسیار ناراحتم. نمی توانم به راحتی از کنار آن بگذرم زیرا دو گل اول نقش زیادی داشت. انتظار نداشتیم کمک داور چنین عملکردی داشته باشد.
ما در این مورد با افرادی که باید صحبت کردیم و نمی خواهم این موضوع را بیش از این رسانه ای کنم اما همه ما احساس بسیار بسیار بدی پیدا می کنیم وقتی تصمیمات داوری چنین تاثیری روی نتیجه دارد."
با این وجود، این مربی 33 ساله پرتغالی از نمایش بازیکنانش در الدترافورد ابراز رضایت کرد و اعلام کرد تیمش در نیمه دوم به خوبی به بازی برگشت.
" من از بازی فوق العاده بازیکنانم خوشحال هستم. این نمایشی بود که همه دوست داشتند. باید تاکید کنم که این دیدار به همه طرفداران تعلق داشت.
من از نمایش همه بازیکنانم بسیار بسیار راضی هستم زیرا توانایی ما در بازگشت را نشان داد. ما بدشانس بودیم که نتوانستیم بازی را به تساوی 3-3 بکشانیم."