سعیدجان فرگی همیشه از تمام تیم های انگلیسی بهتر بوده وهست هر چند ببازیم یا مساوی کنیم.
ولی امیدوارم این بازی با برد یونایتد همراه باشه.امیدوارم همون بلایی رو که سر ارسنال و چلسی اوردیم سر سیتی بیاریم:nishkhand:
نمایش نسخه قابل چاپ
سعیدجان فرگی همیشه از تمام تیم های انگلیسی بهتر بوده وهست هر چند ببازیم یا مساوی کنیم.
ولی امیدوارم این بازی با برد یونایتد همراه باشه.امیدوارم همون بلایی رو که سر ارسنال و چلسی اوردیم سر سیتی بیاریم:nishkhand:
آره منم خيلي اميدوارمchomagh
بعضي مواقع منچستر خيلي طوفاني ميشه و زياد گل ميزنه!مخصوصا اين فصل:hehee:
اگه منچستر يه 2 3 تا بزنه تا 1ماه شارژ ميشم:hehee:
فقط اميدوارم اگه ميبريم با يه بازي خوب ببريم!
داداش لطفا از اين به بعد تظرتو تو بحث و تبادل نظر منچستر بده.ممنون:chakerim:
منچستر روح قهرمانی داره
میبره مطمئن باشین
آره داداش منچستر شخصيت و روحيه قهرماني داره و بخت اول قهرمانيه!
فرق يونايتد با سيتي همينه ديگه!
يونايتد با يه تاريخ پر از افتخار و سيتي با ....:hehee:
قابل قياس نيستند! اميدوارم اين بار هم ببريمشون:balesh:
بچه ها به نظرتون فليچر بازي كنه بهتره يا اندرسون؟think::
با توجه به اين كه فليچر تازه از بند مصدوميت رها شده فكر نكنم زياد آماده باشه:fek konam:
به نظر اندرسون انگيزه بيشتري تو بازي داره و با دوندگي بيشتر و اضافه شدن به مهاجما ميتونه بهتر از فليچر باشه!
شايد فرگي از سمالينگ تو دفاع راست استفاده كنه مثل بازي خيريه قبل فصل!هرچند من با اين كا مخالفم و معتقدم جوينز واسه دفاع راست بهترهbinam
اگه از اسمالينگ تو دفاع راست استفاده بشه جوينز احتمالا هافبك دفاعي بازي ميكنه!
فرگي تو اين بازي مهم اين ريسكو ميكنه كه يه بازيكون كه خيلي كم تو اين پست بازي كرده رو بزاره؟:fek konam:جوينز خوبه ولي بازم كم هافبك دفاعي بازي كرده و اگه نتونه خوب بازي كنه ....:chemidonam:
اگه گيگز مصدوم نميشد همه چي حل بود و با اندرسون يا كريك وسط بازي ميكردند ولي حيف كه اين بدشانسي دستبرداره ما نيست!:ey babaaa:
كم كم تركيب دوتيم مشخص ميشه و ميتونيم بهتر روش بحث كونيم:ohum:
فقط 1ساعت و خورده اي مونده..:ahaaaaaa:
هردو خوب هستند هم فلچر هم اندرسون ولی بهتره به اندرسون بازی بدیم کارش تو این فصل خوب بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط saeed7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همگی خوب اند سعید جان اسمالینگ هم تو این فصل کارش خوب بوده امیدوارم اگه تو ترکیب ثابت هست آماده مها اگوئرو باشه.
داداش گزارش لحظه به لحظه میدی؟:hehehe:
آره داداش از طرف شبكه mutv ماموريت دارم كه گزارش لحظه به لحظه بدم:hehee:
خيلي دير ميگزره و دارم ميميرم ازانتظارentezar::
حساسيت اين بازي اينقدر زياده كه يه كم از بعد بازي ميترسم!
اگه بعد بازي نتيجه...گرفته باشيم خيلي ناراحت ميشم ولي نااميد نميشم!
تو اين بازي هرنتيجه اي رقم بخوره نبايد نااميد شيم و بايد به تيم اعتماد داشته باشيمashem:-
1ساعت و 35 دقيقه ديگه:hehehe:
این بازی شرایط خیلی سختی واسه دو تیم هست بار انگیزه ای که این بازی داره از 3 امتیازش خیلی مهمتره و من معتقدم هر تیم تو دفاع قوی تر باشه برنده بازیه
به امید برد یکیشون:hehee:
مطمئن باشين ميبريم منچستر تو بازيهاي حساس هميشه موفقه به غيراز دوفينال بابارسا كه تو اون دوتا هم بارسا در بهترين روزاي خودش بود اميدوارم ببيرم همشهريمونو .:love:
manutd -mancity
3-1
پيش بيني من 3-1 به نفع ما:hehee:
منم موافقم كه هر تيمي دفاع بهتري داشته باشه ميتونه موفق باشه ولي همش اين نيست!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
يونايتد تو كار هجومي و كلا از لحاظ تاكتيكي و كار تيمي از سيتي بهتره!
ضمن اينكه ما هم دفاع خوبي داريم!
اميدوارم دخه آ بازي خودشو انجام بده و شرايط حساس مسابقه روش تاثير نزارهthink::
با توجه به هماجماي گلزني كه منسيتي داره روز سختي در انتظار دخه آ گلر جوون منچستره!
بي صبرانه منتظر بازي هستم تا شاهد برد يونايتد باشم:/dancroz::