سلام بر اهالی دربی
چند تا پیشنهاد دارم که امیدوارم مورد قبول شما مدیران عزیز واقع بشه.
انتخاب کاربر برتر خیلی ایده ی خوبیه و جایی دیگه به این شکل ندیدم شاید به شیوه های مختلفی دیگه در انجمن هاشون انجام بشه که کاری نداریم اما میخوام این ایده خوب را خوبتر کنم.
1.ما در انجمن بخش های مختلفی داریم و با تنوع تایپیک بالا و یکم سخت میشه که کاربر هر بخش را انتخاب کرد البته به نظر من ما میتونیم انجمن را به 2 بخش کلی تقسیم کنیم( برای انتخاب کاربر برتر بخش های متفرقه رافاکتور بگیریم چون اهمیت چندانی ندارند و تمرکز را بر 2 بخش گفته شده بذاریم بخش های متفرقه به کار خودشان ادامه میدهند ):
الف: بخش فوتبال داخلی
ب:بخش فوتبال خارجی
و کاربر برتر هر بخش را انتخاب کنیم که انتخاب برترین کاربر فقط 2 نفر باشه مثلا: کاربر برتر فوتبال داخلی اقای x و در بخش خارجی هم به همین شکل.
2. اما مورد بعدی درسته که مدیران عزیز از خود ما کاربران هستند اما با توجه به جایگاهشان میتوانیم از این 2 بخش کلی که بالا ذکر کردم استفاده کنیم و مدیر برتر را هم انتخاب کنیم.که به نظرم خیلی جالب میشه اگر انجام بشه.
3. اما برای قدر دانی از انتخاب شدگان میتونیم چند مورد را اعمال کنیم:
الف. از سیستم مدال دهی استفاده کنیم که هم انگیزه ای میشه برای انتخاب شده و هم ذوق و شوقی میشه برای بقیه کاربران .
ب. و اما این مورد که خیلی جالبه اگر انجام بشه :
ما می تونیم برای قدر دانی در پائین پروفایل انتخاب شده ( در زیر تشکر شده هاش و تعداد پستهایش) این عنوان را درج کنیم
کاربر برتر خرداد 91
این کاربر میشه برای بقیه کاربران الگو و به این شکل سعی میکنند که به شیوه آقای فلانی عمل کنند . در آن زمام می بینیم که اکثر کاربرا در یک سطح خوب قرار گرفته اند و اینجا ما باید از میان خوب " خوب تر ها را انتخاب کنیم.
4. و عبارت بالا که گفتم را می تونیم در زیر یا به جای لگوی کاربر عادی قرار بدیم تحت عنوان کاربر فعال .
5. در آخر جای انتخاب کاربر با اخلاق انجمن خالی هست که میشه به شکل بالا برایش تصمیم بگیریم.
امیدوارم که پیشنهاد های من کارساز واقع بشه. البته که پیشنهاد زیاد دارم که بماند برای وقت دیگری.
با تشکر