-
ترابيان:فرصت حضوردر چين رانبايد ازدست دهيم
رئيس کميته فوتسال فدراسيون فوتبال تاکيد کرد تيم ملي فوتسال کشورمان نبايد فرصت حضور در مسابقاتي تدارکاتي چون تورنمنت چين را به راحتي از دست بدهد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عباس ترابیان ضمن بیان این مطلب افزود: پس از آنکه شورای برون مرزی وزارت ورزش و امور جوانان با درخواست ما مبنی بر اعزام تیم ملی فوتسال به تورنمنت چین مخالفت کرد، بار دیگر نامهای به این شورا ارسال کرده و در خصوص اهمیت حضور تیم ملی در رقابتهای چین نکاتی را یادآور شدیم.
وی در ادامه افزود: قرار است در نشست آتی شورای برون مرزی وزارت ورزش و امور جوانان در خصوص درخواست ما تصمیم گیری شود. امیدوارم درخواست مجدد ما مورد تایید قرار گیرد، چرا که در غیر اینصورت فرصت بازی با تیمهای خوبی چون ژاپن، رومانی و تحتی چین را از دست خواهیم داد و ناچاریم با دیدارهای تدارکاتی کمتر به مصاف حریفان آسیایی برویم.
رئیس کمیته فوتسال فدراسیون فوتبال از پاسخگویی به اظهارات اخیر کریم منصوری، مدیرعامل باشگاه شهید منصوری قرچک خودداری کرد و گفت: سوم اردیبهشت ماه نشست کمیته انضباطی در خصوص شکایت من از مدیرعامل باشگاه شهید منصوری برگزار میشود. ایشان در هفتههای گذشته اتهاماتی زده و بحثهایی را مطرح کرده است که باید آنها را در کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ثابت کند.
وی در ادامه تصریح کرد: یک مسئول اگر قرار باشد با این پرخاشگریها و اتهامات واهی مرتب روبهرو شود، نمیتواند به کار خود به راحتی ادامه دهد به همین خاطر تصمیم گرفتم از مجرای قانونی فدراسیون فوتبال اتهامات مدیرعامل باشگاه شهید منصوری را پیگیری کنم. اگر از این راه به نتیجه رسیدم که هیچ در غیراینصورت از طریق قوه قضایه موضوع را پیگیری خواهم کرد.
منبع :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
تيمفوتسال مدارس ايران قهرمان جهان شد
تيم فوتسال دبيرستان امام خميني(ره) خرم آباد به قهرماني مسابقات جهاني مدارس در ترکيه دست يافت.
به گزارش ايسنا، تيم فوتسال دبيرستان امام خميني(ره) خرم آباد که با شکست دادن هلند به فينال رقابت هاي جهاني مدارس رسيده بود، عصر امروز(جمعه) از ساعت 15:30 به وقت ايران برابر نماينده ترکيه قرار گرفت که در پايان موفق شد اين تيم را از پيش رو بردارد و جام قهرماني اين مسابقات را بالاي سر ببرد.
شاگردان حسن وند در نيمه نخست اين بازي، با نتيجه سه بر يک بر نماينده کشور ميزبان چيره شدند و در نيمه دوم هم با وجود اينکه ترکيه اي ها يک گل زدند و اختلاف را به حداقل رساندند، بيکار ننشستند و چهارمين گلشان را هم به ثمر رساندند.در ادامه بازي هم ايران يک گل و ترکيه دو گل را زدند.
گل هاي اين ديدار را فريد اميري، مسلم اولادقباد، نويد هاديان، محمد بيرانوند، رضا احمدپور براي ايران به ثمر رساندند تا تيم فوتسال دبيرستان امام خميني(ره) خرم آباد در پايان با حساب کار پنج بر چهار ترکيه را شکست داده و عنوان قهرماني مسابقات را از آن خود کند.
نماينده ايران پيش از راه يابي به فينال، به ترتيب تيم هاي فرانسه، بلژيک، کرواسي، سوئد و هلند را مغلوب خود کرده بود.
گفتني است حسين شمس سرمربي سابق تيم ملي نيز به عنوان رئيس انجمن فوتسال دانش آموزي و سرپرست، تيم دبيرستان امام خميني(ره) خرم آباد را در اين مسابقات همراهي مي کرد.
منبع :
-
شمس: براي منافع فوتسال صحبت کردم
سرمربي سابق تيم ملي فوتسال ايران گفت: براي حفظ منافع فوتسال صحبتهايي را درباره انحلال پرسپوليس مطرح کردم.
حسین شمس در گفتوگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبری فارس «توانا»، در خصوص صحبتهای اخیرش که با واکنش مسئولان پرسپولیس همراه شده بود، اظهار داشت: اخبار موثق و بسیار خوبی از باشگاه پرسپولیس شنیدهام. اینکه قرار است این باشگاه در فصل آینده در فوتسال پرقدرت حاضر شود. همچنین این باشگاه در سایت خود قهرمانی تیم دانشآموزی را در دنیا تبریک گفت و این نشان میدهد که این مسئولان توجه زیادی برای فوتسال قائل هستند و من هم به دنبال این موضوع بودم.
وی ادامه داد: احتیاجی به عذرخواهی من و یا آنها نیست. وقتی به این راحتی و بدون هیچ فشاری مسئولان پرسپولیس درباره قهرمانی فوتسال واکنش نشان می دهند و تبریک میگویند نشان از بزرگواری مسئولان این باشگاه است.
سرمربی سابق تیم ملی فوتسال درباره واکنش یکی از روزنامهها به صحبتهای او خاطرنشان کرد: علاقهای ندارم ببینم چه نوشته است. توقعی هم ندارم که بخواهند از من تعریف و تمجید کنم. به دنبال منافع فوتسال هستم و به همین دلیل نیز مسائلی عنوان میکنم. خبرنگار آن روزنامه هم زمانی که در ترکیه بودم با من تماس گرفت و قصد شیطنت داشت اما من جواب او را ندادم. برای من مهم نیست که آنها چه نوشته اند بلکه موضعگیری سران باشگاه پرسپولیس برایم مهم است که آنها نیز با تبریک خود نشان دادند اهیمت زیادی برای فوتسال قائل هستند.
وی افزود: قرار است امروز و فردا رای کمیته انضباطی درباره این پرونده صادر شود. یک ماه است که مسئولان منصوری بدترین توهینها را به جامعه فوتسال و من میکنند.
شمس عنوان کرد: باشگاه گیتیپسند یک ماه است که جوانمردانه سکوت کرده است و آقایان هر چه دلشان میخواهد می گویند. به هر حال این افراد هم از جامعه فوتسال هستند و اتهاماتشان هم شیرین است. بگذارید شمس در این وسط له شود اما به فوتسال ضربهای وارد نشود. همان طور که دیدید شمس دلسوزانه و برای رضای خدا مصاحبه میکند و تاثیرش را هم بلافاصله میبینیم که باشگاه بزرگی مانند پرسپولیس قهرمانی تیم دانشآموزی را تبریک میگوید و برای من هم همین موضوع کافی است.
سرمربی سابق تیم ملی فوتسال تصریح کرد: امیدوارم هر تیمی که برای جام باشگاهها معرفی شود بتواند پرقدرت ظاهر شود. تلاش میکنیم چه گیتیپسند و چه منصوری در این امر معرفی شوند تمام کمک خود را انجام دهیم.
منبع :
-
جلسه بررسي تباني فوتسال برگزار شد
جلسه رسيدگي به پرونده تباني در هفته پاياني ليگ برتر فوتسال امروز با حضور اعضاي هيئت 3 نفره و برخي بازيکنان پرسپوليس در نبود حيدريان برگزار شد.
به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا»، جلسه بررسی تبانی فوتسال با حضور هیئت 3 نفره و بازیکنان تیم فوتسال پرسپولیس ظهر امروز برگزار شد.
در این جلسه میرمعصوم سهرابی، محمدرضا غفاری و ناصر صالح به عنوان اعضا هیئت رسیدگی به تبانی و امین نوراللهی، داوود عباسی، نصرالله مومن و سعید عبدالوند، مربی پرسپولیس حضور داشتند. قرار بود محمدرضا حیدریان، سرمربی تیم فوتسال پرسپولیس نیز در این جلسه حاضر شود، اما او در جلسه امروز حضور نیافت. پیش از این صالح از حضور حتمی حیدریان در جلسه امروز برای شفاف شدن مسائل صحبت کرده بود.
امین نوراللهی، دروازهبان پرسپولیس در این باره به فارس گفت: جلسه خوبی برگزار شد و مسئولان سوالات خود را پرسیدند و ما نیز جواب دادیم. من گفتم اگر قرار بود تبانی کنم چرا این همه توپ گرفتم؟ من 16 میلیون از باشگاه پرسپولیس طلبکار هستم و مگر قرار است چه میزبان پول بگیرم که بخواهم دست به چنین کاری بزنم.
وی درباره لبخوانی که برنامه 90 از او نشان داده بود؛ گفت: شاید بچگی کردم و یا شاید برای اینکه غرورمان خورد نشود این حرف را زدم. نمی دانم چه چیزی گفتم؟ شاید از عصبانیت این حرف را زدم.
نوراللهی با اشاره به حضور در کمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس گفت: در کمیته انضباطی باشگاه به گونهای با ما برخورد میکردند که انگار قاتل گرفتهاند! میدانم مسئولان قصدشان این است که پول بازیکنان را ندهند. فرض بر اینکه برخی بازیکنان مشکل داشتهاند چرا پول سایر بازیکنان را نمیدهند. آقایان اگر ادعای پاکی دارند چرا پول بچهها را نمیدهند؟!
وی درباره اعلام رای گفت: قرار است تا امروز یا فردا رای این هیئت به کمیته انضباطی ارسال شود.
خبرنگار فارس برای جویا شدن از اتفاقات این جلسه با اعضا هیئت رسیدگی به این پرونده تماس گرفت، اما هیچ یک از آنها پاسخگو نبودند.
منبع :
-
دومين تساوي دردومين ديدارتيم ملي فوتسال
تيم ملي فوتسال ايران در دومين ديدار دوستانه خود در بندرعباس برابر تيم منتخب هرمزگان متوقف شد.
تیم ملی فوتسال ایران عصر امروز از ساعت 17:30 به مصاف منتخب هرمزگان رفت که در پایان این دیدار دو تیم به تساوی 3 بر 3 دست یافتند.
قدرت بهادری، مسعود دانشفر و مهدی جاوید گلهای ایران را در این بازی به ثمر رساندند.
تیم ملی فوتسال ایران که خود را برای حضور در رقابتهای قهرمانی آسیا آماده میکند اردویی را در بندرعباس برگزار کرده که روز گذشته در اولین دیدار دوستانه برابر تیم ملی ازبکستان به تساوی 2 بر 2 دست یافت.
ملیپوشان ایران عصر فردا از ساعت 15:30 برای بار دوم به مصاف ازبکستان خواهند رفت.
مسئولان کمیته فوتسال برای پخش زنده دیدار فردا مذاکراتی را با مسئولان صداوسیما انجام دادهاند اما خبر قطعی هنوز دریافت نکردهاند.
منبع :
-
تيم ملي فوتسال ايران از سد ازبکستان گذشت
تيم ملي فوتسال ايران در سومين ديدار دوستانه اش در بندرعباس به پيروزي رسيد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، تیم ملی فوتسال ایران در سومین دیدار دوستانه اش مقابل تیم ملی فوتسال ازبکستان به برتری چهار بر یک رسید.
تیم ملی فوتسال ایران در بازی سوم بهتر و روانتر نشان داد و موقعیت های بسیار دیگری را برای گلزنی از دست داد تا در نهایت به پیروزی چهار بر یک برسد.
تیم ملی فوتسال ایران در دو بازی دوستانه گذشته اش به دو تساوی دو بر دو و سه بر سه در مقابل ازبکستان و هرمزگان دست یافته بود.
کاروان تیم ملی فوتسال ایران امشب به تهران بازخواهند گشت.
-
ابطحي سرمربي فوتسال حفاري مي ماند
مديرعامل باشگاه شرکت ملي حفاري اهواز گفت: ابطحي سرمربي تيم فوتسال اين باشگاه براي فصل آينده مسابقات دسته برتر باشگاههاي کشور مشخص شد.
علیرضا حاجتی اظهار کرد: با سید مهدی ابطحی به توافق دست یافتیم و این مربی در فصل آینده مسابقات دسته برتر باشگاه های کشور نیز به عنوان سرمربی، هدایت تیم فوتسال این باشگاه را برعهده خواهد داشت.
وی افزود: تیم شرکت ملی حفاری در فصل آینده مسابقات فوتسال دسته برتر باشگاه های کشور با هدف کسب قهرمانی به مصاف حریفان خود می رود.
مدیرعامل باشگاه شرکت ملی حفاری اهواز عنوان کرد: تیم شرکت ملی حفاری در فصل گذشته مسابقات فوتسال دسته برتر باشگاه های کشور با هدایت سید مهدی ابطحی، مقام چهارم را کسب کرده بود.
منبع :
-
اسامي تيم ملي فوتسال اعلام شد
خبرگزاری فارس: اسامی 19 بازیکن دعوت شده به اردوی تدارکاتی تیم ملی فوتسال از سوی کادر فنی اعلام شد.
خبرگزاری فارس: اسامي تيم ملي فوتسال اعلام شد
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، اردوی تدارکاتی تیم ملی فوتسال در رده سنی بزرگسالان در حالی از روز شنبه بیست و ششم شهریور در کمپ تیم های ملی آغاز می شود که مصطفی نظری، مجتبی نصیرنیا، علیرضا صمیمی، هادی علی محمد پور اهری، محمد کشاورز، علی کیایی، مجید لطیفی، حمید احمدی، وحید شمسایی، مهدی جاوید، حسین طیبی، احمد اسماعیل پور، محمد طاهری، علی اصغر حسن زاده، جواد اصغری مقدم، سعید تقی زاده، مصطفی طیبی، مجید تیکدری نژاد و قدرت بهادری تمرینات خود را زیر نظر علی صانعی پیگیری می کنند.
این اردو برای حضور در رقابت های گرند پریکس که بیست و دوم مهر ماه در برزیل آغاز می شود، برگزار می شود.
-
ترابیان با انتقاد از شبکه سه:
سرنوشت شبکه ورزش مثل ورزشگاه نقش جهان شده/امیدوارم بازی با آمریکا را پخش کنند
خبرگزاری فارس: رئیس کمیته فوتسال گفت: امیدوارم شبکه سه سیما بازی تیم ملی و آمریکا را پخش کند.
خبرگزاری فارس: سرنوشت شبکه ورزش مثل ورزشگاه نقش جهان شده/امیدوارم بازی با آمریکا را پخش کنند
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، عباس ترابیان درباره رقابت های گرند پریکس گفت:در این دوره از رقابت های گرند پریکس تغییراتی را می بینیم که در نوع خودش جالب است. در دوره قبل اسپانیا قهرمان شد اما این تیم در این دوره رقابت ها شرکت نکرد و من هم هنوز دلیلش را نمی دانم. از سوی دیگر شاهد حضور آمریکا هستیم که در دو دوره گذشته در رقابت های گرند پریکس حضور نداشته است.
وی ادامه داد: برای ما حضور در این رقابت ها همیشه جذاب بوده اما این بار که با آمریکا بازی خواهیم کرد بازی ها برای ما معنای دیگری دارد.تشنه این هستیم مقابل آمریکا بازی کنیم و فکر می کنم تیم ملی فوتسال ایران می تواند توانایی های خود را در مقابل اهالی قاره آمریکا به نمایش بگذارد.این بازی مطمئنا برای ایرانیان مقیم کشور ایالات متحد آمریکا جذابیت ویژه ای دارد و ممکن است بسیاری از ایرانیان برای دیدن این بازی و دیگر بازی های ما به مارائوس برزیل بیایند.
ترابیان در ادامه با اشاره به برنامه بازی ها گفت: حریف اول ما بلژیک است که سال گذشته به ایران آمد و در یزد مقابل تیم ایران قرار گرفت البته مطمئنا ترکیب این تیم دچار تغییراتی شده است.بازی ما مقابل بلژیک روز 16 اکتبر برابر با 24 مهر خواهد بود.یک روز بعد 25 مهرماه مقابل آمریکا قرار خواهیم گرفت. امیدواریم این بازی از طریق شبکه سه سیما پخش شود. این شبکه درباره پخش رقابت های لیگ برتر فوتسال به ما کم توجهی کردند.این در حالی است که همیشه از ما جدول و برنامه رقابت ها را خواسته اند و قول داده اند بازی ها را پخش کنند اما مثل همیشه سیاست جواب ندادن تلفن را از سوی آنها و عدم پاسخگویی شبکه سه را دیدیم. بهانه آنها هم این است که همیشه می گویند شبکه ورزش که راه اندازی شود مسابقات پخش خواهد شد و کاملا به ما وعده می دهند اما مثل اینکه سرنوشت شبکه ورزش مثل سرنوشت ورزشگاه نقش جهان شده است.
رئیس کمیته فوتسال در پایان گفت: 18 اکتبر برابر 26 مهر بازی آخر مرحله با اروگوئه انجام خواهد شد. ما در سال های گذشته بارها با تیم ملی اروگوئه بازی کرده ایم و شناخت کافی از این تیم داریم.برنامه تمرینی تیم ملی در این هفته ادامه دارد و در هفته آخر پیش از سفر که 22 مهر خواهد بود بازیکنان در اردو خواهند بود.
-
محمد كشاورز:
بازي با آمريكا محك خوبي براي تيم ملي است
بازيكن ملي پوش تيم فوتسال گيتي پسند گفت: فقط به برد مقابل حريفان فكر ميكنيم و اميدوارم به عنوان سرگروه به دور بعد گرندپري برزيل صعود كنيم.
محمد كشاورز در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه اصفهان، اظهار كرد: در گروه خوبي قرار گرفتيم و اميدوارم كه با تلاش همه بازيكنان بتوانيم بازي خوبي را به نمايش بگذاريم.
وي ادامه داد: نتيجه اين تورنمنت ميتواند شروع خوبي براي جام جهاني و بازيهاي آسيايي پيش رو باشد.
كشاورز درخصوص گروهي كه ايران در آن قرار گرفته است، تصريح كرد: ما با بلژيك و اروگوئه قبلا بازي كرديم ونتايج خوبي را نيز گرفتيم، فقط تا به حال با آمريكا بازي نكرديم و اين بازي ميتواند محك خوبي براي بازيكنان باشد و مصمم هستيم اين حريفان را شكست دهيم.
محمد كشاورز با بيان اينكه دربازي با حفاري اهواز فقط 4 دقيقه درنيمه اول بد بوديم ودركل بازي سوار بر بازي بوديم، افزود: اجازه خودنمايي به حريف نداديم و توانستيم تيمي را كه تا به اينجا شكستي نداشت با اختلاف ببريم.